ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ;

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΘΑ   ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΨΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΘΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ; 


Γράφει ο (( Λ ))

Με αφορμή το περιστατικό της ανύψωσης της ελληνικής σημαίας στις 5 βραχονησίδες, το μεγαλύτερο κομμάτι του πολιτικού μας…

συστήματος φανέρωσε την υποδούλωση του σε αριστερόστροφες και προδοτικές αντιλήψεις.

Με αφορμή τη βαθύτατα πατριωτική και συνάμα αυτονόητη πράξη 3 Ελλήνων, να ανυψώσουν την ελληνική σημαία σε ελληνικό έδαφος, αντιλήφθηκε και ο πιο δύσπιστος ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι χειρότερο από απλούς πολιτικούς απατεώνες.
 Έχουμε να κάνουμε με συνειδητούς εντολοδόχους οι οποίοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προδώσουν κάθε ιερό και όσιο της πατρίδας μας προκειμένου να παραμείνουν στις θέσεις τους λίγο παραπάνω. 
Φυσικά το ίδιο ήταν και οι προηγούμενοι αλλά δυστυχώς, αν δεν αφυπνισθεί ο ελληνικός λαός, το ίδιο θα είναι και οι επόμενοι.
Από τη στιγμή που έγινε λοιπόν γνωστή η είδηση για το περιστατικό με τις ελληνικές βραχονησίδες, πλήθος πολιτικάντιδων περιδιαβαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και άλλοι μέσω κοινωνικών δικτύων και ρίχνουν εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες στα 3 ελληνόπουλα επειδή (άκουσον άκουσον) τόλμησαν να τοποθετήσουν ελληνικές σημαίες σε ελληνικά εδάφη.
 Από τη μία έχουμε Συριζαίους, όπως ο βουλευτής κ. Βέττας ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων «Μας ντροπιάζει το περιστατικό με τη σημαία στη βραχονησίδα»…….ή ο κ. Ξυδάκης που έκανε δηλώσεις με βάση τις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ απαγορεύει στους Έλληνες να τοποθετούν ελληνικές σημαίες σε ελληνικό έδαφος για τον φόβο των Τούρκων. 
Από την άλλη έχουμε τον ίδιο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο να δηλώνει στο ίδιο μήκος κύματος πως αν κάποιος θέλει να βάλει σημαία σε ελληνικό έδαφος θα πρέπει να είναι και έτοιμος να την υπερασπιστεί ο ίδιος με το αίμα του και πλήθος άλλων τέτοιων δουλικών δηλώσεων από τους πολιτικούς μας ταγούς που έφτασαν σε σημείο να υποστηρίζουν ότι η ανύψωση της ελληνικής σημαίας σε ελληνικό έδαφος είναι πράξη εξωτερικής πολιτικής…! 






loading...

2 thoughts on “ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ;

  1. ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ…

  2. ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ:AΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Comments are closed.