Πάγκαλος: Θα καλέσω τον Ερντογάν να κάνει μια βόλτα στη Σμύρνη, γιατί μου φαίνεται δεν έχει πάει

Τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί ευθυνών των Ελλήνων στρατιωτών για την καταστροφή της Σμύρνης, σχολίασε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Τίποτα καινούργιο δεν λέει ο κ. Ερντογάν. Ολα αυτά είναι συγκροτημένα στοιχεία της τουρκικής παράκρουσης κάθε φορά που αναφέρεται κανείς στην Ελλάδα ή στην επιρροή της στην Ιστορία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Θα καλέσω τον κ. Ερντογάν να κάνει μια βόλτα στη Σμύρνη γιατί μου φαίνεται δεν έχει πάει, δεν τον πολυαγαπούν εκεί πέρα».

Επανέλαβε, δε, ότι παρά το γεγονός ότι τέτοιες δηλώσεις είναι «πάγια χαρακτηριστικά της τουρκικής μυθοπλασίας», το ζητούμενο είναι ότι «ο Ερντογάν όπως και οι αντίπαλοί του θα αποθρασυνθούν για τις εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας το Σάββατο στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην καταστροφή της Σμύρνης, λέγοντας πως «το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε σε αυτή την ωραία πόλη είναι από τους Ελληνες στρατιώτες που έκαψαν τη Σμύρνη την ώρα που υποχωρούσαν».

Κληθείς να απαντήσει στο αν βλέπει κάποια θετική εξέλιξη στην ιστορία των δύο Ελλήνων στρατιωιτκών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε: «Δεν μπορεί να έγινε λάθος από την πλευρά των παιδιών, έγινε λάθος από την πλευρά της κυβέρνησης και της στρατιωτικής ηγεσίας».

«Επρεπε να παραιτηθεί ο υπουργός Αμυνας για τους δύο Ελληνες στρατιωιτκούς», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος. Ερωτηθείς, δε, αν τους την «είχαν στημένη, ο κ. Πάγκαλος απάντησε: «Προφανώς». 

loading...

4 thoughts on “Πάγκαλος: Θα καλέσω τον Ερντογάν να κάνει μια βόλτα στη Σμύρνη, γιατί μου φαίνεται δεν έχει πάει

  1. πάγκαλος….πάγκακος…σαρδανάπαλος…κάτι μου θυμίζει ετούτος! Μήπως είναι ένα παχύδερμο που ήταν σε κάτι ιστορίες μπλεγμένος με κάποιον Οτσαλάν και μια βραχονησίδα μας, αν θυμάμαι καλά με κάποια Σημαία που θα την έπαιρνε ο αέρας τάχα μου και κάτι τέτοια παρόμοια, όλα "ήθους (κλεφτο)πασοκ" ;
    Είναι τόσο τεράστια η συμμετοχή σου στην κατάντια μας χοντρογράναζο της συμφοράς μας, που και δίκιο να έχεις (όπως στα παραπάνω), είσαι τελειωμένος.
    Μείνε νεομυημένε στο διαδίκτυο, φορώντας τις εμπριμέ παντοφλάρες σου για ελέφαντες, σαρσέμη ε σαρσέμη και μη μας ζαλίζεις με πασίγνωστα πράματα. Σε είδαμε και σένα και τους ιδίου φυράματος "σοσιαλ(η)στές του (κλεφτο)πασοκ" επί τόσα χρόνια τι προσφέρατε…! ΟΥΣΤ!!!

  2. Εσύ ότι ήταν να κάνεις το έκανες τόσο χρόνια που μεγάλωνες την κοιλιά σου στα έδρανα της Βουλής

  3. ΨΙΤ- ΨΙΤ ΠΑΓΚΑΛΕ,

    ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ Η ΚΩΛΑΘΡΑ ΣΟΥ ?

    ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ?

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΨΟΦΗΣΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ !

    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΧΟΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ !

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

    ΠΑΓΚΑΛΕ, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ?

    ΜΠΑ….ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ !

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕ ΒΟΘΡΕ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΕΣΥ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ….

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. Η Γερμανια ακομη και σημερα ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος της Ελλαδας και πρεπει καποτε να το καταλαβουμε ολοι μας.Η Γερμανια ηταν πισω απο την μικρασιατικη καταστροφη για την υφαρπαγη του χρυσου των ΕΛΛΗΝΩΝ και την εξαφανιση των μετοχων της τραπεζας Ανατολης, της οποιας το 80% βρισκοταν στην ΣΜΥΡΝΗ.Γι΄ αυτο καηκε η ΣΜΥΡΝΗ καττοπιν εντολης των ΓΕΡΜΑΝΩΝ.Ετσι χτιστηκε η πανισχυρη ΝΤΟΥΤΣΕ ΜΠΑΝΓΚ.
    Στο βιβλιο του ΡΟΔΑ (ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ) που εκδοθηκε το 1916 στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ περιγραφεται πολυ σαφως πως ξεκινησε και πως εξελιχθηκε η ιστορια.

    ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Νο 1 ΕΧΘΡΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕ3ΧΝΑΤΕ!!!!!!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΨΙΝΟ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!

Comments are closed.