Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ Β

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ 
ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ
ΕΡΓΟ. 

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 

Να περασουμε τωρα να δουμε την εωσφορικη αλαζονεια και κακια, τετοιου είδους “ανθρωπων”, οι οποιοι αφησαν εποχη.

 
Βρισκόμαστε στην Μικρά Ασία επί τουρκοκρατίας
, σε ένα πλούσιο Ελληνικο χωριό την Λυκοβρυση όπου οι περισσότεροι ραγιάδες είναι σαπισμένοι από την διαφθορά. 
 
 
Οι προεστοί του χωριού μαζί τον παπά τα ‘χουν βρει σε όλα με τον Αγά του χωριού, ξεχνώντας τα Ελληνικα αξιωματα, που είναι χριστιανισμος Ελλάδα, Ελευθερία, Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη. 
 
 
 
Όλα αυτά διοτι ηταν καλά βολεμένοι οι προεστοί, όπως ήταν καλά βολεμένοι σε πολλά άλλα μέρη της σκλαβωμένης Ελλάδος, τα είχαν κάνει πλακάκια με τους Τούρκους αδιαφορώντας για τα πάντα. 
 
 
 
Στο χωριό φτάνουν κυνηγημένοι Έλληνες από τους Τούρκους.

Oi Τουρκοι τους έκαψαν τα σπίτια , έσφαξαν τους συγγενείς τους, τους πήρανε κινητή-ακίνητη περιουσία. 
 
 
 
Όσοι γλύτωσαν, πήραν τους δρόμους για να σωθουν. 
 
 
Μερικοι κάτοικοι του χωριού Λυκοβρυση θέλουν να βοηθήσουν τους κατατρεγμένους ομοεθνείς τους Έλληνες, αλλά φοβούνται τους δημογέροντες. 
 
 
Πάνω από όλα φοβούνται τον παπά του χωριού,
για αυτό δεν τολμούν να βοηθήσουν τους πεινασμένους. 

Κάποιοι βοηθάνε στα κρυφά για να μην τους πάρει είδηση ο παπαγρηγορης (ο παπάς της Λυκοβρυσης) και τους αφορίσει. 
 
 
 
Ο παπαγρηγορης ήταν ένας κοιλαράς ιερέας που δεν έδινε του Αγγέλου του νερό που λέει κι ο λαός.
 
 
Οταν πέθαινε κάποιος φτωχός που δεν είχε λεφτά για την κηδεία τον άφηνε αθαφτο, εκτός εάν πλήρωναν τα έξοδα οι υπόλοιποι χωριανοί.
 
 
Ούτε ελεημοσύνη έδινε σε κανέναν φτωχό.

Οποιος φτωχός του χτυπούσε την πόρτα για βοήθεια χαμήλωνε υποκριτικά τα ματιά λέγοντας ψέματα πως και εκείνος ήταν φτωχός ότι πεινούσε. 
 
 
 
Για αυτό ο παπαγρηγορης μόλις είδε τους κατατρεγμένους Έλληνες έκανε τα πάντα για να τους διώξει. 
 
 
Δεν τον ένοιαζε που ήταν σκελετωμένοι, που έπεφταν κάτω από την πείνα, που πέθαιναν νέα παιδιά από την πείνα και της κακουχίες, που ήταν Χριστιανοί, που ήταν Έλληνες. 



Προτιμούσε ο παπαγρηγορης να πετάνε στα σκουπίδια τα φαγητά τους οι κάτοικοι του χωριού, παρά να τα δίνουν στους φτωχούς Έλληνες.






Όπως επίσης προτιμούσε να έχουν ένα μέρος των χωραφιών τους ακαλλιέργητα, παρά να τα πάρουν οι φτωχοί δυστυχισμένοι, για να τα καλλιεργήσουν να φανέ λίγο ψωμί, δίνοντας φυσικά το μερίδιο που συμφώνησαν από την σοδειά στους ιδιοκτήτες των κτημάτων.



 
Ο παπαγρηγορης μέχρι τέλους ποτε δεν άλλαξε μυαλά, κυνήγησε με όλη την δύναμη της ψυχής του, τους φτωχούς κατατρεγμένους από τους Τούρκους Έλληνες αδελφούς.




 
Εδώ αρχίζει το απίστευτο μεγαλείο του Νίκου Καζαντζάκη,του παπά των κατατρεγμένων, ξεριζωμένων Ελλήνων και κάποιων άλλων ανθρώπων, το οποιο είναι ταυτόχρονα αιωνιο διαχρονικο Ελληνικο αξιωμα.
 
 
Ο ιερέας των κατατρεγμένων ο παπαφωτης απευθυνόμενος στο ποίμνιο του, δοξάζει τον Χριστό γιατί τους ξεπάτωσαν, τους έδιωξαν από τα σπίτια τους.

Γιατι τους έκλεψαν, τους κυνήγησαν, οι Τούρκοι. 

Καθώς όπως είπε ο παπαφωτης είχαν αρχίσει στο χωριό τους να τρώνε πάρα πολύ.


Παραφόρτωσαν την ψυχή τους με κρέατα, είχαν ειρήνη, ασφάλεια, καλοπέραση, η σάρκα είχε θρασέψει έχοντας καταπλακώσει την ψυχή. 
 
 
 
Έλεγαν ότι όλα είναι καλά, όλα είναι δίκαια, κανένας δεν πεινά, κανένας δεν κρυώνει, κανένας δεν υποφέρει, δεν υπάρχει καλύτερος κόσμος. 
 
 
 
Τότε είπε ο παπαφωτης : 


ο Χριστός μας λυπήθηκε, μας πέταξε στους 
δρόμους.



Αδικηθήκαμε, πεινάσαμε, κρυωσαμε και είδαμε πως υπάρχει αδικία, πείνα, κρύο, φτώχεια, γύμνια. 



Ταυτόχρονα δίπλα στους ανθρώπους που πεινούν υπάρχουν οι πλούσιοι που τους βλέπουν γελώντας. 
 
 
 
Μας άνοιξε η πείνα τα φτερά, ξεφύγαμε από το δίχτυ της αδικίας, της καλοπέρασης, είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, απο τα υλικα αγαθα. 
 
 
 
Το βασικότερο όμως ήταν ότι ζούσαν πλέον αυτοι οι ανθρωποι ως πραγματικοί Έλληνες Χριστιανοί με αγάπη μεταξύ τους χωρίς διαφορές, με πραγματική δικαιοσύνη.


Πάνω από όλα όμως ζούσαν χωρίς σεξουαλικη διαφθορα και όλα αυτά που έχουν καταστρέψει λαούς ολόκληρους, κοινωνίες ολόκληρες από την ημέρα που υπηρξαν άνθρωποι στον πλανήτη γη μέχρι σήμερα. 
 
 
 
Μεταξυ των κατατρεγμενων Ελλήνων υπήρχε η απόλυτη τάξη τριαδικού Θεού, για αυτό στο τέλος πήραν την ανταμοιβή που τους άξιζε. 


 
Το απολυτο διαχρονικο Ελληνικο μεγαλειο, απο
τους Ελληνες ψυχης κατατρεγμενους. 



Σε καθε εποχη 

είναι γεγονος ότι οι περισσότεροι που θα παθαιναν τετοιου είδους συμφορες θα είχαν απομακρυνθεί για πάντα από τον Χριστό, θα τον ξεχνούσαν, θα τον βλαστημούσαν, θα τον μισούσαν, για το πολλαπλό κακό που τους βρήκε.



 
Αντίθετα αυτοί εδώ οι κατατρεγμένοι δοξάζουν τον θεό, παρα τα φοβερα δεινα που τους βρηκαν. 
 
 
 
Αυτό γιατι θεωρουν ότι είναι μια τεραστια ευλογια -ευκαιρια ολες αυτές οι συμφορες, για να ειναι σε θεση να γινουν καλυτεροι ανθρωποι, βλέποντας ποσό άδικος είναι ο κόσμος. 

 
 
Οταν ενας ανθρωπος είναι μέσα στα υλικά αγαθά είναι σκλάβος του διαβόλου καιεχθρός του Ιησου Χριστού,δεν βλέπει την αλήθεια, την δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την Ελευθερία.

 
Μεγάλο μέρος των κατατρεγμένων  Ελλήνων παρακαλούσε τον θεό, να τους δωσει από εδώ και στο εξής μόνο τα απολύτως απαραίτητα.


Ηταν σίγουροι πλέον πως μόλις ξαναποκτούσαν παραπανίσια υλικά αγαθά ,περιουσία, θα έχαναν πάλι την ελευθερία τους καθώς θα ξαναγινοταν  σκλάβοι των υλικών αγαθών, με αποτέλεσμα να ξαναρχίσουν οι αδικίες μεταξύ τους. 
 
 
 
Ο Χαρίλαος, ένας  από τους ξεριζωμένους, που ήταν πλούσιος, παρακαλούσε όλη μέρα τον Χριστό να μην του ξαναδώσει πλούτη,γιατί θα γίνει πάλι κακός άνθρωπος. 

Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Θεο. 
Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες. 
Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια. 
Αντίθετος οι κατατρεγμενοι Ελληνες ηρθαν ακομη πιο κοντα στον Χριστο, και τον αγαπησαν ακομη περισσοτερο .
Παρα τα απανθρωπα χτυπήματα που δεχτηκαν απο την ζωη, χανωντας  παιδια, συγγενεις, φιλους, περιουσιες εγιναν ακομη καλυτεροι ανθρωποι οι κατατρεγμενοι Ελληνες.

loading...

