Η ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ…

Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ     ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΑΙ Η ΒΕΒΑΙΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ  
Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός 
Τα γεγονότα που συγκροτούν την Ιστορία παράγουν πρόβλεψη. Αρκεί οι Έλληνες, έστω τώρα, να θελήσουν να αποδεχτούν αυτή την αμετάκλητη…

πραγματικότητα και να λάβουν τα μέτρα τους για το άμεσο μέλλον.

Στις 12 Ιανουαρίου 2015, ο κ. Ταΐπ Ερντογάν φωτογραφήθηκε στη μεγάλη σκάλα του νέου προεδρικού ανακτόρου του περιστοιχισμένος από 16 φρουρούς με παραδοσιακές στολές Ογούζων, Σελτζούκων, και Οθωμανών πολεμιστών, προβάλλοντας έτσι την κατ’ αυτόν ιστορία της Τουρκίας, και κυρίως τη νέα αυτοκρατορία που σκοπεύει να ανακτήσει. 
Ωστόσο έκρυψε ο κ. Ερντογάν ότι «δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ τουρκική φυλή», πράγμα που ομολόγησε (23/1/2015) σε πάνελ στο πανεπιστήμιο της πόλης Bayburt, και σε άρθρο του στην τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, ο καθηγητής κ. Yasin Aktay, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ισλαμικού κόμματος του κ. Ερντογάν. 
Και τι να πει ο κ. Aktay, ότι η τουρανική-τουρκική ‘‘οικογένεια’’ είναι παρακλάδι της μογγολικής, και συγγενής των Ούννων; Ή ότι η επέλαση των Μογγόλων, εκτός από την πανσπερμία επιμιξίας φυλών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολίας, άφησε και την τακτική των σφαγών και της γενοκτονίας;
Γεγονός και πηγή όλων των κακών είναι, ότι: η Τουρκία πάντοτε, και ιδιαίτερα σήμερα, διεκδικεί αυτό που δεν υπήρξε ποτέ. Και όσον αφορά τους Έλληνες το διεκδικεί με επεκτατικό πόλεμο, σφαγές, εθνοκάθαρση και γενοκτονία. 
Γιατί αυτή είναι η «πολιτισμική» παρακαταθήκη της. Ο συνεκτικός κρίκος της πανσπερμίας των βίαια εξισλαμισμένων και καταπιεσμένων φυλών που εξουσιάζει και σήμερα.
Η λεγόμενη «Τουρκική Δημοκρατία» ήταν και είναι μια συνεχής εναλλαγή πολιτικής και στρατιωτικής δικτατορίας, συγκαλυμμένης ή φανερής. Είναι αυταπόδεικτο πλέον, ότι καμία αμελητέα, διακοσμητική, και απολύτως ασήμαντη μειοψηφία Τούρκων δημοκρατών δεν θα μπορέσει στο ορατό μέλλον να μεταλλάξει την παμμέγιστη λαϊκή και ηγετική πλειοψηφίατου τουρκικού σωβινισμού και πολεμικού επεκτατισμού.
Αν περιοριστούμε στον 20ο αι. βλέπουμε, ότι οι Τούρκοι συνέχισαν να εξοντώνουν συστηματικά τους Έλληνες. Έκρηξη γενικευμένων σφαγών και διωγμών σηματοδοτεί και η εμφάνιση των αιμοσταγών Νεότουρκων της γνωστής γενοκτονικής τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη, Τζεμάλ, Εμβέρ και Ταλαάτ πασά, το 1908. 
Τότε μαζί με την νέα εθνοτική και εθνωνυμική ταυτότητα: Τούρκος-Τουρκία –όροι υποτιμητικοί επί Οθωμανών–, ισχυροποιείται το ιδεολόγημα του ακραίου φυλετισμού, (μετέπειτα συνώνυμο του Ναζισμού), και, εμφανίζεται έντονο το ιδεολόγημα του Παντουρκισμού.
 Δηλαδή, μια Τουρκία που θεωρεί ότι ο εθνικός της χώρος αρχίζει από το Αιγαίο και τελειώνει στη θάλασσα της Κίνας! Αυτό επιβεβαιώνουν και οι σχετικά πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ερντογάν για «Τούρκους αδερφούς Ουιγούρους στην Κίνα.» 

loading...

2 thoughts on “Η ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ…

  1. Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.Οι Τουρκοι ειναι αυτοι που ειναι!!!ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!!!Υψιστη γενναιοτητα για τους πνευματικους ανδρες δεν ειναι πλεον οι αναλυσεις οι θεωριες και οι αστερισκοι αλλα το το ΤΙ ΔΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ!!!!Προτασεις χρειαζομαστε και οχι πλεον αναλυσεις!!!!

  2. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΡΟΡΑΕΙ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΤΟΥ ΧΑΜΑΜ ΠΟΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.

Comments are closed.