Αξίζει να το διαβάσετε: Ο Θεός πάντα είναι εκεί που πρέπει και μας δίνει ότι χρειαζόμαστε!

Μια φορά κάποιος ζήτησε απ’ το Θεό ένα λουλούδι και μια πεταλούδα. Ο Θεός όμως αντί γι’ αυτά Του έδωσε ένα κάκτο και μια κάμπια.Αυτό στεναχώρησε τον άνθρωπο. Δεν μπόρεσε να καταλάβει, γιατί δεν πήρε αυτό που ζήτησε. Είπε μέσα του, λοιπόν:

Ο Θεός έχει να νοιαστεί για τόσους ανθρώπους… Και αποφάσισε να μην ζητήσει εξηγήσεις. Μετά από λίγο καιρό πήγε να κοιτάξει αυτά που του είχαν δοθεί και τα ‘χε ξεχάσει.

Προς έκπληξή του, απ’ τον αγκαθωτό και άσχημο κάκτο. Είχε φυτρώσει ένα όμορφο λουλούδι.

Και η άσχημη κάμπια είχε μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη πεταλούδα.

Ο Θεός τα κάνει πάντα όλα σωστά! Ο τρόπος που ενεργεί είναι πάντα ο καλύτερος, ακόμα κι αν σε μας φαίνεται λανθασμένος. Αν ζήτησες από το Θεό κάτι και πήρες κάτι διαφορετικό, δείξε Του εμπιστοσύνη.

Μπορείς να είσαι σίγουρος πως Αυτός θα σου δίνει,πάντα αυτό που χρειάζεσαι τη κατάλληλη στιγμή. Αυτό που θέλεις… δεν είναι πάντα κι αυτό που χρειάζεσαι! Το αγκάθι του σήμερα… Είναι το λουλούδι του αύριο!

Ο Θεός σου δίνει πάντα ό,τι σου χρειάζεται

loading...

13 thoughts on “Αξίζει να το διαβάσετε: Ο Θεός πάντα είναι εκεί που πρέπει και μας δίνει ότι χρειαζόμαστε!

  1. ηθελα να ηξερα τους πολεμους ποιος τους δινει. γιατι αμα ειναι κατι καλο τρεχουν οι θρησκοληπτοι και το χρεωνουν στο θεο, για ολα τα κακα της ανθροπωτητας φται οι ανθρωποι. τελος η υπαρχει και ρυθμιζει τα παντα απο τους πολεμους και την αδικια η δεν υπαρχει οποτε μην μας τα πριζεται με το θεο. 300.000 παιδακια στη ΣΥΡΙΑ δεν θα μεγαλωσουν που ειναι ο θεος υποκριτες. οσο για τον κληρο κυκλοφορει μεσα στη χλιδα και τον χρυσο και ο κοσμος πειναει. ουυυυυ υποκριτες, κανατε ενα μυθο με το θεο και εκμεταλευεσται τον κοσμο. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΙΣ.

  2. Οι Xριστιανοί, στην συντριπτική τους πλειονότητα, δεν έχουν διαβάσει ποτέ στη ζωή τους, ούτε μια αράδα από το ιερό βιβλίο της θρησκείας τους. Απλώς καταπίνουν αμάσητο, ό,τι τους ταΐζουν, αυτοί που υποτίθεται ότι το έχουν διαβάσει (ιερατείο, θεολόγοι, κατηχητές), οι κατ΄επάγγελμα χριστιανοί δηλαδή.

    Οι Xριστιανοί, θέλουν να πιστεύουν ότι η Α. Γραφή, έχει ηθικοπλαστικά μηνύματα, ότι ο Θεός των Ιουδαίων είναι……"Πανάγαθος".
    Μία απλή όμως ανάγνωση της Αγίας Γραφής, καταρρίπτει αυτό.

    Ακολουθεί μικρό δείγμα.

    Δευτερονόμιον 22:20-11
    Γυναίκα που δεν βρίσκεται παρθένα, την πρώτη νύχτα του γάμου της, θεωρείται πόρνη και λιθοβολείται μέχρι θανάτου…

    "Αν…η κόρη δεν βρεθεί παρθένα, τότε θα βγάλουν έξω τη νέα, στη θύρα τού σπιτιού τού πατέρα της, και οι άνθρωποι της πόλης της θα τη λιθοβολήσουν με πέτρες, και θα πεθάνει· επειδή, έπραξε αφροσύνη στο Ισραήλ, διαπράττοντας πορνεία στο σπίτι τού πατέρα της."

    Γένεσις, 19: 24-25
    Ο Θεός καταστρέφει τα Σόδομα και τα Γόμορρα, σκοτώνοντας όλους τους κατοίκους των, πλην των "αγίων", "δίκαιων" και "ενδόξων" Αβραάμ και Λωτ.
    Ο μεν πρώτος, προηγουμένως είχε εκπορνεύσει την σύζυγό του Σάρα και πλούτισε από αυτό, ενώ ο δεύτερος λίγο αργότερα θα κάνει έρωτα και θα αποκτήσει παδιά με τις…. κόρες του!
    "….Και έβρεξε ο Κύριος επάνω στα Σόδομα και τα Γόμορρα θειάφι και φωτιά από τον Κύριο του ουρανού· και κατέστρεψε αυτές τις πόλεις, και όλα τα περίχωρα, και όλους τους κατοίκους των πόλεων, και τα φυτά τής γης….."

