ΣΟΚ !!! Ανεξαρτητοποίηση Ευρωβουλευτή Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού – (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθεί επιστολή του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού ευρωβουλευτή, που αφορά στην ανεξαρτητοποίησή του από τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή.

Κατά τα τέσσερα έτη ειλικρινούς, αδιάλειπτης και άοκνης προσπάθειας να ενισχύσω κι εγώ,
κατά το μέτρο που μου αναλογεί, τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος με κάθε
πρόσφορο τρόπο για αυτό που πάντοτε αποτελούσε γνώμονα της πορείας μου σε όλα τα επίπεδα
της ζωής μου, δηλαδή την ευημερία της πατρίδας μου και την προάσπιση των εθνικών της
συμφερόντων έναντι οποιουδήποτε εχθρού.
Επέλεξα να θέσω εαυτόν στη διάθεση του πολιτικού σχηματισμού της Χρυσής Αυγής,
βασιζόμενος στην πεποίθηση ότι υπάρχει ισχυρότατη θέληση αλλά και δυναμική πρωτοβουλία να
εκπονηθεί σοβαρό σχέδιο τόσον αναφορικά με την έξοδο της Ελλάδας από τη δοτή κρίση, όσο και
με τη διαφύλαξη της εδαφικής της ακεραιότητας, ανεξαρτήτως πολιτικού ή άλλου κόστους.
Σημειώνω εδώ, ότι η επιλογή μου να συστρατευτώ με τη ΧΑ, συνέπεσε χρονικά με την πλέον
δύσκολη περίοδο για αυτή, δηλαδή εν μέσω συλλήψεων, προφυλακίσεων, ισχυρότατων διώξεων,
κατά την οποία μεγάλο μέρος τόσο των στελεχών όσο και του απλού κόσμου, πόρρω απείχε από
την εκδήλωση συμπαράστασης δια της προσωπικής εκθέσεως.
Προς λύπη μου όμως, διαπίστωσα ότι εντός του κινήματος δημιουργήθηκε σταδιακά ένας
στενός κύκλος άεργων προσώπων, με μηδενική προθυμία να αναλάβουν έστω και την ελάχιστη
πρωτοβουλία να ανταποκριθούν στον παλμό ενός πένητος λαού και μιας εθνικά εξευτελισμένης
χώρας.
Ποτέ έως σήμερα δε δέχτηκα να συμβιβαστώ ή και να δεχτώ εκπτώσεις σε θέματα που
αφορούσαν στην ηθική μου, στα πιστεύω μου και στην αξιοπρέπεια μου. Και δεν προτίθεμαι να το
πράξω ειδικά τώρα που η πατρίδα μου δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ.
Από σήμερα λοιπόν, θέτω εαυτόν εκτός Χρυσής Αυγής δηλώνοντας ότι, θα συνεχίσω και
έτσι να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου.
Ζήτω η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

Ελευθέριος Συναδινός

Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής

loading...

26 thoughts on “ΣΟΚ !!! Ανεξαρτητοποίηση Ευρωβουλευτή Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού – (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. ΄Οχου!!! και τι να βγουν να πουν τώρα οι χρυσαυγίτες που μέχρι πρότινος τον είχαν τιμή τους και κορόνα στο κεφάλι τους τον στρατηγό; Να βγουν να τον βρίσουν; Σκούρα τα πράγματα φύρερ μου!!!

  2. ΄Εχει άεργους η χρυσή αυγή στρατηγέ μου; Δεν το πιστεύω δεν το πιστεύω. Ε, άντε το πιστεύω. Και τότε πώς ζουν αυτοί; Ποιος τους χρηματοδοτεί στρατηγέ μου;

  3. Ναι, είναι αλήθεια ότι συστρατευτήκατε με τη Χρυσή αυγή εν μέσω διώξεων και συλλήψεων για τη δολοφονία του Φύσσα, τότε που στελέχη ακόμη και ο κόσμος της έκανε πως δεν τήν ήξερε, αλλά τότε δεν είχε προχωρήσει τόσο η δίκη, και δεν είχαν αποκαλυφθεί πράγματα και θάματα για τη χρυσή αυγή. Σήμερα όμως είναι διαφορετική η κατάσταση.΄Ηδη ανοιχτηκε ο υπολογιστής του Μιχαλο και διαβάζονται έντυπα. Επικίνδυνη κατάσταση για τη χρυσή αυγή. ΄Οχι ότι έχω αυταπάτες. Το πιο πιθανό είναι ότι θα τη γλιτώσουν αφού "κάψουν" κάποιους που είναι πιο κάτω στην ιεραρχία. Αλλά το στίγμα θα μείνει για τη χρυσή αυγή. Μήπως λοιπόν την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια στρατηγέ μου;

  4. Ποτέ έως σήμερα δε δέχτηκα να συμβιβαστώ ή και να δεχτώ εκπτώσεις σε θέματα που
    αφορούσαν στην ηθική μου, στα πιστεύω μου και στην αξιοπρέπεια μου.

