«Χαμός» με συνδικαλιστή που έπαιζε κομπολόι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – «Οργιάζει» το διαδίκτυο (φωτό)

Viral στο διαδίκτυο κατάφερε, να γίνει άνδρας, ο οποίος πατά επάνω στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και εικονίζεται, να παίζει με το κομπολόι του. Η φωτογραφία προέρχεται από τη χθεσινή (25/04) διαμαρτυρία της ΓΕΝΟΠ στη Βουλή για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων, με τον άνδρα να ανήκει πιθανότατα στους διαδηλωτές.

«Χαμός» στα social media

Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral, και να κυκλοφορήσει σε δεκάδες λογαριασμούς σε facebook και twitter.

«Ο άγνωστος στρατιώτης νιώθει χρήσιμος για τον Νεοέλληνα στην τοποθεσία Σύνταγμα», «Ήρθαν τα μνημόνια και δεν μπορούμε να παίξουμε το κομπολόι μας με άνεση να πούμε», «Ο άγνωστος κομπολογοπαίχτης της ΔΕΗ», «Άγνωστος στρατιώτης vs γνωστού λαμογιοσυνδικαληστή…», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

loading...

2 thoughts on “«Χαμός» με συνδικαλιστή που έπαιζε κομπολόι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – «Οργιάζει» το διαδίκτυο (φωτό)

  1. Άλλος ένας φραπεδοκουλτουριαρης αριστερός που δεν σέβεται τίποτα ρε παλιόμαλακα που νομίζεις ότι είσαι σε κανένα καφενείο γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε

  2. Δυστυχώς δεκαετίες τώρα ο ελληνικός λαός ήταν έρμαιο αυτού του είδους των συνδικαλησταράδων, των βολεμένων κομματόσκυλων και των πάσης φύσεως τσογλανιων, που δε δίσταζαν να εγκληματούν σε βάρος του λαού και της πατρίδας.
    Που να καταλάβει λοιπόν ο αρχιτσογλανος τεμπελχανας ότι βεβηλώνει με αυτόν τον τρόπο το μνημείο για αυτούς που έδωσαν το αίμα και τη ζωή τους για την πατρίδα;

Comments are closed.