Αυλωνίτου σε Δημήτρη Καμμένο: Να πας στη ΝΔ- Η αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ: Αν συνεχίσετε αυτό το βιολί σας βλέπω το καλοκαίρι για εκλογές- ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα άνευ προηγουμένου ξέσπασε στον “αέρα” της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, όταν “έπεσε” στο τραπέζι ο κατώτατος μισθός.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου απευθυνόμενη στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένο, του είπε να πάει στην ΝΔ, εφόσον αυτήν την άποψη εκφράζει.

“Δεν πιστεύω αυτά που ζω σήμερα” σχολίασε ο κ. Καμμένος, ο οποίος απάντησε ότι με τη στάση της, οδηγεί τη κυβέρνηση σε εκλογές το καλοκαίρι. Μάλιστα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για προσβολή στο πρόσωπό του και ότι θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα, το οποίο θα το θέσει και στον Πάνο Καμμένο, ζητώντας και τη θέση του Πρωθυπουργού. Έθεσε δε, ζήτημα παραίτησής του, αλλά και άλλων βουλευτών που συμφωνούν μαζί του, τονίζοντας τον αριθμό των βουλευτών που απαρτίζουν αυτήν την κυβέρνηση, η οποία τους χρειάζεται για να συνεχίσει.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ:

loading...

1 thought on “Αυλωνίτου σε Δημήτρη Καμμένο: Να πας στη ΝΔ- Η αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ: Αν συνεχίσετε αυτό το βιολί σας βλέπω το καλοκαίρι για εκλογές- ΒΙΝΤΕΟ

  1. Κανένα πρόβλημα και καμιά διχογνωμία δεν υπάρχει στην κυβέρνηση. Μαζί τα ψήφισαν όλα και για τον κατώτατο μισθό. Και συμφωνούν σε όλα μεταξύ τους. Αλλωστε πιο πριν η Αυλωνίτου είπε ότι ο κατώτατος μισθός θα διαμορφωθεί μέσα απ' τις συλλογικές συμβάσεις. Δε μίλησε για απευθείας ανάμιξη της κυβέρνησης. Οπότε ζήσε Μάη μου να φας τριφύλι.
    ΄Ο,τι συνέβη μεταξύ τους σήμερα μου φαίνεται ένα κακοστημένο σενάριο. Μπορεί να βλέπουν στην κυβέρνηση ότι τους συμφέρει τώρα να γίνουν εκλογές κι όχι το Φθινόπωρο ή το 2019. Κάπως ομως πρέπει να τις φέρουν αυτές τις εκλογές χωρίς να φανεί ότι τις θέλουν τώρα. Κι ο κ. Καμένος είναι ο χρήσιμος λαγός.

Comments are closed.