ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΑΚΗ (ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ (ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Πόλεμο λάσπης ξεκινούν τα «πιστόλια» της μεταλλαγμένης ΝΔ. Θεοδωρικάκος και Σπυράκη γνωστοί τηλεοπτικοί και κατ’ ιδίαν υβριστές του Κώστα Καραμανλή, ετοιμάζουν την προπαγάνδα που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν, τόσα χρόνια τώρα. Άλλωστε γι αυτό βρίσκονται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφενός γιατί είναι υπερασπιστές του Κώστα Σημίτη και αφετέρου γιατί ξέρουν πως θα διώξουν από τη ΝΔ όλους τους γνήσιους Νεοδημοκράτες.

Ο Νίκος Καραχάλιος που βρίσκεται στο επίκεντρο δημοσιευμάτων ως μπροστάρης του νέου πατριωτικού κεντροδεξιού κόμματος, αποτελεί ταυτόχρονα το κόκκινο πανί για τον Μητσοτάκη και την παρέα του γιατί τόλμησε να αμφισβητήσει το μεγαλείο του ανδρός.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

2 thoughts on “ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΑΚΗ (ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ (ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

  1. Σιγα μην ασχολουνται με τον Καραχαλιο και τους υπολοιπους πατριωτες. Ολοι αυτοι θελουν ΣΥΡΙΖΑ και ο κοσμος το εχει καταλαβει. Δεν υπαρχουν πατριωτες .Μονο προσωπικα συμφεροντα τιποτα αλλο. Το τομαρι τους.

  2. O KARAXALIOS MAS ELIPE OSO MEGALONI I PSALIDA ME TO SKILOLOI TOU SIRIZA TOSO THA OYRLIAZOUN TA SKILIA TORA VRIKAN TON KARAXALIO!!!!PIOS ASKOLITE ME AYTO TO APOLIFADI!!!!

Comments are closed.