“Καρφιά” Φίλη: Τι μπορούμε να πανηγυρίζουμε στο Καστελλόριζο; Το μνημόνιο άφησε ερείπια πίσω του

Στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στο Καστελλόριζο και ιδιαίτερα στην υπόσχεση ότι θα επιστρέψει για να γιορτάσει μαζί με τους κατοίκους και την τυπική έξοδο από τα μνημόνια, στάθηκε ο Νίκος Φίλης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής τους στο ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ο κ. Φίλης αναρωτήθηκε «τι μπορούμε να πανηγυρίζουμε στο Καστελλόριζο; Εγώ δεν είμαι από εκείνους που γιορτάζουν επειδή τελειώνει το μνημόνιο γιατί άφησε ερείπια πίσω του…. Γιατί να χορεύουμε; Το μέσο επίπεδο των συντάξεων από 750 ευρώ θα πέσει στα 450 ευρώ, τι μπορούμε να πανηγυρίζουμε στο Καστελόριζο κι αλλού; Ρωτώ, τι μπορούμε να πανηγυρίζουμε;»
«Υπάρχουν δύσκολα μπροστά μας, δεν θέλω να μιλάω με σχήματα λόγου, είμαστε σε μεταίχμιο, τελειώνει η δανειακή σύμβαση, δεν θέλω να δημιουργούνται προσδοκίες που δεν βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία, θέλω να θέσουμε στη δημόσια ζήτηση ζητήματα ξεχασμένα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Κάποια μέτρα τώρα που βγαίνουμε από την κρίση πρέπει να τα ξανακουβεντιάσουμε…. Μνημόνιο ψηφίσαμε το καλοκαίρι του ‘15, και εγώ το ψήφισα».

loading...

3 thoughts on ““Καρφιά” Φίλη: Τι μπορούμε να πανηγυρίζουμε στο Καστελλόριζο; Το μνημόνιο άφησε ερείπια πίσω του

  1. Ακόμη και αυτά τα ερείπια τα ισοπεδώνετε ….

  2. ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ? ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΣ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΙΚΑ ΣΟΥ… ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

  3. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΤΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ!! ΑΥΤΟ ΧΤΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΙ Ο ΚΕΦΤΕΣ ΜΕ ΠΟΔΙΑ (ΦΙΛΗΣ)!!!

Comments are closed.