Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Δ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ 
ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο 
ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ 
ΥΠΑΤΙΑ ; 


ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΟΛΩΝ 
ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΓΚΙΜΠΟΝ.






ο Μεγας ανθελληνας ο Γιββων ειναι ο δημιουργος ολων των
συκοκφαντιων εις βαρος των χριστιανων. 



Ο Γιββων αναφερει σχετικα με την Ελληνιδα Υπατια  οτι  μια  παρθενος εγινε μαρτυρας του Ελληνισμου, επανω στην ακμη της και στην πιο μεγαλη φιλοσοφικη χρονιικη στιγμη διοτι την δολοφονησε 
ο  “κακος”πατριαρχης  Αλεξανδρειας ο  Κυριλλος.


Ο Κυριλλος συμφωνα με τον Γιββων  φθονουσε την Υπατια και ηθελε ποαση θυσια να την σκοτωσει διοτι ειχε τοσο μεγαλη φημη και σεβασμο.

 

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΓΚΙΜΠΟΝ ;  

ΓΙΑΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ
ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ;
 
 
 
Παρα πολλοι Ελληνες νομιζουν ότι ο Γιββων (Εντουαρντ Γκιμπον), είναι φιλέλληνας. Στο σημερινο αρθρο θα αναφερω γιατι δεν ισχυει κατι τετοιο. 
 
 
 
Ο Γιββων εγραψε σχετικα με τον Ηρακλειο ότι είναι ο πιο “ανώμαλος” χαρακτηρας της ιστοριας. 
 
 
 
 
Ο Ελληνας αυτοκρατορας συμφωνα με τον Γιββων είναι ένα παραδοξο, ένα ακατανοητο φαινομενο. 
 
 
 
Όλα αυτά διοτι “ηταν” σε ολη του την ζωη ο Ελληνας Ηράκλειος, “δουλος” της αργιας, της ηδονης, της δεισιδαιμονιας, και αδιάφορος θεατης των δημοσιων συμφορων. 
 
 
Αυτό που μας λεει δηλαδή για τον Ηρακλειο , είναι ότι εκανε σεξουαλικες ανωμαλίες- οργια, και ότι “αδιαφορουσε”, για τα δεινα του Ελληνικου λαου.
 
 
 
 Όμως “ξαφνικα”, μεσα σε αυτην την αδρανεια και την παρακμη, ο Ηράκλειος ειχε μια αναλαμπή εξι ετων.
 
 
 
Το ποσο μεγαλος είναι ο δολος του Γιββων, φαινεται από τον τροπο με τον οποιο εξυμνεί τον Ανδρονικο τον α Κομνηνο. 
 
 
 
 
Ο Ανδρόνικος ο α Κομνηνος αναφερει ο Γιββων ηταν από τους πιο ενδιαφεροντες χαρακτήρες του μεσαιωνα, για αυτό η ζωη του πρεπει να γινει βιβλιο.
 
 
 
Για οσους δεν γνωριζουν ο Ανδρόνικος ο α Κομνηνος ηταν εξαδερφος του Μανουηλ του α Κομνηνου. 





Μανουηλ και Ανδρόνικος, μεγαλωσαν μαζι, από παιδια, μαζι στις στρατιωτικες ασκησεις και στους ερωτες. 
 
 
 
Όμως ο Ανδρόνικος αν και γενναιος πολεμιστης, ηταν περισσοτερο ενας περιπλανομενος τυχοδιώκτης, με μια ζωη γεματη ερωτικα οργια και ερωτικες περιπέτειες.
 
 
 
 
Ενδεικτικο είναι ότι σε μια εκστρατεια εναντια στο κομματι του Αρμενικου λαου το οποιο δεν πολεμουσε διπλα στον Ελληνικο (ρωμαικο) στρατο, ο Μανουηλ εστειλε τον Ανδρονικο να τους αντιμετωπισει. 
 
 
 
 
Ο Ανδρόνικος ειχε παρει μαζι του στο βοηθητικο στράτευμα πορνες και χορευτριες. 
 
 
 
Το πρωι πολεμουσε γενναια, και το βραδυ ξενυχτουσε με τις πορνες και τις χορευτριες σε ασκοπα οργια και γλεντια. 
 
 
 
 



Οι αντίπαλοι, οι οποιοι τα παρατηρησαν όλα αυτά, επιτεθηκαν μια βραδια και νικησαν το Ελληνικο στράτευμα το οποιο διασκεδαζε αναιτια και ανεύθυνα, οδηγώντας σε ηττα την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια. 
 
 
 
Επισης τον Ανδρόνικο κατά την διαρκεια του πολυταραχου βιου του, τον ακολουθησαν, μερικες γυναικες ευγενικης καταγωγης, οι οποιες όχι μονον ελεγαν δημοσιως ότι είναι ερωμενες του, αλλα ταυτόχρονα δηλωναν δημοσιως, ότι είναι και παλλακιδες του. 
 
 
 
Μια εξ αυτων των γυναικων ηταν η Θεοδωρα η χηρα βασιλισσα του Βαλδουίνου του γ της Ιερουσαλήμ, με την οποια απεκτησε και δυο νοθα παιδια. 
 
 
Ακομη εκλεψε τις καρδιες, της πριγκίπισσας Φιλιππας η οποια ηταν αδερφη της Μαριας της Αντιοχειας, και της Ευδοκιας, που ηταν επισης ευγενικης καταγωγης. 
 
 
 
Όλη του την ζωη την περασε ο Ανδρόνικος, μεσα σε σεξουαλικα οργια, σκανδαλα και συνομωσίες, εναντιον του εξαδερφου του και νομιμου αυτοκρατορα του Μανουηλ του α Κομνηνου. 
 
 
 
 
 
Ερχεται λοιπον ο Γιββων και εξυμνεί τον Ανδρονικο για όλα αυτά τα οργια και τα αισχη, και για παρα πολύ ασχημες και κατάπτυστες πραξεις. 



Ταυοτοχρονα για τις ιδιες “πραξεις” έαν υποθεσουμε, ότι τις εκανε ο Ηράκλειος, τον κατηγορει ως έναν από τους χειροτερους αυτοκράτορες στην ιστορια. 
 
 
 
Ο Γιββων τα εγραψε όλα αυτά για δυο λογους. 
 
 
Ο πρωτος ηταν να μειωσει με ψεύδη τον δευτερο κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων, που κατεκτησε την Εωσφορικη περσικη αυτοκρατορια
 
 
 
Ο δευτερος λογος ηταν ότι ακομη και μετα από την μεγαλυτερη ηττα ολων των εποχων (Νινευή 12 /12/ 627, μ.Χ.) για εκεινους, οι εωσφοριστες “νεοταξιτες” ηθελαν να εχουν ετεροχρονισμένα οφελος, και να παρουσιασουν στις μελλοντικες γενιες των Ελλήνων τον δευτερο κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων ( Ηράκλειος), ως το μεγαλυτερο προτυπο σεξουαλικών ανωμαλιών, οργιων και ανηθικότητας. 
 
 
 
Μεσα από την επιτυχια του Ελληνα Ηρακλειου, ο οποιος αποτελει παγκοσμιο πρότυπο πιστεως, ηθικης,  γενναιοτητος και στρατηγικης, οι προαιωνιοι εχθροι του Ελληνισμού θελησαν να περασουν στις επερχόμενες γενιες των Ελληνων το διαχρονικα καταστροφικο τροπο ζωης για την Ελλαδα και την ανθρωποτητα.





Αυτος δεν είναι άλλος από την σεξουαλικη διαφθορα, τα οργια, τα ασκοπα και αχρηστα γλεντια και την αδιαφορια για τα δεινα των συνανθρωπων μας. 
 
 
Σε περιπτωση που ειχε κανει ο Ηράκλειος όλα αυτά τα αισχη, τοτε θα ειχε κατακτηθεί η Ελλαδα από τους Περσες και του Γερμανους (γοτθους, ουννους, βανδαλους κλπ) από την εποχη του Ηρακλειου. 
 
 
Ακομη και ενας ανθρωπος με τέτοιες ικανότητες όπως ο Ηράκλειος ο οποιος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον μεγα Αλεξανδρο, απο την στιγμη που ειχε κανει όλα αυτά τα οποια τον κατηγορει ο Γιββων, είναι αδυνατον να επανελεθει μετα από τοσα χρονια οργιων, σεξουαλικών ανωμαλιων, διασκεδασεων κλπ. 
 
 
 
Ειδικα οι καταστασεις τις οποιες αντιμετωπισε η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια με την εισβολή των Περσων και την κατακτηση του μισου κρατους, απαιτουσε πληρη διαυγεια,γενναιοτητα,
αντιληψη και ηθικη. 
 
 

Για να αντιμετωπιστουν οι περσες χρειαζοταν ενας αυτοκράτορας σε πληρη ετοιμότητα, σε πληρη ακμη όπως αποδειχτηκε ότι ηταν ο Ηράκλειος.
 