    Ἰησοῦς τοῦ Ναυῆ ἃ΄18
    "Καὶ λέγει Κύριος πρὸς τὸν Ἰησοῦ τοῦ Ναυῆ : "Πᾶς ἄνθρωπος ὅστις ἐναντιωθῆ εἰς τὰς προσταγᾶς σου καὶ δὲν ὑπακούση εἰς τοὺς λόγους σου κατὰ πάντα ὅσα προστάξης αὐτὸν ἂς θανατώνηται."

    Σαμουήλ Α', 15: 2-3
    Έτσι λέει ο Κύριος:
    "Θα εκδικήσω όσα έκανε ο Αμαλήκ στον Ισραήλ, ότι του αντιστάθηκε στον δρόμο όταν ανέβαιναν από την Αίγυπτο· πήγαινε τώρα και πάταξε τον Αμαλήκ, και εξολόθρευσε κάθε τι που έχει, και μη τους λυπηθείς· αλλά, θανάτωσε και άνδρα και γυναίκα, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ, και βόδι και πρόβατο, και καμήλα και γαϊδούρι".

  3. Εσύ αγνοείς πλήρως την διδασκαλία του Χριστού και επομένως την Ορθόδοξη Πίστη.

    1) Ο Θεός άφησε ελεύθερο τον άνθρωπο, επομένως ο καθένας κάνει ό,τι αυτός κρίνει καλό ή σωστό. Ο Κλίντον π.χ. έκρινε ότι είναι καλό να εξολοθρεύσει ένα λαό, όπως το Ιράκ και τον Σαντάμ.
    Αν ο Θεός έθετε υπό τον απόλυτο έλεγχο τους ανθρώπους, εσύ δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις στο σχόλιό σου εναντίον του Θεού.

    2) Εσύ, εάν π.χ. είσαι πατέρας, προφανώς ως φιλόστοργος γονιός φροντίζεις για το καλύτερο των παιδιών. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιδιά σου θα ευτυχήσουν. Μπορεί να ακολουθήσουν τον δρόμο της κακίας, της ανομίας και της αθλιότητας. Ο Θεός θέλει το καλύτερο για τους ανθρώπους, όμως οι άνθρωποι κάνουν πράγματα που δεν συμφωνούν με τη θέληση του Θεού.

    3) Ο Θεός είναι αναφανδόν υπέρ του καλού, άρα το καλό αποδίδεται στον Θεό. Ο θεός δεν προτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν το κακό. Ο Θεός δεν προέτρεψε τον Κλίντον να βομβαρδίσει και να κάψει τον λαό του Ιράκ. Το κακό στον λαό του Ιράκ δεν το έκανε ο Θεός, αλλά ο Κλίντον.

    Αυτά όμως είναι δύσκολο να τα καταλάβει κάποιος που δεν θέλει να τα καταλάβει.

  4. Σου έχω δώσει αποστομωτικές απαντήσεις στο παρελθόν για όλα όσα γράφεις ανωτέρω, αλλά εσύ ''το γουδί το γουδοχέρι''.

  5. Εσύ που λες ότι έχεις διαβάσει όλες της αράδες της Αγίας Γραφής, ούτε κατάλαβες ούτε θα καταλάβεις ποτέ ότι ο Ορθόδοξος Χριστιανός ακολουθεί τον Χριστό και την διδασκαλία του.

    Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν ότι το γεγονός ότι οι τότε Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό δεν είναι ηθικοπλαστικό μήνυμα.

    Εάν η σταύρωση του Χριστού ήταν ηθοπλαστικό μήνυμα, δηλαδή άξιο μιμήσεως από τους ανθρώπους, θα έπρεπε εμείς σήμερα να σταυρώνουμε οποιονδήποτε πιστεύει στον Χριστό ! ! !

  6. Αγία Γραφή

    Σαμουήλ Α', 15: 2-3
    Λέει ο Κύριος: "Θα εκδικήσω όσα έκανε ο Αμαλήκ στον Ισραήλ, ότι του αντιστάθηκε στον δρόμο όταν ανέβαιναν από την Αίγυπτο· πήγαινε τώρα και πάταξε τον Αμαλήκ, και εξολόθρευσε κάθε τι που έχει, και μη τους λυπηθείς· αλλά, θανάτωσε και άνδρα και γυναίκα, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ, και βόδι και πρόβατο, και καμήλα και γαϊδούρι".

    Να σκοτώνετε το άτακτο και ανυπάκουο παιδί σας!
    Αγια Γραφή
    Δευτερονόμιον 21: 20-21
    20 και θα πουν στους πρεσβύτερους της πόλης του: Αυτός ο γιος μας [είναι] πεισματώδης και απειθής· δεν υπακούει στη φωνή μας· είναι λαίμαργος και μέθυσος·

    21 και όλοι οι άνθρωποι της πόλης του θα τον λιθοβολήσουν με πέτρες, και θα πεθάνει. Και θα εξαφανίσεις το κακό από ανάμεσά σου· και ολόκληρος ο Ισραήλ θα ακούσει και θα φοβηθεί.