75 thoughts on “Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ Β

  1. ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

    Η Ελλάδα το πλουσιότερο και ομορφότερο μέρος του κόσμου
    μετατράπηκε σε μία αποικία χρέους, ότι ήταν πάντα από την «ανεξαρτησία» της από τον οθωμανικό ζυγό, με εντολή των δανειστών, συνεργασία ντόπιων αμέτρητων δοσίλογων και αμέτρητα θύματα στο παρελθόν, το παρόν και τις επόμενες γενιές. Νέοι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, άθλιοι της Ευρώπης καταδικασμένοι στην δυστυχία στον ίδιο τους τον τόπο από την ημέρα γέννησης τους εξαιτίας των σύγχρονων προγόνων τους. Ωτακουστές άθλιων πολιτικών και μίας κάστας γυμνοσάλιαγκων που απομυζούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια, τα δάνεια και το ξέπλυμα του διεθνούς παρακράτους που διασχίζει την Ελλάδα ανενόχλητο, υπομένοντας τη ζωή τους μέχρι το θάνατό τους.

    Όποιος σηκώνει κεφάλι, όποια φωνή ρωτάει ένα γιατί και τολμά να σπάσει τα δεσμά του, εξοστρακίζεται ή εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες που θα ζήλευε και το πιο σκληρό ολοκληρωτικό καθεστώς. Η χούντα των τανκς έγινε χούντα της μίζας μέσα από παράνομα κανάλια και μέσα ενημέρωσης προπαγάνδας και fake, ψεύτικους, ανδρείκελα διευθυντές εφημερίδων που ερωτοτροπούν τις νύχτες με το μισό ψέμα και τη μισή αλήθεια. Το Μισό-Μισό, μια γενιά μας βασανίζει "Μνημονιακά" δέκα χρόνια τώρα, καταδίκασε ήδη τις επόμενες και αναζητά απεγνωσμένα τον κλώνο της και τις ηδονές της για να διαιωνισθεί.

    ΕΛΛΗΝΑ Ε.ΣΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΑ
    ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΥΠΑΤΙΑ.

    ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΕΝΤΕ…"ΑΓΙΟΥΣ"…."ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ … "ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ…"ΑΛΗΘΕΣ"…

    "ΑΓΙΟΣ" ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, "ΑΓΙΟΣ" ΙΩΑΝΝΗΣ, "ΑΓΙΟΣ" ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, "ΑΓΙΟΣ" ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΝΥΣΣΗΣ ΚΑΙ Η …."ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ"…ΥΠΑΤΙΑ…

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ…"ΑΓΙΟΥΣ" ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ "ΑΓΙΟ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ…

    ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ, ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΙ…"ΑΓΙΟΙ", ΕΙΧΑΝ "ΗΓΗΘΕΙ" "ΤΑΓΜΑΤΩΝ" ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΤΟΥ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ…"θεου ΤΗΣ…ΑΓΑΠΗΣ"…

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ…"ΕΡΓΟ" ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο…"ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ"…ΕΛΛΗΝΑΣ…
    ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ…"ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ,

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ "ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ" ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ…

    ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…"ΑΓΙΟΥΣ", ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ…"ΑΓΙΟΙ", ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ…"ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ" ΡΑΒΙΝΟΙ, ΠΟΥ ΚΙ' ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟ…"ΘΕΑΡΕΣΤΟ" ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ…"ΙΕΡΩΝ" ΒΙΒΛΙΩΝ… ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ…"ΚΑΛΟ" ΜΑΣ…

    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ… ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ…"ΤΑΛΙΜΠΑΝ" ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "Γ Ν Ω Σ Η Σ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ…"ΠΙΣΤΗΣ"…

    ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ…ΔΕΝ "ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ", ΑΠΛΑ "ΔΕΧΕΣΑΙ" ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ…"ΚΑΠΟΙΟΙ"…

    ΤΑ "ΑΝΕΚΔΟΤΑ" ΓΙΑ…"ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΚΟΥΣ" ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ …"ΑΓΙΟΥΣ" ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ "Υ Π Α Τ Ι Α", ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΒΡΟΜΩΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. Χωρίς καμία αμφιβολία 'Ευταξία'
    Είσαι ανισόρροπος σε βαθμό που
    έχεις άμεση ανάγκη επιστημονικής
    ομάδας ψυχιάτρων !!!!!!!!!

  4. ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ
    ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΤΕ 200 ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ

    ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΙΣΤΩΝ

    ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΦΩΣ Η ΔΥΝΑΜΗ Η ΖΩΗ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ :ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ …. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΨΥΧΗΣ

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ
    ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    Απο την εποχη του αγιου Κωνσταντινου εως την εποχη του αυτοκρατορα Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα. *

    Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια.

    Την εποχη εκεινη και οι πεντε τεραστιοι νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των αυτοκρατορων.

    Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητοτρες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν στο επιστημονικο τους εργο το οποιο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο.

    Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πνευματικου εργου καθως οι αγιοι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, αμεσως ο αγιος και μεγας Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.

    Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.

    Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους.

    Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.

    Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.

    Ο αγιος Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα παιδια του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια.

    Το αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυση την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης-Κωνσταντινουπολεως.

    Το 425 μ.χ. με διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.

    Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου.

    Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.

    Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας.

    Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει.

    Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη.

  5. Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος.

    Για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.

    Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.

    Οι αγιοι πατερες της Εκκλησίας διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρηρορικη στην αρχαια Αθηνα αλλα και σε αλλα μερη ενω υπηρξαν για λιγο διαστημα πρωτου να γινουν ιερεις επαγγελματιες ρητορες και σοφιστες αντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του αρχαίου Ελληνικου πνευματος.

    Για αυτο χρησιμοποιησαν τις αξίεις και τα ιδανικα τνω φιλοσοφων για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια.

    Aξιοποιοησαν στο επακρο την Ελληνική γλωσσα για να γραψουν ολα τα υψηλου επιστημονικου φιλοσοφικου και πνευματικου επιπεδου εργα τους.

    Ταυτοχρονα μεσα απο τη Ελληνικη φιλοσοφια διατυπωσαν τα δογματα της ορθοδοξιας ωστε να προστατεψουν την ανερχομενη θρησκεια απο τους αιρετικους και απο πασης φυσεως αιρεσεις.

    Η Υπατια ηταν φιλοχριστιανη και πολυ φιλικα προσκειμενη προς τον χριστιασνισμο ως γνησια νεοπλατωνικη φιλοσοφος.

    Σε περιπτωση που ο χριστιανισμος ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο η Αγια Ελληνιδα Αθηναιδα-Ευδοκια δεν θα γινοταν χριστιανη.

    Επισης να μην ξεχναμε το σπουδαιοτερο, οτι η ιδια η Υπατια ειχε εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους.

    Πολλες φορες σας εχω αναφερει οτι οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας λατρεψαν οσο τιποτε αλλο στον κοσμο τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

    Ειναι πολυ ενδεικτικο οτι οι Ελληνες χριστιανοι της αυτοκρατοριας αγαπησαν τοσο πολυ τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο με αποτελεσμα να ειναι φανατικα προσκολημενοι σε αυτον.

    Αυτο συνεβαλε στο να μην εξελιχθουν πολιτιστικα οσο θα επρεπε με βαση τις ικανοτητες τους και την παιδεια τους.

    Ειναι εντελως αδυνατον διανοουμενοι οπως οι τρεις ιεραρχες, η Αγια Ευδοκια, η Αννα Κομνηνη και αρκετοι αλλοι να μην ηταν σε θεση να επιδειξουν παρομοιο επιστημονικο εργο οπως αυτο των αρχαιων.

    ΥΠΑΤΙΑ.

    Η μεγαλη νεοπλατωνικη φιλοσοφος Υπατια ειχε
    εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους.

    Αυτο ειναι ενδεικτικο οτι ο γνησιος ορθοδοξος χριστιανισμος ουδεποτε ηταν εναντια στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια.

    Εαν οι Ελληνες χριστιανοι ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτσμο τοτε δεν θα τους δεχοταν η Φιλοσοφιος Υπατια ως μαθητες της.

    Aυτο ειναι ιστορικο γεγονος πλεον.

    Ομως σε ολα τα χρονια τα οποια διδασκε η Υπατια ειχε παντοτε πολλους χριστιανους ως μαθητες.

    Ο Συνεσιος ηταν ο πιο αγαπημενος μαθητης της Υπατιας και μεγας θαυμαστης της φιλοσοφου.

    Οταν τελέιωσε την φιλοσοφικη διατηρουσε αλληλογραφια και ειχε επαφες με την μεγαλη φιλοσοφο.

    Ο Συνεσιος ηταν χριστιανος και μαθητης της Υπατιας ενω μετα απο την φοιτηση του στην σχολη της Υπατιας εγινε επισκοπος Κυρηνης.

    Σε μια απαντηση της Υπατιας προς τον Συνεσιο η μεγαλη φιλοσοφος ειχε εκφρασει την επιθυμια να γινει Χριστιανη.

    Η Υπατια αγαπουσε πολυ τον Χριστιανισμο και τους χριστιανους μαθητες της.

    Αυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο η Υπατια δεχοταν ως μαθητες τους χριστιανους, διοτι γνωριζε οτι ο Χριστιανισμος και η αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια ειχαν τα ιδια αξιωματα.

    Αλλωστε η Υπατια ειχε το παραδειγμα των τριων ιεραρχων οι οποιοι ως φιλοσοφοι ενσωματωσαν ολοκληρη την Πλατωνικη διδασκαλια στον χριστιανισμο.

    Γνωριζε η μεγαλη φιλοσφος Υπατια οτι ο χριστιανισμος ηταν κατα πολυ καλο για τον Ελληνισμο και για ολοκληρη την ανθρωποτητα.

    AYTEΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΑΝΩ
    ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.

  6. ΑΓΓΕΛΕ
    ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑΡΙΣΕ.

  7. Ανώνυμος5 Απριλίου 2018 – 4:47 μ.μ.
    ο μογγολογυφτος σκατοκωλος απο το 2012 γραφει σε πολλα σαιτ ως εξωκοσμικος 666 6966 και παριστανει τον εξωγηινο οτι ηρθε απο το σειριο και στις φλεβες του κυλαει αιμα ιχωρ εχει στη κατοχη του το υπεροπλο του θεου απολλωνα και σουλατσαρει στο διαστημα με διαστημοπλοιο το οποιο δεν καιει καυσιμα επισης βριζει τους ελληνες ορθοδοξους χριστιανους εβραιους βριζει μαναδες πατεραδες επειδη δεν πιστευουν το δωδεκαθεο ετσι και το 2012 εγραφε κατεβατα με πανομοιοτηπες ανοησιες οτι ηρθε απο το σειριο να σωσει την ελλαδα μαλιστα παροτρινε το κοσμο να βγαινει τις νυχτες στα μπαλκονια να κοιταζει τον ουρανο για να δει το διαστημοπλοιο που ηταν μεσα γραφει αυτος και δυο τρεις αλλοι με διαφορα ονοματα ακομα και γυναικεια οπως paterakis manesi eretria ifigeneia karmen skia iskios taxinis star lornt ταραρομ αρχοντας αορατομπεσαλης ολυμπιος ηγετης πατρινια elen voria morfeas νοας αντινοος παρμενιων ηχος και αλλα πολλα

    ειναι ατομα χαμηλου διανοητικου επιπεδου που επαναλαμβανουν τα ετοιμα κατευθυνομενα κατεβατα διοτι απαγορευεται να κανουν διαλογο επειδη καταλαβαινεις αμεσως περι τινος προκειται γιατι δεν ξερουν να απαντησουν και βριζουν το ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΙΣΟΥΝ να αντιπαρατεθουν ή να μη συμφωνουν μαζι τους
    http://www.ksipnistere.com/2018/04/blog-post_127.html

  8. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ Ο ΣΤΡΑΒΟΧΥΜΕΝΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ, O AΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ. Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ;

    Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Ορθοδοξία και κυρίως όσοι την ασπάζονται δέχονται καθημερινά ένα ανηλεές μπούλινγκ, είτε από τους άθεους είτε από ισλαμιστές, που όμως όλως τυχαίως έχουν τον ίδιο σκοπό. Την μετοίκιση αλλότριων πληθυσμών στις δύο ελληνικές χώρες.

    Η Ορθοδοξία και η στηλη Επικρατέειν ή απόλλυσθαι θεωρούνται πολύ μεγάλο εμπόδιο για την Παγκοσμιοποίηση.

    ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΨΩΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΨΩΡΡΙΑΡΗ.

  9. Ολόκληρη η γραπτή απόφαση του Ποντίου Πιλάτου βάσει της οποίας σταυρώθηκε ο Χριστός. Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

    Το έγγραφο του Ποντίου Πιλάτου με το οποίο διέταξε να σταυρωθεί ο Ιησούς Χριστός, υπάρχει. Είχε καταχωρηθεί στα Πατριαρχικά βιβλία του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, από τα οποία κατόπιν αφαιρέθηκε και προφανώς κάπου “αρχειοθετήθηκε”. Η ιστορία έχει ως εξής….
    Η γραπτή απόφαση του Ποντίου Πιλάτου για την σταύρωση του Χριστού είχε βρεθεί μέσα σε τριπλό κιβώτιο στο τέλος του 1580 στην Ακουίλα της Ιταλίας. Το έγγραφο ήταν τοποθετημένο μέσα σ’ ένα πέτρινο κιβώτιο, το οποίο ήταν μέσα σ’ ένα σιδερένιο. Εν συνεχεία, τα δύο αυτά κιβώτια ήταν τοποθετημένα μέσα σ’ ένα μαρμάρινο. Το έγγραφο ήταν γραμμένο στα εβραϊκά και δόθηκε στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στις 9 Απριλίου 1581. Μεταφράστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Διονύσιο Δ΄, και καταχωρήθηκε στα Πατριαρχικά βιβλία στις 4 Μαρτίου 1643 επί Πατριάρχου Παρθενίου Α’. Αφαιρέθηκε από τα Πατριαρχικά βιβλία όμως εν συνεχεία στις 3 Ιουνίου 1695 επί Πατριάρχου Καλλινίκου Β’.

    ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/04/blog-post_521.html#more

  10. Giannis Paterakis31 Μαρτίου 2018 – 12:00 π.μ.
    ΤΟ "ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ" ΟΜΩΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΡΙΧΤΩ ΣΤΑ ΜΟΥΡΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ….

  11. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?..Ε ΝΑΙ ΕΛΑ….ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΙΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΥΤΤΑΖΩ ΤΗΝ ΓΚΛΥΚΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΟ Η ΕΛΛΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΥpΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΗΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΝΘΕΩΠΟΕΙΔΗ ΧΙΜΠΑΤΖΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΟΠΩΣ Π.Χ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΚΥΤΤΑ ΚΥΤΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΑ ΟΨΙ ΕΝΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ….ΝΑΙ ΝΑΙΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΩΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ SHOW ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ…ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΛΕΓΕ?….ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΧΛΑΜΥΔΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟ ΧΙΤΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΡΟΧΗ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΟΙ 40-50 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΟΣΒΕΡΓΕΣ ΨΑΛΟΝΤΑΣ ΟΔΕΣ ΣΤΟΝ ΖΕΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΝΟΝΤΑΣ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΚΕΠΤΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΕΣΩ ΕΙΣ ΓΕΛΩΤΑ ΑΑΑ ΧΑΑΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΙΔΑ ΦΡΑΑΤΣΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΝΟΜΟ ΩΡΑΙΟ Ε?….ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ Ε ΚΙ'ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΟΛΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΕΦΑΓΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΙΔΡΩΣΩ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΣΩ!!….ΩΩΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΒΟΤΚΑ ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΕΜ…salom…salom..

  12. ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΩΛΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ.

    Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!
    https://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

    ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΒΓΕΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ.

  13. Νύχτα τρόμου στην Λευκωσία: Ισλαμιστές επιτέθηκαν με σκεπάρνια στους πιστούς στην εκκλησία

    Πολυπολιτισμικό σοκ δέχθηκε χθες το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο κυπριακός Ελληνισμός καθώς 20 αλλοδαποί έκαναν επίθεση στους πιστούς στην εκκλησία της Φανερωμένης στο κέντρο της παλιάς πόλης στη Λευκωσία….

    Οι αλλοδαποί εικάζεται ότι ήταν μουσουλμανικού θρησκεύματος και είναι ένα δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει σύντομα και στην μητροπολιτική Ελλάδα.

    Ενώ οι πιστοί εντός του ναού έδιναν το παρών τους στην Ακολουθία του Νιπτήρος, στον προαύλιο χώρο αλλοδαποί σκορπούσαν τον τρόμο. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες που καταφθάνουν στο SigmaLive, περί τους 20 αλλοδαπούς σκόρπισαν τον απόλυτο τρόμο στον προαύλιο χώρο.
    Βρίζοντας τους πιστούς οι οποίοι βρίσκονταν εντός του ναού, προκαλούσαν ανησυχία για αρκετή ώρα. Νεαρός φέρεται να έτρεχε κρατώντας σκεπάρνι στο χέρι και να προκαλεί συμπλοκές με τους άλλους παρευρισκόμενους στον προαύλιο χώρο, απειλώντας μάλιστα και πιστούς.
    Πιστοί οι οποίοι εξήλθαν του ναού λόγω της ανησυχίας που προκλήθηκε, κάλεσαν περίπολο της Αστυνομίας, το οποίο έφθασε επί τόπου προς ενίσχυση της μιας αστυνομικού η οποία βρισκόταν εκεί.
    Όπως αναφέρουν ίδιες μαρτυρίες στο SigmaLive, ο νεαρός που κρατούσε το σκεπάρνι, με την εμφάνιση της αστυνομίας εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
    Αυτό που συμβαίνει είναι μια προσπάθεια να υπάρχει φόβος στους Έλληνες πιστούς να εκφράζουν την πίστη τους η οποία κατά κύριο λόγο είναι ορθόδοξη.
    Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Ορθοδοξία και κυρίως όσοι την ασπάζονται δέχονται καθημερινά ένα ανηλεές μπούλινγκ, είτε από τους άθεους είτε από ισλαμιστές, που όμως όλως τυχαίως έχουν τον ίδιο σκοπό. Την μετοίκιση αλλότριων πληθυσμών στις δύο ελληνικές χώρες.
    Η Ορθοδοξία θεωρείται πολύ μεγάλο εμπόδιο για την Παγκοσμιοποίηση.
    ……………………………………………….

    ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ

    Ψ Ε Υ Τ Ο Π Α Τ Ε Ρ Α Κ Η

    ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

  14. Να είσαι καλά Αγγελε που μας διασκεδαζεις. Συνέχισε.

  15. Ανώνυμος5 Απριλίου 2018 – 10:17 μ.μ.
    Χωρίς καμία αμφιβολία 'Ευταξία'
    Είσαι ανισόρροπος σε βαθμό που
    έχεις άμεση ανάγκη επιστημονικής
    ομάδας ψυχιάτρων !!!!!!!!!

