Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ Α

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ





ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ 
ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ
ΕΡΓΟ. 

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 






Τελειος ειναι μονον ο Θεος μας διδαξε ο Υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης.

 
 
 
Αυτο το οποιο θελει να μας τονισει ο Αριστοκλης ειναι οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι λιγοτεροι η περισσοτερο αμαρτωλοι. 
 
 
Ομως η πραγματικη αξια σε εναν αληθινο Ελληνα ειναι να αναγνωριζει τα λαθη του και να τα διορθωνει. 



 


Στις ψυχες των σκλαβωμενων Ελληνων αυτην την εποχη η Ελλαδα μας ειναι σταυρωμενη ομοια με τον Χριστο. 


Η Ελλαδα ηταν και ειναι μια χαροκαμενη μανα, που επανω στον σταυρο τρεχει το αιμα της πανω στα μνηματα των παιδιων της που θυσιαστηκαν για την Ελευθερια της ιερης πατριδας. 

Καθε Αγιον πασχα ολοι οι Ελληνες στο προσωπο της Μαριας της Μαγδαληνης θα πρεπει να βαζουν την Ελλαδα η οποια κατω απο 
τον σταυρο θρηνει στα ποδια του Χριστου και παρακαλα τοιν σωτηρα να την  γλυτωσει απο τους Ισμαηλιτες, καθως και απο τους υπολοιπους εχθρους.  
 

Η μονη σκεψη των πραγματικων Ελληνων πρεπει να ειναι ο αγωνας για την ελευθερια της Ελλαδας. 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Την σημερινη εποχη τα παιδια δεν πρεπει να παιζουν ανεμελα οπως ολα τα υπολοιπα παιδια της ελευθερης ευρωπης και του υπολοιπου κοσμου.. 


Απο μικρα πλεον με βαση το αρθρο 120 παρ, 4 ειναι απαραιτητο να εκπαδευονται για να πολεμησουν για την ελευθερια της πατριδος. (1)

 


Για τα μικρα αγορια ο θεος πρεπει να ειναι αυτην την εποχη ενας θεος-αυτοκρατορας οπως ηταν ο αγιος Νικηφορος Φωκας, ο οποιος κατατροπωσε τους Σαρακηνους. (2) 

 
Ολοι οι γνησιοι Ελληνες ταυτιθζουν την μεγαλη εβδομα και τα παθη του Χριστου με τα μαρτυρια της σκλαβωμενης Ελλαδος απο τα παρανομα μνημονια, την καταλυση του συνταγματος. 

Ταυτοχρονα με ολα αυτα εχουμε και την εισβολη των αγαρηνων. .

Το Ελληνικο εθνος προσπαθουν να το αφανισουν εδω και πολλες χιλιαδες χρονια. 
 
 
 
Οι αιτιες ειναι ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος και η Ορθοδοξια.  
 
 
 
 
 
Αυτα τα δυο μονιμα αποτελουν απο την αρχαιοτητα το μεγαλυτερο και ανυπερβλητο εμποδιο για την επιβολη της εωσφορικης νεας ταξης πραγματων. 


 
Ειναι πλεον γνωστο στους περισσοτερους οτι ο εωσφορισμος ειναι η  “θρησκεια” της ανομιας, της αταξιας, της σεξουαλικης διαφθορας καθως και πασης φυσεως τρελας, ανωμαλιας και καταστροφης. 
 
 
 
 
 
 
 
Για τους εωσφοριστες του δωδεκαθεου αποτελει ιερο σκοπο να εξαφανισουν δια παντος το Ελληνικο εθνος.
 
 
 
 
 
 
Ομως με τα απο καθε μεγαλη εθνικη καταστροφη την οποια μας προκαλουσαν οι δωδεκαθειστες
ερχοταν η ανασταση του Ελληνικου εθνους.
 
 
 
 
 
 
Ταυτοχρονα μεγαλουργουσαμε με επιτευγματα τα οποια δεν επετυχε κανενα αλλο εθνος σε ολοκληρο το κοσμο. 
 
 
 
 
 
 
Οταν μας κατεστρεψαν ολοσχερος οι φοινικες  δωδεκαθειστες με την εισβολη απο την Αιγυπτο και διελυσαν τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο το αποτελεσμα ηταν να κατακτηθει κατ ουσιαν  αμαχητι η Ελλαδα απο τους Ρωμαιους. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ομως οι Ελληνες ανεκαμψαν για αυτο και επετυχαν να απελευθερωθουν.
 
 
 
 
Παραλληλα, εφτασε το εθνος εφτασε στο απογειο του Ελληνισμου απο καταβολης κοσμου, διοτι
εγιναν οι αγιοι προγονοι μας αναιμακτα διοικητες στο Ρωμαικο κρατος στο οποιο ηταν επι αιωνες σκλαβοι. 

 
 
 
 
 
Οταν κυνηγησαν τους Ελληνες Δωριεις οι αλλοδαποι δωδεκαθειστες απο την Πελοπονησο και την Στερεα Ελλαδα τους οποιους εν συνεχεια τους εκτοπισαν στην αρχαια Ηπειρο, τοτε εγιναν αθελα τους η αιτια για την δημιουργια του του ενδοξου Ελληνικου Μακεδονικου εθνους.
 
 
 
 
 
Με την δημιουργια του ιερου Μακεδονικου (Δωρικου) Ελληνισμου η Ελλαδα θα φτασει για μια ακομη φορα να θριαμβευσει με τον Μεγα Αλεξανδρο.
 
 
 
 
Οταν επιχειρησαν στους Περσικους πολεμους να κανουν υποτακτικους και συμμαχους τους αρχαιους Αθηναιους, εναντιον των υπολοιπων Ελληνικων πολεων, απετυχαν.
 
 
 
 
 
Αυτο εγινε εξαιτιας της πολιτικης τους να δημιουργουν εμφυλιους σπαραγμους αναμεσα στις αρχαιες Ελληνικες πολεις. 
 
