Διάτρητη η Οργάνωση που ανέφερε τη χημική επίθεση στη Συρία

Την ώρα που ανόητοι και παράφρονες κυβερνούν χώρες ικανές να καταστρέψουν τον πλανήτη, είναι χρήσιμο να δούμε πώς και από ποιους ξεκίνησε η φήμη για την επίθεση με χημικά στη Ντούμα της Αν. Γκούτα στη Συρία. Για την οποία φήμη οι δυτικοί εφαρμόζουν το ίδιο σχέδιο με τα δήθεν χημικά του Σαντάμ,
που δεν βρέθηκαν ποτέ. Τότε τα «είδε» ο ΟΗΕ! Σήμερα, η μη κυβερνητική Λευκά Κράνη (White Helmets).

Οι συμπτώσεις είναι σατανικές και μαρτυρούν και την έλλειψη φαντασίας εκ μέρους εκείνων που έχουν βαλθεί με το στανιό εδώ και 30 χρόνια (από τη διάλυση της ΕΣΣΔ συμπτωματικά!) να ξαναμοιράσουν τις σφαίρες επιρροής στις χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής.

Πρώτα παγίδευσαν τον ανόητο Σαντάμ με την εισβολή που του υπέδειξαν στο Κουβέιτ, για να αποδειχτεί ότι τη χρησιμοποίησαν για να επιτεθούν στο Ιράκ. Επειδή, όμως, ο λευκός άνθρωπος των ΗΠΑ και της συντηρητικής Ευρώπης δεν ενδιαφέρεται για το δίκαιο που είναι μακριά από το σπίτι του, ενώ τον πιάνει συμπόνια για παραμορφώσεις, καμένους ανθρώπους, παιδάκια που πεθαίνουν, γυναίκες που θρηνούν ολοφυρόμενες (εκτός αν είναι Παλαιστίνιοι, «που είναι τρομοκράτες») βρέθηκε η φάμπρικα των χημικών όπλων.

Φυσικά και υπάρχουν χημικά. Πρώτοι διδάξαντες οι Άγγλοι και οι Γερμανοί στον Α Παγκόσμιο και στις αποικίες, οι Γάλλοι στις αποικίες και οι Αμερικάνοι στην Ιαπωνία και στο Βιετνάμ! Αυτά ήταν και είναι τα καλά χημικά. Τα άλλα, που χρησιμοποιήθηκαν στο Ιράν , στο Ιράκ, στην Παλαιστίνη, στην Τουρκία, στην Καμπότζη, στη Χιλή και όπου αλλού δεν έγινε ευρέως γνωστό, είναι τα αδιάφορα χημικά. Κακό του κεφαλιού τους! Δεν έπεσαν τη στιγμή που σχεδιαζόταν η αλλαγή του παγκόσμιου status qυo.

Επειδή οι εισβολές στοιχίζουν και τις πληρώνουν οι πολίτες, πρέπει οι πολίτες να συμφωνήσουν. Γιατί στα δυτικά κράτη οι πολίτες μετράνε και το σέντς που φεύγει από την τσέπη τους και δεν δικιολογούν σπατάλες. Δεν είναι κουβαρντάδες σαν τους Έλληνες, που τους τρώνε οι κυβερνήσεις το βιός κι αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα.

Και για να συμφωνήσουν αυτοί οι πολίτες, που χάβουν αμάσητο όποιο παραμύθι τους πουλάει η κυβέρνησή τους («οι κυβερνήτες που ψηφίζουν οι πολίτες δεν μπορεί να είναι απατεώνες», ακόμα κι αν έχουν αποδειχτεί τέτοιοι κατ εξακολούθηση!) πρέπει να φρίξουν. Να ξεσηκωθούν από τους καναπέδες τους με αποτροπιασμό φωνάζοντας «ε, όχι ρε @@@@»! Τι πιο φρικτό από παιδάκια με μάσκες που πεθαίνουν από ασφυξία χημικών; Και από καμένες σάρκες από χημικά; (εκτός αν είναι Παλαιστινίων, είπαμε!)