  16. ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ, ΨΩΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Ανώνυμος5 Απριλίου 2018 – 10:33 μ.μ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ Ο ΣΤΡΑΒΟΧΥΜΕΝΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ, O AΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ. Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ;

    Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Ορθοδοξία και κυρίως όσοι την ασπάζονται δέχονται καθημερινά ένα ανηλεές μπούλινγκ, είτε από τους άθεους είτε από ισλαμιστές, που όμως όλως τυχαίως έχουν τον ίδιο σκοπό. Την μετοίκιση αλλότριων πληθυσμών στις δύο ελληνικές χώρες.

    Η Ορθοδοξία και η στηλη Επικρατέειν ή απόλλυσθαι θεωρούνται πολύ μεγάλο εμπόδιο για την Παγκοσμιοποίηση.

    ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΨΩΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΨΩΡΡΙΑΡΗ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΨΥΧΙΧΑ ΛΕΠΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ.

    ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΘΙΓΓΑΝΕ ΤΙ ΛΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΜΑΤΗ – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/04/blog-post_68.html
    Πριν από 4 ημέρες – Τι λες και εσυ αθιγγανε, τι λες μπαρμπα Σταματη. Ειναι γνωστο οτι οι Τουρκοι δεν φημιζονται ως λαος για την ευφυια τους. Το μονον το οποιο εχουν να επιδειξουν ανα τους αιωνες ειναι μονον γενοκτονιες και σφαγες ειδικα εις βαρος του ελληνικου εθνους. Για αυτο λοιπον μεταξυ αλλων στρατολογησαν και εναν ..

  17. ΠΟΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ; Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

    ΕΔΩ ΔΕΣ ΡΕ ΖΩΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΕΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕΙ ΔΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ

    Συλλεκτικές βλακείες του Σώρρα 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=ukXL3D78ZEM

  18. Οποιος πιστεύει στον Σώρα και κάθε Ψώρα είναι άξιος τής μοίρας των κορακιών. Ξέραμε ότι υπάρχουν Ηλίθιοι στην Ελλάδα ,αλλα δεν θέλαμε να πιστέψουμε σε τέτοιο βαθμό.Έτσι εξάλλου δικαιολογείται και η νίκη του ΣΥΡΡΙΖΑ…..και πουσε Σώρα : Τεχνολογία είναι όταν έρθουν οι εξωγήινοι και προσπαθήσουν η εξηγήσουν την αρρώστια των πιστών σου..

  19. Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017
    Ο Σώρρας κάνει τη βρώμικη δουλειά των τραπεζών – άμεσες κατασχέσεις σπιτιών σε οπαδούς του και ο Αρτέμης .. άφαντος!! ΒΙΝΤΕΟ

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΒΙΝΤΕΟ>>

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_531.html#more

  20. ρε λιγουρη μακη, στην κερασανε την μπυρα ?

  21. τα βρισιδια δειχνουν πως εκνευριζεσαι
    και ο εκνευρισμος ψευτοπατερακη
    ειναι κακος οιωνος

  22. ΡΟΥΦΑ ΜΩΡΗ ΡΟΥΦΟΓΥΦΤΟΨΩΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΕΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ

    Μάκη σου κατούραω την μούρη. Βρε μια δουλεια ρε αληταρα κοπρόσκυλο.

  23. Είναι σχιζοφρενής ! Πιστεύει οτι λέει ……… και το κακο ειναι οτι ειπαρχουν άνθρωποι που τον πιστεύουν ! Πάσχει από μια βλάβη του νευρικού συστήματος !

  24. Βρε τον κομπογιανιτη τον μασκαρα, τον φαφλατα, τους γέμισε φούσκες! !! κάθονται και τον ακούνε οι αργοσχολοι, τα χαϊβάνια!! Εμείς γνωρίζουμε τι δημιούργησαν οι προγονεις μας, αυτός ο τεμπέλης που γυρνάει από μέρος σε μέρος τι έκανε, ;; αρλούμπες και τίποτα <>.

  25. ρε δις-μιλιονερ κοντε, με BIC αναβης ρε λιγουρη;

  26. ΑΣΕ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙς ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ!! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΒΡΕ ΧΩΜΑΤΑΚΙ ΠΟΙΟς ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕς ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕς ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΞΕΙς. Ο ΣΤΑΥΡΟς ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ . Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ΠΑΝΑΓΙΟς ΤΑΦΟς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ! ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΓΙΟΥς ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ . ΕΣΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕς ΑΝΟΗΣΙΕς ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ!!

  27. ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΥΣ ΣΤΙΦΑΔΟ ΠΟΥ ΝΤΕΡΛΙΚΩΝΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ

  28. ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΤΗ ΜΑΝΕΣΗ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟ ΣΤΑΓΑΚΗ ΤΟ ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΑ ΠΟΛΛΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΗΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΩΡΙΣΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ

  29. Είμαι στα πρώτα 5 λεπτά, και αν δεν ήταν τραγική η υπόθεση θα έλεγα ότι σαν standup κωμωδία κάτι λέει, μου θυμίζει λίγο Seinfeld a la Ελληνικά. Έχει όντως πλάκα και το μυαλό του κατεβάζει ιδέες, κωμικές μεν, αλλά ιδέες. Αν και κάτι μου λέει, μιλάει το ποτό. Η ερώτησή μου όμως είναι, αυτοί, και ιδιαίτερα αυτές, που τον κοιτάζουν σαν ξερολούκουμο και σιγοντάρουν αυτά που λέει, ειλικρινά τον πιστεύουν?

  30. ελενη ολους μπορει
    να τους ξεγελας
    εμενα ποτε

  31. artemh mou…mathe n milas ellhnika prwta,mathe n milas xwris lllii kai nnniii kai meta piase sto stoma sou tn ellada….APATEWNA!!!!

  32. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

  33. Χθες είδα το Passengers. Τι να κλασει το Hollywood. Κλαίω από τα γέλια.

  34. ρε αμορφωτο γιδι με μουσι ψωρρα, μαθε πρωτα πως δουλευει το κινητο και μετα ελα να μας πεις αν ειναι τεχνολογια η οχι. Αχρηστο κοντολαιμο υποκειμενο. Δεν ξερει να μιλησει την γλωσσα της χωρας του και θελει να μιλησει και για επιστημη. Ουστ αγραμματε.

  35. Η μαιμού τρισεκατομμυριούχους.

  36. ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ….. ΠΩ ΠΩ ΠΩ …. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ … ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ

  37. ΑΣΕ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ

  38. ωχ Θεέ μου, τι αλλο θα ακουσουμε;;;Συνέλληνες ξυπνηστε ρε……….. σας δουλευει

  39. τετρακις μυριουχος και με διαστημοπλοιο!

  40. Σωρρα πασχω απο πριαπισμο , κανε κατι σωτηρα μας

  41. ζ η τ ω … ο ι …. ε β ρ α ι ο ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    κ α τ ω ….. ο … σ ω ρ ρ α ς

  42. πανω η κατσικοελεν
    απο κατω ο σωρρας

  43. ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  44. Τα ζομπι βγηκαν παγανια.
    Στα 4 στα 4 μπρος στο γιατρο τον ρηνο ο γεροσταγακης και ο μογγολογυφτας του παιρνουνε κλαρινο.

  45. το πατερακη δεν τον γουσταρω
    θελω τον ευταξια ειναι πως
    να το πω ,ντρεπομαι ,οταν βρω
    το θαρρος θα επανελθω

  46. .
    Στα 4 στα 4 μπρος στο γιατρο τον ρηνο ο γεροσταγακης και ο μογγολογυφτας του παιρνουνε κλαρινο.

  47. .
    Στα 4 στα 4 μπρος στο γιατρο τον ρηνο ο γεροσταγακης και ο μογγολογυφτας του παιρνουνε κλαρινο.

  48. ΖΗΤΩ Η ΓΕΝΙΑ 1 1 4 ΚΑΙ Η ΑΣΤΡΟΥΤΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΑ
    ΖΗΤΩ ΤΟ Κ Κ Ε ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ

  49. εγω ξερω εναν το σωρρα το μπατιρη

  50. νασαι καλα μας διασκεδασες κι αποψε, αυριο παλι ,ποιος αλλος εκτος απο σενα θα μας χαριζε τετοια παρασταση τσιρκου δωρεαν, εισαι πιο γελοιος και απο το σωρρα,
    παντα τετοια καλο βραδυ

  51. ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΑΠΑΤΕΩΝΑ;
    Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΑΠΑΤΕΩΝΑ;
    ΞΥΠΝΑ ΗΛΙΘΙΕ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ

  52. ΡΕ ΒΛΑΞ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ; ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΡΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΟΠΡΙΕΣ

  53. ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΔΙΔΑΧΕΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΛΕΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ

  54. ΠΟΛΥ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΥ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΚΑΜΑ

  55. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣ ΡΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ? ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ?

  56. .
    Στα 4 στα 4 μπρος στο γιατρο τον ρηνο ο γεροσταγακης και ο μογγολογυφτας του παιρνουνε κλαρινο.

  57. .
    Στα 4 στα 4 μπρος στο γιατρο τον ρηνο ο γεροσταγακης και ο μογγολογυφτας του παιρνουνε κλαρινο.

  58. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΙΑΣΕ ΚΑΝΑΝ ΑΡΟΥΡΑΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΨΗΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΛΕΧΡΙΤΗ.
    ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΑΓΑΡΑ.

  59. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ
    ΣΗΜΕΡΑ.

    ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

    Η Θηβα του Φοινικα Καδμου, ειναι η πρωτη πολη στην Ελλαδα η οποια λατρεψε το Εβραικο δωδεκαθεο.