 
 
Ιστορικα και διαχρονικα αποδεδειγμενο, ότι ανθρωποι, οι οποιοι εχουν παρα πολύ μεγαλες ικανότητες μετα από τοσα χρονια σεξουαλικών ανωμαλιών και διαφθορας, οργιων κλπ, είναι τελειως αδυνατον να αντιμετωπισουν τοσο κρίσιμες και επικίνδυνες καταστασεις.




Η ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Γ



Η ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Γ 
Η ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Β
Η ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Α

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.
loading...

59 thoughts on “Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Δ

  1. ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΛΕΙΨΟΣ
    ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ
    ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ

    ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ
    ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ
    ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 9666

    ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ

    Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΣΑΣ

  2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5-10-20-50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferendum.com/en/PID118537PSD15897

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!!

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ Η ΥΠΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΕ.

    ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ… ΜΥΣΤΗΡΙΟ;;;;; ΜΥΣΤΗΡΙΑ Η ΛΕΞΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟ… ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ… ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΦΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΛΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΧΑΡΑΣΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΕΣ, ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΛΟΥΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ DNA ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑΣ ΣΑΣ;;;
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΕΙ… ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΑΛΩΝΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ… ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΥΠΟΚΟΣΜΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ… ΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ…

    ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ;;; ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΟΥ… ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ… ΘΥΜΗΣΟΥ, ΠΡΑΞΕ, ΤΙΜΑ, Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ… ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ… ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΣΟΥ ΗΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ… ΤΙΜΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ… ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ… ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΤΝΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ..

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  4. Εκτός από τη λατρεία των
    εικόνων υπάρχει και η λατρεία τεμαχίων νεκρών (χέρια, πόδια, κεφάλια).

    Μοναστήρια ξεπήδησαν από το μηδέν και χάρη στην
    κατοχή κάποιας "θαυματουργής" εικόνας, πτώματος ή τεμαχίων αγίου, απέκτησαν μεγάλη περιουσία…

    Η γνησιότητα των λειψάνων είναι τόσο μικρή όσο και η
    θαυματουργική τους ικανότητα. Υπάρχουν διασκορπισμένα σε μονές και
    εκκλησίες ανά τον κόσμο δυο ή περισσότερα κεφάλια του Ιωάννη του
    Πρόδρομου, δυο κεφάλια του Άγιου Σπυρίδωνα, μπόλικες "ιερές λόγχες", για
    να μην μιλήσουμε για το "τίμιο ξύλο"…

    Αν ζυγίσουμε τα δήθεν υπολείμματα
    του σταυρού που υπάρχουν παγκοσμίως, θα συμπεράνουμε ότι ο Χριστός
    σταυρώθηκε όχι στο ξύλο ενός δέντρου, αλλά ολόκληρου δάσους!

    Τα υπάρχοντα λείψανα πολλαπλασιάζονται
    τεμαχιζόμενα σε μικρότερα κομμάτια, καθώς η ζήτηση είναι αυξημένη.

    Ιδιαίτερα
    αγαπητό είναι το πρόσωπο της Θεοτόκου.
    Μια από τις γνωστότερες, η εικόνα της Μεγαλόχαρης στην Τήνο προσελκύει χιλιάδες
    προσκυνητές, οι οποίοι καταθέτουν τα χρήματά τους, στο παγκάρι ή στο ταμείο και αγοράζοντας κάθε λογής εικονίτσες,
    κομποσκοίνια, νερά, "αγιασμένα" νερά, λάδια και αφιερώματα.
    Εμπόριο ελπίδας.

    Σε διάφορες
    τοποθεσίες φυλάγονται αντικείμενα όπως η ζώνη της Θεοτόκου (ειδική γιορτή
    στις 31 Αυγούστου), διάφοροι χιτώνες που φορούσε κατά την εγκυμοσύνη και
    τη λοχεία, τρίχες από τα μαλλιά της, τα παπούτσια, οι παντόφλες, οι κάλτσες της……

    Ο Χριστιανισμός είναι ένα μείγμα ειδωλολατρείας, δεισιδαιμονιών, προλήψεων.

  5. ΕΝ ΕΤΕΙ 2018, Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ…"ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ" ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 6.500 ΠΕΡΙΠΟΥ … ΔΟΓΜΑΤΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,…"ΘΕΟΥΣ"…

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΘΕ "ΘΕΟΣ" ΕΙΝΑΙ…"ΣΕΒΑΣΤΟΣ", ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ…"ΥΠΑΡΞΗ" ΤΟΥ…

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ…"ΑΓΙΟΙ", ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΟΣΙΟΙ, ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ…"ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΤΟΥ
    …"ΘΕΟΥ", ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ…"ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ" ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΘ' ΟΤΙ, ΣΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΤΟΥ…"ΘΕΟΥ" ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. εσενα περιμενω φυγοποινε σωρρα να βγεις απο τη κρυψωνα που κρυβεσαι σαν τον ποντικο απο την δικαιοσυνη και να με σωσεις με τα πετσινα τρισεκατομμυρια που δεν εχεις

    ελληνας χριστιανος ορθοδοξος

    πετρος μαυριδης

  7. …ΒΡΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ" ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ "ΤΣΟΥΡΕΚΙ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ?

    ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ …"ΑΝΗΣΥΧΩ" ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ…"ΒΑΡΟΣ" ΣΤΗΝ… ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ… ΚΙ' ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Ο ΕΡΜΟΣ…

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ? Η' ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΜΕ" ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ…"ΕΛΕΓΑΝ"…

    ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ…"ΕΠΙΣΗΜΑ" ΟΙ…ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΚΕΡΑΜΙΔΙ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ "ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΥΡΙΣΤΟ".

    ΣΤΟΝ "ΦΟΒΟ" ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΧΑΡΗ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ…"ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ" ΜΑΣ, ΘΑ ΤΙΣ "ΒΡΟΥΜΕ" ΑΡΓΟΤΕΡΑ

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ "ΠΙΣΩ" ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. Κουράδα "Hilfeee!" http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%95%CE%AF%CE%B4%CE%B7_%CF%83%CE%BA

    Εύχεσαι να είχες πάρει αναισθητικό πριν βγάλεις αυτή την κουράδα! Στην εσχάτη περίπτωση , ακουμπάς το κεφάλι σου στο νιπτήρα ενώ με το χέρι σκουπίζεις τα δάκρυά σου!!
    Κουράδα "Αγγούρι" [επεξεργασία]

    Μακριά και "σκληρή". Βγαίνει με μεγάλη δυσκολία και σε πονάει ο κώλος σου, ακόμη και αφού την έχεις χέσει. Εκεί έχεις φάει "μεγάλο αγγούρι".
    Κουράδα Τραμπολίνο [επεξεργασία]

    Κρέμεται από πάνω σου με σθένος και σε αναγκάζει να χοροπηδάς πάνω στην λεκάνη για να την ρίξεις.
    Κουράδα pantso [επεξεργασία]

    Είναι η κουράδα των δυσκοίλιων! Δεν βγαίνει με τίποτα, αν δεν βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής της! Προσοχή, αν δεν θέλει να βγει, μ-η-ν την πίεσετε! Δεν παίρνει από λόγια! Κίνδυνος να μετατραπεί σε κουράδα "εγκεφαλικό". Απαραίτητα εργαλεία:
    Εφημερίδα,
    περιοδικό,
    nintendo,
    psp ίσως και
    laptop
    πολλή υπομονή.
    Κουράδα της χαράς [επεξεργασία]

    Αυτή η κουράδα συναντάται σε χαρές και πανηγύρια, όταν από το πολύ γέλιο μας φεύγουν βρώμικες ποσότητες με αποτέλεσμα να λερωθούμε. Η κουράδα αυτή συνήθως ακολουθεί μετά απο 2-3 κλανίτσες και γούρλωμα των ματιών.
    Κουράδα sniper [επεξεργασία]

    Αυτή η κουράδα είναι αλφαδιασμένη, πέφτει κάθετα με τέτοια ταχύτητα ώστε να βρέξει ίσα ίσα την τρύπα σας! Την χαρακτηρίζει απόλυτη ακρίβεια και δημιουργεί εκνευρισμό!
    Κουράδα οροφής [επεξεργασία]

    Οποιοδήποτε σκατό,ανεξαρτήτου σχήματος και μεγέθους.Αρκεί να γίνεται βάσει του εμπνευσμένου "Χέσε ψηλά κι αγνάντευε." Βασική προϋπόθεση για να παραμείνει στην οροφή : ΌΛΟ το χαρτί που θα χρησιμοποιηθεί,να το κολλήσετε προσεκτικά πάνω στο δημιούργημα.
    Κουράδα Κασσάτο [επεξεργασία]

    Είναι η κουράδα μέσα στην οποία όταν την κοιτάς εντοπίζεις κόκκινα και πράσινα κομματάκια όπως στα παγωτά κασσάτο.
    Κουράδα μαχαιράς [επεξεργασία]

    Αυτή η κουράδα είναι τόσο σκληρή που δεν βγαίνει από τον κώλο. Αφού σου τρώει την ψυχή να την βγάλεις, σου ξυρίζει τον κώλο όταν βγαίνει σαν μαχαίρι. Μπορεί να βγάλεις και λίγο αίμα
    Κουράδα Ράδιο Αρβύλα [επεξεργασία]

    Σας έχει τύχει ποτέ να πέφτει το σήμα του κρύου ανέκδοτου και να θέλετε απελπισμένα να χέσετε; Δεν είστε ο μόνος… Το χειρότερο για αυτό το είδος είναι ότι τελικά στο 80% των περιπτώσεων έχεις χάσει το ανέκδοτο μετά. Είναι τόσο μικρά ρε γαμώτο!!!