 
 
 
 
 
 
Καθε φορα που επιχειρουν οι εωσφοριστες του Φοινικικου-Αιγυπτιακου δωδεκαθεου στο περασμα των αιωνων να μας κανουν κακο, καταληγουν χωρις καμια προθεση απο την πλευρα τους να ευεργετουν το Ελληνικο εθνος.  
 
 
 
 
 
 
Αυτο συμβαινει διοτι ειναι ικανοι μονον για κακο, για αδικιες και καταστροφες. 
 
 
 
 
Μονον που το κακο οπως και η καθε πολυ κακη πραξη γινεται παρα πολυ ευκολα καθως ακομη και ατομα με μειωμενες ικανοτητες τα οποια δεν εχουν ηθικη-παιδεια μπορουν να κανουν οτιδηποτε καταστροφικο. 
 
 
 
 
Με αυτους τους τροπους νιωθουν ολοι οι ανανδροι και οι ανικανοι οτι ειναι καποιοι.
 
 
 
 
 

Ολα τα ανδραποδα απο καταβολης κοσμου,  οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες. 
 
 
 
 
 
 
Στον αντιποδα για να κανεις καλο θελει κοπο, παρα πολυ μεγαλο ενω ταυτοχρονα πρεπει να εχεις ηθικη,παιδεια, ανδρισμο και αξιοπρεπεια.
 
 
 
 
 
 
Απο τα παναρχαια χρονια ολοι οι ανανδροι και οι αχρηστοι εωσφοριστες το μονον το οποιο κανουν ειναι σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους,  σκλαβωμα γυναικων.
 
 
 
 
Επισης κανουν πλεκτανες και αδικιες πασης φυσεως εις βαρος αλλων αθωων. 
 
 
 
 
Απο την αλλη οι Ελληνες απο καταβολης κοσμου
δημιουργουν σε ολους τους τομεις οπως ειναι οι επιστημες, οι τεχνες, ο αθλητισμος και γενικοτερα επι παντος επιστητου για το καλο της
ανθρωποτητας.
 
 
 
 
 
 
Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι  αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.
 
 
 
 



ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.


 
Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται. 
 
Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 
 


Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  

 
Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 
 
Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 

 
Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 

 
Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού
και στ’ αγεριού το πόδι.
 





Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 

 
 
 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
 
 
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
 
 
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
 
 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. 


Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
 
 
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
 
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
 
 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι 

πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

 
 
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
 
 
Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
 
 

 
 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και  υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων” δεν θα πολεμουσαν ποτε ολους τους προηγουμενους αιωινες οι ιεροι προγονοι μας. 

Ειδικα οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε.

Το μονον το οποιο θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.

Εντουτοις

 εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι

αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.

 
 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 
 
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
 
Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι μακραν ένα από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των ραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την εωσφορικη και θεοκαταρατη σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
 


 
 
Στο αριστουργημα του Νικου Καζαντζακη ο Χριστος ξανασταυρωνεται υμνει τον Χριστο με μοναδικο τροπο. 

Παραλληλα στιγματιζει τους επαγγελματιες ιερεις οι οποιοι δεν κανουν φιλανθρωπικο εργο και δεν βοηθουν ποτε τους αδυναμους Ελληνες.
 
Το αριστουργημα του Νικου Καζαντζακη μεταφραστηκε σε περισσοτερες απο 51 χωρες. 
 
Το ιεροτερο πραγμα στον κοσμο ειναι το να εισαι λειτουργος του κυριου Ιησου Χριστου. 
 
 
Απο την στιγμη την οποια γινεσαι λειτουργος του Χριστου, εχεις το ιεροτερο αξιωμα. 
 
 
Το να εισαι ιερωμενος δεν ειναι και δεν γινεται σε καμια των περιπτωσεων να εναι επαγγελμα οπως ειναι οι εμποροι, οι βιομηχανοι, και οι αμοιβομενοι αθλητες στα διαφορα αγωνισματα.   
 



Η Ελλαδα στο περασμα των αιωνων, εχει σταυρωθεί αμέτρητες φορες.



 
Πολεμοι, γενοκτονίες, σφαγες,κλοπες, βιασμοι και σκλαβια. 




Ο λογος ένας και μοναδικος. 
 
 
Η Ελλαδα είναι το αιωνιο πολιτισμικο φως, και ολοι οι υπολοιποι, το αιωνιο εωσφορικο σκοταδι. 
 
 
Με την αποδοχή του χριστιανισμου, ένα πραγμα αυτονοητο, καθως αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος και χριστιανισμος ειχαν τα ιδια αξιωματα. οι περιπέτειες του Ελληνικου εθνους εγιναν παρα πολύ μεγαλύτερες στο περασμα των αιωνων. 

 
Από το ετος 2010 μ.χ, ξεκινησε για μια ακομη φορα ενας απίστευτος Εθνικος γολγοθας. 



Η Ελλαδα μας κάθε χρονο σταυρωνεται μαζι με τον Ιησου. 
 
 
Μονον που σε αντιθεση , με τον Χριστο, η Ελλαδα παραμενει μονιμος, αδυναμη και δυστυχως καθηλωμενη επανω στον σταυρο του μαρτυριου. 
 


Φυσικα οσο επιμενουν οι κατοικοι να μην  αλλαζουν τροπο ζωης, καμια ελπιδα επιιβιωσεως ,δεν διαγραφεται στον οριζοντα. 



Αυτό διοτι ό διαχρονικος τροπος επιβιωσης του Ελληνικου εθνους ηταν παντοτε τα χρηστα ηθη. 
 
 
Το χειροτερο ολων είναι ότι ηρθε ο Χριστος στην γη, εκανε θαυματα μαρτυρησε, σταυρωθηκε, αλλα δεν αναστηθηκε μεσα στις ψυχες των ανθρωπων
 
 
 
 
Δηλαδη δεν αναστηθηκαν ψυχικα και πνευματικα αρκετοι ανθρωποι, στο περασμα 2018 ετων. 
 
 
Παρα πολλοι ανθρωποι παρεμειναν κακοι, δειλοι,
σαπιοι ,και ανανδροι. 
 
