Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ Γ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ















ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ 
ΚΑNΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ
ΕΡΓΟ. 

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 
Σε καθε εποχη ο Χριστος αγγιζει παντοτε εναν αριθμο ανθρωπων. 



Σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχε αφανιστει ολοκληρη η ανθρωποτητα.


Εκεινη την εποχη ο Χριστος που “μιλησε” μεσα στις ψυχες καποιων ανθρωπων, για αυτο παρεμειναν στην ζωη οι κατατρεγμενοι Ελληνες απο την Σαρακηνα. 


Ενας από τους κατοικους που πονεσε για τους ξεριζωμένους, ηταν ο φτωχός βοσκός από το χωριό της Λυκοβρισης ο Μανωλιος.

Ο Μανωλιος λυπήθηκε παρα πολυ τους φτωχούς κατατρεγμένους για αυτό τους συμπαραστεκόταν με όλη την ψυχή. 
 
 
 
Σε μια λοιπον από της πολλες διαμάχες μεταξυ των υποστηρικτών των κατατρεγμένων Ελλήνων, και αυτων που δεν τους ηθελαν, ειπε ο Μανωλιος απευθυνόμενος στον κακό ιερέα της Λυκοβρυσης τον παπαγρηγορη που τον καταράστηκε γιατί βοηθά τους φτωχούς. 
 
 
 
 
Με καταριεσαι του είπε, αλλα αυτό που θελεις να πεις ,είναι στην κατάρα των προεστών και των παπάδων (των κακων, όχι των καλων ), αυτό θέλεις να πεις παπαγρηγορη. Εσείς σταυρώσατε τον Χριστό, άμα κατέβαινε πάλι στην γη, εσείς πάλι θα τον ξανασταυρωνατε. 
 
 
 
Ο καιρός περνούσε και κάποιοι χωριανοί από την Λυκοβρυση εξακολουθούσαν να βοηθούν τους φτωχούς κατατρεγμένους που είχαν ανεβεί στις σπηλιές και κατοικούσαν μέσα στο κρύο γυμνοί, πεινασμένοι, πέθαιναν από την πεινά. 
 
 
 
Σκεφτόταν λοιπόν ο παπαγρηγορης ότι έπρεπε ο λόγος του ιερέα να έχει μεγαλύτερη δύναμη. 
 
 
 
Με έναν του λόγο ο κάθε ιερέας να μπορεί να αφήνει νεκρό οποίον διαφωνούσε μαζί του, με αυτόν τον τρόπο θα επικρατούσε δικαιοσύνη στον κόσμο. 



Πέρασαν λοιπόν από το σκεψη του κακου ιερα του παπαγρηγορη όλοι οι άνθρωποι που θα σκότωνε, εάν είχε αυτήν την δύναμη. 
 
 
Όταν ο Χριστος μιλησε μεσα στην ψυχη ενός πραγματικα καλου ανθρωπου, του Μιχελη, τοτε εγινε ένα ακομη μικρο θαυμα. 


Ο Μιχελης ηταν πιο πλούσιος του Χωριού
(Λυκοβρυση), πίστεψε πραγματικά στον Χριστό για αυτό αποφάσισε να δώσει όλη την περιουσία στους κατατρεγμένους φτωχούς.


 
Ο παπαγρηγορης έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, με αποτέλεσμα να βγάλει τρελό το αρχοντόπουλο τον Μιχελη , χωρις να ισχυει κατι τετοιο.
 
 
Αυτό το εκανε για να πάρει την περιουσία του εκείνος ως αρχηγός, της δημογεροντίας (Έλληνες προεστοί). 
 
 
 
Όλα αυτά με την σφραγίδα του Τούρκου Αγά που ήταν ένα και το αυτό με τους ψευδοελληνες προεστούς. 


Μετα από αυτην την αδικια, ο ιερέας των φτωχών ο παπαφωτης πήγε να μιλήσει στον Δεσπότη του Μεγάλου χωριού,μήπως βρει το δίκιο του, για να μπορέσουν να πάρουν πίσω τα χωράφια που τους έδωσε ο Μιχελης.
 
 
Ο Δεσπότης όμως δεν ακουσε την φωνη του Χριστου.
 