    Ο πατερας της ιστοριας μας αναφρει οτι οι αρχαιοι Θηβαιοι διοτι δεν ηταν Ελληνες πολεμησαν στο πλευρο των Μηδων κατα τους Περσικους πολεμους.

    Σε καθε πολεμο των Ελληνων εναντιον των Περσων, οι
    εβραιοι-Θηβαιοι, οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου,
    παντοτε πολεμουσαν στο πλευρο των ομοθρησκων τους, των σατανιστων της Περσιας.

    Μην ξεχνατε οτι οι Εβραιοι της Θηβας εκαναν ακριβως τα ιδια και κατα τον Τρωικο πολεμο καθως δεν πηγαν να πολεμησουν εναντιον των Φοινικων-εβραιων του Ιλιου, διοτι ηταν ομοεθνεις και ομοθρησκοι.

    TΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

    TΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

    ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.

    Σε κάθε πολεμο που γινοταν εναντια στους περσες εδιναν αποτρεπτικούς χρησμούς στους Ελληνες να μην πολεμησουν τους περσες, οι οποιοι ηταν ομοθρησκοι τους.

    Ενδεικτικος είναι ο χρησμος της εβραίας Αριστονικης η οποια προδοτικα ειπε στους Ελληνες :

    Τι κάθεσθε ταλαιπωροι, φυγετε στα περατα της γης, εγκαταλειψτε τις οικιες σας και την ακροπολη σας.

    Ο ερχομενος απο την Ασια αρης θα καταστρεψει τα παντα, και οχι μονον τα δικα σας τειχη, αλλα και τα τειχη των αλλων πολεων θα απολεσθουν.

    Φύγετε λοιπόν από το οχυρό σας, έστω και αν αυτό γεμίζει θλίψη τις ψυχές σας» (Κ. Παπαρηγόπουλου Ιστορια Γ΄, σελ. 94 και Ηρόδοτος-VII,140).

    Τους ιδιους χρησμούς η εβραια Αριστονικη έδωσε και σε άλλες πολεις όπως στους Αργείους και στους Κρήτες.

    Σε ολες αυτες τις πολεις η εβραια Αριστονικη ειπε να τηρήσουν ουδετεροτητα απέναντι στον πολεμο Περσών–Ελλήνων και να υποταχθούν στους σατανιστες βάρβαρους ασιάτες εισβολείς (Ηρόδοτος .VII,148-169).

    Όταν οι Ελληνες αρχηγοι δεν δεχοταν αυτους τους χρησμούς, και για αυτό ηθελαν να πολεμησουν τοτε εδιναν νεους χρησμούς παγιδες.

    ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

    ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΟΜΩΣ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΗΞΕΡΕ
    ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ,
    ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΤΟΥΣ
    ΕΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΣΑ
    ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    ​Ο Ελληνας Θεμιστοκλής γινεται ο πρωτος ο οποιος αποφευγει με πολύ μεγαλη δεξιοτεχνια την θανασιμη εβραικη παγιδα-χρησμο από τους Δελφους.

    Ο Θεμιστοκλής επεισε τους υπολοιπους ότι ο δαιμονικος εβραικος χρησμος δεν ελεγε να κανουν ξυλινα τειχη , αλλα αυτό που ζητουσε ηταν να γινουν ξυλινα πλοια ώστε να γινει ναυμαχια.

    Με αυτόν τον τροπο γλυτωσε ολους τους Ελληνες ο Θεμιστοκλής , καθως σε περιπτωση που εκαναν ξυλινα τειχη γυρω από την αρχαια Αθηνα και παρεμεναν εντος των τειχων, θα τους ειχαν καψει ολους ζωντανούς οι περσες.​

    Τις περισσοτερες δυσκολιες από τις εβραικες παγιδες του μαντειου των δελφων τις αντιμετωπισε ο στρατηγος Παυσανίας.

    Μετα από τον τελειο χειρισμο από τον Θεμιστοκλή στην Σαλαμινα, οι εβραιοι μαυροι μαγοι εμφανιστηκαν πολύ πιο οργανωμένοι στις Πλαταιες.

  60. Θελει και διαλογο η πατερακαινα για τα τρισεκατομμυρια του μπατορογυφτου
    Αντε κατουρα τα ποδια σου μωρη ηλιθια γυφτοπατσαβουρα

  61. Στις Πλαταιες οι εβραιοι εωσφοριστες των Δελφων απαγορευαν μεσω των δαιμονικων χρησμων στους Ελληνες να πολεμησουν.

    Ουτε να αμυνθουν δεν τους επτρεπαν για να μην προσβληθεί ο Εβραιος δαιμονας Απολλων,

    Ειχαν περασει πλεον αρκετες ημερες οπου οι Ελληνες παρεμειναν παθητικοι-θεατες στον ιδιο τους τον θανατο.

    Οι Ελληνες στρατιώτες τραυματιζοταν από τους Περσες χωρις να εχουν το δικαιωμα να αμυνθουν , ενώ ταυτόχρονα εξαιτιας της παρατεταμένης απραξιας τελειωναν τα τροφιμα και το νερο.

    ​​Εκεινη ακριβως την χρονικη στιγμη ερχεται το τελειωτικο χτυπημα στους Ελληνες με έναν ακομη "χρησμο" από την εβραικη σφηκοφωλιά των Δελφων.

    Ο νεος ψευδοχρησμος ελεγε ότι οι Αθηναιοι εάν θελουν να νικησουν τους περσες, θα πρεπει να εγκαταλειψουν της Πλαταιες και να πολεμησουν στην Αττικη, διοτι εκει υπαρχει ναος της Ισιαδας -Δημητρας της εωσφορικης θεας από την Αιγυπτο.

    Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανίας με το επιτελειο του ειδε τον θανασιμο κίνδυνο και την ολοκληρωτικη καταστροφή.

    Για αυτό σκεφτηκε όπως ο Θεμιστοκλής και σε συνεννοηση με το επιτελειο του εβαλαν τους Πλαταιεις να παραχωρησουν τα εδάφη τους στους Αθηναιους, ώστε να πολεμησουν σε δικο τους εδαφος.

    Παραλληλα με αυτην την αριστη σκεψη υπηρχε και στις Πλαταιες δαιμονικος ναος της Αιγυπτιας Ισιδας-Δημητρας, για αυτο θα ηταν σε θεση να καμψουν αντιρρησεις των Αθηναιων.

    Μετα απο αυτο το πολυ ευφυεστατο Ελληνικο σχεδιο δεν χρειαστηκε να φυγουν καθολου οι Αθηναιοι από τις Πλαταιες, διοτι ηταν πλεον Αθηναικο εδαφος υπο την Αθηναικη εξουσια.

    Όμως για να είναι απολυτως σιγουροι ο μεγας
    Παυσανίας και το επιτελειο του εβαλαν τον στρατηγο Αριμνηστο να πει στους Αθηναιους ότι ειχε δει "ονειρο".

    Στο "ονειρο" εκεινο τον διεταζε ο ο αρχηγος των εβραιων δαιμονων ο Διας, να "μεταφερει" στους Αθηναιους την εντολη του, να πολεμησουν στις Πλαταιες μαζι με τους υπολοιπους Ελληνες.

    Οι Αθηναιοι μετα από όλα οσα τους ειπε ο στρατηγος Αριμνηστος ηταν πλέον πεποισμενοι
    ότι επρεπε παση θυσια να πολεμησουν στις Πλαταιες, διοτι αυτη ηταν η "εντολη" του Εβραιου δαιμονα του Δια.

    Για αυτο οι Αθηναιοι εκαναν αμεσως ολοκληρο το αιγυτιακο-εωσφωρικο τελετουργικο προς τιμην της δαιμονικης θεας-μαυρης μάγισσας της Ισιδας-Δημητρας.

    Με αυτόν τον τροπο απέφυγαν οι πολυμηχανοι Ελληνες την θανασιμη εβραικη παγιδα από τους Δελφους, παρεμειναν οι Αθηναιοι στις Πλαταιες, και ολοι μαζι οι Ελληνες πολεμησαν εναντια στους Περσες με αποτέλεσμα μια ακομη τεραστια νικη η οποια τους εξασφαλιζε πλεον την πολυοθητη ελευθερια.

    Η ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
    ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ

    Εν συνεχεια οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου για να εκδικηθουν τους ενδοξους Ελληνες αρχηγούς (Παυσανια, Θεμιστοκλή, Μιλτιαδη) , οι οποιοι δοξασαν και κρατησαν Ελευθερη την Ελλαδα , τους κατηγορησαν ψευδος ως προδοτες στους περσες.

    Οι τρεις Ελληνες αρχηγοι ,παρακουσαν της εντολες της μεγαλύτερης ανθελληνικης σφηκοφωλιας του Εωσφορικου μαντειου των δελφων, και πολεμησαν εναντια στους Περσες.

    Το αποτέλεσμα ηταν να τους εκδικηθουν, επειδή κρατησαν ελευθερη την Ελλαδα.

    Για αυτό τους κατηγορησαν ψευδος, και τους τρεις (Παυσανια, Μιλτιαδη, Θεμιστοκλή,) ως προδοτες στους Περσες.

    Ηταν αδυνατον να ηταν προδοτες οι Ελληνες αρχηγοι.