Φυσικά, οι δυτικοί πολίτες, που είναι στην πλειονότητά τους καλοταϊσμένοι, αφελείς και ανίδεοι από παγκόσμιο χάρτη και ιστορία, δεν αμφιβάλλουν ότι οι εικόνες είναι σημερινές και αληθινές. Και δεν είναι από τις προ 35ετίας επιθέσεις του Σαντάμ στους Κούρδους. Η από τις επιθέσεις του Ισραήλ σε Παλαιστίνιους. Ή οι σχετικά πρόσφατες επιθέσεις των Τούρκων στους Κούρδους της επαρχίας του Ντιγιάρμπακιρ. Ή, ακόμα πιο εξελιγμένο, οι καλά σκηνοθετημένες εικόνες από ειδικευμένες οργανώσεις, που έχουν φυτευτεί τα τελευταία χρόνια ως Μη Κυβερνητικές σε διάφορα θέατρα συγκρούσεων για να κάνουν αυτή ακριβώς τη δουλειά: Παραπληροφόρηση και προβοκάτσιες υπέρ των μεγάλων δυνάμεων της δύσης, σε βάρος όσων δεν είναι αρεστοί στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Καλή ώρα όπως η εικόνα του κορμοράνου που πέθαινε δήθεν στο Κουβέιτ βουτηγμένος στο πετρέλαιο της εισβολής του Σαντάμ και που είδε με φρίκη όλος ο πλανήτης. Για να αποδειχτεί ότι το δόλιο πουλί δεν είχε καμιά σχέση με το Κουβέιτ και το σωτήριο έτος της εισβολής! Ήταν δημιούργημα της αμερικάνικης προπαγάνδας, που προωθήθηκε μέσα από το CNN!

Η Μη Κυβερνητική με τις κυβερνητικές πλάτες, που βλέπει τα χημικά!

Στη σημερινή ιστορία με τη Συρία, μια αντίστοιχη οργάνωση κατηγορείται με στοιχεία, ότι δρα προβοκατόρικα στη χώρα: Τα Λευκά Κράνη (White Helmets). Κατά διαβολική σύμπτωση, η μόνη που είδε και ανέφερε επίθεση με χημικά εναντίον αμάχων στη Ντούμα της Αν. Γκούτα πριν τρείς μέρες! Από τη δική της αναφορά άρχισε η υστερία ΗΠΑ, Γαλλίας, Γερμανίας για επίθεση στον Άσσαντ!

Και ενώ από την πλευρά των πολεμοχαρών, που θέλουν να τελειώνουν με τις ρωσικές βάσεις στη Μέση Ανατολή (περί αυτού πρόκειται), δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ή επιβεβαίωση τέτοιας επίθεσης, από την πλευρά των Ρώσων υπάρχει πλήρης διάψευση και καταγγελία για προβοκάτσια, με στοιχεία που κατατέθηκαν από ομάδες που πήγαν επί τόπου στη Ντούμα και αναφέρουν ότι δεν υπήρξε καν επίθεση!

Και πώς να υπάρξει άραγε; Αφού πρίν τρείς βδομάδες οι αντάρτες της Αλ Κάιντα και οι μισθοφόροι Άγγλων και Γάλλων, που πολεμάνε τον Άσσαντ με ευρώ και δολλάρια, και που κατείχαν την περιοχή συμφώνησαν με τους Ρώσους και τον Άσσαντ να εγκαταλείψουν την Γκούτα και προωθούνταν προς την Αφρίν που είναι οι σύμμαχοί τους οι Τούρκοι!

Ποιος δεν θέλει τη Γκούτα και τις πόλεις της σαν τη Ντούμα στο έλεγχο της συριακής κυβέρνησης; Ο Άσσαντ;! Ποιος έχει συμφέρον να δυναμιτιστεί η συμφωνία εκκένωσης και παράδοσης της περιοχής, που είναι δυό βήματα από τη Δαμασκό, επομένως κορυφαίας στρατηγικής σημασίας; Ο Άσσαντ;! Ποιο΄ς είναι ο μόνος που οφελείται από τα χημικά και ποιος ο μόνος που βλάπτεται; Και, για να μπούμε στο ψητό, ποια είναι τα Λευκά Κράνη και τι ρόλο παίζουν στη Συρία;

Αυτή η Μη Κυβερνητική, Μη Κερδοσκοπική, κατά δήλωσή της Οργάνωση ιδρύθηκε το 2013, από έναν Άγγλο αξιωματικό των βρετανικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών, τον James Le Mesurier, σε συνεργασία με Τούρκους «εξειδικευμένους σε έρευνα και διάσωση», όπως λέει ο ίδιος. Ο οποίος υποστηρίζει ότι η Οργάνωση είναι ανεξάρτητη και ενδιαφέρεται μόνο για να σώζει ζωές στο χάος του πολέμου στη Συρία! Της Οργάνωσης ηγείται ο Σύριος Ραέλ αλ Σάλεχ.