Προηγούμενος ειχε περασει ο παπαγρηγορης από το γραφειο του δεσπότη, και του ειπε ψεματα ότι οι κατατρεγμένοι Έλληνες που τους ξερίζωσαν οι Τούρκοι, ήταν κομμουνιστές, ότι ήταν μπολσεβίκοι με εντολές από την Μόσχα.
 
 
Ο δεσπότης δέχτηκε την άποψη του κακού ιερέα παπαγρηγορη καθώς είχε πάρει από εκεινον τα απαραίτητα δώρα.
 
 
Στον αντιποδα ο φτωχός ξυπόλητος παπαφωτης ο ιερέας των κατατρεγμένων δεν είχε τίποτα να του προσφέρει, για να μπορεσει να βρει το δικιο του.
 
Εδώ είναι ΄πλεον ολοφανερο ,ότι από τα αρχαια χρονια δυο είδη Χριστού υπάρχουν .
 


Ο ένας Χριστός είναι ο ψεύτικος, που δεν είναι στην πραγματικοτητα ο Χριστος, είναι ο άδικος, ο κακός, είναι πλούσιος κοτζαμπάσης, τα έχει καλα με τον Αγά του Χωριού, και ολους τους αλλους
εξουσιαστες του κοσμου ανα τους αιωνες. 
 
 
 
Αυτος ο Χριστος κλείνει την πόρτα τρώγοντας χωρίς να δίνει στους φτωχούς, λέγοντας ότι είναι δίκαιος, σωστός, αυτός ο κόσμος και όποιος τολμήσει να αντιδράσει θα τ ον αφορίσουν, οι ιερεις του. 
 
 
 
Αντίθετα ο πραγματικός Χριστός είναι ξυπόλυτος, φτωχός, κατατρεγμένος, χτυπά τις πόρτες για βοήθεια αλλά δεν του ανοίγει κανένας, βλέπει τα παιδιά που πεινούν τις ψυχές που πονούν, λέγοντας ότι ο κόσμος είναι άδικος πρέπει να αλλαξει . 
 
 
Αυτός ο τελευταίος όπως καταλάβατε είναι ο πραγματικός Χριστός, είναι ο Χριστός των Ελλήνων, είναι ο θεος που σταυρωθηκε και μαρτυρησε για τους ανθρώπους. 
 
 
 
Στον αντιποδα όπως ηδη θα εχετε καταλαβει ,ο ενας είναι ο είναι ο αληθινος Χριστος, που είναι με το δικαιο, ενώ ο άλλος είναι ο εωσφορος. 
 
 
Η πεινα και η δυστυχια των φτωχων Ελληνων συνεχιζοταν ,τα παιδια τους πεθαιναν σκελετωμένα από την πεινα. 
 
 
 
Στην Λυκοβρυση, κατά την διαρκεια ενός γλεντιου για αρραβώνες, ο Μανολιος ο βοσκός πλησίασε τους προεστούς ζητώντας να μιλήσει.
 
 
Ο παπαγρηγορης με το ζόρι τον άφησε να μιλήσει.



 
Οταν ο Μανολιος πηρέ τον λογο είπε, ότι τον στέλνει ο Χριστός για να τους μιλήσει και να τους πει ότι όταν πεινούν οι φτωχοί είναι σαν να πεινά ο ίδιος, ότι όταν υπάρχουν άστεγοι, γυμνοί, πεινασμένοι, είναι κι ο ίδιος ο Χριστός άστεγος, γυμνός, πεινασμένος.
 
 
Όποιος ελεεί φτωχό είναι σαν να δανείζει στον θεό τους είπε ο φτωχός βοσκος.
 



Δώστε το ένα δέκατο από την σοδειά σας να φανέ τα αδέρφια μας οι πεινασμένοι Έλληνες, δώστε τα ακαλλιέργητα χωράφια μας να τα δουλέψουν οι φτωχοί να φανέ ψωμί, να γίνετε και εσείς οι Λυκοβρυσιωτες ακόμη πιο πλούσιοι από το μερίδιο της σοδειάς που θα σας δίνουν ως ιδιοκτήτες των κτημάτων. 
 
