«Εγκεφαλικά» μοιράζει η Ντορέττα στην πρώτη της φετινή βουτιά – Δείτε το κορμί «λαμπάδα» της παρουσιάστριας (φωτό)

Το πρώτο της φετινό μπάνιο στη θάλασσα πραγματοποίησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία ενημέρωσε μέσω αναρτήσεων στο Instagram για τη βουτιά της, εντυπωσιάζοντας με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η ίδια μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία και να γυμναστεί κάνοντας κανό, ανεβάζοντας έτσι μερικά χιουμοριστικά βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram.

loading...

2 thoughts on “«Εγκεφαλικά» μοιράζει η Ντορέττα στην πρώτη της φετινή βουτιά – Δείτε το κορμί «λαμπάδα» της παρουσιάστριας (φωτό)

  1. ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗΣ ΤΗΝ ΓΥΝΕΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΘΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΓΥΝΕΚΑ ΜΕ ΚΟΡΜΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΟΚΟΛΟΝΑ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ!!! ΠΟΤΕ ΓΥΝΕΚΑ ΜΕ ΚΟΡΜΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΙΣΗ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!! ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!!!

  2. ΩΩΩ ΠΟΣΟ ΑΝΑΠΕΣΘΗ ΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΥΝΗΣ…ΔΕΝ ΕΞΠΕΡΜΑΤΙΣΑ…ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΜ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΚΑΛΟ…. ΘΑ ΤΟΜ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ ΠΡΑΑΑ ΠΡΑΑΑ ΟΥΥΥΣΤ

Comments are closed.