ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΠΑΥΛΌΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ “ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ…
“! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε με λεπτομέρεια τη συνέντευξη του Φώτη Μαζαράκη, του δικηγόρου που κατέθεσε μήνυση για εσχάτη προδοσία σε βάρος όλων όσων ψήφισαν τα 3 μνημόνια. Πρόκειται για συνταγματικό έγκλημα που συνιστά παραβίαση του πολιτεύματος και άρα εσχάτη προδοσία. Η βουλή δεν κύρωσε τη δανειακή σύμβαση, αλλά μετέφεραν τις εξουσίες της…

νομοθετικής εξουσίας στην εκτελεστική. Είναι λοιπόν άκυρες όλες οι δανειακές συμβάσεις. Το 1ο Μνημόνιο είναι “σχέδιο Προγράμματος” (αντί για δανειακή σύμβαση), ενώ τα άλλα δύο μνημόνια είναι “σχέδια δανειακών συμβάσεων”! Μάλιστα, τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μαζαράκης ότι, οι κ.κ. Παυλόπουλος, Βενιζέλος, γνώριζαν ως συνταγματολόγοι για τη συνταγματική εκτροπή που συντελείτο με την ψήφιση των σχεδίων των μνημονίων (και όχι δανειακών συμβάσεων), αλλά την υπέγραφαν γιατί όπως δήλωσαν, έτσι τους το υπέδειξαν οι δανειστές!!!
Ο κ. Μαζαράκης (πάνω φωτό) κατέθεσε την μήνυση για εσχάτη προδοσία για λογαριασμό του ΕΠΑΜ και όλων των πατριωτών Ελλήνων. Ακούστε τη συνέντευξη-βόμβα από το 11.17” ως το 33.19΄΄.

πηγη

loading...

7 thoughts on “ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!

  1. Προσυπογράφουμε το ψήφισμα:
    http://chn.ge/2H3YAzh
    https://uploads.disquscdn.com/images/45caddd4b4556f9c7eef4f53cdc203cc9e2f9429f903312421ec6116e40ef42f.jpg

    Αν σ’ αυτόν τον κατάλογο των παραστατών της μήνυσης, προστεθεί κι ένας κατάλογος απλών πολιτών, τότε είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει αυτό που είχε πει κάποτε ο καθηγητής κ. Κασιμάτης: Μπροστά σ’ ένα κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών από απλούς πολίτες κανείς Έλληνας δικαστής δεν θα βρεθεί να παραβλέψει μια καλά στοιχειοθετημένη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.

    Αν σ’ αυτόν τον κατάλογο των παραστατών της μήνυσης, προστεθεί κι ένας κατάλογος απλών πολιτών, τότε είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει αυτό που είχε πει κάποτε ο καθηγητής κ. Κασιμάτης: Μπροστά σ’ ένα κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών από απλούς πολίτες κανείς Έλληνας δικαστής δεν θα βρεθεί να παραβλέψει μια καλά στοιχειοθετημένη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.

  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟΥ Ξ/Ρ ?

    ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ …"ΘΑΥΜΑ" ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ "ΣΧΟΛΙΟ" ΜΟΥ ?

    Η' ΜΗΠΩΣ…"ΠΟΝΕΣΑ" ΤΙΠΟΤΕ…"ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ…"ΘΕΜΑ"?

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ "ΛΑΘΟΥΣ" ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ,"ΚΡΕΑΤΑΚΙ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΙΩΝ…

    Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ «Ο Λ Ο Υ Σ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ,ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ…!!!!

    Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ??
    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑΦΟΤΟΥ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…

    https://www.youtube.com/watch?v=fDwHLBcWt1I

  4. κυριε διαχειριστα προσεχετε μη θυμωσει αυτη η προσωπικοτητα και μεινουμε χωρις σχολιαστη αφου το επιπεδο του ξεπερναει και το επιπεδο του βραχου του μορφεα της πατρινιας του παναη του καψουλι και μερικων αλλων λογιων τυπου ψευτο πατερακη που εχουν κοσμισει με το υβρεολογιο τους το μπλογκ σας

    Γιωργος Π. απο το ΛΑ. γΟΣ εχω και παρασημο αξιων οι φιλοι με φωναζουν ο 7αξίας

    τα σεβη μου

  5. Ἡ ἀντίστροφη μέτρηση…συνεχίζεται…
    ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

    ….«Καὶ ὅταν θάρθει, τί χαρὰ στὴ γῆ, στὴν οἰκουµένη
    ἡ Πόλη κι ἡ Ἁγιὰ Σοφιὰ δική µας θὲ νὰ γένη»…

    Καλὰ σαράντα…προσωρινοὶ γείτονες.

    †…Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμᾶς

    Ομιλία στην Αποκάλυψη – Αρμαγεδών – Ιερά Μονή Παντοκράτορος

    https://www.impantokratoros

    Και είδα έναν άγγελο πού στεκόταν στον ήλιο και έκραξε δυνατά, λέγοντας στα όρνια που πετούν στα μεσούρανα. Ελάτε, μαζευτήτε στο μεγάλο τραπέζι, που σας ετοιμάζει η οργή του Θεού. Ελάτε για να φάτε σάρκες βασιλέων και σάρκες στρατηγών, και σάρκες ισχυρών και σάρκες ίππων και των καβαλλάρηδών τους και σάρκες από όλους, ελεύθερους και δούλους, μικρούς και μεγάλους, που υπηρετούν τον Αντίχριστο.

    Και είδα το θηρίο και τους βασιλείς της γης και τα στρατεύματά τους μαζεμένα, για να πολεμήσουν το Μεσσία, που κάθεται επάνω στο άσπρο άλογο και τα στρατεύματά του. Και η μάχη έγινε και πιάστηκε αιχμάλωτος το θηρίο – Αντίχριστος και ο συνεργάτης του ψευδοπροφήτης, που με τις αγυρτείες που έκανε μπροστά του ξεγέλασε αυτούς που έλαβαν το χάραγμα του θηρίου και αυτούς που προσκυνούν το ομοίωμά του. Και οι δυο ρίχτηκαν ζωντανοί στη λίμνη της φωτιάς που καίγεται με θειάφι. Όλοι οι υπόλοιποι σκοτώθηκαν με τη ρομφαία που βγήκε από το στόμα Αυτού που καθόταν στο άλογο, δηλαδή από το Μεσσία-Χριστό. Και όλα τα όρνια χόρτασαν τρώγοντας τις σάρκες τους.

  6. ΚΑΜΠΟΥΡΟΔΕΙΝΟΣΑΥΡΕ 6.55 μ.μ.,

    ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.

    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ "ΚΟΣΜΙΣΕΙ" ΜΕ ΤΟ…ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ…

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…'ΟΝΟΜΑ', ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ", ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ, ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

    ΑΝΑΡΤΩ "ΣΧΟΛΙΑ" ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ Ξ/Ρ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ …"ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ" ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ…

    ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ", ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΡΗΚΑΝ…ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ …"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΕΡΗΜΟ" ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΖΕΨΑΝΕ
    ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ…"ΓΙΩΡΓΟ Π." ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

    ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. καλε ευταξουλα δεν γνωριζειs τον Γιωργο Π απο τον ΛΑγΟΣ;

Comments are closed.