 
 
Αλίμονο στον Λυκοβρισιωτη που τρώγει χωρίς να συλλογιέται τα φτωχά παιδια. Καθε παιδί που πεθαίνει της πείνας είμαστε εμείς υπεύθυνοι που έχουμε και δεν δίνουμε.
 
 
Ο κακός ιερέας δεν άντεξε σηκώθηκε λέγοντας :  Mην τον ακούτε  τον λαοπλάνο Μανcλιο, ο Χριστός έχει “δικούς” του κρυφούς νόμους για να μοιράζει τα πλούτη στους ανθρώπους, ο θεός αποφασίζει για το ποιοι θα είναι πλούσιοι, και ποιοι θα είναι φτωχοί,να πας στα πρόβατα σου είπε ο παπαγρηγορης στον Μανcλιο, διότι οι ελεημοσύνες είναι εναντία στο θέλημα του θεου. 
 
 
 
Ο παπαγρηγορης είχε λυσσάξει πλέον, είχε πάρει φόρα λέγοντας ότι ήμασταν μια χαρά στο χωριό μας τάξη κι ομόνοια βασίλευε μέχρι που ηρθανε αυτοί οι πεινασμένοι από άλλα μέρη. 
 
 
 
Τον λογο πήρε ο ιερέας των φτωχών Ελλήνων ο παπαφωτης απευθυνόμενος στον παπαγρηγορη του είπε με ήρεμη φωνή :



Δίκιο έχεις παπαγρηγορη ότι γίνεται σε αυτόν τον κόσμο είναι γιατί ο θεός το θέλησε (για ότι καλο συμβαινει, στην περιπτωση αυτή να φανε οι φτωχοι). 
 
 
 
Μίλησε ο Μανολιος γιατί ο θεός το θέλησε, άνοιξαν μερικές καρδιές από την Λυκοβρυση, για αυτό άνοιξαν μερικά κελάρια δίνοντας βοήθεια στους πεινασμένους γιατί ο Χριστός το θέλησε. 
 
 
 
Εαν ήρθαμε εμείς να χαλάσουμε την ησυχία σας, φέρνοντας ανησυχία στο χωριό σας πάλι ο Χριστός το θέλησε (από την στιγμη που τους ξεριζωσαν οι τουρκοι από το χωριο τους, χωρις να είναι υπεύθυνος ο Χριστος). 
 
 
Γιατί όταν πολυησυχασει το νερό βουρκιαζει, όταν πολυσυχασει η ψυχή βουρκιαζει κι αυτή. 


Ο θεός έδωσε να είμαστε εμείς ο άνεμος που θα σηκώσει την τρυκιμια να ζωντανέψουν τα νερά
(ψυχές), για να βρουν ξανα τον σωστο δρομο για τον Χριστο, την Ελλαδα, την Ελευθερια, την δικαιοσυνη. 
 
 
 
Εδώ γινεται αναφορα στα υλικά αγαθά την καλοπέραση, την αδικία, την διαφθορά, την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο. 
 
 
 
Η σωτηρία των πλουσίων κατοίκων της Λυκοβρυσης είναι οι κατατρεγμένοι Έλληνες που ηρθαν από μακριά κυνηγημένοι από τους Τούρκους.


Εξαιτιας αυτου του εωσφορικου λαου που μας κηνυγα αιωνες μαζι με τους γερμανους, οι οποιοι είναι ο αρχαιότερος λαος του εωσφορου που μας κηνυγα μεχρι της ημερες μας. 
 
 
 
 
Από την στιγμη λοιπον που οι εωσφοριστες τουρκοι ξεριζωσαν από το χωριο τους, τους συγκεκριμένους Ελληνες, ο θεος τους εστειλε στο χωριο αυτό,την Λυκοβρυση,για να κανει καλους ανθρώπους καποιους από τους κατοιους αυτου του χωριου. 
 
 
 
Σε καμια των περιπτώσεων ο θεος ,δεν αδικησε αυτους τους ανθρώπους, ουτε ηταν αιτια να σκοτωθουν αθωοι, ανθρωποι,για όλα αυτά ηταν αιτια ο εωσφορος με τους οπαδους του,τους τουρκους. 
 
