Ενας μαλάκας σε παράκρουση ! Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου – Θα ποδοπατήσουμε την Ελλάδα»

Ο Μπουλούτ δήλωσε πως θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, τον οποίο σκότωσαν Έλληνες.
Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν.
«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί», φέρεται να δήλωσε ο Μπουλούτ.

loading...

9 thoughts on “Ενας μαλάκας σε παράκρουση ! Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου – Θα ποδοπατήσουμε την Ελλάδα»

  1. Γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε και το πουστη το παππού σου

  2. είναι γνωστό ότι όλοι οι τουρκαλάδες είστε γαμημένη, για το γνωστό επειδή δεν σας κάθονται οι γυναίκες σας πριν τον γάμο, αλλά εσύ και ο πρόεδρό σου είστε τελειωμένες πουστάρες και πάτε να δείξετε το ανδριλίκη σας πουλώντας ανέξοδους τσαμπουκάδες……ούστ μωρή τελειωμένη ξεκωλιάρα…

  3. ΚΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΠΟΥΣΤΗΣ ΗΤΑΝ.ΤΟΝ ΠΗΔΑΓΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ.ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ.ΑΛ ΤΣΑΚΛΑΡΙΜ,ΒΟΥΡ ΝΤΟΥΒΑΡΝΤΑ, ΜΑΛΑΚΑ……………

  4. Μπουλούτ δεν ψάχνεσαι μήπως είναι ακόμα το παλούκι στο κώλο σου ?

  5. ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ?

  6. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ………

    ΚΟΠΑΝΕ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  7. ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ ….ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΤΑΚΣΙΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

  8. Τουρκαλά είσαι πολύ καλός στα λόγια, να παρακαλάς όμως τον Αλλάχ να μην βρεθείς ποτέ στο πεδίο της μάχης απέναντι σε Έλληνες και να γνωρίζεις ότι την ύπαρξη σου την οφείλεις στη μεγαλοψυχία των Ελλήνων που δεν πείραξαν τη γιαγιά σου…

Comments are closed.