  62. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…..ΕΕΠ ΕΛΑ ΕΛΑ….ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΝΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΟΥΛΕyΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΥΝΕΧΙΕΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ…ΝΤΡΙΙΝ ΜΤΡΙΙΙΝ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΠΥΝΙ ΒΖΙΙΙΙΤ (ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ) ΝΑΑ ΕΔΩΩ ΕΔΩ ΟΡΙΣΤΕ ΕΧΩ ΤΟ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΡΙΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΕΧΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ''ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ'' ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΟΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΙΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ''ΧΑΡΤΙ'' ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ?…ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΑΚΟΥ ΑΚΟΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΠΡΡΡΡ ΠΡΡΡΡ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΙΟΥΥ ΙΟΥΥ ΙΟΥΥ ΙΟΟΥΥ ΜΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΗΝΑ?….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΩΩΩ ΩΩΩΠΑ ΝΑ ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ…ΠΟΙΟΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΙΟΙ ΑΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΩ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ? ….ΕΛΑ ΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΩΩΠΑΑ ΩΩΩΠ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΩ ΩΩΩΠΠ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΑ ΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΥΥΥ ΖΕΥΥΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΚΟΥ ΑΚΟΥ ΠΟΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΧΡΑΑΑΠ ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΕΣΑ ΩΩΩΩΠ ΝΑ ΤΩΡΑ ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΟΥΝ….ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?….ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ,,,,ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ….ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ Ε ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΜΑΔΗΣΑΝΕ ΠΟΣΑ 150αρια ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ''ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ'' ΠΟΥ ΥΠΟΣΕΧΕΤΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΡΕΛΑΗΚΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΝΑ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΤΑ 20χιλιαρα ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ!! ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ?….ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΤΕΦΑΓΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ….ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΕΙΔΕΣ? ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ''ΑΥΤΟΓΡΑΦΩΝ'' ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΑΛΙ….ΑΣΤΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΤΑΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ?….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΤΣΙΒΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ Β.ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΒΟΤΚΑ ΚΟΚΙΝΗ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛ ΝΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΙΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΤΕ salom…..salom..

  63. Όλα αυτά από την στιγμη που επαιξαν της ζωες τους κορωνα γραμματα, στα πεδια των μαχων, κατά την διαρκεια των Περσικων Πολεμων.

    Ακομη οι τρεις αρχηγοι, με τις στρατηγικες και τις πολιτικες τους ικανότητες, απέφυγαν ολους τους χρησμούς παγιδες, του εωσφορικου μαντειου των Δελφων.

    Την εποχη που τους κατηγορησαν για προδοτες, η Ελλαδα ειχε διαφυγει με υπαιτιοτητα των τριων αρχηγων (Μιλτιάδης, Παυσανίας. Θεμιστοκλής), κάθε κινδυνο.

    Εξαιτιας των τριων αυτων Ελλήνων, η Ελλαδα από θεση αμυνας, πατουσε πλεον πολύ δυνατα στα ποδια της, με αποτέλεσμα να είναι σε θεση αντεπιθέσεως, εναντια στους Περσες.

    Ενα πραγμα που εγινε τελικα με τους Αγησιλαο αρχικα, και αργοτερα με τον Αλεξανδρο τον γ.

    Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα, να γινουν "προδοτες", οι τρεις Ελληνες αρχηγοι, την στιγμη που όλα ειχαν κριθει υπερ της Ελλαδος και εκεινοι ειχαν τεραστια συμβολή στον ιερο αυτον σκοπο καθως και στους περσικους πολεμους.

    Εντούτοις και οι τρεις αρχηγοι ειχαν τραγικο τελος.

    Σε κάθε εποχη ο ιδιος λαος ο οποιος κατοικει μονιμα στην Ελλαδα από το 1519 π.χ. ( Ηρόδοτος ,Ευτερπη), προκαλει κάθε είδους εθνικη καταστροφή.

    Η περσικη αυτοκρατορια εχει υποστεί πλεον συντριπτικα πληγματα εξαιτιας του Μιλτιάδη, του Παυσανία και του Θεμιστοκλή.

    Οι εωσφοριστες περσες επέστρεψαν στην πατριδα τους ταπεινωμένοι και εντελως αδυναμοι να να κανουν οποιαδήποτε πολεμικη επιχειρηση εναντιον των Ελλήνων.

    Τα παντα ειχαν κριθει οριστικα υπερ των Ελληνων και εις βαρος των Περσων με την καθοριστικη συμβολη των τριων ενδοξων Ελληνων αρχηγων.

    Για να "εκαναν " κατι τετοιο οι Ελληνες αρχηγοι δεν θα επρεπε να είναι "προδοτες¨", αλλα θα επρεπε να ηταν και οι τρεις οι πιο παρανοικοι και γελοίοι ανθρωποι στον πλανητη.

    Φυσικα ολοι γνωρίζουμε ότι οι τρεις Ελληνες αρχηγοι των περσικων πολεμων ηταν ακριβως το αντιθετο.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

    Επισης να μην ξεχνατε οτι με το τελος της Μαχης των Πλαταιων, ο Ελληνας στρατηγος Παυσανιας, κατευθυνθηκε στην εβραικη Θηβα.

    Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανιας απάιτησε να του παραδωσουν τους εβραιους προδοτες, οι οποιοι ηταν αρχηγοι των Εβραιων της Θηβας και πολεμησαν με τους Περσες εναντια στους Ελληνες.

    Οι αρχηγοι των Εβραιων ηταν ο Τιμηγενιδης και ο Ατταγινης.

    Οι υπολοιποι Εβραιοι δωδεκαθειστες της Θηβας αρνηθηκαν στον Ελληνα Παυσανια, την παραδωση των ομορησκων και ομοεθνων τους.

    Μαλιστα οι δολοπλόκοι εβραιοι χρησιμοποιησαν
    και την προσφιλη τους διαχρονικη τακτικη σε μια απελπιδα προσπαθεια τους να αποφυγουν την παραδωση των αρχηγων τους.

    Για αυτο και προτειναν στον Σπατριατη Παυσανια
    , ενα πολυ υψηλο χρηματικο ποσο, με σκοπο να τον εξαγορασουν, ωστε να μην εκτελεσει τους προδοτες δωδεκαθειστες.

    Οπως ηταν φυσικο ο στρατηγος Παυσανιας διοτι ηταν γνησιος Ελληνας αρνηθηκε την προταση των εβραιων σατανιστων-δωδεεκαθειστων
    για δωροδοκια.

    Τοτε οι βρωμεροι εβραιοι εωσφοριστες του
    δωδεκαθεου αναγκαστηκαν να παραδωσουν στον Ηρωα Σπαρτιατη Στρατηγο Παυσανια, τους εβραιους αρχηγους.

    Εντουτοις ενας εκ των αρχηγων ο Ατταγινης ο οποιος πολεμησε μαζι με τους περσες εναντια στους Ελληνες, επετυχε να διαφυγει κατα την διαρκεια των διαπραγματευσεων του Ηρωα
    Σρατηγου Παυσανια με τους εωσφοριστες
    Εβραιους δωδεκαθειστες της Θηβας.

    Ο Ελληνας Παυσανιας οδηγησε τους προδοτες εβραιους δωδεκαθειστες στην Κορινθο, οπου τους εκτελεσε για εσχατη Προδοσια.

    Αυτος ειναι ενας ακομη πολυ σοβαρος λογος για τον οποιο συκοφαντηθηκε και θανατωθηκε ο Ηρωας Στρατηγος Παυσανιας απο τα εβραικα εωσφορικα δωδεκαθεστικα ιερατεια.

  64. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ?? ΜΑ ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ????????????????

  65. Εαν ο Ελληνας Ηρωας Σπαρτιατης Στρατηγος Παυσανιας ηταν προδοτης και χρηματιζοταν, τοτε θα αποδεχοταν την προταση να παρει το υψηλο χρηματικο ποσο που του προτειναν οι εβραιοι της Θηβας ωστε να μην εκτελεσει τους προδοτες αρχηγους των εβραιων.

    Ο μεγαλος Ηρωας Παυσανιας σε σχεση με τους αλλους δυο Ελληνες αρχηγους των περσικων πολεμων, ειχε κανει ενα ακομη μεγαλο επιτευγμα.

    Αυτο ηταν η θανατωση των εβραιων αρχηγων της Θηβας οι οποιοι πολεμησαν μαζι με τους υπολοιπους εβραιους της Θηβας εναντια στους Ελληνες κατα την μαχη των Πλαταιων.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΗΡΩΑΣ
    ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    Στο σημειο αυτο και λιγο πριν να κλεισω την σημερινη μου ιστορικη εργασια, να νας αναφερω μια ακομη ιστορικη μου παρατηρηση, σχετικα με το γεγονος οτι οι αρχαιοι Σπαρτιατες ειναι γνησιοι Ελληνες και δεν ειναι εβραικης καταγωγης οπως ισχυριζονται οι εβραιοι
    δωδεκαθειστες.

    Αυτο διοτι εαν ηταν εβραιοι οι αρχαιοι Σπαρτιατες οπως ηταν οι κατοικοι της Θηβας θα πολεμουσαν στο πλευρο των περσων εναντια στους Ελληνες.

    Ομως κατι τετοιο δεν συνεβη ποτε.

    Επισης εαν οι αρχαιοι Σπαρτιατες ηταν εβραιοι, δεν θα πηγαινε ποτε ο Στρατηγος Παυσανιας στην Θηβα, για να απαιτησει την παραδωση των εβραιων αρχηγων,
    τους οποιους τελικα θανατωσε για το αδικημα τις εσχατης προδοσιας, διοτι πολεμησαν εναντιον των Ελληνων στις Πλαταιες και στους αλλους Περσικους πολεμους.

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΚ ΝΕΟΥ
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΥ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

    Το πιο

    σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη.

    Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

    Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

    Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

    Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;

    Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως

    ;

    Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.

    Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
    ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

    Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες του δωδεκαθεου.
    Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες.
    Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων.

