Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ! Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ!

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ «ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΝ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΘΙΑΣΟ»!



Αν και δεν μπορεί κανείς να έχει εμπιστοσύνη στις ψευτοσκοπήσεις  ωστόσο νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis που δημοσιεύει το Tvxs.gr,

δείχνει ότι ο λαός τηρεί στάση αρνητικής ψήφου στις επιλογές του για τις επόμενες Εθνικές κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν.

Έτσι, όπως και παλιότερα πρώτο κόμμα αναδεικνύονται οι αναποφάσιστοι λευκά και άκυρα με 41,7%! Δηλαδή σχεδόν ένας στους δύο απαξιώνει όλον τον πολιτικό «θίασο»!!!  
Πιο αναλυτικά, η ΝΔ διατηρεί ισχυρό προβάδισμα  στην πρόθεση ψήφου με 20,8% έναντι 11,9% του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκτίμηση εκλογικής επιρροής
Οι ψηφοφόροι, συνεπώς, δείχνουν να σκέφτονται σοβαρά να ξαναστείλουν τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω στα μονοψήφια ποσοστά του, ενώ σημαντικό ποσοστό των «μετέωρων» ψηφοφόρων δηλώνει ότι θα επιλέξει απορριπτικές λύσεις (αποχή, άκυρο ή λευκό)!!!
 Μάλιστα, σύμφωνα με ένα δημοσκοπικό εφεύρημα που λέγεται «εκτίμηση εκλογικής επιρροής», και αυξάνει τα ποσοστά των κομμάτων (αλλά δεν αποτελεί πρόβλεψη), η τάση για «άρνηση ψήφου» επηρεάζει και τα μικρότερα κόμματα, καθώς σχεδόν όλα εμφανίζουν κάμψη σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2017, ενώ το ποσοστό των «μετέωρων» ψηφοφόρων αυξάνεται στην πρόθεση ψήφου (που αποτελεί πρόβλεψη) κατά 12,4%, από το 29,5% στο 41,7%.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...

2 thoughts on “Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ! Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ!

  1. ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΜ.
    Γιατί τώρα η μήνυση του Ε.ΠΑ.Μ. επί Εσχάτη Προδοσία;
    Του Δημήτρη Καζάκη
    Είναι η πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία αυτού του τόπου – κι όχι μόνο – που πολιτικό κόμμα, όπως το αναγνωρίζει ο ισχύων νόμος, καταθέτει μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία εναντίον όσων αλλοίωσαν ή και κατέλυσαν με τις πράξεις τους το συνταγματικό πολίτευμα της χώρας. Η κατάθεση της μήνυσης αυτής δεν έγινε μόνο με σκοπό την δίωξη και καταδίκη των υπευθύνων, αλλά πρώτα και κύρια για την αποκατάσταση της δημοκρατικής και συνταγματικής ομαλότητας στην Ελλάδα.

    Είναι γνωστό ότι το Ε.ΠΑ.Μ. από την ιδρυτική του διακήρυξη τον Ιούλιο του 2011, ένα εκ των 5 βασικών προταγμάτων του ήταν και παραμένει η άσκηση δίωξης επί εσχάτη προδοσία όσων ψήφισαν, υπέγραψαν, εφάρμοσαν τα μνημόνια και τα παρελκόμενά τους. Ήταν η πρώτη και η μόνη πολιτική δύναμη που έθετε στο πρόγραμμά της ως έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πολιτικής της την άσκηση δίωξης. Πίστευε τότε, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει και σήμερα ότι χωρίς μια τέτοια δίωξη δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα και να ανορθωθεί εκ βάθρων με όρους δικαίου και δημοκρατίας προς όφελος των πολιτών της.

    Προσυπογράφουμε το ψήφισμα, http://chn.ge/2H3YAzh
    https://uploads.disquscdn.com/images/45caddd4b4556f9c7eef4f53cdc203cc9e2f9429f903312421ec6116e40ef42f.jpg

    Κι όχι μόνο αυτό. Μια τέτοια μήνυση δεσμεύει πρώτα και κύρια αυτούς που την καταθέτουν. Δεν μπορεί μια πολιτική δύναμη που εμπλέκεται και σηκώνει στους ώμους της μια τέτοια μήνυση, να κάνει πίσω. Να υποχωρήσει δηλαδή και να αθωώσει το καθεστώς των μνημονίων μαζί με όλες τις συνέπειες τους για τη χώρα και τους πολίτες της.

    Αν σ’ αυτόν τον κατάλογο των παραστατών της μήνυσης, προστεθεί κι ένας κατάλογος απλών πολιτών, τότε είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει αυτό που είχε πει κάποτε ο καθηγητής κ. Κασιμάτης: Μπροστά σ’ ένα κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών από απλούς πολίτες κανείς Έλληνας δικαστής δεν θα βρεθεί να παραβλέψει μια καλά στοιχειοθετημένη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.

  2. ΔΕΝ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ…"ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΙ ΤΟΥ "ΜΕΓΑ"…ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΧΩΡΙΣ…"ΠΤΥΧΙΟ" ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ …"ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΡΑ…

    ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, Ο κ. "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ, ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΟΜΙΚΗ" ΚΙΝΗΣΗ, ΩΘΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ…"ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΠΑΤΡΙΔΑ…

    ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ", ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ…"ΠΡΩΗΝ" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…"ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ", ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ…ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ…

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ …"ΠΡΩΗΝ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ…"J.P.MORGAN", ΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΑ…"ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ…"ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΚΑΘ' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ…ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…

    Ο…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ "302" ΓΙΑ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ", ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο κ. ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑ…"ΣΤΗΡΙΞΕΙ" ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ…ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ…ΓΝΩΣΗ ?

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο κ. ΚΑΖΑΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΣΤΟΝ κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ "ΥΠΕΓΡΑΨΕ" ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ …"ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ…"Α.Α.Δ.Ε." ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ" ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ…"ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ" ?

    Ο…"ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" κ. ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ "ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ…ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ" ? ΑΡΑ ΟΛΟΙ, ΑΣΠΡΟΙ, ΜΑΥΡΟΙ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΚΙΤΡΙΝΟΙ, ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ …"ΕΛΛΗΝΕΣ" ?

    ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ …"ΞΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΛΗΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ…"ΡΥΖΟΓΑΛΟ" ΜΕ ΤΟ…"ΤΖΑΤΖΙΚΙ"…

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ, Ο κ. "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ, ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ…"ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΟ …"ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ", ΜΕ ΤΟΝ…κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ, ΤΟΝ…κ. ΒΑΡΟΥΧ-ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΕΚΛΕΚΤΟ" ΜΑΣ…ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ…

    ΤΡΕΙΣ…"ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ" ΚΑΙ ΕΝΑΣ…"ΝΤΕΝΕΚΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ "ΜΕΣΑ", ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ … "ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ"…

    …ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΥΝΗΣΗ ΕΠΙ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ", ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΑΖΑΚΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ?…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.