 
 
Μέσω λοιπον αυτων,των κατατρεγμένων από τους τουρκους, και τον εωσφορο, ο Χριστός τους επαναφέρει,τους κατοικους της Λυκοβρυσης στον ίσιο δρόμο. 
 
 
 
Δυστυχώς οι περισσότεροι Λυκοβρισιωτες άκουσαν τον κακό ιερέα παπαγρηγορη χάνοντας όχι μόνον της ψυχές τους αλλά μαζί έχασαν της περιουσίες τους, και της ζωες τους καθώς τους έσφαξαν οι Τούρκοι. 
 
 
 
Αυτή ήταν η τιμωρία τους ,αντίθετα οι φτωχοί κατατρεγμένοι Έλληνες έσωσαν ολοι της ζωες τους όπως και όσοι Λυκοβρυσιωτες τους βοηθούσαν.
Κλεινοντας το β μερος της εργασιας μου να αναφερω οτι ο Νικος Καζαντζακης υπεπεσε στο σφαλμα το οποιο εχουν κανει εκατομμυρια ανθρωποι. 



Αυτο διοτι θεωρει οτι τα αδικα δεινα των Ελληνων που κατετρεξαν οι τουρκοι, που τους εσφαξαν και αλλους τους αφησαν φτωχους και αστεγους, οτι ολα αυτα προερχονται απο τον Χριστο.


Μην ξεχνατε λοιπον ότι τα παντα είναι ενεργειες,τα παντα είναι πραξεις ανθρωπων, καθως ο θεος μας εδωσε την απολυτη ελευθερια(από υπερτατη αγαπη) για τα δημιουργήματα του (τους ανθρώπους) να κανουν ότι θελουν, για αυτό δεν εχει καμια σχεση με της ανθρώπινες πραξεις. 
 
 


Ο θεος είναι αγαθος (καλος) και στον αγαθο (στον καλο) δεν υπαρχει μεσα του καμια απολυτως κακια, κανενα απολυτως μισος, καθως ο θεος είναι ο απολυτος υπεύθυνος μονον για ότι καλο συμβαινει, στο συμπαν (Αριστοκλης-Τιμαιος). 
 
 

 `

Διοτι ο θεος μας, είναι ο θεος της δικαιοσυνης, της ομορφιας, του καλου, της αγαπης, της ταξεως. ο θεος εχει σχεση με κάθε τι το κατά φυσιν. 
 
 
 
Αντιθετα ο Εωσφορος ο απολυτος “θεος” της αδικιας, της καταστροφης, του μισους, του ψευδους, της αταξιας, ο εωσφορος ειναι υπεύθυνος για κάθε παρα φυση πραξη.
 
 
Αυτος είναι υπεύθυνος για κάθε τι κακο που συμβαινει στο συμπαν, για κάθε τι κακο που συμβαινει στην γη. 
 
 


Σκεφτείτε το εξης, ποιος ανθρωπος δικαιος, ηθικος, γεναιος,θα ηθελε για θεο του, έναν θεο εκδικητικο, βρωμικο, που δινει “δοκιμασιες”, συμφορες σε αθωους ανθρώπους, σε αθωα παιδια, μεχρι τελειωτικου αφανισμου, μεχρι θανατου. 
 
 
 
Επειτα ποια θα ηταν η διαφορα του με τον εωσφορο; 
 
 
Aπολυτως καμια. Ειναι λοιπον τελειως αδυνατον ο θεος που μας εδωσε την ζωη, την ελευθερια, την υγεια, την φυση, της θαλασσες, τα δαση, τα ζωα, τα πτηνα, ο θεος που σταυρωθηκε από αγαπη για εμας, να κανει τοσο φτηνες, να κανει τοσο βρωμικες πραξεις. 
 
 
 
 
Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι δεν θα ηταν ηταν απιθανο να εδινε ο θεος καποιες δοκιμασιες στο μετρο του δυνατου για κάθε ανθρωπο ώστε να τον βοηθησει να γινει καλυτερος.