  66. Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2018 – 10:43 π.μ.
    ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ, ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΚΟΝΤΗ ΡΕ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ? ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜ/ΦΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΗΝΟ ΜΩΡΗ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΑ ΤΟ ΧΟΜΠΙΤ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΟΡΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΙΑΙΡΟ??
    ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΧΟΣ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ, ΑΣΕ ΠΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΤΥΝΕΙ ΚΙΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟ ΦΑΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΒΕΡΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,
    ΠΟΥΣΑΙ ΜΠΑΤΗΡΑΚΗ..ΤΣΑΚΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΟΕ ΟΛΕ ΤΣΑΚΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
    αληθεια ποσα ειναι σημερα τα κωλοχαρτα του ισλαμοπηθηκου ειπαμε? 750000 τρις??? χαχααχααααα

  67. Ειναι ιστορικα γνωστο και αποδεδειγμενο οτι ολοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ποιητες, επιστημονες κλπ,
    καταδικαζαν το ξενοφερτο εβραικο δωδεκαθεο ως εωσφορικο και αναξιο του ιερου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ
    ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ
    ΕΒΡΑΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ
    ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ :

    Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

    Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

    ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
    ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    Μουσικά σχολεία.

    Ο ΣΕΠΠΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΠΠΙΑ(Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ) ΜΕΡΟΣ Δ

    Ο ΣΕΠΠΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΠΠΙΑ(Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ) ΜΕΡΟΣ Δ

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΑ EXTREME SPOR

    Ο ΣΕΠΠΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΠΠΙΑ(Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ) MEΡΟΣ Ε

    Ο ΣΕΠΠΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΠΠΙΑ(Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ) MEΡΟΣ Ε

    Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΦΟΙΝΙΚΩΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

    Ανατρεχοντας στους ιερους αρχαιους Ελληνες τον Εκαταιο Μιλησιο (Στραβων 7, 321), τον Θουκυδιδη (Α, 3 – 9), τον Ηροδοτο (Ιστορια Α 54 – 58), τον Ισοκρατη (Παναθηναικος, Ελένης εγκωμιον 68 – 69, Πανηγυρικος ), τον Διοδωρο (1, 23-24 και 28-29, Μ, αποσπασμα 3), τον Υπατο των Φιλοσοφων τον Αριστοκλη (Μενεξενος, 245c-d) , θα δειτε οτι ολοι μας αναφερουν ακριβως τα ιδια σχετικα με τους Φοινικες και τους αλλους αλλοδαπους εωσφοριστες του δωδεκαθεου, οι οποιοι εισαβαλαν στην Ελλαδα.

    Πριν ακομη απο τον Τρωικο πολεμο το 1500 π.Χ. ξεσπουν στην Αιγυπτο ασθενειες.

    Οι ντόπιοι τις αποδίδουν στους ασεβείς εβραιους αλλόφυλους.

    Οι εβραιοι για να αποφυγουν τους εξαγριωμενους Αιγυπτιους, εγκαταλειπουν την Αιγυπτο .

    Απο αυτους καποιοι εβραιοι με αρχηγο τον Μωυση κατευθυνθηκαν δια ξηρας στο Ισραηλ.

    Οι Εβραιοι Δαναοι με πλοία και με αρχηγό το Δαναο, πηγαν αρχικα στην Ροδο και εν συνεχεια στο Αργος της Πελοποννησου.

    Οταν έφτασαν στο Αργος ηρθαν σε συγκρουση με τους ΅Ελληνες κατοίκους, που ηταν Αχαιοί στη.

    Εντουτοις ο βασιλιας των Αργειων, ο Γελανωρ, δεν είχε διάδοχο και παραλληλα δεν ειχε στρατηγικες ικανοτητες γιανα νικησει τους εβαιρους δαναους.

    Κατω υπο αυτες τις συνθηκες οι Αργειοι προσκαλεσαν τον Δαναο για συνθηκολόγηση ωστε να γινει κοινος βασιλιας, Ελληνων και Εβραιων.

    Αυτος ειναι και ο λογος που οι κατοικοι του Άργους ονομαζονταν Αχαιοι και Δαναοι .

    Συμφωνα με του Αριστοκλη Ισοκρατη, Θουκυδιδη, οι Δαναοι επιτεθηκαν στην Πελοποννησο το ετος 1511 π.Χ. και ο Καδμος στην Βοιωτία το ετος 1519 π.Χ.

    ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ :

    Την παλιά εποχη ξεσπασε λοιμωδης ασθενεια στην Αιγυπτο και οι Αιγυπτιοι απεδωσαν τις ασθενεις στους ασεβείς αλλόφυλους.

    Τοτε οι αλλοδαποι εφυγαν και ηρθαν στην Ελλαδα.

    Αρχηγοι των αλλοδαπων ηταν ο Καδμος και ο Δαναος. Οι υπόλοιποι εβραιοι δωδεκαθειστες πήγαν στην Ιουδαία, που τότε ήταν ακατοίκητη, και των οποίων επικεφαλής ηταν ο Μωυσης, ο οποιος ειχε φρονηση και ανδρεια (Διοδωρος Σικελιώτης, βίβλος Μ, αποσπασμα 3).

    Oι Εβραιοι που εφυγαν μαζι με τον Δαναο απο την Αιγυπτο εγκατασταθηκαν στο Αργος , ενω οι υπολοιποι πηγαν των Κολχωνστον στην Ιουδαια.

    O Φοινικας Κάδμος γεννηθηκε στις Θήβες της Αιγυπτου, και ενα απο τα παιδια του ηταν και η εβραια Σεμελη.

    Στα κατοπινά χρόνια, ο Ορφέας, που απόκτησε μεγάλη φήμη ανάμεσα στους Έλληνες για την μουσική, τις τελετές και τα θεολογικά ζητήματα, φιλοξενηθηκε απο τους απογονους του Καδμου.

    Εκει στην Θηβα απολαμβανε μεγαλες τιμες διοτι ειχε μυηθει στον εβραικο εωσφορισμο (Διοδωρος Σικελιωτης, βίβλος 1, 23-24 και 28-29).

  68. Κυριε Δαιαχειριστα πεταξτε εξω τον γνωστο καταζητουμενο απατεωνα ψυχοπαθη ναζιστη εβραιοφαγο Μπατιρογυφτο να ξεβρωμισει εδω μεσα μερες που ειναι. Αυτος ο Αλητης κοπριτης καταζητουμενος δεν εχει θεση εδω μεσα. Πρεπει να ξεπετιεται απο την ιστοσελιδα σας εν ριπη οφθαλμου. Φτανει ο αλητης κλεφτης την ζημια που εκανε μεχρι τωρα εξαπατωντας χιλιαδεσ αγραμματους χωρικους. Πεταξτε παρακαλω τον αλητη εξω για παντα.

  69. Ο Εκαταίος ο Μιλήσιος αναφερει οτι την Πελοποννησο εκτος απο τους Ελληνες την κατοικησαν βαρβαροι. ΟλΟκληρη σχεδόν η Ελλαδα ηταν πλεον κατοικία εβραιων στους παλιούς καιρους.

    Αυτο διοτι ο Πελοπας εφερε εναν λαο απο στην Πελοπόννησο, ενω ο Δαναός από την Αίγυπτο, οι Δρυοπες, οι Καυκωνες οι Πελασγοι και οι Λελεγες μοιρασαν τους τόπους πάνω και κάτω από τον ισθμό.

    Την Αττικη κατέλαβαν οι εωσφοριστες Θρακες, οι οποιοι εισεβαλν με αρχηγο τον μεγαλο μαγο τον Ευμολπο.

    Την Βιοωτια και την Θηβα την κατεκτησαν οι Φοινικες που εισεβαλαν με τον Καδμο.

    ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

    Ιστορίαι (Ηροδότου)/Ευτέρπη – Βικιθήκη

    Ηρόδοτος – Ευτέρπη.pdf – Scribd
    50
    1 σχεδὸν δὲ καὶ πάντων τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν ἐξ Αἰγύπτου ἐλήλυθε ἐς τὴν Ἑλλάδα. διότι μὲν γὰρ ἐκ τῶν βαρβάρων ἥκει, πυνθανόμενος οὕτω εὑρίσκω ἐόν· δοκέω δ᾽ ὦν μάλιστα ἀπ᾽ Αἰγύπτου ἀπῖχθαι. 2 ὅτι γὰρ δὴ μὴ Ποσειδέωνος καὶ Διοσκούρων, ὡς καὶ πρότερόν μοι ταῦτα εἴρηται, καὶ Ἥρης καὶ Ἱστίης καὶ Θέμιος καὶ Χαρίτων καὶ Νηρηίδων, τῶν ἄλλων θεῶν Αἰγυπτίοισι αἰεί κοτε τὰ οὐνόματα ἐστὶ ἐν τῇ χώρῃ. λέγω δὲ τὰ λέγουσι αὐτοὶ Αἰγύπτιοι. τῶν δὲ οὔ φασι θεῶν γινώσκειν τὰ οὐνόματα, οὗτοι δέ μοι δοκέουσι ὑπὸ Πελασγῶν ὀνομασθῆναι, πλὴν Ποσειδέωνος· τοῦτον δὲ τὸν θεὸν παρὰ Λιβύων ἐπύθοντο· 3 οὐδαμοὶ γὰρ ἀπ᾽ ἀρχῆς Ποσειδέωνος οὔνομα ἔκτηνται εἰ μὴ Λίβυες καὶ τιμῶσι τὸν θεὸν τοῦτον αἰεί. νομίζουσι δ᾽ ὦν Αἰγύπτιοι οὐδ᾽ ἥρωσι οὐδέν.