  9. ΕΣΥ..ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΗΛ!!

    ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ, ΤΗΝ ΕΓΔΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ, ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΘΑ ΤΗΝ..ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!!!!

    ΚΑΤΑ ΤΟ "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ"!!!

    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ κ.κ.ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ (ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ) ΑΒΡΑΑΜ, ΤΗΣ (ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΣ) ΣΑΡΑΣ, ΤΟΥ (ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ) ΔΑΥΙΔ, ΤΟΥ (ΑΙΜΟΜΕΙΚΤΟΥ) ΛΩΤ, ΤΟΥ (ΚΟΠΡΟΦΑΓΟΥ) ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ (ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ) ΑΥΝΑΝΟΣ!!

  10. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ "ΔΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ…"ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ'

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ "¨ΝΟΜΙΚΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΦΟΡΕΙΣ", "ΕΝΩΣΕΙΣ" κ.α.

    Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,…"ΠΑΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ' ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ…"ΚΟΡΟΙΔΑ" ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…

    "ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ", ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ 5.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?, ΕΙΝΑΙ 10.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?
    Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 9.990.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ …ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΣΕ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η…"ΥΠΟΘΕΣΗ"…

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η…"ΕΦΟΡΙΑ". ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, Ε' ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ"? ΕΙΝΑΙ 500?, ΕΙΝΑΙ 1.000?, ΕΙΝΑΙ 2.000? Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 9.998.000 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ…"ΠΑΡΟΥΜΕ".

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ…"ΠΗΓΕ" ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΞΩΔΙΚΑ" ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ 165.000 ΚΙ' ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ…"ΝΕΡΟΚΟΨΙΜΟ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ …"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ…"ΚΑΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ" ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ…"ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ…"ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΠΟΥ…"ΒΡΙΖΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ, "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ…"ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ"…

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ, ΘΥΜΟΝΟΥΜΕ, ΚΛΑΙΜΕ, ΓΕΛΑΜΕ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΒΡΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.

    ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ Ξ/Ρ, ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ" ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΩΡΡΑΣ" ΚΙ' ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ" ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΕΡΝΑΝ ΤΑ…"ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ" ΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ…"ΓΑΛΛΙΚΑ"..

    Ε' ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ, ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ, ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ "ΧΥΔΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΣΩΡΡΑΣ" ? ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…"ΤΣΙΜΠΗΣΕ" ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ…

    ΒΑΛΕ ΚΙ' ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ "ΘΕΣΗ" ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ…"ΕΥΓΕΝΙΚΑ" ΘΑ ΤΟΥΣ … ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  11. Άλλες χρήσεις σκύλου [επεξεργασία]

    Απλή παρέα
    Εξεζητημένη παρέα (- Ρε γαμώτο η μάνα δεν μου δίνει λεφτά για μηχανάκι.Τι να κάνω? "15χρονος στο δωμάτιο του, αγανακτισμένος, με τον σκύλο να τον παρακολουθεί που βαράει καρέκλες και θρανία")
    Πάρα πολύ εξεζητημένη παρέα (- Ο σκύλος μου δεν τρώει χοιρινό. Φέρτε του λίγο κοτόπουλο "διότι ο σκύλος ένα βράδι είχε βαρυστομαχιές και καθόταν σε μια καρέκλα και η κυρά του τον ρώτησε τι έχει")
    Παρέα ανάγκης (-Να θες να βγεις και να μην μπορείς…"Α ρε γαμώτο, ένα μηχανάκι ζητάω" ο νεαρός πιο πάνω που θέλει να βγει και δεν μπορεί γιατί δεν έχει μεταφορικό μέσο…")
    Παρέα για το βράδι (-Σκύλε έλα δω που σου έχω κόκκαλο κάτω από το στρώμα που είμαι γυμνός)
    Κουβαλητής ωσάν τον Φρόντο Μπάγκινς (πιάσε την εφημερίδα και τέτοια…)
    Οδηγός για τρίτους
    Οδηγός για τέταρτους
    Βρίσκει ποιος έχει το ναρκωτικό μαζί του
    Καθαριστής πιάτων(ε)
    Παραγωγός Μαξιλαριών(ε)
    Δοκιμαστής σε εταιρίες καθαρισμού δοντιών(ε)
    Ράτσες [επεξεργασία]

    Προβατόσκυλο
    Διασταύρωση σκύλου και προβάτου.
    Οι Ελ ανακάλυψαν ότι υπήρχαν και άλλα πλάσματα σαν τον Σκύλο . Έτσι αποφάσισαν να τους ξεχωρίσουν δίνοντας ονόματα με συνθετικό το σκύλος. Για παράδειγμα ένα σκύλο που βρήκαν να τρίβεται στα σκατά το ονόμασαν Σκατόσκυλο αλλά επειδή τελικά αποδείχτηκε ευγενής τον μετονόμασαν σε Κοπρόσκυλο. Οι απόγονοι του Κοπρόσκυλου έχουν σήμερα πολλαπλασιαστεί και έχουν εισέλθει στον κόσμο των απλών ανθρώπων.
    Σπογγόσκυλος
    Διασταύρωση σκύλου και ξεσκονόπανου.
    Οι σκύλοι έχουν την απίστευτη ιδιότητα της υπερδιασταυρώτητος. Μπορούν να διασταυρωθούν με οτιδήποτε, ακόμη και ξεσκονόπανο! Όπως μαρτυρούν οι εικόνες.
    Γατόσκυλο
    Διασταύρωση σκύλου και γάτας.
    Γλώσσα [επεξεργασία]

    Η γλώσσα του Σκύλου και των απογόνων του συγκαταλέγεται στις συναισθηματικές γλώσσες.
    Στο παρελθόν υπήρχαν αρκετές διαμάχες για τη γλώσσα του σκύλου. Οι Ελ ισχυρίζονταν ότι άκουγαν γαβ-γαβ.
    Όμως οι Βαράγγοι έλεγαν πως άκουγαν Αρφ-αρφ. Βέβαια μερικοί απόγονοι του σκύλου ποτέ δεν ξεχνούν ότι έρχονται από το λύκο και εκφράζονται με το Άουουουου!
    Είπαν για τον σκύλο [επεξεργασία]

    “Ουστ από δω βρωμόσκυλε!”
    – Ξάδερφος Σάκης για τον σκύλο που του πείραζε τα πόδια.
    “Τι καλό θα φάμε σήμερα;”
    – Πελάτης για τον σκύλο, σε κινέζικο γυράδικο.
    “Εμείς διαφέρουμε από τους άλλους σκύλους διότι εμείς δεν δαγκάνουμε τους εχθρούς και τους φίλους.”
    – Ο Νίκος Τζίμπουλας για τους φίλους και τους σκύλους.

  12. Άλλες χρήσεις σκύλου [επεξεργασία]

    Απλή παρέα
    Εξεζητημένη παρέα (- Ρε γαμώτο η μάνα δεν μου δίνει λεφτά για μηχανάκι.Τι να κάνω? "15χρονος στο δωμάτιο του, αγανακτισμένος, με τον σκύλο να τον παρακολουθεί που βαράει καρέκλες και θρανία")
    Πάρα πολύ εξεζητημένη παρέα (- Ο σκύλος μου δεν τρώει χοιρινό. Φέρτε του λίγο κοτόπουλο "διότι ο σκύλος ένα βράδι είχε βαρυστομαχιές και καθόταν σε μια καρέκλα και η κυρά του τον ρώτησε τι έχει")
    Παρέα ανάγκης (-Να θες να βγεις και να μην μπορείς…"Α ρε γαμώτο, ένα μηχανάκι ζητάω" ο νεαρός πιο πάνω που θέλει να βγει και δεν μπορεί γιατί δεν έχει μεταφορικό μέσο…")
    Παρέα για το βράδι (-Σκύλε έλα δω που σου έχω κόκκαλο κάτω από το στρώμα που είμαι γυμνός)
    Κουβαλητής ωσάν τον Φρόντο Μπάγκινς (πιάσε την εφημερίδα και τέτοια…)
    Οδηγός για τρίτους
    Οδηγός για τέταρτους
    Βρίσκει ποιος έχει το ναρκωτικό μαζί του
    Καθαριστής πιάτων(ε)
    Παραγωγός Μαξιλαριών(ε)
    Δοκιμαστής σε εταιρίες καθαρισμού δοντιών(ε)
    Ράτσες [επεξεργασία]