 
 
Αδικος κοπος ειχε αναφερει ο Νικος Καζανζακης, απορημενος, για το πως ο ερχομος του Χριστου στην γη ,δεν αγγιξε της ψυχες ολων των ανθρωπων. 
 
 
Βεβαια, ξεχνα, ειτε δεν υπολογιζει ο Νiκος Καζαντζάκης, ότι εκτος από τον Χριστο στην γη, υπαρχει και ο εωσφορος με τους υποτακτικούς του. 
 
 
 
 
Σε μια ακομη εποχη γενοκτονίας για το εθνος μας, ολοι λενε ότι είναι χριστιανοι, αλλα σταυρωνουν καθημερινα τον Χριστο μας με τις πραξεις τους. 
 
 
Το χειροτερο ολων είναι ότι οι δηθεν χριστιανοι ,δεν είναι ικανοι να κανουν μερικα απλα πραγματα που μας ζητησε ο Χριστος. 
 
 
 
Αραγε τι κοπο εχει να πας να κανεις παρεα σε ένα συνανθρωπο σου, απο την στιγμη που δεν μπορεις να τον βοηθήσεις οικονομικα, για να αποφυγει την αυτοκτονια, η οποιαδήποτε άλλη καταστροφικη ενεργεια, οπως προτείνω μεταξυ αλλων στο αρθρο μου σχετικα με την επιβίωση του Ελληνικου εθνους,. 
 
 
Τι κοστιζει να δωσεις ένα παλιο ρουχο που δεν φορας, και να μην πας μια δυο φορες στην καφετερια και οπου αλλου για να δωσεις αυτά τα χρηματα σε έναν αστεγο, και καποιες φορες να βοηθήσεις ένα αδεσποτο ζωο. 
 
 
 
Τι θα παθει καποιος εάν αγορασει αργοτερα καινουργια ρουχα; απολυτως τιποτα. 


Εντουτοις αυτά τα λιγα,αυτα τα ασημαντα δεν είναι ικανοι να τα κανουν η κατ ονομα χριστιανοι. 
 
 
 
Ειναι η απολυτη τραγικη ειρωνια, είναι η σχεδόν απολυτη προσβολή προς τον Χριστο, μετα της σεξουαλικες ανωμαλίες, αυτην την εποχη οι σατανιστες να εχουν αγαπη μεταξυ τους, να βοηθα ο ενας τον άλλο, σε όλα τα επίπεδα.



Ολα αυτα τα κανουν οχι γιατι ξαφνικα αλλαξαν και ηρθαν στον δρομο του Χριστου, αλλα για να πετυχουν μια ωρα νωρίτερα την δημιουργια του πολυποθητου για αυτους από τα αρχαια χρονια, κρατος του αντιχριστου. 
 
 
Οι εωσφοριστες, επετυχαν να μην υπαρχουν πλεον πολλοι χριστιανοι. 
 
 
Αυτην την εποχη ο ενας να κανει αδικα κακο στον άλλο, ειτε να αδιαφορει ο ενας για τον άλλο. 
 
 
 
Κατορθωσαν να καταργησουν από τους χριστιανους το εμεις και να τους επιβαλλουν το εγω, που είναι απολυτα εωσφορικο, καταστροφικο.

(1)

ΚΡΕΙΤΩΝ ΓΑΡ ΕΠΑΙΝΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΩΡΙΖΟΥΣΗΣ ΘΕΟΥ








Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 

Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις
γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 

συμμαχια με την

Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

Στο σημειο αυτο να αναφερω οτι η προταση μου σχετικα με την συμμαχια με την Συρια και τους γαμους με τις Συριες πολεμιστριες οταν τελειωσει ο πολεμος, εγινε με βαση το παραδειγμα των κουρφαιων του κοσμου.


Αυτοι ηταν  οι προογονων μας, της ενδοξης  Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, οι οποιοι εκαναν συμμαχια με τους αρμενιους ωστε να επιβιωσουμε ως εθνος. 

Λεπτομερειες θα βρειτε σε αυτην εδω την εργασια μου. 



ΠΕΡΙ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΑΣ (Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΣ)











Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.

Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΙΟ ΜΕΡΟΣ Γ

Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΙΟ ΜΕΡΟΣ Γ


 
 
 
(1) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 
Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
 
 

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΘΑ ΑΦΑΝΣΙΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ. 
 
loading...

37 thoughts on “Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ Α

  1. ΕΣΥ "ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΕ" ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ
    ΙΣΡΑΗΛ.

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ…"ΙΔΙΟ" ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ … "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ "ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ" ΚΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΣΕ…"ΒΡΙΖΩ" ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ…"ΜΑΝΑ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ" ΣΟΥ…

    ΕΙΣΤΕ Η "Π Α Ν Ο Υ Κ Λ Α" ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ "ΕΧΕΦΡΩΝ" ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ "ΑΛΛΩΣΕΙ" ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ … "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΤΗΡΙΞΗ" ΠΟΥ ΣΑΣ…"ΠΑΡΕΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ"… ΠΟΥ ΤΗΝ…ΚΑΛΕΙΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ…"ΔΙΩΞΕΙ" ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…

    ΣΑΣ ΕΧΩ …"ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΤΟΥ ΤΙ "ΛΕΤΕ", ΤΙ "ΑΝΑΡΤΑΤΕ" ΚΑΙ ΠΩΣ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ" ΤΗΝ ΚΑΘΕ …ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ…

    ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ…"ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΘΑ…"ΑΛΛΑΞΟΥΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ…"ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΙ"…

    ΔΕΝ "ΑΠΕΙΛΩ" ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ…"ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣ "ΕΛΛΗΝ" ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑΝΑΡΤΩ "ΣΧΟΛΙΑ" ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΕΠΟΝΤΑ", ΜΟΥ…"ΑΠΑΝΤΑΤΕ" ΜΕ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΦΑΙΝΕΤΑΙ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΜΟΥ ΤΑ "ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΤΕ", ΤΑ… "ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ", ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΘΩ ΚΑΙ…"ΕΥΓΕΝΙΚΑ"…

    ΜΕ ΛΕΝΕ "ΕΥΤΑΞΙΑ" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ "ΣΧΟΛΙΑΖΩ".