  70. 51[Επεξεργασία]
    1 ταῦτα μέν νυν καὶ ἄλλα πρὸς τούτοισι, τὰ ἐγὼ φράσω, Ἕλληνες ἀπ᾽ Αἰγυπτίων νενομίκασι· τοῦ δὲ Ἑρμέω τὰ ἀγάλματα ὀρθὰ ἔχειν τὰ αἰδοῖα ποιεῦντες οὐκ ἀπ᾽ Αἰγυπτίων μεμαθήκασι, ἀλλ᾽ ἀπὸ Πελασγῶν πρῶτοι μὲν Ἑλλήνων ἁπάντων Ἀθηναῖοι παραλαβόντες, παρὰ δὲ τούτων ὧλλοι. 2 Ἀθηναίοισι γὰρ ἤδη τηνικαῦτα ἐς Ἕλληνας τελέουσι Πελασγοὶ σύνοικοι ἐγένοντο ἐν τῇ χώρῃ, ὅθεν περ καὶ Ἕλληνες ἤρξαντο νομισθῆναι. ὅστις δὲ τὰ Καβείρων ὄργια μεμύηται, τὰ Σαμοθρήικες ἐπιτελέουσι παραλαβόντες παρὰ Πελασγῶν, οὗτος ὡνὴρ οἶδε τὸ λέγω· 3 τὴν γὰρ Σαμοθρηίκην οἴκεον πρότερον Πελασγοὶ οὗτοι οἵ περ Ἀθηναίοισι σύνοικοι ἐγένοντο, [καὶ παρὰ τούτων Σαμοθρήικες τὰ ὄργια παραλαμβάνουσι]. 4 ὀρθὰ ὦν ἔχειν τὰ αἰδοῖα τἀγάλματα τοῦ Ἑρμέω Ἀθηναῖοι πρῶτοι Ἑλλήνων μαθόντες παρὰ Πελασγῶν ἐποιήσαντο· οἱ δὲ Πελασγοὶ ἱρόν τινα λόγον περὶ αὐτοῦ ἔλεξαν, [τὰ ἐν τοῖσι ἐν Σαμοθρηίκῃ μυστηρίοισι δεδήλωται].
    52[Επεξεργασία]
    1 ἔθυον δὲ πάντα πρότερον οἱ Πελασγοὶ θεοῖσι ἐπευχόμενοι, ὡς ἐγὼ ἐν Δωδώνῃ οἶδα ἀκούσας, ἐπωνυμίην δὲ οὐδ᾽ οὔνομα ἐποιεῦντο οὐδενὶ αὐτῶν· οὐ γὰρ ἀκηκόεσάν κω. θεοὺς δὲ προσωνόμασαν σφέας ἀπὸ τοῦ τοιούτου, ὅτι κόσμῳ θέντες τὰ πάντα πρήγματα καὶ πάσας νομὰς εἶχον. 2 ἔπειτα δὲ χρόνου πολλοῦ διεξελθόντος ἐπύθοντο ἐκ τῆς Αἰγύπτου ἀπικόμενα τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν τῶν ἄλλων, (Διονύσου δὲ ὕστερον πολλῷ ἐπύθοντο). καὶ μετὰ χρόνον ἐχρηστηριάζοντο περὶ τῶν οὐνομάτων ἐν Δωδώνῃ· (τὸ γὰρ δὴ μαντήιον τοῦτο νενόμισται ἀρχαιότατον τῶν ἐν Ἕλλησι χρηστηρίων εἶναι, καὶ ἦν τὸν χρόνον τοῦτον μοῦνον). 3 ἐπεὶ ὦν ἐχρηστηριάζοντο ἐν τῇ Δωδώνῃ οἱ Πελασγοὶ εἰ ἀνέλωνται τὰ οὐνόματα τὰ ἀπὸ τῶν βαρβάρων ἥκοντα, ἀνεῖλε τὸ μαντήιον χρᾶσθαι. ἀπὸ μὲν δὴ τούτου τοῦ χρόνου ἔθυον τοῖσι οὐνόμασι τῶν θεῶν χρεώμενοι· παρὰ δὲ Πελασγῶν Ἕλληνες ἐξεδέξαντο ὕστερον.

    55[Επεξεργασία]
    1 ταῦτα μέν νυν τῶν ἐν Θήβῃσι ἱρέων ἤκουον, τάδε δὲ Δωδωναίων φασὶ αἱ προμάντιες· δύο πελειάδας μελαίνας ἐκ Θηβέων τῶν Αἰγυπτιέων ἀναπταμένας τὴν μὲν αὐτέων ἐς Λιβύην τὴν δὲ παρὰ σφέας ἀπικέσθαι, 2 ἱζομένην δέ μιν ἐπὶ φηγὸν αὐδάξασθαι φωνῇ ἀνθρωπηίῃ ὡς χρεὸν εἴη μαντήιον αὐτόθι Διὸς γενέσθαι, καὶ αὐτοὺς ὑπολαβεῖν θεῖον εἶναι τὸ ἐπαγγελλόμενον αὐτοῖσι, καί σφεας ἐκ τούτου ποιῆσαι. 3 τὴν δὲ ἐς τοὺς Λίβυας οἰχομένην πελειάδα λέγουσι Ἄμμωνος χρηστήριον κελεῦσαι τοὺς Λίβυας ποιέειν· ἔστι δὲ καὶ τοῦτο Διός. Δωδωναίων δὲ αἱ ἱρεῖαι, τῶν τῇ πρεσβυτάτῃ οὔνομα ἦν Προμένεια, τῇ δὲ μετὰ ταύτην Τιμαρέτη, τῇ δὲ νεωτάτῃ Νικάνδρη, ἔλεγον ταῦτα· συνωμολόγεον δέ σφι καὶ οἱ ἄλλοι Δωδωναῖοι οἱ περὶ τὸ ἱρόν.

    ο στρατηγος παυσανιας και οι εβραιοι δωδεκαθειστες μερος α και β
    http://www.ksipnistere.com/2018/03/blog-post_586.html

    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,

    ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΙΘΗΛΟΕΙΣΗ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ :

    ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΘΙΓΓΑΝΕ ΤΙ ΛΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΜΑΤΗ – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/04/blog-post_68.html
    Πριν από 4 ημέρες – Τι λες και εσυ αθιγγανε, τι λες μπαρμπα Σταματη. Ειναι γνωστο οτι οι Τουρκοι δεν φημιζονται ως λαος για την ευφυια τους. Το μονον το οποιο εχουν να επιδειξουν ανα τους αιωνες ειναι μονον γενοκτονιες και σφαγες ειδικα εις βαρος του ελληνικου εθνους. Για αυτο λοιπον μεταξυ αλλων στρατολογησαν και εναν ..

  71. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…..ΕΕΠ ΕΛΑ ΕΛΑ….ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΝΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΟΥΛΕyΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΥΝΕΧΙΕΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ…ΝΤΡΙΙΝ ΜΤΡΙΙΙΝ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΠΥΝΙ ΒΖΙΙΙΙΤ (ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ) ΝΑΑ ΕΔΩΩ ΕΔΩ ΟΡΙΣΤΕ ΕΧΩ ΤΟ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΡΙΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΕΧΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ''ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ'' ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΟΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΙΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ''ΧΑΡΤΙ'' ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ?…ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΑΚΟΥ ΑΚΟΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΠΡΡΡΡ ΠΡΡΡΡ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΙΟΥΥ ΙΟΥΥ ΙΟΥΥ ΙΟΟΥΥ ΜΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΗΝΑ?….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΩΩΩ ΩΩΩΠΑ ΝΑ ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ…ΠΟΙΟΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΙΟΙ ΑΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΩ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ? ….ΕΛΑ ΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΩΩΠΑΑ ΩΩΩΠ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΩ ΩΩΩΠΠ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΑ ΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΥΥΥ ΖΕΥΥΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΚΟΥ ΑΚΟΥ ΠΟΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΧΡΑΑΑΠ ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΕΣΑ ΩΩΩΩΠ ΝΑ ΤΩΡΑ ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΟΥΝ….ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?….ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ,,,,ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ….ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ Ε ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΜΑΔΗΣΑΝΕ ΠΟΣΑ 150αρια ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ''ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ'' ΠΟΥ ΥΠΟΣΕΧΕΤΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΡΕΛΑΗΚΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΝΑ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΤΑ 20χιλιαρα ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ!! ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ?….ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΤΕΦΑΓΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ….ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΕΙΔΕΣ? ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ''ΑΥΤΟΓΡΑΦΩΝ'' ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΑΛΙ….ΑΣΤΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΤΑΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ?….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΤΣΙΒΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ Β.ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΒΟΤΚΑ ΚΟΚΙΝΗ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛ ΝΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΙΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΤΕ salom…..salom..

  72. ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΓΥΦΤΑΞΙΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ. ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΙΥΝ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙΣ!

  73. Βζζζζζζ σαν τον λιβα που καει τα σπαρτα περασε ο Κος Διαχειριστης και Φααααπμ ξωπεταξε εξω τον πουστογερο κακοποιο που γλυφειμτα σκατωμενα μουτρα του μπατιρογυφτου απατεωνα καταδικασμενου σωρρα και της συμβιας του και ξεβρωμισε εδω μεσα απο την βρωμερη παρουσια ενος τρελου πουστογερου. Ευγε και οπαλι Κε Διαχειριστα. ειδες πουστΟγερο τσαπελοφαγο η Γυφταξια κλπ κοπρανοειδη? ξεπεταξε τους ολους εξω αμεσως.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ!!

Comments are closed.