    Προβατόσκυλο
    Διασταύρωση σκύλου και προβάτου.
    Οι Ελ ανακάλυψαν ότι υπήρχαν και άλλα πλάσματα σαν τον Σκύλο . Έτσι αποφάσισαν να τους ξεχωρίσουν δίνοντας ονόματα με συνθετικό το σκύλος. Για παράδειγμα ένα σκύλο που βρήκαν να τρίβεται στα σκατά το ονόμασαν Σκατόσκυλο αλλά επειδή τελικά αποδείχτηκε ευγενής τον μετονόμασαν σε Κοπρόσκυλο. Οι απόγονοι του Κοπρόσκυλου έχουν σήμερα πολλαπλασιαστεί και έχουν εισέλθει στον κόσμο των απλών ανθρώπων.
    Σπογγόσκυλος
    Διασταύρωση σκύλου και ξεσκονόπανου.
    Οι σκύλοι έχουν την απίστευτη ιδιότητα της υπερδιασταυρώτητος. Μπορούν να διασταυρωθούν με οτιδήποτε, ακόμη και ξεσκονόπανο! Όπως μαρτυρούν οι εικόνες.
    Γατόσκυλο
    Διασταύρωση σκύλου και γάτας.
    Γλώσσα [επεξεργασία]

    Η γλώσσα του Σκύλου και των απογόνων του συγκαταλέγεται στις συναισθηματικές γλώσσες.
    Στο παρελθόν υπήρχαν αρκετές διαμάχες για τη γλώσσα του σκύλου. Οι Ελ ισχυρίζονταν ότι άκουγαν γαβ-γαβ.
    Όμως οι Βαράγγοι έλεγαν πως άκουγαν Αρφ-αρφ. Βέβαια μερικοί απόγονοι του σκύλου ποτέ δεν ξεχνούν ότι έρχονται από το λύκο και εκφράζονται με το Άουουουου!
    Είπαν για τον σκύλο [επεξεργασία]

    “Ουστ από δω βρωμόσκυλε!”
    – Ξάδερφος Σάκης για τον σκύλο που του πείραζε τα πόδια.
    “Τι καλό θα φάμε σήμερα;”
    – Πελάτης για τον σκύλο, σε κινέζικο γυράδικο.
    “Εμείς διαφέρουμε από τους άλλους σκύλους διότι εμείς δεν δαγκάνουμε τους εχθρούς και τους φίλους.”
    – Ο Νίκος Τζίμπουλας για τους φίλους και τους σκύλους.

  13. Άλλες χρήσεις σκύλου [επεξεργασία]

    Απλή παρέα
    Εξεζητημένη παρέα (- Ρε γαμώτο η μάνα δεν μου δίνει λεφτά για μηχανάκι.Τι να κάνω? "15χρονος στο δωμάτιο του, αγανακτισμένος, με τον σκύλο να τον παρακολουθεί που βαράει καρέκλες και θρανία")
    Πάρα πολύ εξεζητημένη παρέα (- Ο σκύλος μου δεν τρώει χοιρινό. Φέρτε του λίγο κοτόπουλο "διότι ο σκύλος ένα βράδι είχε βαρυστομαχιές και καθόταν σε μια καρέκλα και η κυρά του τον ρώτησε τι έχει")
    Παρέα ανάγκης (-Να θες να βγεις και να μην μπορείς…"Α ρε γαμώτο, ένα μηχανάκι ζητάω" ο νεαρός πιο πάνω που θέλει να βγει και δεν μπορεί γιατί δεν έχει μεταφορικό μέσο…")
    Παρέα για το βράδι (-Σκύλε έλα δω που σου έχω κόκκαλο κάτω από το στρώμα που είμαι γυμνός)
    Κουβαλητής ωσάν τον Φρόντο Μπάγκινς (πιάσε την εφημερίδα και τέτοια…)
    Οδηγός για τρίτους
    Οδηγός για τέταρτους
    Βρίσκει ποιος έχει το ναρκωτικό μαζί του
    Καθαριστής πιάτων(ε)
    Παραγωγός Μαξιλαριών(ε)
    Δοκιμαστής σε εταιρίες καθαρισμού δοντιών(ε)
    Ράτσες [επεξεργασία]

    Προβατόσκυλο
    Διασταύρωση σκύλου και προβάτου.
    Οι Ελ ανακάλυψαν ότι υπήρχαν και άλλα πλάσματα σαν τον Σκύλο . Έτσι αποφάσισαν να τους ξεχωρίσουν δίνοντας ονόματα με συνθετικό το σκύλος. Για παράδειγμα ένα σκύλο που βρήκαν να τρίβεται στα σκατά το ονόμασαν Σκατόσκυλο αλλά επειδή τελικά αποδείχτηκε ευγενής τον μετονόμασαν σε Κοπρόσκυλο. Οι απόγονοι του Κοπρόσκυλου έχουν σήμερα πολλαπλασιαστεί και έχουν εισέλθει στον κόσμο των απλών ανθρώπων.
    Σπογγόσκυλος
    Διασταύρωση σκύλου και ξεσκονόπανου.
    Οι σκύλοι έχουν την απίστευτη ιδιότητα της υπερδιασταυρώτητος. Μπορούν να διασταυρωθούν με οτιδήποτε, ακόμη και ξεσκονόπανο! Όπως μαρτυρούν οι εικόνες.
    Γατόσκυλο
    Διασταύρωση σκύλου και γάτας.
    Γλώσσα [επεξεργασία]

    Η γλώσσα του Σκύλου και των απογόνων του συγκαταλέγεται στις συναισθηματικές γλώσσες.
    Στο παρελθόν υπήρχαν αρκετές διαμάχες για τη γλώσσα του σκύλου. Οι Ελ ισχυρίζονταν ότι άκουγαν γαβ-γαβ.
    Όμως οι Βαράγγοι έλεγαν πως άκουγαν Αρφ-αρφ. Βέβαια μερικοί απόγονοι του σκύλου ποτέ δεν ξεχνούν ότι έρχονται από το λύκο και εκφράζονται με το Άουουουου!
    Είπαν για τον σκύλο [επεξεργασία]

    “Ουστ από δω βρωμόσκυλε!”
    – Ξάδερφος Σάκης για τον σκύλο που του πείραζε τα πόδια.
    “Τι καλό θα φάμε σήμερα;”
    – Πελάτης για τον σκύλο, σε κινέζικο γυράδικο.
    “Εμείς διαφέρουμε από τους άλλους σκύλους διότι εμείς δεν δαγκάνουμε τους εχθρούς και τους φίλους.”
    – Ο Νίκος Τζίμπουλας για τους φίλους και τους σκύλους.

  14. Άλλες χρήσεις σκύλου [επεξεργασία]

    Απλή παρέα
    Εξεζητημένη παρέα (- Ρε γαμώτο η μάνα δεν μου δίνει λεφτά για μηχανάκι.Τι να κάνω? "15χρονος στο δωμάτιο του, αγανακτισμένος, με τον σκύλο να τον παρακολουθεί που βαράει καρέκλες και θρανία")
    Πάρα πολύ εξεζητημένη παρέα (- Ο σκύλος μου δεν τρώει χοιρινό. Φέρτε του λίγο κοτόπουλο "διότι ο σκύλος ένα βράδι είχε βαρυστομαχιές και καθόταν σε μια καρέκλα και η κυρά του τον ρώτησε τι έχει")
    Παρέα ανάγκης (-Να θες να βγεις και να μην μπορείς…"Α ρε γαμώτο, ένα μηχανάκι ζητάω" ο νεαρός πιο πάνω που θέλει να βγει και δεν μπορεί γιατί δεν έχει μεταφορικό μέσο…")
    Παρέα για το βράδι (-Σκύλε έλα δω που σου έχω κόκκαλο κάτω από το στρώμα που είμαι γυμνός)
    Κουβαλητής ωσάν τον Φρόντο Μπάγκινς (πιάσε την εφημερίδα και τέτοια…)
    Οδηγός για τρίτους
    Οδηγός για τέταρτους
    Βρίσκει ποιος έχει το ναρκωτικό μαζί του
    Καθαριστής πιάτων(ε)
    Παραγωγός Μαξιλαριών(ε)
    Δοκιμαστής σε εταιρίες καθαρισμού δοντιών(ε)
    Ράτσες [επεξεργασία]

    Προβατόσκυλο
    Διασταύρωση σκύλου και προβάτου.
    Οι Ελ ανακάλυψαν ότι υπήρχαν και άλλα πλάσματα σαν τον Σκύλο . Έτσι αποφάσισαν να τους ξεχωρίσουν δίνοντας ονόματα με συνθετικό το σκύλος. Για παράδειγμα ένα σκύλο που βρήκαν να τρίβεται στα σκατά το ονόμασαν Σκατόσκυλο αλλά επειδή τελικά αποδείχτηκε ευγενής τον μετονόμασαν σε Κοπρόσκυλο. Οι απόγονοι του Κοπρόσκυλου έχουν σήμερα πολλαπλασιαστεί και έχουν εισέλθει στον κόσμο των απλών ανθρώπων.
    Σπογγόσκυλος
    Διασταύρωση σκύλου και ξεσκονόπανου.
    Οι σκύλοι έχουν την απίστευτη ιδιότητα της υπερδιασταυρώτητος. Μπορούν να διασταυρωθούν με οτιδήποτε, ακόμη και ξεσκονόπανο! Όπως μαρτυρούν οι εικόνες.
    Γατόσκυλο
    Διασταύρωση σκύλου και γάτας.
    Γλώσσα [επεξεργασία]