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ…"ΑΡΕΣΟΥΝ" ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ "ΚΛΕΙΣΤΕ" ΤΗΝ "ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ", ΔΙΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΣΕ "ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑΣΗ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. Τρία και πλέον χρόνια πέρασαν από τότε που ήρθε στα πράγματα η μακράν χειρότερη συμμορία που είδε ποτέ ως κυβέρνηση αυτός ο τόπος. Και το λέμε όχι φυσικά επειδή ξεχάσαμε την πράσινη σοσιαληστρική λαίλαπα
    (τόσο στη χυδαία παπανδρεϊκή, όσο και στην ακόμη πιο απεχθή σημιτική μορφή της) που διαγούμισε τη χώρα, αποθέωσε τη διαφθορά και τον εύκολο πλουτισμό και είχε καίρια συμβολή στην πολιτισμική έκπτωση και πνευματική καταβαράθρωση της πατρίδας. Ούτε επειδή ξεχάσαμε τον άθλιο γαλάζιο συνοδοιπόρο της, του οποίου η συμβολή στον κατήφορο ήταν επίσης καθοριστική.
    Τέτοιον όμως ελεεινό και ανίκανο συρφετό δεν τον είχε ποτέ ξαναδεί η χώρα. Ένα ανεκδιήγητο τσούρμο από αλητοκαφενόβιους, αμόρφωτους κι ανεπάγγελτους κηφήνες, επί μία ζωή διακεκριμένους φληναφηματικούς λογάδες, άεργους αεριτζήδες της πλέον εκμαυλισμένης χαβιαροαριστεράς και θολοκουλτουριαραίους της κακιάς ώρας, που όταν τα έφεραν έτσι οι Καιροί (και μαζί τους – για να μην ξεχνιόμαστε – και η ανωριμότητα κι εγκληματική αφέλεια του εκλογικού σώματος), κατόρθωσαν να υφαρπάξουν την εξουσία με πρωτοφανή ψέματα και απερίγραπτες θεωρίες εξαπάτησης και έκτοτε (επειδή φυσικά η όποια γελοία θεωρία πόρρω απέχει της πράξεως) να καταστρέψουν ανεπανόρθωτα ακόμη και αυτά τα απειροελάχιστα για τα οποία θα μπορούσαμε υποθετικά να δεχθούμε ότι οι προθέσεις τους ήταν άλλες (άκρως υποθετικά, επαναλαμβάνουμε, και επιλέγοντας συνειδητά να ξεχάσουμε για λίγο και το γνωστό αγγλικό απόφθεγμα περί του ποιος…ακριβώς δρόμος είναι στρωμένος με καλές προθέσεις).

    Δεν θα σταθούμε όμως βέβαια στην ανικανότητα (που διαπιστώνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης και δημόσιας διοίκησης), γιατί αυτό – όσο και αν υπό κανονικές συνθήκες θα φάνταζε οξύμωρο – στην προκείμενη περίπτωση θα ήταν βαθύτατα κολακευτικό. Γιατί φυσικά μακάρι να ήταν η ανικανότητα το κύριο μειονέκτημα αυτής της παρεούλας.
    Εδώ όμως μιλάμε για ένα εσμό ατόμων που δρουν σε διατεταγμένη υπηρεσία και καταστρέφουν ή ξεπουλούν συστηματικά ό, τι απέμεινε πλέον όρθιο μετά από τέσσερις άθλιες δεκαετίες μεταπολίτευσης – και το σημαντικότερο είναι ότι αυτά τα λέμε πια όχι μόνο με ενδείξεις ή προβλέψεις (όπως δηλαδή το κάναμε εξαρχής όσοι το έκπαλαι γνωρίζαμε περί τι λογής ιδεοληπτικών σούργελων και τι λογής ξεγάνωτων ντενεκέδων επρόκειτο και κάποιοι μας έλεγαν υπερβολικούς και συνομωσιολάγνους), αλλά με απτές αποδείξεις που καθημερινά πολλαπλασιάζονται.

    Είμαστε ήδη μάρτυρες του μνημονιακού ολέθρου και της χυδαίας οικονομικής πολιτικής από μια κυβέρνηση που πήγε τους όρους «εξαπάτηση», «υποθήκευση» και «ξεπούλημα» πιο πέρα ακόμη κι από τις αλήστου μνήμης «εγκληματικές οργανώσεις» Σημίτη και ΓΑΠ. Έχουμε πια δει με τα μάτια μας τους εθνοκτόνους νόμους περί ιθαγένειας, που σε συνδυασμό με την ξετσίπωτη υπόθαλψη της μαζικής λαθροεισβολής, αποτελεί εκρηκτικό ωρολογιακό μηχανισμό μαζικής δημογραφικής και κοινωνικής καταστροφής, και όλα τα άλλα νεοταξίτικα σκουπίδια της θεσμοθετημένης πλέον διαστροφής (με τα σύμφωνα συμβίωσης και τις αλλαγές φύλου) και της συνέχισης της εκπαιδευτικής απορρύθμισης (με την αθλιότητα των νέων Θρησκευτικών και τα λοιπά μέτρα περί σημαίας, εθνικού ύμνου, εκκλησιασμού, θεματικών εβδομάδων κλπ), από μια κυβέρνηση που δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια δράκα ευνουχισμένων γιουσουφακίων, ασφυκτικά εγκλωβισμένων ανάμεσα στις ανελλήνιστες κι αντίχριστες μηδενιστικές ιδεοληπτικές εμμονές τους και τις διαταγές των νεοταξιτών αφεντάδων τους.