Ομωςσε καμια περιπτωση δεν θα ηταν αιτια για τον βασανισμο, για την καταστροφή, για τον θανατο αθωων ανθρωπων,ειτε αθωων παιδιων.


ΠΗΓΗ

12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛ ΛΑΣ- ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ 
ΓΝΩΣΕΩΣ-EΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ  
΄

loading...

14 thoughts on “Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ Γ

  1. ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΕΧΕΙ ΛΟΥΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΑΙΓΕ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΕΙΟΙ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

    ΝΕΜΕΣΙΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  2. ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ

    ………………………………

    Ανώνυμος6 Απριλίου 2018 – 2:41 μ.μ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΤΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΥΡΙΟ
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ
    ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ
    ΔΕΝ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
    ΑΛΛΑ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ;

    ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
    ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

    ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΕΝΩ ΤΗ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΜΗΝ

  3. ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΗΤΑΝ
    ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΘΕΟΣ.

  4. ΠΟΙΟΣ ΘΥΙΣΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ??ΠΟΙΟΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ??ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ???ΤΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ??ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ?ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΦΟΡΙΣΑΝΕ?ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ??ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΛ)??ΠΟΣΟ ΑΝΕΧΤΗΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ?ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΦΟΡΗΣΑΝΕ??ΠΟΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ΗΤΑΝ ΜΕ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ??ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ??ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ??ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΑ??ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ???ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ??ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ??ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΗΞΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ??ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΜΦΗΣΒΗΤΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΩ ΚΑΥΧΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!!ΑΡΑΓΕ Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ,ΓΙΑΤΡΟΣ,ΦΥΣΙΚΟΣ,ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ,ΧΗΜΚΟΣ κ.α ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ???…ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ (ΕΝΑ ΘΥΜΑ)ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!

    ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΣ

    ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    Κυριακή της ορθοδοξίας σήμερα και
    χίλια διακόσια χρόνια τώρα ψέλνονται από τους ιερείς, που μισθοδοτούνται και συνταξιοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο, κατάρες (αναθεματισμο) κατά των Ελλήνων (είναι το……"ευχαριστώ")

    Αναθεματισμός 1ος
    Σε όσους φρονούν και λένε ότι είναι φτιαχτή κάθε φυσική δύναμη και ενέργεια της τρισυπόστατης Θεότητας, και…… τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 2ος
    Σε όσους ασπάζονται τις διδασκαλίες των Ελληνων και δεν τις σπουδάζουν μόνο για μόρφωση, αλλά ακολουθούν και τις μάταιες θεωρίες τους και τις πιστεύουν ως αληθινές,…… τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 3ος
    Σε όσους μαζί με τα άλλα μυθικά πλάσματα, με δική τους πρωτοβουλία, διαστρεβλώνουν τις δικές μας πεποιθήσεις και δέχονται ως αληθινές τις πλατωνικές ιδέες και λέγουν ότι η ύλη, ούσα αυθύπαρκτη, μορφοποιείται από τις ίδιες ιδέες, και προφανώς αμφισβητούν το αυτεξούσιο του Δημιουργού,…….. τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 4ος
    Σε όσους δέχονται και διαδίδουν τις μάταιες ελληνικές αντιλήψεις, ότι και οι ψυχές προϋπήρχαν και ότι τα πάντα δεν προήλθαν ούτε προέκυψαν από την ανυπαρξία,…….. τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 5ος
    Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν τις ασεβείς δοξασίες των Ελλήνων στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία για τις ανθρώπινες ψυχές …….. τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 6ος
    Σε όσους προτιμούν την ανόητη λεγόμενη σοφία των εκτός [χριστιανισμού] φιλοσόφων και ακολουθούν τους δασκάλους τους…….. τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 7ος
    Σε όσους λένε ότι οι σοφοί των Ελλήνων και πρωτοστάτες στις αιρέσεις – στους οποίους οι επτά άγιες και Καθολικές Σύνοδοι και όλοι οι Πατέρες που έλαμψαν μέσα στην Ορθοδοξία τούς αναθεμάτισαν, ως ξένους στην Καθολική Εκκλησία, λόγω του ψεύτικου και βρώμικου περιεχομένου των λόγων τους……… τρεις φορές ανάθεμα.