    Επίσης να σκοτώνετε τα παιδιά όταν καταρασθούν τους γονείς τους.

    Αγία Γραφή
    Λευτικόν 20-9
    "Όποιος καταραστεί τον πατέρα του ή τη μάνα του, πρέπει εξάπαντος να θανατωθεί· είναι ο ίδιος υπεύθυνος για το θάνατό του, γιατί καταράστηκε τους γονείς του".

    Ο Λατίνος (ή Ιλλυριός) αυτοκράτορας Μ. Κωνσταντίνος διέπραξε σωρεία φόνων και μεταξύ αυτών δολοφόνησε τον γιό του Κρίσπο.
    Γι αυτό και η Εκκλησία τον ανηγόρευσε "άγιο", "μέγα" και "ισαπόστολο".

    Η αυτοκράτειρα Ειρήνη η Αθηναία, που παντρεύτηκε τον Τούρκο (Χάζαρο) αυτοκράτορα Λέοντα τον Δ' (775-780), δολοφόνησε τον γιό της.
    Γι αυτό και η Εκκλησία την τιμά.

    Ο Χριστιανισμός είναι ίσως η μόνη θρησκεία που έχει μίσος
    κατά των παιδιών και τιμά παιδοκτόνους.

  7. *******************************************
    Ηθικοπλαστικά μηνύματα είχε μόνο η αρχαία ειδωλολατρία.
    Η φρικτές θυσίες ανθρώπων (Ελλήνων πολιτών) τις οποίες προσέφεραν οι ειδωλολάτρες στους θεούς τους είχε ηθικοπλαστικό μήνυμα.
    Γι' αυτό αυτή η ηθική πράξη των ανθρωποθυσιών συνέχιζε να μεταδίδει το ηθικοπλαστικό της μήνυμα μέχρι τα χρόνια της επικράτησης του Ορθόδοξου Βυζαντίου.
    Οι Ορθόδοξοι όμως του Βυζαντίου δεν κατάλαβαν ότι οι φρικτές ανθρωποθυσίες έχουν ηθικοπλαστικό μήνυμα και τις κατάργησαν !
    *******************************************

  8. Σου έχω δώσει αποστομωτικές απαντήσεις στο παρελθόν για όλα όσα γράφεις ανωτέρω, αλλά εσύ ''το γουδί το γουδοχέρι''.

  9. ****************************************************
    Η απάντηση σε ένα έκαστο από τα ανωτέρω γραφόμενα θα έπαιρνε πάρα πολύ χρόνο, επειδή όμως για δυο θέματα οι απαντήσεις είναι πολύ σύντομες θα τις αναφέρω:

    1) Ο Μέγας Κωνσταντίνος, αν διέπραξε εγκλήματα, τα διέπραξε ως ειδωλολάτρης. Βαπτίστηκε χριστιανός ολίγον προ του θανάτου του. Επομένως άξια κατακρίσεως είναι η πίστη του στην ειδωλολατρία.

    2) Η Ειρήνη η Αθηναία δεν τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

    Μολονότι ξέρουν την αλήθεια, αναμασούν τα ίδια πράγματα.
    Ο έχων νουν νοείτω.
    *******************************************************

  10. Γιατί οι αντιπαθούντες την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ''σπάζουν'' συνεχώς τα μούτρα τους;

  11. Η προπαγάνδα και η αναμάσηση των ίδιων και των ίδιων στοχεύει σε εκείνους που αγνοούν την Αγία Γραφή ή έχουν χλιαρή Πίστη.
    Αυτοί που κάνουν την προπαγάνδα ξέρουν την αλήθεια, γι' αυτό και δεν μπορούν π.χ. να αντικρούσουν το σχόλιο π.χ. του 2:37 μ.μ.

  12. Έλα, πες μας. Πότε η Εκκλησία τιμά την Ειρήνη την Αθηναία;
    Έχεις κότσια να απαντήσεις; Γιατί κρύφτηκες;

  13. Theos einai eleftheria. Afinei tous anthropous na apofasizoun oi idioi. Kai etsi o diavolos ekmetalevetai tin eleftheria pou edose o Theos stous anthropous, gia na tous parasyrei kai sto telos na tous katastrepsei, kai opos fainetai ta kataferbei poly kala. Oso gia tin palia diathuki tin opoia provallei enas apo tus sxoliastes, den einai to vivlio ton xristianon. Ton lithovolismo kai tin thanatiki poini ta katargise o Xristos. Etsi o Xristos symplirose tis grafes, me to na katargisei tin ideologia ton farisaion opos i thanatiki poini, i opoia den einai entoli tou Theou, alla fanatikon anthropon, oi opoioi len oti einai entoli tou Theou. Paromoia ideologia exei kai to islam. O Xristos einai eleftheria.

Comments are closed.