  3. Ζήσαμε (και ζούμε) στο πετσί μας και όλα τα εν εξελίξει επιτεύγματα της εξωτερικής μας πολιτικής, με την πρωτοφανή οσφυοκαμψία απέναντι στον εξ Ανατολών ξεσαλωμένο σουλτάνο (οι δυνάμεις του οποίου κρατούν θρασύτατα Έλληνες ως «αιχμαλώτους πολέμου» – εν καιρώ ειρήνης – ή σουλατσάρουν ανενόχλητα στο Αιγαίο, απειλώντας ελληνικά νησιά και τσαλαπατώντας κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας) και τους «διαλόγους» (στην πραγματικότητα ξεδιάντροπες λίστες υποχωρήσεων και παραχωρήσεων) απέναντι σε προκλητικά αρπακτικά όρνια τύπου Αλβανίας και Σκοπίων, επιτεύγματα που πραγματικά ρίχνουν νέο ερμηνευτικό φως στις έννοιες της «εθνικής προδοσίας» και της «άνευ όρων παράδοσης».
    Εσχάτως μάλιστα ζούμε και τον απόλυτο φασισμό, από μία μειοψηφία που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερή και προοδευτική, αλλά ενεργεί ως ολοκληρωτικό καθεστώς, που δεν ανέχεται την κριτική και τον αντίλογο, που υποτιμά τη νοημοσύνη όλων μας διαστρεβλώνοντας προκλητικά την πραγματικότητα (όπως η εξωφρενική «υποβάθμιση» των συλλαλητηρίων και των άλλων λαϊκών αντιδράσεων) ή ανασύροντας σκάνδαλα ως προπέτασμα καπνού (δίκην σανού για τους ολίγους εναπομείναντες κρετίνους που ακόμη την πιστεύουν), με σκοπό να κρύψει την απίστευτη ανικανότητά και αθλιότητά της, και που κατρακυλάει σε ένα ολοένα και πιο απότομο κατήφορο αυταρχισμού και προσβολών προς τον ίδιο τον λαό, τον οποίο υποτίθεται πως υπηρετεί.

    Και φυσικά, υπό τα νυν δεδομένα, τίποτε απολύτως δεν δείχνει ότι αυτή η συμμορία θα σταματήσει κάπου εδώ. Ως ξεκάθαρη εγκληματική ομάδα που δρα (επαναλαμβάνουμε) σε διατεταγμένη υπηρεσία, είναι βέβαιο πως το «συμβόλαιο θανάτου» της πατρίδας που έχει αναλάβει να εκτελέσει, έχει δρόμο ακόμη.
    Έχει δρόμο ακόμη και για τα μέτωπα στα εθνικά θέματα που παραμένουν ανοιχτά και για την ολοκλήρωση του θανάσιμου έργου που παίζεται με τους στρατούς των λαθροεισβολέων (κάποιοι αμφιφανώς ανοϊκοί, πλην των γνωστών μίσθαρνων βαλτών, τους αποκαλούν ακόμη…πρόσφυγες) και για τις τελευταίες χαριστικές βολές στο κεφάλι της ημιθανούς δημόσιας εκπαίδευσης (φυσικά και στις τρεις, ολοένα και πιο αφελληνισμένες κι απαξιωμένες βαθμίδες της).
    Και έχει φυσικά δρόμο και για μια ακόμη μείζονα αποστολή που συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό αυτό «συμβόλαιο»: την εφιαλτική «κάρτα του πολίτη» που βρίσκεται πια ante portas, ένα ολοκληρωτικό μέτρο οργουελικού φασισμού που έχει σημασία ότι κι αυτό θα μας φορεθεί από δήθεν αριστερούς (οι οποίοι μάλιστα, ως αντιπολίτευση, αντιδρούσαν προ ολίγων ετών λυσσαλέα στην προώθησή του).

    Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα και όποιος δεν βλέπει την αλήθεια είναι πολύ απλά ή βολεμένος ή διανοητικά ανεπαρκής. Μιλάμε ξεκάθαρα για άθλια τυχοδιωκτικά πολιτικά υποκείμενα, για αδίστακτους φασίστες ταγμάτων κατοχής μ’ αριστερή προβιά, για απερίγραπτους προδότες, που δεν ορρωδούν προ ουδενός, που δεν πιστεύουν σε τίποτε και που το μόνο τους μέλημα είναι να εκτελέσουν όσους παραπάνω επιμέρους στόχους του συνολικού συμβολαίου μπορούν, σε συνδυασμό φυσικά με την πάση θυσία διαιώνισή τους στην εξουσία για όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.
    Και επειδή, όπως δείχνουν κάποιες τρέχουσες εξελίξεις (συλλαλητήρια, εξώδικα, ακόμη και τα σχόλια στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) έχει ξεκινήσει πια και η αντίδραση από μεγάλο μέρος του λαού (έστω και πρωτόλεια και ασχημάτιστη εισέτι), ενίοτε είναι έκδηλος και ο πανικός τους, πράγμα που τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους.

  4. Εις μάτην κοπιούσιν όμως βέβαια. Ύβρις άτη νέμεσις τίσις, έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Το τέλος τους δεν είναι μακριά, επειδή απλούστατα υπάρχουν και οι πνευματικοί νόμοι, επειδή αυτά τα υποκείμενα προσπάθησαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο να στήσουν πρωτοφανή μνημεία εθνικής προδοσίας και κυρίως αντίχριστου κι θεομαχικού διωγμού και επειδή (για να θυμηθώ και τα ίδια τα λόγια του Χριστού προς τον Παύλο) «σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν».
    Οδεύουμε προς την νέμεσιν και την τίσιν πλέον. Το θέμα είναι όμως πόση ζημιά θα κάνουν ακόμη αυτοί οι μίσθαρνοι κι αφιονισμένοι γενίτσαροι πάνω στο σώμα της ήδη βαριά πληγωμένης ορθόδοξης πατρίδας μας. Ή με άλλα λόγια, πόση ζημιά θα επιτρέψει ακόμη ο Θεός να κάνουν.
    Η απάντηση φυσικά στο ερώτημα αυτό δεν αφορά μόνο στον Θεό, αλλά κυρίως στη δική μας στάση. Αρκεί δηλαδή εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει κυρίως πνευματικά, αλλά και ανθρωπίνως (γιατί, πολύ απλά, εδώ βασικά χρειάζονται γόνατα για τις μετάνοιες, χρειάζονται όμως και χέρια για τα καριοφίλια). Όσο δεν το κάνουμε, ο εφιάλτης ίσως να έχει και άλλα επεισόδια ακόμη και ο πνευματικός μας κανόνας να είναι ακόμη πιο βαρύς και οδυνηρός. Καιρός λοιπόν για ανάνηψη και για ποικιλότροπη δράση.

