Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας- Πορείες για ΔΕΗ- Συντάξεις και νοσοκομεία

Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας σήμερα καθώς προγραμματίζονται τρεις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας για τη ΔΕΗ, τις συντάξεις και την κατάσταση στην οικονομία.

Πρώτοι δίνουν ραντεβού στις 10:00 το πρωί στην πλατεία Κοτζιά οι συνταξιούχοι που διαμαρτύρονται για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς που σκοπεύει να εφαρμόσει η κυβέρνηση το 2019, η οποία αντιστοιχεί σε αφαίμαξη 2-3 συντάξεων ετησίως , την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου στα 5.600€.

Για τις 10:30 έχει προγραμματιστεί έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη η προσυγκέντρωση των μελών της ομοσπονδίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Οι εργαζόμενοι της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού στη συνέχεια, στις 12:30 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος καθώς θα κορυφώνεται η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Η ΠΟΕΔΗΝ από την πλευρά της προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 το πρωί έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ στην οδό Ζαχάρωφ στους Αμπελοκήπους. Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ και ζητούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων του κλάδου.

Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων η ΠΟΕΔΗΝ έχει κυρήξει στάση εργασίας από τις 10 έως τις 3 μετά το μεσημέρι ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία.

loading...

5 thoughts on “Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας- Πορείες για ΔΕΗ- Συντάξεις και νοσοκομεία

  1. Ξερετε ποτε δεν λειτουργει μια δημοκρατια; Οταν εχουμε μια εκρυθμη κατασταση. Οταν ενας ολοκληρος λαος πειναει. Οταν αυτος ο λαος και φυσικα η χωρα οπου κατοικει, κινδυνευει με εξαφανιση.
    Ως πότε αυτή η απίστευτη ηλιθιότητα του ελληνικού εκλογικού σώματος που επιμένει να ψηφίζει κάποιον από αυτούς που δείχνει η τηλεόραση..
    Πανω απτην οικονομια το δικαιο και το κρατος, υπαρχει η ανθρωπινη ζωη. Δεν μπορεις να λες ότι εχεις οικονομια και να πεθαινει ο λαος..
    Μην αυταπατασθε ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ?

  2. Δεν πιάνουν, ούτε έπιασαν ποτέ τόπο οι μουτζες οι βρισιές ούτε καν οι πορείες και οι διαδηλωσεις. Τα δοκιμάσαμε όλα αυτά. Δεν βγήκε τίποτα απολύτως.
    ΈΝΑ μόνο πιάνει σαυτούς, να τους στερήσεις ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΕΝΑ μόνο πράγμα τους φοβίζει, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

    Το ξέρουμε, το έχουμε καταλάβει, απλά πρέπει να το εμπεδώσουμε, και φυσικά να το κάνουμε να διαδωθει σε όλο και περισσότερο κόσμο ώστε να γίνει πράξη αύριο κιόλας.

    Από στόμα σε στόμα. Έτσι γίνεται η αντίσταση, κάνοντας ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, και όχι κάνοντας ο,τι κιαν σου πουν χωρίς να βγάλεις άχνα.
    Και τότε να δεις αν θα βγάλουν το μήνα χωρίς στάλα αίμα.

    Και να θυμόμαστε ένα πράγμα, ότι όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση υπάρχει τυραννία, όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό υπάρχει ελευθερία. !!

  3. Φτασαμε να εχουμε ένα εγκληματικο πολιτικο προσωπικο, τοσο πορωμενοι σαυτο που κανουν, που δεν τους νοιαζει ακομα και μπροστα τους να σφαζεται κοσμος.!! Κιαν δεν το αντιληφθουμε ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.!

  4. Με αρχηγο τον ευταξια ολη στη πορεια

  5. ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΑΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙ

Comments are closed.