ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ


ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ Κ.Κ. ΣΥΡΙΑΣ

Syrian Communist Party - الحزب الشيوعي السوري


Ω, πλήθη του υπερήφανου λαού μας!
Τα ιμπεριαλιστικά κράτη: οι Ηνωμένες Πολιτείες, Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία ξανάρχισαν την επίθεση που συνεχίζεται...
εδώ και μερικά χρόνια εναντίον της πατρίδας μας.

Στις 14 Απριλίου το πρωί, οι ένοπλες δυνάμεις αυτών των κρατών έπληξαν με ένα μπαράζ πυραύλων αρκετά σημεία στη γη της πατρίδας μας και οι γενναίες ένοπλες δυνάμεις μας ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την αποικιοκρατική επιθετικότητα και κατέρριψαν πολλούς από τους πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από τις δυνάμεις των επιδρομέων.

Η κλιμάκωση αυτής της βίαιης αποικιοκρατικής επιθετικότητας, με τη στρεβλή της οπτική, έρχεται ως απάντηση στις νίκες των ατρόμητων ενόπλων μας δυνάμεων ενάντια στους αποικιοκρατικούς παράγοντες, που ανάγκασαν σε υποχώρηση τις εγκληματικές τους ομάδες και την απειλή τους από την πρωτεύουσα, Δαμασκό.

Αυτή η επίθεση αποδεικνύει την αδυναμία των αποικιοκρατών και των ανθρώπων τους να [διαλύσουν] την πατρίδα μας, έναν στόχο που έχουν βάλει οι ίδιοι για την επίτευξη της αποικιοκρατικής τους κυριαρχίας στη χώρα μας και - τελικά - σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Αυτή η επίθεση προσθέτει μια νέα σελίδα στο μαύρο ιστορικό των Αμερικανών, Βρετανών και Γάλλων αποικιοκρατών, που είναι γεμάτα εγκλήματα εναντίον των λαών όλου του κόσμου, που ενάντια σε όλους αυτούς [τους λαούς] συνεισφέρει και το Ισραήλ σε αυτό το ιστορικό της ντροπής, με τα δικά του συνεχιζόμενα εγκλήματα. 

Αυτή η Σιωνιστική, ιμπεριαλιστική επίθεση δεν θα αποθαρρύνει τον Συριακό λαό, που είναι περήφανος γιατί μπορεί και αντιμετωπίζει τους αποικιοκράτες και έχει το προνόμιο της ελευθερίας, αποφασισμένος να υπερασπιστεί την πατρίδα του για πλήρη εθνική κυριαρχία και ενότητα της πατρίδας. Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]