Λευκωσία: Η Κύπρος δεν είχε καμία συμμετοχή στην επιχείρηση στη Συρία

Καμία συμμετοχή δεν έχει η Κύπρος στην επιχείρηση στη Συρία, ξεκαθαρίζει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου σε γραπτή του δήλωση.

Ο ίδιος αναφέρει ότι οι κυπριακές αρχές παρακολουθούν από την πρώτη στιγμή την κατάσταση, επισημαίνοντας ότι η Κύπρος δεν έτυχε οποιασδήποτε προηγούμενης ενημέρωσης. «Για την επιχείρηση αυτή δεν έχει χρησιμοποιηθεί ο εναέριος χώρος ούτε έχει επηρεαστεί το FIR ή αεροδιάδρομοι του», πρόσθεσε ο κ. Προδρόμου.

«Ελπίζουμε ότι στη συνέχεια θα καταστεί δυνατό να αποφευχθούν στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία και ότι πηγές κινδύνων σε αυτή τη γειτονική χώρα θα αντιμετωπισθούν με ειρηνικά μέσα και μέσω διαλόγου», καταλήγει κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου.

loading...

2 thoughts on “Λευκωσία: Η Κύπρος δεν είχε καμία συμμετοχή στην επιχείρηση στη Συρία

  1. Χρησιμοποιήθηκαν οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο για το χτύπημα. Αλλά όπως είπατε κι εσείς αυτές είναι βάσεις δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Ερώτηση κρίσεως. Που ισχύει και για την Ελλάδα φυσικά. Αν Σύριοι ή οι Ρώσοι αποφασίσουν να χτυπήσουν τις βάσεις απ' τις οποίες εκτοξεύονται οι πύραυλοι, τι θα λέτε τότε κύριοι; το τι θα κάνετε είναι γνωστό μην μας το πείτε. Εχετε έτοιμα τα αεροπλάνα που θα πάρουν εσάς και τις οικογένειές σας για να σωθείτε.

Comments are closed.