    Η γλώσσα του Σκύλου και των απογόνων του συγκαταλέγεται στις συναισθηματικές γλώσσες.
    Στο παρελθόν υπήρχαν αρκετές διαμάχες για τη γλώσσα του σκύλου. Οι Ελ ισχυρίζονταν ότι άκουγαν γαβ-γαβ.
    Όμως οι Βαράγγοι έλεγαν πως άκουγαν Αρφ-αρφ. Βέβαια μερικοί απόγονοι του σκύλου ποτέ δεν ξεχνούν ότι έρχονται από το λύκο και εκφράζονται με το Άουουουου!
    Είπαν για τον σκύλο [επεξεργασία]

    “Ουστ από δω βρωμόσκυλε!”
    – Ξάδερφος Σάκης για τον σκύλο που του πείραζε τα πόδια.
    “Τι καλό θα φάμε σήμερα;”
    – Πελάτης για τον σκύλο, σε κινέζικο γυράδικο.
    “Εμείς διαφέρουμε από τους άλλους σκύλους διότι εμείς δεν δαγκάνουμε τους εχθρούς και τους φίλους.”
    – Ο Νίκος Τζίμπουλας για τους φίλους και τους σκύλους.

  15. Το Τραίνο του Πηλίου, μία μυθική διαδρομή.

    10 η ώρα στο σταθμό των Άνω Λεχωνίων. Το τραινάκι του Πηλίου σφυρίζει δίνοντας το σύνθημα μιας αξέχαστης διαδρομής.

    Η ανάβαση στις όμορφες πλαγιές του Πηλίου μέχρι τις Μηλιές ξεκινά! Μια από τις πιο στενές σιδηροδρομικές γραμμές στον κόσμο (60 εκατοστά) φιλοξενεί τα 4 βαγόνια του «Μουτζούρη», όπως λεγόταν κάποτε το τραινάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατμοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασμά του. Από τα Άνω Λεχώνια μέχρι τις Μηλιές η διαδρομή είναι ορεινή, διασχίζοντας τις κατάφυτες πλαγιές, με την πυκνή βλάστηση από πλατάνια και πουρνάρια.

    Η μοναδική στάση του τραίνου γίνεται για μόλις 15 λεπτά, στην Άνω Γατζέα, για να συνεχίσει “ξεφυσώντας” και λικνίζοντας τα βαγόνια του, για μια διαδρομή συνολικού μήκους 15 χιλιομέτρων και χρόνου περίπου 90 λεπτών. Μέχρι το ιστορικό κεφαλοχώρι των Μηλεών, η διαδρομή γεμίζει με εικόνες πλούσιας φύσης και αρχιτεκτονικής με παλαιές, αλλά περίτεχνες κατασκευές λαξευτής μαρμαρόπετρας και γκρίζου ασβεστόλιθου που διαμόρφωσαν τις αντιστηρίξεις, τα τοξωτά γεφύρια, τις καμάρες και τα στόμια των σηράγγων.

    Ξεχωριστό δείγμα, η λίθινη πεντάτοξη γέφυρα Καλόρεμα, στην περιοχή του Μαλακίου. Πλησιάζοντας στις Μηλιές, το τοπίο αποκτά μια άγρια ομορφιά, ιδιαίτερα στο πέρασμα της μεγάλης μεταλλικής γέφυρας του Ταξιάρχη ή Ντε Κίρικο, από το όνομα του σχεδιαστή και πατέρα του μεγάλου ζωγράφου. Στο σημείο αυτό, το τραίνο θα κυλήσει σε καμπύλη γραμμή, ενώ η γέφυρα στην οποία βρίσκεται είναι ευθεία.

    Ο σταθμός Μηλεών είναι και το τέρμα της διαδρομής. Από εδω ξεκινάει το γραφικό καλντερίμι που οδηγεί στο κέντρο του χωριού. Παραδοσιακοί ξενώνες, ταβέρνες, η εκκλησία των Ταξιαρχών που χτίστηκε πριν το 1741, το λαογραφικό μουσείο και η βιβλιοθήκη, μία από τις παλαιότερες στην Ελλάδα, περιμένουν τους επισκέπτες για περιήγηση. Η πιο γραφική σιδηροδρομική γραμμή στην Ελλάδα, θα δεχτεί άλλη μια ευκαιρία θαυμασμού την ίδια ημέρα, με την επιστροφή από Μηλιές στα Άνω Λεχώνια στις 3 το απόγευμα.

    Διαδρομή του τραίνου – Πρόσβαση
    Άνω Λεχώνια – Μηλιές

  16. Μειωμένες τιμές αλλά και προσφορές στα εισιτήρια, για όσους επιβάτες προτιμούν το τραίνο για τη μετακίνησή τους στη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Αθήνα, προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    Όσοι εγγραφούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.trainose.gr) θα μπορούν να βρουν εισιτήρια προσφορών στην τιμή των 9, 19 και 29 ευρώ για τη Β' θέση ή 39 ευρώ για την α' θέση.

    Επίσης, για τις βραδινές αμαξοστοιχίες στη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη (αμαξοστοιχία 600) με ώρα αναχώρησης 23:55 από Αθήνα και στη διαδρομή Θεσσαλονίκη- Αθήνα (αμαξοστοιχία 601) με ώρα αναχώρησης 23:00 από Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες μπορούν να εκδόσουν εισιτήρια με επιστροφή και για προκράτηση, τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας με τις εξής τιμές: Κανονικό μετ' επιστροφής Β' Θέση για ένα άτομο: 34,10 ευρώ. Φοιτητικό μετ' επιστροφής Β' Θέση για ένα άτομο: 32,00 ευρώ. Φοιτητικό-Πολύτεκνο μετ' επιστροφής για ένα άτομο: 18,80 ευρώ.

    Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν από επιλεγμένα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τις «Οικογενειακές Κάρτες», με τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύσουν με όλα τα μέλη της οικογένειας σε προνομιακές τιμές.

    Ενδεικτικά: Οικογενειακή κάρτα (4 άτομα, 2 ενήλικοι με 2 ανήλικα παιδιά) μετ' επιστροφής για τις βραδινές αμαξοστοιχίες (600/601 Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα) και για προκράτηση τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση: τιμή 75,30 ευρώ. Οικογενειακή κάρτα (2 άτομα ενήλικοι) μετ' επιστροφής για τις βραδινές αμαξοστοιχίες (600/601 Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα) και για προκράτηση τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση: τιμή 63,90 ευρώ. Οικογενειακή κάρτα (3 άτομα, 2 ενήλικοι με 1 ανήλικο παιδί) μετ' επιστροφής για τις βραδινές αμαξοστοιχίες (600/601 Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα) και για προκράτηση τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση: τιμή 62,80 ευρώ.

    Σημειώνεται πως σε όλες τις παραπάνω τιμές των εισιτηρίων δεν υπάρχουν έξτρα τέλη, φόροι ή άλλες χρεώσεις.

  17. Kyriakos Karagiannis

    ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ.
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΛΗΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΚΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΣΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΗΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΗΝΥΤΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 19.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΗΘΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΒΔΗΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.

    ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

    ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;
    Ο ΔΗΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Η ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

    ΟΜΩΣ ΑΤΙΜΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΒΔΕΛΕΣ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΝ ΠΑΨΕΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΛΩΣΟΥ ΦΩΚΙΑ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΑ. ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΒΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ.

  18. Στρατός Ξηράς
    Η επίδειξη των Leopard 2 Hel και η προειδοποίηση του Α/ΓΕΣ: «Είμαστε έτοιμοι υπό τη σκέπη του προστάτη μας Αγίου Γεωργίου…»
    120
    SHARES
    Δημοσίευση: 23 Απριλίου 2018, 6:56 μμ | Ανανέωση: Απρίλιος 23, 2018 στις 7:07 μμ

    «Σκοπός μας δεν είναι να διεξάγουμε πόλεμο. Ομως, αν απαιτηθεί και απειληθεί η εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, ο ελληνικός στρατός είναι ικανός να καταστρέψει κάθε επίδοξο επιβουλέα» είπε ο Α/ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, μιλώντας στα Τρίκαλα στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ανήμερα του Αγίου Γεωργίου.

    Στην εορταστική τελετή διαβάστηκε και η ημερήσια διαταγή της 23ης Απριλίου 2018 του Α/ΓΕΣ, η οποία αποτελεί σκληρή απάντηση στους γείτονες Τούρκους, τις διαχρονικές απειλές και τον χειρισμό τους στο θέμα της παράνομης κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στελεχών.

