Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ» ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.Ο 6ος στόλος στη Σύρο (Μάρτιος 2018)

Έλληνα, Ελληνίδα,
Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα μας εκτός από το ότι μετατράπηκε τα τελευταία χρόνια σε Οικονομικό και Πολιτικό Προτεκτοράτο της
Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) και της ΕΕ, μετατρέπεται ταχύτατα και σε στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ. Στην κυριολεξία μετατρέπεται σε ένα ακίνητο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ και των άλλων δυτικών «συμμάχων» μας, από άκρη σε άκρη του ελληνικού εδάφους.

Αυτή η εξέλιξη βέβαια δεν είναι αναπάντεχη, αφού είναι αποτέλεσμα της απώλειας κάθε Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας που είχαμε μέχρι πρότινος με την συνεργασία βέβαια των δωσιλογικών «κυβερνήσεων» των τελευταίων χρόνων, με αποκορύφωμα την ελεεινότερη «κυβέρνηση» της «πρώτη φορά αριστεράς», δηλαδή των «αριστερών» εγκληματιών απατεώνων που ολοκληρώνουν την ιστορικό έγκλημα της μετατροπής της χώρας και σε στρατιωτικό, εκτός από πολιτικο-οικονομικό, προτεκτοράτο της Υ/Ε.

Ιδιαίτερα σήμερα που κινδυνεύει ολόκληρος ο πλανήτης να μετατραπεί σε παρανάλωμα πυρός, όχι βέβαια, όπως εντελώς αποπροσανατολιστικά λέει η «Αριστερά» μας (από το ΚΚΕ μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ κλπ.) για χάρη ενός «ενδο-ιμπεριαλιστικού πολέμου» (αλήθεια ποιους ιμπεριαλιστικούς πολέμους έκανε η Ρωσία, μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ;).

 Εάν δεν ξέραμε ότι η «Αριστερά» μας προσπαθεί ακόμη να ερμηνεύσει κάθε παρόμοια σύγκρουση της Υ/Ε με τους εχθρούς της σαν ενδο-ιμπεριαλιστική αντίθεση, (επειδή προφανώς έχει μείνει ακόμη στην υπεραιωνόβια Λενινιστική θεωρία του Ιμπεριαλισμού), θα λέγαμε ότι μετέχει στον αποπροσανατολισμό των ανθρώπων του Σόρος που όταν δεν μπορούν να στρέψουν τους σκεπτόμενους πολίτες ανοικτά υπέρ της Νατοϊκής εκστρατείας ενάντια σε κάθε χώρα που παλεύει για την εθνική και οικονομική κυριαρχία τότε γίνονται … ειρηνιστές ώστε να αποτρέψουν την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου κινήματος κατά της Υ/Ε και των πολέμων της.

Έτσι και η «Αριστερά» μετατρέπεται τώρα σε ένα ανώδυνο …φιλειρηνικό κίνημα κατά των ιμπεριαλισμών γενικά και αόριστα, χωρίς να παίρνει θέση για το τι διακυβεύεται στη Μέση Ανατολή με την οργανωμένη επίθεση της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής ελίτ με στόχο τη συντριβή κάθε λαού που παλεύει ακόμη για την εθνική και οικονομική του κυριαρχία στη Μέση Ανατολή, αλλά και παντού.

Παράλληλα κάποιοι «ελευθεριακοί» της συμφοράς συμπλέουν με τη στρατηγική της Υπερεθνικής Ελίτ για τον διαμελισμό της Συρίας στηρίζοντας τους «αντι-ιμπεριαλιστές»-ορντινάντσες των Αμερικανών, τους άθλιους τ. αντι-ιμπεριαλιστές Κούρδους, επειδή είναι αντικείμενο επίθεσης του Ερντογάν!

Και αυτό, χωρίς να περνά η σκέψη από το λιπόβαρο μυαλό τους ότι ο Ερντογάν πετά σήμερα έξω Αμερικανούς και λοιπούς εγκληματίες από τη βάση του Ιντσιρλίκ που τώρα τους μαζεύει η «αριστερή» αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ , δυναμιτίζοντας κυριολεκτικά την ασφάλεια και το ίδιο το μέλλον του Ελληνικού λαού.

