ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ

Υπάρχουν  γκρουπακια παιδιών με πολλές μαθησιακές δυσκολίες  , χαμηλή νοημοσύνη, διάσπαση προσοχής, νευρολογικά,  και πολλά άλλα, που ετοιμάζονται να φύγουν στο εξωτερικό να κάνουν κάτι.

Προσέχετε τα άτομα που λένε οι ικανοί φεύγουν έξω. Είναι ψέματα. Εξυπηρετούν συμφέροντα. Πολλοί πτυχιούχοι φεύγουν έξω να βρουν δουλεια να εξαρτηθούν από κάπου.  Δε σημαίνει ότι είναι και ικανοί. Ο ικανός άνθρωπος είναι παντού ικανός. Δεν υπάρχει πιο ικανός σήμερα απ αυτόν που ζει και επιχειρεί στην Ελλάδα και πληρώνει τους ΔΥ κ συνταξιούχους,ενώ θα μπορούσε άνετα να φύγει. 

Αυτοί που φεύγουν περιμένουν απτις συντάξεις που δίνουν στην Ελλάδα ικανοί άνθρωποι στους γονείς  κ παππούδες τους. Μετά σε κάθε χώρα  υπάρχει κατάσταση ισορροπίας. Υπάρχουν οι βραδύνοες, οι έξυπνοι, οι  διαταραγμένοι.

Έτσι δημιουργείται το παζλ Παντού τα πάντα.(εισι) Οι άνθρωποι που τα λένε αυτά, έχουν λόγο. Είναι αυτοί που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν προλάβαινε να βήξει η προηγούμενη κυβέρνηση, άφριζαν, ακόμα και για ασήμαντα θέματα. Έχουμε τις αναρτήσεις τους.

Τωρα πάνε να βγουν λάδι και κάνουν ότι δεν είπαν τίποτα.  Σκέπτονται ο κόσμος ξεχναει. Ας πω ψέματα να κάνω τη δουλειά μου. Μερικοί τσιμπανε όπως με τον Σωρρα. 

Μη πιστεύετε στα συμφέροντα δημοσιολογουντων, και φυσικά όλους αυτούς τους μαυρίζουμε γιατί μας έφεραν την καταστροφή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

loading...

2 thoughts on “ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ

  1. Ο ΚΕΝΕΝΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ (ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙ ΠΡΕΟΕΙ ΝΑ ΚΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ).
    Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης ΟΜΗΡΟΣ. Δηλ μόνον ἕνας εἶναι ὀ καλός οἰωνός νά ἀγωνίζεσαι γιά τήν πατρίδα σου.
    Ὁ Μέγιστος τῶν φιλοσόφων Σωκράτης μας ἀφήνει ὡς παρακαταθήκην τό: Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερον ἔστιν ἡ πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρα καί παρά θεοῖς καί παρ’ ἀνθρώποις τοῖς ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ

  2. Ποιό ηλήθια ανάρτηση δεν διαβάσει, αυτός που τα έγραψε, ή δεν ζει στην Ελλάδα ή είναι πολύ ηλίθιος να πείσει εμένα, να πιστέψω σε αυτές ηλίθιες κατασκευές,
    Δεν ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις ; σε ποιούς απευθύνεσαι; στους Πακιστανούς; Δεν μας αφήνετε στο πόνο μας ρε γουρούνια που έχετε βολευτεί και δεν ξέρετε πως να δικαιολογήσετε την κατάντια και τη καταστροφή που φέρατε σ'αυτό το τόπο, στερέψατε τη χώρα από νέους Ανθρώπους και μιλάτε, Ηλίθιοι.

Comments are closed.