  5. ΗΤΑΝ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ;

  6. ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

    Η Ελλάδα το πλουσιότερο και ομορφότερο μέρος του κόσμου
    μετατράπηκε σε μία αποικία χρέους, ότι ήταν πάντα από την «ανεξαρτησία» της από τον οθωμανικό ζυγό, με εντολή των δανειστών, συνεργασία ντόπιων αμέτρητων δοσίλογων και αμέτρητα θύματα στο παρελθόν, το παρόν και τις επόμενες γενιές. Νέοι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, άθλιοι της Ευρώπης καταδικασμένοι στην δυστυχία στον ίδιο τους τον τόπο από την ημέρα γέννησης τους εξαιτίας των σύγχρονων προγόνων τους. Ωτακουστές άθλιων πολιτικών και μίας κάστας γυμνοσάλιαγκων που απομυζούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια, τα δάνεια και το ξέπλυμα του διεθνούς παρακράτους που διασχίζει την Ελλάδα ανενόχλητο, υπομένοντας τη ζωή τους μέχρι το θάνατό τους.

    Όποιος σηκώνει κεφάλι, όποια φωνή ρωτάει ένα γιατί και τολμά να σπάσει τα δεσμά του, εξοστρακίζεται ή εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες που θα ζήλευε και το πιο σκληρό ολοκληρωτικό καθεστώς. Η χούντα των τανκς έγινε χούντα της μίζας μέσα από παράνομα κανάλια και μέσα ενημέρωσης προπαγάνδας και fake, ψεύτικους, ανδρείκελα διευθυντές εφημερίδων που ερωτοτροπούν τις νύχτες με το μισό ψέμα και τη μισή αλήθεια. Το Μισό-Μισό, μια γενιά μας βασανίζει "Μνημονιακά" δέκα χρόνια τώρα, καταδίκασε ήδη τις επόμενες και αναζητά απεγνωσμένα τον κλώνο της και τις ηδονές της για να διαιωνισθεί.

    ΕΛΛΗΝΑ Ε.ΣΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΑ
    ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  7. Ο Χριστός και τα άγια Πάθη Του για τη σωτηρία μας

    Εξέτασε με δέος, άνθρωπε, πόσο πολύ υπερέχουν τα έργα του Χριστού πάνω στο Σταυρό από την ανθρώπινη μικρότητά μας! Και μη μείνης στο μέγεθος του πάθους Του τόσο, όσο αναλογίσου την μεγαλειότητα του αξιώματός Του. Εκεί προσήλωσε τη σκέψη σου. Προσπάθησε να κατανόησης πόσο φοβερό είναι να βλέπης καρφωμένο στο Σταυρό τον ίδιο το Θεό και μάλιστα ανάμεσα σε ληστές. Φαντάσου, αν μπορής, έναν άνθρωπο απλό, αν θάθελε από μόνος του να υποφέρη τόσα, όσα ο Χριστός με τη θέλησή Του ήλθε εδώ στη γη να πάθη. Και όλα αυτά πότε; Μετά από τη φανέρωση της θεότητός του μετά από τις γιατρευτικές του ενέργειες, μετά την απομάκρυνση από τους άρρωστους τόσων ασθενειών, μετά την παράδοση των Αγίων Μυστηρίων, μετά τις τόσες ευεργεσίες! Ποια είναι όλα αυτά που έπαθε; Ποια είναι τα σημάδια του Σταυρικού πάθους; τα καρφιά, τα δεσμά, η Σταύρωση, το ξύδι, η χολή, η λόγχη, ο κλήρος για τα ενδύματα, η μοιρασιά τους, οι ειρωνίες όταν ήταν πάνω στο Σταυρό. Και όλα αυτά ο Χριστός τα έπασχε με υπομονή και σιωπούσε. Και όλα αυτά για τη δική σου Λύτρωση και Σωτηρία.