Γιατί όμως οι Αμερικάνοι αποφάσισαν τώρα να δημιουργήσουν νέες βάσεις και να αναβαθμίσουν τις υπόλοιπες;

Η εξήγηση βέβαια είναι γιατί ο Τουρκικός λαός τους έδειξε πόρτα, όπως και οι Ιρακινοί και οι Σύριοι πριν, και τώρα έρχονται στο πρωταρχικό προτεκτοράτο τους στη Μεσόγειο, την Ελλάδα!

 Ο Ερντογάν, με άλλα λόγια, πετάει έξω από το Ιντσιρλίκ τα αμερικανικά καθάρματα που αιματοκύλισαν από εκεί το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία , το Αφγανιστάν κλπ, που ήδη άρχισαν να την εκκενώνουν.

Οι Αμερικανοί φαίνεται αποφάσισαν να διασπάσουν τη βάση του Ιντσιρλίκ και να τη μεταφέρουν κυρίως στην Ελλάδα στη Σούδα, στη Λάρισα, στην Ανδραβίδα, στην Αλεξανδρούπολη, ακόμη και …στη Σύρο και στην Κάλυμνο, δηλαδή μικρά νησιά που τα καταδικάζουν σε κυριολεκτικό αφανισμό σε περίπτωση οποιασδήποτε σύγκρουσης (ακόμη και με συμβατικά όπλα) σε σχέση με τις βάσεις στην ηπειρωτική χώρα και σε μεγαλονήσους όπως η Κρήτη και η Κύπρος.

Και ακριβώς εδώ, λόγω της ασταμάτητης μαζικής προπαγάνδας των ελεγχόμενων από τις δυτικές Ελίτ ΜΜΕ, ο Ελληνικός λαός δεν έχει αντιληφθεί τι ακριβώς γίνεται στη Μέση Ανατολή: ότι, δηλαδή, βασικά έχει δημιουργηθεί άξονας αντίστασης από την πλευρά της Ρωσίας, της Συρίας και του Ιράν ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση της Υ/Ε, δηλ. των Αμερικανοσιωνιστών και Ευρωπαίων.

Ο αγώνας αυτός τη στιγμή αυτή βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο για το αν τελικά θα πετύχουν τα σχέδια των τελευταίων και θα οδηγηθούμε στην ολοκλήρωση της Νέας Διεθνούς Τάξης για την παγκόσμια κυριαρχία, που σημαίνει την πλήρη υποταγή όλων των λαών.

Ή, δηλαδή, θα πετύχει νίκη ο άξονας αντίστασης και θα ανοίξει παράθυρο για την Εθνική και Οικονομική κυριαρχία των λαών, για την οποία αγωνίζονται όχι μόνο τα μέλη της Ευρασιατικής Ένωσης με επικεφαλής τη Ρωσία αλλά και τα λαϊκά κινήματα για Εθνική και Οικονομική κυριαρχία που θεριεύουν στην Ευρώπη, με απαρχή το BREXIT: από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αυστρία μέχρι την ίδια τη Γερμανία όπου το αντίστοιχο κόμμα είναι σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση στη Μέρκελ και φυσικά την Ουγγαρία, την Πολωνία κλπ .

Σε αυτό τον άξονα αντίστασης μπαίνει και η Τουρκία, η όποια υπό τον Ερντογάν διεκδικεί και αυτή την Εθνική και Οικονομική της κυριαρχία, αφού δεν δέχεται να γίνει ένα άθλιο Προτεκτοράτο σαν το Ελληνικό, έστω και αν αυτό το κάνει με παλινδρομήσεις, όπως έδειξε η ηλίθια στάση του Ερντογάν να στηρίξει τους νέους εγκληματικούς βομβαρδισμούς της Υ/Ε κατά της Συρίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΟΧΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΑΣ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΖΑΛΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]