Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: Η χώρα διασύρεται διεθνώς από μια ανίκανη κυβέρνηση

«Δεν θέλει ή -ακόμη χειρότερα- δεν μπορεί να συλλάβει μια φράξια τάχα αντιεξουσιαστών. Πάλι έφυγαν σαν κύριοι…», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης

Για διεθνή διασυρμό της Ελλάδας, κάνει λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίθεση με μπογιές που εξαπέλυσε το απόγευμα της Κυριακής ο Ρουβίκωνας, στην πρεσβεία της Γαλλίας.

Αναλυτικά ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει: «Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα στην γαλλική πρεσβεία ακριβώς απέναντι στη Βουλή. Η χώρα διασύρεται διεθνώς από μια ανίκανη κυβέρνηση που δεν θέλει ή -ακόμη χειρότερα- δεν μπορεί να συλλάβει μια φράξια τάχα αντιεξουσιαστών. Πάλι έφυγαν σαν κύριοι…»

loading...

5 thoughts on “Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: Η χώρα διασύρεται διεθνώς από μια ανίκανη κυβέρνηση

  1. ΌΣΟ ΜΑΛΑ….ΚΑΙ ΒΆΤΡΑΧΟ ΕΊΣΑΙ ΕΣΎ ΠΡΌΕΔΡΟ ΟΎΤΕ ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΑ ΓΕΛΟΙΕ… ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΌ ΕΣΈΝΑ ΠΡΟΔΌΤΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΊΣΕΙ ΤΗΝ ΘΈΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΎΤΕ Η ΣΚΈΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΑ ΛΈΜΕ….

  2. Το ονομα τησ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ανηκει στουσ ΕΛΛΗΝΕΣ.Μην τολμησεις μητσοτακη και το δωσεις στουσ σλαυουσ.Οσο για τον ρουβικωνα και οταν το κομα σου κυβερνουσε υπηρχαν πολλοι ρουβικωνες.Εσεις ομως κυνηγατε μονο τουσ ΕΛΛΗΝΕΣ που τουσ βαφτιζετε οπως τα ξενα αφεντικα σας διατασσουν…

  3. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΝΕΚΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΠΕΟΜΠΑΙΞΙΑΣ.ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗ Ν ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΜΕ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑ…….ΤΕ.

  4. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ? ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΙΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΚΛΑΣΕΙΣ…ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΡΕ ΚΛΕΙΣΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΣΜΕΝΕΤΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΣΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ….ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ…..ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΙΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ….Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟ…….ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΤΑΣΣΙΑ….ΟΞΩΩΩ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΟΛΟΙ!

  5. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΟΚΑΛΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΠΙΟΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΣΟΥ?ΟΣΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ?Ε,ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΣΟΒΑΡΟΙ,ΕΝΤΙΜΟΙ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ…

Comments are closed.