Όταν οι Τούρκοι Σταύρωσαν τις Γυναίκες των Αρμενίων (από αρχεία Βατικανό)

Πρόκειται για ντοκουμέντο από τα Αρχεία του Βατικανού.

Στις 24 Απριλίου του 1915, λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, ο τουρκικός στρατός σταύρωσε γυμνές τις γυναίκες των Αρμενίων.

Ως Γενοκτονία των Αρμενίων αναφέρονται τα γεγονότα εξόντωσης Αρμενίων πολιτών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τη διάρκεια του Α” Παγκοσμίου Πολέμου.
Ως έναρξη της Αρμενικής Γενοκτονίας συμβολικά θεωρείται η 24η Απριλίου του 1915, όταν η ηγεσία της Αρμενικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης φυλακίστηκε και εκατοντάδες Αρμένιοι της Πόλης απαγχονίστηκαν.

Τουρκικές πηγές αναφέρουν ότι ο αριθμός των νεκρών Αρμενίων ήταν από 600.000 ως 800.000, ενώ Δυτικές και Αρμενικές πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των σφαγιασθέντων στο 1.500.000.

Θεωρείται μια από τις πρώτες σύγχρονες γενοκτονίες.

Η Τουρκία αρνείται την ύπαρξη «γενοκτονίας» και ισχυρίζεται ότι πραγματοποιήθηκε ένας βίαιος εκτοπισμός του Αρμενικού πληθυσμού.

Η Γενοκτονία των Αρμενίων πραγματοποιήθηκε παράλληλα και με τον ίδιο τρόπο με γενοκτονίες σε βάρος και άλλων χριστιανικών πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δηλ. των Ελλήνων και των Ασσυρίων.

loading...

10 thoughts on “Όταν οι Τούρκοι Σταύρωσαν τις Γυναίκες των Αρμενίων (από αρχεία Βατικανό)

  1. Η Τουρκία αρνείται την ύπαρξη «γενοκτονίας»
    τι θα πουνε τα πουτανογενηματα μογγολοειδη υπανθρωπα ισλαμιστικα αποβρασματα κτηνη της φυσης του σατανα

    πηραν τις γυναικες γυμνες και τις σταυρωσαν … να τρελαθεις ειναι δεν το χωραει ανθρωπινος νους
    και αυτα τα κτηνη τα εχουνε στο ΝΑΤΟ και θελουνε να τους βαλουνε στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ αντι ολοι μαζι η ανθρωποτητα να ενωθει και τετοια ιστορικα γεγονοτα να τα εχει σημαια να μην ξαναγινουν
    τους εχουν στα οπα οπα και κανουν διαλογο με τους φονιαδες
    στο πυρ το εξωτερον βρωμιαρηδες απλυτοι μερα που ειναι σημερα τερατα της κολασεως καταραμενοι να εισαστε τουρκομογγολοι

    ακου ρε παιδι μου δεν μπορω να το καταπιω αυτο σταυρωσαν τις γυναικες στα κομματια κωλοτουρκοι εφιαλτες

  2. καλα εγω δεν το ηξερα αυτο που εκαναν οι μογγολοι
    ο πατριαρχης Βαρθολομαιος μορφωμενος ανωτατος αρχων της εκκλησιας ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ δεν το ηξερε και ευλογησε τα οπλα τους να κανουν τα ιδια στη ΣΥΡΙΑ
    απλα το γραφω για να μην ξεχασουμε ποιοι ειναι αυτοι που καπηλευονται ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ
    και μη μου γραψει κανενας το γνωστο ''κριμα ειναι εκει που ειναι τι να κανει'' να πεθανει ειναι η απαντηση μου οπως
    Ο Πατριαρχης Γρηγοριος Ε΄που αναγνωριστηκε εθνομαρτυρας
    ΑΛΛΑ………………

  3. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ …. ΑΛΛΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

  4. 7.27 ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821.ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ Ή ΠΟΥΣΤΟΧΑΡΤΟ ΡΩΤΑΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΕΙΠΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ,ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.

  5. 11:22μ.μ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΕΡΙΑΖΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΟΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΝ!!! ΑΣΧΟΛΙΘΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΣΧΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΠΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, Ο ΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ!!!!! ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!!!! ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΙΔΩΚΤΟΝΟΣ ΣΙΝΓΓΙΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΘΤΣΙΛΝΤ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΙΞΗΣ!!! ΗΛΙΘΙΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΝ, ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ! ΕΣΕΙ ΕΡΕΒΝΙΣΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΜΟΥ! ΟΤΑΝ ΞΥΟΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!!!!!!!

  6. ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο 7/27 ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ
    11/27 ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΦΗΓΜΕΝΙΤΕΣ ΣΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΗΤΤΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΤΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ

  7. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΑΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΑΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΑΗΔΙΕΣ .ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ .ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΞΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ .ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ,ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.

  8. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ Ελληνας Αρχιερεας ειναι μιας πουτανας γιος ενα ψυχοπαθες υποκειμενο και απορω πως δεν τον γκρεμοτσακιζουν αυτον τον μαλακα απο εδω μεσα

  9. ::12::36::
    αρχιμαλακας εισαι :: ελληνας δεν εισαι ::
    αρχιερεας του ψωρρα να υμνεις το δωδεκαθεο
    εισαι :: γουρουνομουρη ::

  10. @@@ 11:22 for you
    ===================

    ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΑΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
    ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ 400 ΧΡΟΝΩΝ
    ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΤΟ 1821
    ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ …..

Comments are closed.