Η Οργάνωση παραδέχεται ότι χρηματοδοτείται κυρίως (αλλά όχι μόνο) με κεφάλαια από τη Βρετανία, τη Δανία, την Ολλανδία, την Ιαπωνία και τη Γερμανία, ενώ έχει πλήρη πολιτική υποστήριξη από τις ΗΠΑ. Ο ίδιος ο Άσσαντ και η ρωσική κυβέρνηση, αλλά και ανεξάρτητα ΜΜΕ και Οργανώσεις την έχουν κατηγορήσει ότι λειτουργεί σαν υπηρέτης των χωρών που τη στηρίζουν και τη χρηματοδοτούν.

Ο Άγγλος ιδρυτής τους λέει ότι διαθέτει 3.000 Σύριους εθελοντές, οι οποίοι κατά σύμπτωση δραστηριοποιούνται μόνο σε περιοχές που κατέχουν οι δυνάμεις της Αλ Κάιντα, του ISIS και των ανταρτών μισθοφόρων κατά του Άσσαντ. Οι οποίοι το τελευταίο έτος μάχονται όλοι μαζί εναντίον του!

Τον Δεκέμβριο του 2016 τα Λευκά κράνη ή Syria Civil Defence, κατηγορήθηκαν, με φωτογραφικά ντοκουμέντα, ότι συμμετείχαν με μέλη της Αλ Νούσρα (η ονομασία της Αλ Κάιντα στη Συριακή μορφή της) σε πανηγυρισμούς στο Χαλέπι, όταν ήταν υπό αντάρτικη κατοχή. Ταυτόχρονα, η βάση τους στο Χαλέπι ήταν η βάση της Αλ Νούσρα! Επίσης κατηγορούνται ότι τον Απρίλιο του 2017 συμμετείχαν οι ίδιοι σε χημική επίθεση.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο ISIS και η Αλ Κάιντα, καθώς και οι αντάρτες, τεκμηριωμένα κατασκευάζουν όπλα με σαρίν και αέρια μουστάρδας και άλλα χημικά, όπως αποκαλύπτεται στα εδάφη που εγκαταλείπουν τόσο στο Ιράκ όσο και στη Συρία.

Μια από τις πολλές ειδησεογραφικές- σχολιαστικές σελίδες που ερευνούν τις οργανώσεις και τις δραστηριότητές τους, η 21stCenturyWire, αναρωτιέται πώς γίνεται μια τέτοια Οργάνωση για τη σωτηρία των πολιτών από το χάος του πολέμου να μην έχει ούτε ένα τηλέφωνο, στο οποίο να απευθύνονται οι πολίτες «όταν οι βόμβες πέφτουν»!

Και για περισσότερη πληροφόρηση:

https://www.globalresearch.ca/the-white-helmets-are-black-helmets-they-are-al-qaeda/5634301

https://www.activistpost.com/2018/02/video-shows-white-helmets-members-working-under-al-qaeda-flag-in-syria.html

Ο πόλεμος είναι μια βρώμικη υπόθεση. Αλλά, πιο βρώμικες είναι οι πολιτικές ίντριγκες στα παρασκήνια των κρατών, που αποφασίζουν και ξεκινάνε τον πόλεμο. Στην περίπτωση της Συρίας η βρωμιά παίρνει τη μορφή χιονοστιβάδας. Με τα μισά πυρηνικά του κόσμου στα χέρια ενός ηλίθιου μισότρελλου. Με την ελπίδα να μη μας θυμίζει κάτι αυτό.

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης


πηγη

loading...

1 thought on “Διάτρητη η Οργάνωση που ανέφερε τη χημική επίθεση στη Συρία

Comments are closed.