  5. Γράφετε ,πολύ καλώς ,ότι όλο το πολιτικό φάσμα είναι το ίδιο ξεφτιλισμένο και αντίθετο στο συμφέρον των πολιτών , η λύση όμως δεν είναι ούτε ο θεός των Εβραίων με τις μετάνοιες , αλλά ούτε και η βία με τα καριοφίλια . Η λύση είναι η Ελληνων συνελευσις με τον Αρτεμη Σωρρα.

  6. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΟ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΥΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…

    ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,Η ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!

    ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΟΥΜΕ…!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2300 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ….ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??…ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙ??????!!!!

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ..

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ….

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ….

    https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t=1s

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018.

    ΕΛΛΗΝΑ Ε.ΣΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑ
    ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

  7. ΜΑ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ;
    ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΒΟΣΚΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΑΛΛΟΚΟΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΗΡ ΑΗΡ ΓΕΝΟΙΤΟ ΕΧΑΡΑΧΘΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.
    ΤΑ ΤΡΑΒΗΞΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ.
    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ. ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

  8. ΡΕΕΕΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΑΤΗΡΗ ΓΑΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΕ???????????

  9. ANΘΕΛΛΗΝΑΣ ΓΚΕΪ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ», ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: » ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΛΑΤΕΙΑ». ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΟΣΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
    lolis1 (1)

    ρεπορτάζ: Γιάννη Κολοζώφ

    O δηλωμένος gay Αστυνόμος Β’ Μιχάλης Λώλης( γούστο καπέλο του, αν δεν ενοχλεί κανέναν),

    όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, έχει υποβάλει αίτηση να μετατεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Ιωάννινα, όχι για την διάδοση -όπως συνηθίζει μέσα από ημερίδες- του ομοφυλοφιλικού βίου του, αλλά όπως λέει με παράπονο «επειδή εδώ στην απόμακρη Αθήνα και ανηφορίζοντας για το γραφείο του στη ΓΑΔΑ, διαισθάνεται κάθε φορά τα χλευαστικά βλέμματα των … άσπλαχνων-ρατσιστών συναδέλφων του».

    Η αίτησή του δεν έχει ακόμα εξεταστεί αλλά για τον συντοπίτη του Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, μάλλον η λύση αυτή θα αποτελέσει τον … μονόδρομο, για να απαλλαγεί το αστυνομικό σώμα από τις αντιδράσεις που προκαλούν τα καμώματά του ειδικά στην Αθήνα. Ο Αστυνόμος με το μουστάκι, εδώ και 1,5 χρόνο κατάφερε να γίνει «βεντέτα» στους κόλπους εντός και εκτός αστυνομίας, όχι για τις επιτυχίες του ως υποδιοικητής στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, αλλά για τα καπρίτσια του ως ο 1οςδηλωμένος gay αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, όταν μάλιστα προ μηνών έφτασε στο σημείο να δηλώσει on camera ότι :

    «Το 20% στην αστυνομία είναι ομοφυλόφιλοι δηλαδή περίπου 9000 ένστολοι είναι γκέι, γιατί απλά έτσι συμβαίνει και στο εξωτερικό …».

    Επίσης έχει καταφέρει να κάνει «πλεονέκτημα» την σεξουαλική του ιδιαιτερότητα αφού επέλεξε να δημοσιοποιήσει την προσωπική του σεξουαλική προτίμηση μέσω του… ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου. Έπαιξε στις lifo όλου του κόσμου, έγινε ακτιβιστής στο gay pride, έκανε πορεία γι αυτό, και με τις δηλώσεις του προκάλεσε προβλήματα στην υπηρεσία του αλλά χωρίς καμία απολύτως υπηρεσιακή επίπτωση ή ΕΔΕ.

    LOLIS (1)

    Και παρά το ότι συνδικαλιστές του σώματος έφτασαν στο σημείο να τυπώσουν μπλουζάκια με το σύνθημα «Δεν είμαι ένας από τους 9.000». Τώρα ο κ. Λώλης έφτασα στο σημείο να εκδηλώσει το δικό του ρατσιστικό μίσος κατά των Ελλήνων, με την ανάρτησή του στο Instagram και με λεζάντα φωτογραφίας της πλατείας Μοναστηρακίου στην οποία εικονίζονται αλλοδαποί μικροπωλητές και να γράφει πως: «Μία πλατεία χωρίς Έλληνες. Είναι πάντα μια υπέροχη πλατεία».

  10. ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΕ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ

  11. ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Ο «ΔΙΩΚΤΗΣ» ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ;
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

    Στην Κατεχάκη, δεν ίδρωσε κανενός το αυτί και όταν ο Αστυνόμος Λώλης, με άρθρο του, καταφέρθηκε κατά του Χριστιανισμού και εξισώνοντας την «Άλωση της Πόλης» με τους Τσιχαντιστές. Ο ίδιος γράφει τα εξής:

    «Με αφορμή την 21η Νοεμβρίου, όπου με βάση τη θρησκευτική χριστιανική παράδοση εορτάζονται τα Εισόδια της Θεοτόκου. Κατά τα χριστιανικά ήθη λοιπόν εορτάζουν οι γυναίκες που φέρουν το όνομα της Παναγίας και είναι παρθένες. Γνωρίζουμε ότι η Παναγία αιώνες μετά την ύπαρξή της, ως γυναίκας και μητέρας του Χριστού, ανακηρύχθηκε από την εκκλησία, με Οικουμενική Σύνοδο, ως Υπεραγία Θεοτόκος, αποδίδοντάς της μάλιστα την Παρθενία. Αυτό ιστορικά εξηγείται από την ανάγκη προσηλυτισμού στο Χριστιανικό δόγμα, σε μια καθαρά μονοθεϊστική θρησκεία, ανθρώπων – πιστών των τότε κυριαρχουσών πολυθεϊστικών θρησκειών, αναπόσπαστο μέρος των οποίων αποτελούσαν και γυναικείες θεότητες. Έτσι η αναγωγή της Μαρίας ως απλής γυναίκας και μητέρας του Χριστού, σε Υπεραγία Θεοτόκο και Παναγία Παρθένο, εξυπηρετούσε καθαρά την ανάγκη για ευκολότερη εξάπλωση του Χριστιανισμού, και κατ’επέκταση της εξάπλωσης της εξουσίας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Δεν πρέπει όμως να παραβλέψουμε κάτι πολύ σημαντικό και σοβαρό, ότι η δογματική αυτή παραδοχή της Παρθενίας της γυναίκας που γέννησε ένα παιδί, χωρίς δηλαδή σεξουαλική επαφή, είναι καθαρά μια σεξιστική, μισογυνίστικη και έτσι Ρατσιστική ρητορική. Υπακούει στη σεξιστική αντίληψη που θέλει τη γυναίκα καθαρή, άσπιλη και αμόλυντη, χωρίς πάθη και ανάγκες.

  12. Μιας γυναίκας που μόνο ως Παρθένα μπορεί να γίνει Παναγία, υποβιβάζοντας την γυναικεία φύση και σεξουαλικότητα σε κάτι βρώμικο και αμαρτωλό. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είναι ισότιμη θεότητα με το Θεό, ο οποίος είναι άντρας, ο μοναδικός, ο ένας, ο πατήρ μαζί με το πρωτότοκο υιό του. Όλα αυτά φαίνονται με διάφορες εκφάνσεις σε όλη τη χριστιανική παράδοση που απαγορεύει μεταξύ άλλων στη γυναίκα να ιερουργεί, να μπαίνει στο Ιερό Βήμα των ναών, να ασπάζεται τις εικόνες όταν βρίσκεται σε έμμηνο ρύση, οι οποίες επίσης υποβιβάζουν την γυναίκα και τη γυναικεία φύση, καθώς και την γυναικεία σεξουαλικότητα και εν γένει τη σεξουαλική επαφή. Αναπαράγουν τη συντηρητική και αναχρονιστική, πατριαρχική και φαλλοκρατική υπεροχή, που τότε ήταν αυτονόητη και κοινωνικά παραδεκτή, αλλά σήμερα έχει πια ξεπεραστεί. Η χριστιανική θρησκεία σαφώς και τυγχάνει απόλυτης προστασίας και σεβασμού. Όχι όμως η πίστη, που είναι προσωπική. Αλλά δυστυχώς είναι μια καθαρά μισογυνίστικη, σεξιστική και έτσι εν μέρει Ρατσιστική. Αν προσθέσω εδώ και τις θρησκείες που κατασκευάστηκαν αργότερα, βασισμένες στα ανδροκρατούμενα και σεξιστικά πρότυπα του Χριστιανισμού, όπως για παράδειγμα το Ισλάμ, όπου οικειοποιήθηκαν και αυτές, τον αυτονόητο γιατί την εποχή, κοινωνικό μισογυνισμό, που θέλει τη γυναίκα κατώτερη του άνδρα, βλέπουμε την έκταση που λαμβάνει μέχρι σήμερα ο σεξισμός αυτός. Μαζί και με την αυτονόητη θρησκευτική μισαλλοδοξία που καλλιεργείται, καθώς η κάθε θρησκεία θεωρεί τους πιστούς της άλλης, κατώτερους, δημιουργώντας μεταξύ των ανθρώπων σχέσεις ανωτερότητας-κατωτερότητας, καθιστώντας αυτές φύσει Ρατσιστικές. Άλλωστε το Ισλαμικό τζιχάντ, ως ιερός πόλεμος στους απίστους, πήρε μορφή πρώτα από το Χριστιανισμό με τις Σταυροφορίες, όπου η εκκλησία με πρόφαση την προστασία των Αγίων Τόπων από τους άπιστους, κύλησε στο αίμα εκατομμύρια ανθρώπους για αιώνες. Αν σήμερα το τζιχάντ και η ισλαμοποίηση μας ξενίζει και μας προκαλεί φόβους, υπενθυμίζω την κατά πολύ επαχθέστερη και βίαιη Άλωση της Πόλης το 1204 από τους Χριστιανούς Σταυροφόρους, σε σχέση με αυτή του 1453, από τους Ισλαμιστές Οθωμανούς. Η πρόοδος όμως της επιστήμης απέδειξε πια την αυτονόητη, αλλά για αιώνες αμφισβητούμενη, ισότητα των φύλων και μάλιστα ξεπέρασε και την κοινωνική κατασκευή των δύο φύλων και διαμόρφωσε με αναμφισβήτητους επιστημονικούς όρους το λεγόμενο σήμερα κοινωνικό φύλο ή ταυτότητα φύλου, φέρνοντας έτσι στο ίδιο επίπεδο και τα ΛΟΑΔ άτομα. Έτσι και ο νομικός μας πολιτισμός μέσα από τα Θεμελιώδη και συνταγματικώς κατοχυρωμένα Ανθρώπινα Δικαιώματα προασπίζει αυτή την ισότητα, τόσο των δύο βιολογικών φύλων, όσο και την ευρύτερη ισότητα όλων των κοινωνικών φύλων, συμπεριλαμβανομένων έτσι των ΛΟΑΔ ατόμων. Όλη αυτή η πρόοδος και εξέλιξη καθιστά τις θρησκείες, σαν τον Χριστιανισμό, απόλυτα αναχρονιστικές και Ρατσιστικές. Τέλος θα ενισχύσω τη Ρατσιστική φύση του Χριστιανισμού (και των αντίστοιχων μονοθεϊστικών θρησκειών), καθώς απορρίπτει εντελώς την ομοφυλοφιλία και την κοινωνική ταυτότητα φύλου δηλαδή την διεμφυλικότητα, τα οποία αν και είναι στοιχεία της ανθρώπινης φύσης, τα καταδικάζει ως αμαρτία, χαρακτηρίζοντάς τα ως ανωμαλία, μη φυσιολογικά και παρά φύση. Έτσι ένα σημαντικό πλήθος ανθρώπων, όπως τα ΛΟΑΔ άτομα, θεωρούνται από το Χριστιανισμό όχι απλά κατώτεροι, όπως οι γυναίκες, αλλά ως μη-άνθρωποι, στερούμενοι πλήρως κάθε Δικαίωμα όχι απλά ισότητας αλλά και ύπαρξης».