    Διαβάζετε τι λέει ο στρατηγός σας χρυσαυγίτες; Για σας είναι τα καρφιά.

  5. ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΣΣΣ!!! ΕΛΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ….

  6. ΔΗΛΑΔΉ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΈΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ; ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!

  7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ.ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΙ ΑΛΩΝΟΥΝ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΜΕ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΑΡΒΑΙΒΟΡ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΔΕΣΤΑΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΜΗΝΑΓΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΧΗΡΑ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΑ.ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΥΣΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΘΥ????????????????……………………

  8. Ο ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ?ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ….

  9. ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ.ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ.Η ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ Η ΦΑΝΑΤΗΛΑ ΣΟΥ ΦΑΝΑΤΗΛΑ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΖΗΤΩ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.ΖΤΗΤΩ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΨΩΝ,ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ.ΖΗΤΩ..

  10. Φουντούλης. Είναι κι ο Επιτήδειος.

  11. ΜΟΝΟ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΕΜΕΙΝΕ?ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙΟ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ.ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΠΟΛΚΥ.ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΦΙΛΕς ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.Ε,ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΝΙΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ,ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΒΑΡΟΙ,ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ.ΚΑΙ ΔΤΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ…

  12. @10.01 Ζήτω κι η Ελληνική κουζίνα δεν αντιλέγω.

  13. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ.ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ….

  14. @10.06
    Μας λες:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΒΑΡΟΙ,ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ

    Είναι αυτοί που τους αποκαλεί άεργους ο στρατηγός σας; Είσαι κι εσύ μέσα;

  15. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ….

  16. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΔΙΟ : ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΟΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΓΕΣ ΤΟ 2010 ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ). ΟΜΩΣ ΠΑΡ΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ "ΑΡΗ". Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  17. Για τον Καλαμπόκα να ρωτήσεις τον Αρβανίτη σας. ΄Ηταν συνήγορός του αν δεν απατώμαι. Ρώτησέ τον λοιπόν και γιατί δεν κατηγορήθηκε η Νδ επίσημα-γιατι ανεπίσημα ο κοσμος κι όλοι οι προοδευτικοί άνθρωποι κατηγόρησαν την Νδ και ξεσηκώθηκαν όταν αφέθηκε με περίεργο τρόπο ελεύθερος ο Καλαμπόκας- . Εγώ δεν ανήκω καν σε αυτόν τον πολιτικό χώρο.

  18. Αμάν κουφάθηκα. Δεν μπορώ να σε ακούσω. Εσύ μ' ακούς; Ε, όχι και δεν τον είχατε κορόνα στο κεφάλι σας!!! ΄Αλλωστε όλοι σας από το Πασόκ και τη ΝΔ προέρχεστε. Σας πήρανε το κοκαλάκι που γλείφατε εκεί και ήρθατε στη χρυσή αυγή για το κοκαλάκι σας γαμώτο. Δεν πήγε έτσι στο ξαφνικό στο 7% απ' το 0,2% η χρυσή αυγή…

  19. Επιχειρήματα χρησιμοποιώ εκεί που μου προτάσσουν επιχειρήματα. Σε τσαντισμένα σχόλια που δεν μπορούν να ελέγξουν τον θυμό τους αυτοί που τα γράφουν και λένε ασυναρτησίες, κάνω απλώς πλάκα.

  20. Κι αν συμβει το αντίθετο; Αν το δείξουν μόνο σήμερα και μετά το θάψουν; Αυτό άλλωστε έγινε και με τους βουλευτές της χρυσής αυγής που έφυγαν. Τότε τι θα λες;

  21. Ποσα λεφτα σου δωσαν στρατηγε μου????????????

  22. προεκταση της θουλης και της νεοταξιτηκης Εβραιιλας ειναι Χρυση Πορδη,τι νομιζεται οτι ειναι Ελληνικο κομμα?
    Εβραιομασονοι ειναι μεταμφιεσμενοι σε σουπερ ντουπερ Ελληνες,οπως ο λυκος που φοραγε προβεια για μακελεψει τα προβατα.

  23. ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΣΥΝΑΔΙΝΕ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ;;;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ;

    ΜΗΠΩΣ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΟΣ, ΝΑ ΔΙΝΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΧΥΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ;;

    ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ…

    ΘΑ ΦΑΝΗ ΣΤΑ ΕΓΓΥΤΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

    ΟΨΟΜΕΘΑ…

  24. ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΗΡΘΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ ΕXTRA STRONG ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΕΤΣΙ? ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΛΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΨΕΤΕ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ….ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΣΤΑ ΚΩΛΙΑ ΣΑΣ….

  25. οι αντρεs με τσιγκελωτο μουστακι τιμουν τα παντελονια που φορουν και εχουν ΟΡΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ!!!!!!!!!παλιοκουραδα ΟΥΣΤ!
    η χαρα του παλιοΠ@ΥΣΤΟΥ περιστεροχεσμενου βρωμοκουραδου σκατοΠ@ΥΣΤΟΥ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!Π@ΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Comments are closed.