Μητσοτάκης για μητρώο στελεχών: «είναι όλοι τους ψυχασθενείς»

Μετανιωμένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την ιστορία με τη φάμπρικα στελεχών που στήθηκε. «Είναι όλοι τους ψυχασθενείς και θέλουν με το καλημέρα, να γίνουν υπουργοί, βουλευτές και γενικοί γραμματείς», δηλώνει συνεχώς στους στενούς του συνεργάτες.
Η αποτυχία του εγχειρήματος χρεώνεται στον Τάκη Θεοδωρικάκο που είχε τη φαεινή ιδέα να αλλοιώσει το χαρακτήρα του κόμματος (κατά τις δικές του αντικαραμανλικές ορέξεις) με στελέχη που αναζητούν επί της ουσίας, εργασία και είσοδο στον μηχανισμό εξουσίας και όχι φυσικά να προσφέρουν – ούτε καν στον ίδιο τον Μητσοτάκη.

Μέχρι και ο πρόεδρος ΝΔ που χαρακτηρίζεται για τις νεοφιλελεύθερες γιάπικες αντιλήψεις του, έχει αγανακτήσει με την όλη κατάσταση γιατί έχει δημιουργηθεί μία προσδοκία αποκατάστασης, σε ανθρώπους με έντονες ψυχικές διαταραχές και εξουσιολαγνεία. Είναι πολύ έντονο το φαινόμενο της καθημερινής πίεσης αυτών των «στελεχών» που επίμονα ζητούν ραντεβού από τον Πρόεδρο ΝΔ, με σκοπό την χειραγώγησή του και την προσπάθεια δημιουργίας κλίματος συμπάθειας για την επόμενη ημέρα.

Ταυτόχρονα έντονη είναι η δυσαρέσκεια των βουλευτών του κόμματος που ήδη νιώθουν αποκλεισμένοι από τους κολλητούς του Προέδρου Θεοδωρικάκο, Σπυράκη, Κυρανάκη και με το «μητρώο στελεχών» όλο αυτό γίνεται περισσότερο εκρηκτικό.

«Πρόεδρε, δεν μπορείς να κάνεις πίσω, τώρα είναι αργά», του λένε οι καθαρά κομματικοί και περισσότερο συνετοί όπως ο Θανάσης Νέζης, για το φιάσκο με το μητρώο στελεχών. «Ας κερδίσουμε τις εκλογές και θα δούμε τις θα κάνουμε με αυτούς τους ψυχασθενείς», του επισημαίνουν.

Ο Ρηγιλλάκος

https://rigillakos.wordpress.com/

loading...

9 thoughts on “Μητσοτάκης για μητρώο στελεχών: «είναι όλοι τους ψυχασθενείς»

  1. Αληθεύει πως κάποιες τρελάρες κυκλοφορούν ήδη με την κουτάλα στην τσέπη;

  2. Κάποια παρτάλια μάλιστα φρόντισαν να προμηθευτούν και εφεδρική κουτάλα, μην του σπάσει η πρώτη από την γρήγορη "μάσα" και τις υπερωρίες που ΘΑ κάνουν…

  3. Τάκης Θεοδωρικάκος (;): Αρχικουτάλας ή αρχισαρσέμης; That's the point!

  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ,ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΩΝ,ΨΗΦΙΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ,ΣΥΜΜΕΤΕΙΟΧΕ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΥΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΚΟΠΙΩΝ,ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΚΑ..ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΟΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΝΟΙΚΥΡΑΙΟΙ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ?

  5. Εδω και καιρό μια σκέψη φαγουρίζει το μυαλό μου,γιατί ο κουρασμένος Καραμανλής δε λύνει με ένα τηλεφώνημα στον κουμπάρο Ερντογάν το θέμα των δύο στρατιωτικών που παγιδεύτηκαν στο 'Εβρο;

  6. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΜΕ ΔΙΠΙΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΚΡΟΜΥΔΑΚΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΑΤΑΤΑ ΑΣΤΑ ΦΑΣΟΥΛΑΔΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΟ

  7. Σκανδαλο Novartis:Αποκαλυπτουμε το ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με τον ανθρωπο των Αδωνη Βοριδη και Παπασταυρου που αλωνιζε στο Υπουργειο Υγειαs (ΒΙΝΤΕΟ)
    Εφτασαν να τον χαρακτηριζουν"ατυπο αναπληρωτη υπουργο Υγειαs"!
    Ο λογοs;Οταν ο Αδωνηs Γεωργιαδηs και ο Μακηs Βοριδηs ηταν υπουργοι Υγειαs το μελοs τηs παλιοπαρεαs του ΛΑΟΣ,….ο φαρμακοποιοs Μπαμπηs(Χαραλαμποs)Καραθανοs,αναλαμβανε κομβικηs σημασιαs ρολο στα ραντεβου με τουs φαρμακευτικουs κολοσσουs και…οχι μονο!
    Βουιζε η πιατσα τοτε!
    Ελεγαν τοτε πωs αυτοs ηταν που βρισκοταν πισω απο τη χαραξη τηs πολιτικηs στο εν λογω υπουργειο.
    Την εποχη που ο Αδωνηs Γεωργιαδηs και ο Μακηs Βοριδηs ηταν υπουργοι Υγειαs την εποχη που η Novartis εκανε οτι ηθελε ο Μπαμπηs Καραθανοs παρεμενε ο βασικοs συμβουλοs ολων των υπουργων Υγειαs!Ηταν ο ανθρωποs πισω απο τα φωτα τηs δημοσιοτηταs τον οποιο οι Γεωργιαδηs και Βοριδηs τον ακουγαν με ευλαβεια!
    "Η Βιτρινα αλλαζε ο Καραθανοs εμενε"!
    Υ.Γ οποια πετρα κι αν σηκωσειs τα λαμογια του περιστεροχεσμενου θε να βρειs…

  8. συγγνωμη για τη παρατηρηση Αδωνης δεν γραφεται με ητα αλλα με γιωτα ο καρατζαφερης τι σου εχει κανει ??? ειναι τοσο νοστιμουλης και αγιος ανθρωπος μεχρι το περιστερι
    << αγιο πνευμα >> τον κοτσουλισε τι αλλο θες να γινει για να πιστεψεις

  9. O MΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ''ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΝΑΡΚOΜΑΝΕΙΣ'', …

    Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ …

Comments are closed.