    Ο Α/ΓΕΣ Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής αναφέρει μεταξύ άλλων σημαντικών, χαρακτηριστικά:

    «Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε έγκαιρα και με σχεδιασμό σε απαιτούμενες αλλαγές πριν αυτές μας επιβληθούν από εξωτερικούς παράγοντες. Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης, διακηρύσσουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι παραμένουμε προσηλωμένοι στο στρατιωτικό μας καθήκον και ότι καθοδηγούμενοι από τις αρχές μας, είμαστε έτοιμοι, υπό τη σκέπη του προστάτη μας Αγίου Γεωργίου, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού. Παράλληλα, η σκέψη όλων μας, είναι στον Αξιωματικό και τον Υπαξιωματικό μας, που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης…».

    Με Leopard κέρασαν στον Στρατηγό ένα ποτήρι κρασί…

    Η σημερινή εορτή στο στρατόπεδο «Υπιάτρου Τριανταφυλλίδη» στην Ξάνθη που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του προστάτη μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου επεφύλαξε στον Στρατηγό του Δ Σώματος Στρατού μία ευχάριστη έκπληξη αναφέρει το xanthinews.gr …

    Οι συνεργάτες του στρατηγού είχανε μια πολύ καλή ιδέα να προσφέρουν ένα ποτήρι κρύο άσπρο κρασί στο στρατηγό για την ονομαστική του εορτή πάνω σε ένα Leopard 2 Hel και συγκεκριμένα στην κάνη του πυροβόλου των 120 mm του, δείχνοντας έτσι και τις εξαιρετικές δυνατότητες σταθερότητας και στόχευσης των «ελληνικών» οπλικών συστημάτων!

    Έτσι το άρμα κινήθηκε προς το συγκεντρωμένο κοινό ενώ πραγματοποίησε και ελιγμό κατά τον οποίο ο πύργος παρέμεινε σταθερός ενώ το υπόλοιπο σώμα κινήθηκε, με το ποτήρι άθικτο στην κάνη του πυροβόλου.

    Ό αρχηγός πληρώματος του άρματος κατέβηκε και πήρε το ποτήρι με το κρασί, από το οποίο δεν χύθηκε ούτε σταγόνα, και το προσέφερε στον Διοικητή του Δ’ ΣΣ αναφέρει και το xanthi2.gr.

  19. Ο άφαντος από τον Μάρτιο Αρτέμης Σώρρας προτείνει στους οπαδούς του να πληρώσουν τις οφειλές τους.

    Με νέο μήνυμα, τους καλεί αυτή τη φορά να πληρώσουν τα χρέη προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα.

    Στο ηχητικό που ανέβηκε στο κανάλι του στο youtube φέρεται να τονίζει ότι τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις θα πρέπει να ξεχρεώσουν γιατί η απελευθέρωση όλων κρέμεται από αυτή τη διευθέτηση των οφειλών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας, με δύο εντάλματα σύλληψης σε βάρος του, παραμένει άφαντος από τον Μάρτιο του 2017.

    https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/3159714/o-sorras-kali-tous-opadous-tou-na-plirosoun-ta-chrei-tous

  20. Μια απίστευτη καταγγελία από πρώην μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα έρχεται να δώσει άλλη τροπή στο θρίλερ της 9μηνης εξαφάνισης του φυγόδικου «δισεκατομυριούχου».

    Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν πρώην συνεργάτες του στην εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας έχει μεταμφιεστεί σε καλόγερο, έχει αφήσει γενειάδα για να μην αναγνωρίζεται και κυκλοφορεί από την Πάτρα μέχρι τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας!

    Πρώην μέλος της Οργάνωσης, τον είδε, τον αναγνώρισε γιατί είναι και αυτός Πατρινός και τον ξέρει πολλά χρόνια. Τον συνάντησε στην οδό Πατησίων και ο Σώρρας… έκανε πως δεν τον ήξερε!

    Σύμφωνα με περιγραφές των ιδίων, ο καταζητούμενος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», έχει πιο μεγάλο μούσι από πριν, φορά καλυμμαύκι και φροντίζει να «χάνεται» μέσα στο πλήθος, ώστε να περνά απαρατήρητος.

    http://www.iefimerida.gr/news/385872/apisteyti-martyria-o-artemis-sorras-kykloforei-stin-athina-os-kalogeros-eikona

    Πηγή: Απίστευτη μαρτυρία: Ο Αρτέμης Σώρρας κυκλοφορεί στην Αθήνα ως «καλόγερος» [εικόνα] | iefimerida.gr

  21. Το »εξωγήινο» διαστημόπλοιο του Σώρρα και το τέλος των ψευδαισθήσεων

    http://ellinikahoaxes.gr/2017/01/08/x-37-sorras/

    Όλοι έχουν ακουστά για τον τρισεκατομμυριούχο Αρτέμη Σώρρα και τις δηλώσεις του πως είναι κάτοχος μιας αμύθητης περιουσίας. Μεγάλο μέρος αυτής της περιουσίας, σύμφωνα με κάποιους συνεργάτες του, προήλθε από τη πώληση στην Αμερικανική Κυβέρνηση, διαστημικής τεχνολογίας που προέρχεται από την Αρχαία Ελλάδα. Στη πραγματικότητα, με αυτό τον αστείο ισχυρισμό, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα πλαστά ομόλογα του Wozny. Αποτέλεσμα αυτής της τεχνολογίας ήταν η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου διαστημοπλοίου. Που τελειώνει όμως ο μύθος και που αρχίζει η αλήθεια;

    Όλα ξεκίνησαν με μία ομιλία του αποκυρηχθεντα τέως υπαρχηγού του Σώρρα, Μανώλη Λαμπράκη, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται φυλακισμένος στις ΗΠΑ για παράνομη συνταγογράφηση 2,4 εκατομμυρίων χαπιών οξυκωδόνης την τελευταία πενταετία (σύμφωνα με το κατηγορητήριο).

  22. Ειδαν τον ψωρρα ντυμενο παπα.

    Χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω ειδα τον ψωρρα ντυμενο μπαλαρινα και χορευε πανω στον παγο με το μορφεα τη λιμνη των γυφτων.

  23. Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.

    Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό, ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.

    Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.
    Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν.

    Οι άδειοι λογαριασμοί του ιδρυτή της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» ίσως να μην εκπλήσσουν τους πολλούς, είναι όμως σημαντικό να αποκαλυφθούν για να μην πιστεύουν κάποιοι αφελείς ότι μπορούν έτσι απλά με την εξουσιοδότηση και το εξώδικο του Σώρρα να απαλλαγούν από τις Οφειλές τους, επισημαίνει η εφημερίδα.

  24. Και γιατι δεν δειχνει δημοσια ο γυφτος τα ομολογα να τους ταπωσει

  25. ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΘΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΜΑΙ ΕΝ ΕΤΗ 2018 ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

  26. Ανευ προηγουμένου η απάτη Σώρρα
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

    Μία από τις μεγαλύτερες απάτες, από την οποία προβάλλουν αποκαλυπτικά στοιχεία για σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας για το πώς ενεργεί και συμπεριφέρεται, προκύπτει από το πολυσέλιδο εισαγγελικό πόρισμα που υπήρξε απότοκος της πολύμηνης εισαγγελικής έρευνας για την εγκληματική δράση του Αρτέμη Σώρρα και της ομάδας του, η οποία απλώθηκε ανενόχλητα επί χρόνια σε όλη την επικράτεια, δημιουργώντας δίκτυο εξαπάτησης χιλιάδων πολιτών και προκαλώντας πολλαπλές βλάβες στο δημόσιο ταμείο.

    Η Εισαγγελία της Αθήνας, που ερεύνησε συστηματικά τη δράση του Αρτέμη Σώρρα και στενών συνεργατών του, προχώρησε χθες σε άσκηση βαρύτατων ποινικών διώξεων εις βάρος τους για αδικήματα που καλύπτουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον μισό ποινικό κώδικα και καταδεικνύουν το μέγεθος και το εύρος της απάτης.

  27. Ρε μαλακα σταγακη πιο πανω εγραψες 200.000!!!!!!
    Τωρα γραφεις 165.000???????χασου εβραικη μαλακια

  28. Οι κατηγορίες

    Ενταξη, σύσταση και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, απάτες κατ’ εξακολούθηση εις βάρος Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, απόπειρες απάτης κατ’ εξακολούθηση, ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση και διέγερση πολιτών σε διάπραξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων και πολλά ακόμα είναι το «μπουκέτο» των κατηγοριών που απαγγέλθηκαν σε Αρτέμη Σώρρα και επτά στενούς του συνεργάτες, ενώ οι εισαγγελικές αρχές ασχολήθηκαν και με τη δράση δύο ακόμα συνεργατών του Σώρρα, οι οποίοι όμως διαμένουν στον Καναδά.