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ…………….http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/an%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%8A-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CF%80

  13. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΑΚΙ

    ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ

    ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ….

    ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

  14. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΙΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΡΙΟ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

    ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

  15. Giannis Paterakis31 Μαρτίου 2018 – 12:00 π.μ.
    ΤΟ "ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ" ΟΜΩΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΡΙΧΤΩ ΣΤΑ ΜΟΥΡΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ….

  16. ΑΝΤΙ Ο '''ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ''' Ο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ
    ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΑΝ
    ΩΣ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΕΒΡΙΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΕΧΕΙ ΒΡΙΣΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΝΟΜΑ ΩΣ elen manesi ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

  17. 11.57
    ΠΕΡΙΜΕΜΕ ΝΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΜΟΛΑΣ…

  18. 12.04

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ,Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΣΥ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣ….

  19. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΑΚΑΤΗ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ;
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑ ΜΑΤΙ.
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ;

  20. εγω παντως ειμαι Εβραιος το εχω καμαρι μου και αμα λαχει οπως λενε οι Ελληνες φιλοι μου σας εχω χεσμενους ολους τους πατεροκουραδακηδες ευταξουλες και λοιπους ηλιθιους της σωρραγιας μοντενεγκρο κοντορεβυθουλας

  21. Στα 4 στα 4 μπρος στον γιατρο τον ρηνο ο μασονοσταγακης με τον μογγολογυφτα του παιρνουνε κλαρινο

  22. ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ
    Ο ΕΞΗΣ ΕΝΑΣ :
    Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  23. Στα 4 στα 4 μπρος στον γιατρο τον ρηνο ο μασονοσταγακης με τον μογγολογυφτα του παιρνουνε κλαρινο

  24. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ''''' ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ''''' ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ..Α Π Ο Δ Ε Δ Ε Ι Γ Μ Ε Ν Α

    ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ

  25. εγω παντως ειμαι Εβραιος το εχω καμαρι μου και αμα λαχει οπως λενε οι Ελληνες φιλοι μου σας εχω χεσμενους ολους τους πατεροκουραδακηδες ευταξουλες και λοιπους ηλιθιους δουλους της σωρραγιας μοντενεγκρο κοντορεβυθουλας

  26. Giannis Paterakis31 Μαρτίου 2018 – 12:00 π.μ.
    ΤΟ "ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ" ΟΜΩΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΡΙΧΤΩ ΣΤΑ ΜΟΥΡΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ….

  27. Στα 4 στα 4 μπρος στον γιατρο τον ρηνο ο μασονοσταγακης με τον μογγολογυφτα του παιρνουνε κλαρινο

  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  29. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΩ Η ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΜΟΥΝ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΤΕ,ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ….

    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΘΛΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΧΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ,ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ….

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ,ΕΙΧΑ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,ΤΑ ΙΔΙΑ Νο ΡΟΥΧΩΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ,ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΡΙΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΗΔΗ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ…

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΧΤΙΚΙΟ….

  30. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ Ο ''''' ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ '''''
    Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ 3-5 ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΥΠΡΕΠΗ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ

  31. ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤ΄ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ
    ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΒΡΙΣΕΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΓΥΦΤΟΧΟΛΕΡΑ ΣΙΧΑΜΑ ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΕ ΡΙΧΝΩ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ.
    ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ Σ΄ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ.

  32. ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Η ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΩΣ ΤΑΡΑΡΟΜ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Η ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΑ SKIA ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΒΑΡΕΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΤΟ ΜΟΡΦΕΑ ΜΕΤΑ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΓΙΟ ΠΟΥ ΞΕΝΟΠΛΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ

    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΟΡΑΕΙ 20ΣΑΠΟΝΤΗ ΓΟΒΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ
    ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΜΠΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥΛΑΕΙ
    ΤΑΧΙΝΟΣΟΥΠΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ

    ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΣ …. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  34. ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,0ΧΙ ΕΔΩ…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ,ΡΕΣΤΑ ΕΔΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΦΕΡΝΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

    ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ…!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ,ΑΝ ΟΧΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ 200 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΒΟΥΝΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ,ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ «ΟΛΟΙ» ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΝΤΠ ΜΕ ΥΠΑΡΞΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ….

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ…
    ΕΧΕΙ 15ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ….!!!!!

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
    ΑΡΘΡΟ 196 ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
    http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

  35. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  36. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ.
    Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΥ

    Ανώνυμος9 Ιουλίου 2016 – 9:48 μ.μ.

    ΕΓΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΕΡΩ
    ΑΠΛΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΚΡΟΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ Τ΄ΑΓΓΙΞΕΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ.
    ΑΠΟ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.

    Ανώνυμος9 Ιουλίου 2016 – 10:07 μ.μ.

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ??

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ Η ΜΑΣΟΝΟΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΔΑΛΟ Η ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ 30.000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙ,ΕΣΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ…

    ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΑ ΤΑ ΤΟΛΜΑΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ…

    ΟΥΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ,ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ…

  37. Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΙΣΕΤΙ ΦΟΡΑΝ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ''ΞΕΠΕΤΑΞΤΕ'' ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΝΑΣ ΑΤΙΜΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΑΘΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΥΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΝΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΠΩΣ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ ΕΓΕ ΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΣΑΚΙΣΤΕΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΡΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΑΞΤΕΤΟΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΩΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΤΕΡΟΜΟΥΝΑΚΙΣ ΚΛΠ. ΣΤΙΝ ΒΟΘΡΟ ΡΙΞΤΕΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΝ.

Comments are closed.