  8. Αγγέλων ήχοι
    Ανθρώπων αλλαλαγμοί
    δεν υπάρχει σύγριση
    αδερφέ μου
    Καλή Ανάσταση

  9. Ἀδελφέ μου. Ἄν σοῦ πῶ ὅτι δέν μετάνοιωσα ποὺ τὸ εἴπα , μὴν τὸν ματιάσω ;
    Πὲς μου, ὑπέβαλες τὰ σὲβη μου στὴν ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ;
    Χρόνια Πολλά καὶ Καλὴ Ἀνάσταση νὰ ἔχωμε…

  10. ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ
    ΠΛΗΘΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΨΑΛΛΟΝ ΤΟ :

    Η ζωή εν τάφω
    κατετέθης, Χριστέ,
    και αγγέλων στρατιαί εξεπλήττοντο,
    συγκατάβασιν δοξάζουσαι την σήν.

    Η ζωή πως θνήσκεις;
    πώς και τάφω οικείς;
    του θανάτου το βασίλειον λύεις δε
    και του Άδου τους νεκρούς εξανιστάς.

    Μεγαλύνομέν σε,
    Ιησού Βασιλεύ,
    και τιμώμεν την ταφήν και τα πάθη σου,
    δι’ ων έσωσας ημάς εκ της φθοράς.

    Μέτρα γής ο στήσας,
    εν σμικρώ κατοικείς,
    Ιησού Παμβασιλεύ, τάφω σήμερον,
    εκ μνημάτων τους θανόντας ανιστών.

    Ιησού Χριστέ μου,
    Βασιλεύ του παντός,
    τι ζητών τοις εν τω άδη ελήλυθας;
    ή το γένος απολύσαι των βροτών.

    Ο Δεσπότης πάντων
    καθοράται νεκρός,
    και εν μνήματι καινώ κατατίθεται,
    ο κενώσας τα μνημεία των νεκρών.

    ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΨΑΛΛΟΝ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΟΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΤΟ "Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΝ ΥΠΟΝΟΜΩ ΚΑΘΟΡΑΤΑΙ ΝΕΚΡΟΣ…"

    ΕΣΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΗΣΩ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ

  11. Οίμοι, φως του κόσμου! οίμοι φως, το εμόν! (3 βίντεο)

    Ω φως των οφθαλμών μου
    γλυκύτατόν μου τέκνον
    πώς τάφω νυν καλύπτη;

    Πανάγιο πρόσωπό η Παναγιά… ιερό σύμβολο κάθε μάνας…

    Της Μάνας, που στο πρόσωπο του δικού της παιδιού, βλέπει τον δικό της Χριστό… θρηνολογεί και σπαράσσει χωρίς παρηγοριά…

    Κι οι θρήνοι της, έχουν την απόλυτη λιτότητα της έκφρασης και την δομικής της τελειότητας…
    Οίμοι, φως του κόσμου!
    οίμοι φως, το εμόν!
    Ιησού μου ποθεινότατε έκραζεν
    η Παρθένος, θρηνωδούσα γοερώς.

    Αφιερωμένο και κάθε Μάνα που θρηνεί την απώλεια του παιδιού της…

    Αφιερωμένο σε κάθε Μάνα που πονά…

    Αφιερωμένο τις Μανάδες των στρατιωτικών μας, που βρίσκονται όμηροι σε χέρια αντίχριστα…

    Ω γλυκύ μου έαρ,
    γλυκύτατόν μου τέκνον
    πού έδυ σου το κάλλος;
    Θρήνον συνεκίνει
    η Πάναγνός σου Μήτηρ,
    Σου, Λόγε, νεκρωθέντος.

    https://attikanea.blogspot.gr/2018/04/3_51.html

  12. Μόνο όποιος έχει χάσει πρόσωπο Λατευτό μπορεί να ζήσει στό έπακρον το Θείο Δράμα που συντελείτε με Τα Αγια Πάθη Του Ιησού Χριστού μας και τον πόνο που ένιωσε Η Πάναγνος Του Μητέρα
    και ήταν πολλοί οι συνανθρωποί μας σήμερα στις εκκλησιές που έτρεχαν από τα μάτια τους ποταμοί δακρύων

  13. ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΑΝΕΣΗ ΟΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΑΠΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΚΑΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΛΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥ ΨΩΡΡΑ!!! ΟΥΥΥΣΤ ΚΟΠΡΟΚΥΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ

  14. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ.

Comments are closed.