    Και ενώ οι Αρχές προχώρησαν, έστω και τώρα, σε βαρύτατες ποινικές διώξεις, αποκαλύπτοντας την εκτεταμένη εγκληματική δράση του Αρτέμη Σώρρα και της ομάδας του, με το δίκτυο που είχε απλώσει σε όλη την επικράτεια με παραρτήματα της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο ανακριτής που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης εξέδωσε ήδη ένταλμα σύλληψης του Σώρρα.

    Αν όμως οι αποκαλύψεις για τη δράση Σώρρα σοκάρουν, από το εισαγγελικό πόρισμα που συνέταξε η εισαγγελέας Ευγενία Αυλίδου, η οποία έκανε και την έρευνα με την εποπτεία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίου, τα στοιχεία για το μέγεθος και το βάθος της απάτης προκαλούν κατάπληξη.

    Περί τις 12.000 αριθμούν, με πρόχειρους υπολογισμούς, οι πολίτες που προσκόμισαν σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και ασφαλιστικά ταμεία τις λεγόμενες «εξουσιοδοτήσεις» Σώρρα και αρνήθηκαν να πληρώσουν φόρους, ασφαλιστικές εισφορές και άλλες οφειλές προς το Δημόσιο!

    Μόνο σε μία περίπτωση, για το ΙΚΑ, 115 άτομα αρνήθηκαν να πληρώσουν, επικαλούμενοι τις «εξουσιοδοτήσεις» Σώρρα, οφειλές που ανέρχονται στα 4.700.000 ευρώ!

    Το πλέον ανησυχητικό, που χρήζει χωρίς αμφιβολία κοινωνιολογικής και ψυχολογικής μελέτης, είναι το γεγονός ότι οι πολίτες που πιστεύουν στις απάτες Σώρρα ότι έχει δισεκατομμύρια δολάρια και θα τους πληρώσει τα χρέη, αυξάνονται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου τελευταία, παρά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για τη δράση του και την πρόσφατη καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη

  29. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΜΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…!!!

    (ΡΕ,ΚΟΥΡΑΔΑ,ΧΕΣΙΜΟ,ΚΩΛΟΣ,ΣΚΑΤΟ,ΓΥΦΤΟΣ (εδω πολυ γελιο,οι πρωτοι περιπλανομενοι απατρις ΓΥΦΤΟΙ της ανθρωποτητας αποκαλουν γυφτους ΕΛΛΗΝΕΣ που εδω υπαρχουμε απο το πρωτο φως του ηλιου !!!)ποτε δεν φερνουν μιση αποδειξη για τα ψεματα και επιλεκτικα φερνουν εβραικα σκουπιδια του διαδικτυου που οι εβραιοι εχουν ξεφορτωσει τονους γιατι με τον ερχομο ΣΩΡΡΑ γνωριζουν οτι χανουν τα παντα και θα πληρωσουν εγκληματα και κλεψια στους ΕΛΛΗΝΕΣ 200 χρονων συν την τελαιυταια τους γενοκτονια με 50.000 θυματα)

  30. Δεν έχει ούτε ευρώ

    Από το εισαγγελικό πόρισμα επίσης προκύπτει –και στοιχειοθετείται– ότι ο Αρτέμης Σώρρας δεν διαθέτει ούτε ένα ευρώ (!), τα τελευταία χρόνια υπέβαλε μηδενική φορολογική δήλωση, τα εισοδήματά του είναι ανύπαρκτα και βεβαίως δεν είναι διαχειριστής, όπως διατείνεται, ομολόγων που αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 600 δισ. δολαρίων και προέρχονται, όπως ισχυρίζεται, από τις μετοχές της πάλαι ποτέ Τράπεζας της Ανατολής.

    Τόσο από την έρευνα της Τραπέζης της Ελλάδος όσο και από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο των εισαγγελικών ερευνών, ο μύθος του «σωτήρα» Σώρρα καταγράφεται στις μεγάλες απάτες με σαφή κοινωνιολογικό ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα δεκάδες είναι πλέον οι πρώην οπαδοί του και νυν θύματά του που έχουν καταθέσει ότι έχουν χάσει λεφτά και έχουν εξαπατηθεί από τον ίδιο τον Σώρρα. Προς το παρόν, το ύψος της ζημίας του Δημοσίου δεν μπορεί με ακρίβεια να υπολογιστεί από τη μη καταβολή φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, ενώ άγνωστο παραμένει και το συνολικό ποσό που έχει υπεξαιρέσει από οπαδούς του και πρώην συνεργάτες του.

  31. Markos Stagakis

    ΡΩΤΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ !!!!

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ,ΑΝ ΠΟΥΝΕ ΑΣ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΕΑΤΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ…???

    ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΥΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ; ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΕΦΑΛΩΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    https://www.youtube.com/watch?v=WZGMbI-f0YY

  32. επειδη ειμαστε χριστιανοι
    θα μας σταυρωσουν?
    ποιος το ειπε αυτο?

  33. ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΤΣΑ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ;

    ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ Ή ΓΙΩΡΓΟΣ Π;

    ΓΙΩΡΓΟΣ Π. says:
    27 Ιούλιος, 2014 at 16:47

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΨΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ..

    ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΤΑ ΕΚΡΙΝΕ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ…

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ.??
    ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ 20-30 ΕΤΩΝ.
    ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟΙ..

    ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΓΙ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ..

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ,ΝΟΜΙΜΑ,ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΙΠΕ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ,ΜΗΝ ΕΝΩΧΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ??

    ΣΚΕΨΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.!!!!

  34. ΓΙΑ ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ…
    ————————-
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

    …ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  35. Ανώνυμος19 Απριλίου 2018 – 10:58 μ.μ.
    ΑΛΗΤΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  36. ΑΛΗΤΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  37. 11:37 μ.μ αν το εγραφες με γνησιο
    προφαιλ δλδ με το πραγματικο σου
    ονομα επιθετο κ.τ.λ τοτε θα αξιζες
    τωρα πιασε το αυγο και κουρευτο
    εντιπωσιασμος του κ@λου απο ηλιθιο

  38. 11:37

    ΤΩΡΑ ΠΙΑ Σ' ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ
    ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ
    ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣ@ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ

  39. @@@ 11 κ 37 δυναμη και φως τον παιρνεις πισω μπρος

  40. ΒΓΕΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΣΕ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    Δημητρης Καζαμιας
    2 ώρες ·
    ΕΒΓΑΛΕ ΗΧΗΤΙΚΟ Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ,(ΦΩΝΗΑΡΤΕΜΟΥΛΗΣ)εναντιον στα παλια στελεχη,,ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ

    Vasilis Katsianas Δημήτρη μαζί σου

    Maria Tsiakiri ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΚΟΠΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ

    Maria Tsiakiri ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 10 ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΝΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΝΤΑΣ

  41. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΔΟΛΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ….

    ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο,ΤΕΡΜΑ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ….

    ΕΚΕΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ,ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑ,Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ….

    ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΠΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ 2012 ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ…

    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ «ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ» ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ….ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ,Η ΠΙΑΤΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ…ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ… �� ��

  42. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΣΤΟ
    ΚΤΗΝΟΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ,Η ΠΙΑΤΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

    ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ
    ΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,
    ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ…

    ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο,ΤΕΡΜΑ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ….

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ "ΤΣΟΥΡΕΚΙ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ?

    ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΙ' ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Ο ΕΡΜΟΣ.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ? Η' ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΜΕ" ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…

    ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,
    ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΤΝΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΑ ΕΚΡΙΝΕ ΥΠΑΡΚΤΑ,
    ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ…

    ΣΤΟΝ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    AΤΑΞΙΑΣ

  43. ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ, ΘΥΜΟΝΟΥΜΕ, ΚΛΑΙΜΕ, ΓΕΛΑΜΕ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΒΡΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

    ΕΚΕΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ,ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑ,Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ

    ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΠΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ 2012 ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ «ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ» ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ,Η ΠΙΑΤΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

    ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑ,Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ.

