Έτσι ο Κουρτάκης «απέλυσε» τον Μεϊμαράκη!

Σε μία επίδειξη δύναμης ο Γιάννης Κουρτάκης το εκδοτικό κοντόκαννο του «Βαγγέλα» του εφοπλιστικού κύκλου, τελείωσε μέσα σε ένα ΣαββατοΚύριακο τον «Βαγγέλα» της πολιτικής. Τον καταπάτησε, τον διέσυρε, τον θρυμμάτισε και τον πέταξε στα σκυλιά των social media, ως εξαργύρωση μελλοντικών επιταγών απέναντι σε Ντόρα και Κυριάκο.

Τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά και εύκολα απ’ όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Η συνάντηση Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη ήταν η αφετηρία για να «ανακριθεί» ο «Βαγγέλας» της πολιτικής από τους δημοσιογράφους (ο Θεός να τους κάνει τέτοιους) και να πει την αλήθεια με το δικό του γραφικό τρόπο. «Του είπα του Κούλη ότι αν δεν με θέλει στις λίστες εγώ θα παλεύω για το κόμμα απ΄όποιο μετερίζι…. κλπ» φέρεται να είπε ο «Βαγγέλας», για να διευκολύνει τον Μητσοτάκη στην ανανέωση του κόμματος προς τους Βενιζελικούς.

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα στον «Βαγγέλα»: από τότε που έχασε τις εσωκομματικές εκλογές, ποια ακριβώς μάχη έδωσε για την παράταξη ή για τη χώρα, ως πρωτοκλασάτος βουλευτής, που θα τη δώσει τώρα εκτός κόμματος; Έχουμε περιγράψει και αναλύσει πως το 48% το πήρε ο αέρας. Αυτή η αλήθεια επιβεβαιώνεται καθημερινά.

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη ήταν απλώς η σφραγίδα της απόσυρσης που μπήκε τελεσίδικα από τον Γιάννη Κουρτάκη. Και ενώ ο Κώστας Καραμανλής είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα των Παραπολιτικών για μυστικές συνεννοήσεις με τον Τσίπρα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τα άφησε να υπάρχουν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του γνωστού κεντροδεξιού blog.

Ζούμε την εποχή που οι πολιτικοί απολύονται από το διαδίκτυο και μάλιστα από δημοσιογράφους που έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση όπως ο Γιάννης Κουρτάκης.

Παλιά, τα χρόνια της Πασοκικής σήψης, οι πολιτικοί απολύονταν από το MEGA και τον Ant1. Σημεία των καιρών. Σημεία της καθολικής παρακμής και παράδοσης της Νεοδημοκρατικής Αθήνας στα γνωστά συμφέροντα. Ευτυχώς ο βορράς αντιστέκεται. Από τον βορρά θα έρθει και η Καραμανλική αναγέννηση. Από εκεί που ξεκίνησε.

Ο Ρηγιλλάκος

https://rigillakos.wordpress.com/

loading...