  44. ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΟ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΓΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΟΥΦΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Τ' @@ ΜΑΣ
    ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΓΥΦΤΟΧΟΛΕΡΑ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  45. ΠΟΥΣΤΑΡΑΚΗ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ;
    ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ

  46. ΡΕ ΑΤΑΞΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ

  47. Salom Aβρααμ…Salom Aβαδωων μεγαλη μας η χαρα που σε εχουμε κοντα μας τι νεα μας φερνεις απο τα αδελφια μας στις μεγαλες πολιτειες ? Ναι Αβρααμ και μενα ειναι μεγαλη η χαρα μου που ξαναβλεπομαστε αλλα ξερεις τωρα ειδικα με τις νεες ανακαταξεις παντου πρεπει να εχουμε τα ματια μας τεσσερα και τα επιτοκια δεκατεσσερα,,,Ααα χα χααα καλο αυτο αδελφε Αβαδωων πολυ μου αρεσε θα το οωσ αργοτερα στον Σεβαστo Ραββινο που θα με ρωτησει για τα οικονομικα μας…Αααα ωραια να του δωσεις τoυσ χαιρετισμους μου και να να του πεις να μην ανησυχει τα παιδια να ειναι καλα και οι Τσαπελεσ γινωμενες…αα χα χαααα επαναληψη γελωτος γιατι αυτο αδελφε Αβαδωων?….ε να εκει δεν εργαζονται στην χαιφα για την παραγωγη των καταλληλων τσαπελων που αποστελλονται στον καταζητουμενο πρωην υπαλληλο μασ? αυτος πως συντηρειτε μεσα στον υπονομο νομιζεις? με τσαπελες δυναμωτικες αλλα απο οτι ακουστηκε αποφασιαν οι εν Αμερικη ευρικομενοι αδελφοι οτι πλεον δεν μας χρειαζετε οτι θελαμε να πετυχουμε και απο εδω και μετα ξερεις…τιι? οχι δεν ξερω τι θα κανουμε? Ε απλωσ θα πατησουμε το καζανακι και μια εισετι κουραδα ακομα βα απορριφθει στην Σαρωνικο! Ααααα χα χα χσααα ωωω γελωτας ειμαι και σε νηστεια γι το επερχομενο γιομ-κιπουρ πολυ ευθυμησα ναι πραγματικα πολυ! Ε τοσο καιρο λογω του οτι ο Σεβαστος Ραββινος τον λυποτανε κατα παρεκλιση αν και τα κεντρικα στην πατριδα αποφασισαν την διακοπη χορηγησης τσαπελων εντουτοισ αυτος ο ελεημων και πραος ανθρωπος παντα φροντιζε και τον αζυμο αρτο που περισευε (τον παλαιον βεβαια) μαζι με κανενα πακετο τσαπελες και τιποτα παλια σωβρακα κλπ απο τους αδελφους που ανεδυονται καθμενοι δεξιαν του ΔΑΥΙΔ του τα παρεχωρουσε για βρακωθει και αυτος αλλα τωρα ακουω οτι με μεγαλη μου χαρα θα πατησουμε το καζανακι για να τελειωσουμε με αυτον παρα πολυ καλο πολυ καλο…ναι ναι Αβρααμ ετσι θα γινει ενα απλο πατημα το καζανακι και η κουραδα τερμα απο την Ελλαδα χα χα χαααααααα καλο ευυμησα τρις και σημερα…Ναι και που να δεις ποσο θα ευθυμησεις οταν βγει ο Γυφταξιας και θα αρχισει τις παπαριεσ με τα τρις και το λουρι της μανας….ΑΑΑ χα χα χααααααα μποα εσυ βαλθηκες να με κολασεις με την πολυ ευθυμια Αδελφε Αβαδωων φευγω παω να στειλλω την αναφορα στα κεντρικα αντε Hava Nagila Hava Avenusalom melehem…salom salom και ο Γυφτος στου βοθρου τον βυθον!!

  48. ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΥΚΛΑΣΙΑ ΠΕΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ..ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΛΗΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΡΕ ΨΩΛΗΗΗ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΝ ΠΑΛΙ!

  49. Salom Aβρααμ…Salom Aβαδωων μεγαλη μας η χαρα που σε εχουμε κοντα μας τι νεα μας φερνεις απο τα αδελφια μας στις μεγαλες πολιτειες ? Ναι Αβρααμ και μενα ειναι μεγαλη η χαρα μου που ξαναβλεπομαστε αλλα ξερεις τωρα ειδικα με τις νεες ανακαταξεις παντου πρεπει να εχουμε τα ματια μας τεσσερα και τα επιτοκια δεκατεσσερα,,,Ααα χα χααα καλο αυτο αδελφε Αβαδωων πολυ μου αρεσε θα το οωσ αργοτερα στον Σεβαστo Ραββινο που θα με ρωτησει για τα οικονομικα μας…Αααα ωραια να του δωσεις τoυσ χαιρετισμους μου και να να του πεις να μην ανησυχει τα παιδια να ειναι καλα και οι Τσαπελεσ γινωμενες…αα χα χαααα επαναληψη γελωτος γιατι αυτο αδελφε Αβαδωων?….ε να εκει δεν εργαζονται στην χαιφα για την παραγωγη των καταλληλων τσαπελων που αποστελλονται στον καταζητουμενο πρωην υπαλληλο μασ? αυτος πως συντηρειτε μεσα στον υπονομο νομιζεις? με τσαπελες δυναμωτικες αλλα απο οτι ακουστηκε αποφασιαν οι εν Αμερικη ευρικομενοι αδελφοι οτι πλεον δεν μας χρειαζετε οτι θελαμε να πετυχουμε και απο εδω και μετα ξερεις…τιι? οχι δεν ξερω τι θα κανουμε? Ε απλωσ θα πατησουμε το καζανακι και μια εισετι κουραδα ακομα βα απορριφθει στην Σαρωνικο! Ααααα χα χα χσααα ωωω γελωτας ειμαι και σε νηστεια γι το επερχομενο γιομ-κιπουρ πολυ ευθυμησα ναι πραγματικα πολυ! Ε τοσο καιρο λογω του οτι ο Σεβαστος Ραββινος τον λυποτανε κατα παρεκλιση αν και τα κεντρικα στην πατριδα αποφασισαν την διακοπη χορηγησης τσαπελων εντουτοισ αυτος ο ελεημων και πραος ανθρωπος παντα φροντιζε και τον αζυμο αρτο που περισευε (τον παλαιον βεβαια) μαζι με κανενα πακετο τσαπελες και τιποτα παλια σωβρακα κλπ απο τους αδελφους που ανεδυονται καθμενοι δεξιαν του ΔΑΥΙΔ του τα παρεχωρουσε για βρακωθει και αυτος αλλα τωρα ακουω οτι με μεγαλη μου χαρα θα πατησουμε το καζανακι για να τελειωσουμε με αυτον παρα πολυ καλο πολυ καλο…ναι ναι Αβρααμ ετσι θα γινει ενα απλο πατημα το καζανακι και η κουραδα τερμα απο την Ελλαδα χα χα χαααααααα καλο ευυμησα τρις και σημερα…Ναι και που να δεις ποσο θα ευθυμησεις οταν βγει ο Γυφταξιας και θα αρχισει τις παπαριεσ με τα τρις και το λουρι της μανας….ΑΑΑ χα χα χααααααα μποα εσυ βαλθηκες να με κολασεις με την πολυ ευθυμια Αδελφε Αβαδωων φευγω παω να στειλλω την αναφορα στα κεντρικα αντε Hava Nagila Hava Avenusalom melehem…salom salom και ο Γυφτος στου βοθρου τον βυθον!!

  50. ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΒΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ?

  51. Γι'αυτο σε στολησαν με 4 κακουργηματα νεοπαγανιστικο εβραικο ζωο!!!!!

  52. Γι'αυτο σε στολησαν με 4 κακουργηματα μογγολογυφτα τουρκοσπορε!!!!

  53. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΑΝΑΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟ.

    ΩΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΔΑΚΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΡΑ.

  54. Ο ΡΑΒΙΝΟΣ "ΤΣΑΠΕΛΑΣ" 10.00 μ.μ.,

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ…"ΕΥΤΑΞΙΑ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ … "ΑΠΑΝΤΑΕΙ" … ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ"…

    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ "ΡΑΒΙΝΕ" ΟΤΙ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ…"ΓΕΜΑΤΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ…"ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΟΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΑΠΟ ΚΑΤΩ?

    ΕΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΝΑ…"ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ" ΜΕ ΤΙΣ …"ΓΝΩΣΕΙΣ" ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΨΗ" ΣΟΥ…"ΚΟΣΜΙΑ" ΜΕ ΤΟ…"ΟΝΟΜΑ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ…"ΚΡΙΝΟΥΝ" ΑΥΤΟΙ. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ…"ΤΑΚΤΙΚΕΣ", ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ …"ΙΔΙΟ ΓΑΛΛΙΚΟ" ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ?…

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η…"ΠΡΩΤΗ" ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ, ΜΟΝΟΝ… "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ… "ΧΥΔΑΙΟ ΔΟΥΛΙΚΟ" ΣΕ…"ΜΑΥΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ"…

    ΕΑΝ ΣΕ…"ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ" ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ "ΕΥΤΑΞΙΑ", ΑΠΛΑ…ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΑ, Η' "ΑΠΑΝΤΗΣΕ" ΜΕ …"ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ", ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ "ΤΑΦΟ" ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ' ΕΓΩ ΞΕΡΩ…"ΓΑΛΛΙΚΑ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  55. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ…"ΚΟΛΠΑΚΙΑ" ΣΟΥ ΡΑΒΙΝΕ 8.55π.μ.,8.18π.μ.,9.22π.μ.,9.26π.μ.,10.45π.μ.,12.2μ.μ

    ΔΕΝ ΜΑΣ…"ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ", ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ …"ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ" ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    …"ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΡΑΒΕΤΕ" ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ,…ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ, …ΑΛΟΙΩΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,… ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ…"ΚΑΨΕΙ" ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ…"ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ"…

    "ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ….

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, "ΕΤΣΙ" ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ…ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ…"ΚΛΑΜΑΤΑ".

    …ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ,…"ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ", ΘΑ ΣΑΣ …"ΠΕΣΕΙ" ΠΟΛΥ …ΒΑΡΥ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.