Α.Γκλέτσος: Κάνει δριμεία επίθεση κατά του Κώστα Μπακογιάννη! «Είναι τελειωμένος! Έχει μπλέξει μαζί μου»

Ο Απόστολος Γκλέτσος κάνει νέα επίθεση κατά του Κώστα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso και την Βίβιαν Μπενέκου.«Είναι η προσωποποίηση της πολιτικής ιδιοτέλειας και της πολιτικής αστοχίας»

Εσύ θα έρθεις σε αντιπαράθεση με τον γιο της, τον Κώστα Μπακογιάννη. Πώς κρίνεις το έργο του στην Περιφέρεια;

Όχι απλά δεν έχει κάνει έργο, αλλά έχει βλάψει την Περιφέρεια. Πολλοί σύλλογοι πολιτών τον έχουν στα δικαστήρια. Το μεγάλο θέμα του Ασωπού είναι ήδη στα δικαστήρια από Κίνηση Πολιτών. Έχει κάνει τις μύριες όσες αστοχίες.

Έχεις όμως αντιπαρατεθεί με δυνατό αντίπαλο. Με τζάκι. Δεν φοβάσαι;

Είναι τζάκι, αλλά είναι σβηστό. Ακόμη κι αν του φέρουν ξύλα τα διάφορα συμφέροντα, δεν υπάρχει κανένας που να ξέρει να το ανάψει. Αυτός που ήξερε να το ανάβει, δηλαδή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αποδήμησε εις Κύριον. Εκείνος ήξερε να βρει τα ξύλα και να ανάψει το τζάκι. Ο Μπακογιάννης δεν θα μπορέσει να κάνει ποτέ, πουθενά και τίποτε. Τώρα, αν τον διορίσει αλλού η μαμά του, δεν ξέρω. Είναι τελειωμένος.

Είσαι πολύ σκληρός. Γιατί;

Γιατί είναι η προσωποποίηση της πολιτικής ιδιοτέλειας και της πολιτικής αστοχίας.

Θα δεχτείς ντιμπέιτ μαζί του, όταν έρθει η ώρα;

Το περιμένω και το παρακαλάω. Το προκαλώ. Που να έρθει όμως; Κοτάει; Αλλά εκ των πραγμάτων θα έρθει κάποια στιγμή. Έχει μπλέξει μαζί μου ο Μπακογιάννης. Μέχρι τώρα του τα κανόνιζαν όλα από τα γραφεία. Τώρα θα κάνει μάχη εκ του συστάδην.

loading...

12 thoughts on “Α.Γκλέτσος: Κάνει δριμεία επίθεση κατά του Κώστα Μπακογιάννη! «Είναι τελειωμένος! Έχει μπλέξει μαζί μου»

  1. ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

  2. ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΙΚΟ . Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΤΣΙΠΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

  3. ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΒΑΛΕ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ

  4. ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ .

    ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ … ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ … ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ …

  5. Ο Κωστάκης Μπακογιάννης μπορεί να είναι «σπέρμα» του δολοφονημένου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΠΑΥΛΟΥ, όμως είναι και δημιούργημα της φαμίλιας του εφιάλτη Μητσοντοράκουλα, γαλουχημένος στα στήθια της πρωθιέρειας του νεποτισμού ,της ξενοδουλίας και της Μίεζενς …

    Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μιζοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι δεκαετίες και το Μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο.

  6. Ένα προφητικό αλλά και επίκαιρο σήμερα άρθρο του Παύλου Μπακογιάννη που γράφτηκε πριν 45 χρόνια

    (… Εκείνοι που καταστρατηγούν πρώτοι τους νόμους και δεν σέβονται τους κανονισμούς είναι η λεγόμενη άρχουσα τάξη, η ηγεσία… Είναι καθολική η γνώμη, ότι σε αυτόν τον τόπο μετράει μόνο, όποιος έχει “σχέσεις”, “γνωριμίες”, “μέσα” και φυσικά “χρήμα”. Κι επειδή όποιος έχει αυτό το τελευταίο, αγοράζει και όλα τα άλλα, η απόκτηση χρήματος έχει μεταβληθεί πλέον σε ιδεολογία. Λατρεία του χρήματος και αδίστακτη χρησιμοποίηση κάθε μέσου για την απόκτησή του, και φυσικά ανάλογη χρήση όταν αποκτηθεί…)

    (Απόσπασμα από τη 12σέλιδη προκήρυξη της 17 Ν, με ημερομηνία 18.9.1989 που εστάλη στην «Ελευθεροτυπία» στις 9 Οκτωβρίου 1989)

    «Αποφασίσαμε λοιπόν να εκτελέσουμε τον απατεώνα και ληστή του λαού Μπακογιάννη. Ο κύριος αυτός είναι υπεύθυνος όχι μόνο γιατί έκλεψε τα πρώτα 60 εκατομμύρια του ιδρυτικού κεφαλαίου της Γραμμής αλλά και για τις εκατοντάδες εκατομμύρια που είτε έκλεψε μαζί με τον συνεργάτη του Κοσκωτά για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου Γραμμής, αλλά και για την αγορά μέσω της Γραμμής της Τράπεζας Κρήτης …»

    Ίσως είναι η μόνη ενέργεια της 17 Νοέμβρη που έχει και το νόημα της τιμωρίας προς τον αποστάτη της ιδεολογίας.

    Βέβαια καταληκτικά οι μόνοι ωφελημένοι είναι το Μητσοτακέικο.

  7. …..είπε με στόμφο ο κωλομπαράς….

  8. APOSTOLE ESI TIN DOYLEIASOY!!!!POS TO EIPES TIN ALI FORA OPIOS DEN TON PERNI DEN XEREI TI XANI!!!!!AYTO KOYNA TIN VATA KAI ASE TA ALLA!!!!XA XA XA XA XA

  9. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕΕ.ΞΕΡΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΨΗΣΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ! ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

  10. Σιγά Απόστολε να μην σου λυθεί το ζωνάρι και διπλωθείς …….., σοβαρέψου και άσε τις παπαριές , δεν κερδίζονται εκλογές με λυμένα ζωνάρια αλλά μόνο με ΨΕΜΑΤΑ , δεν διδάχτηκες από τους ΣΥΡΙΖΟ/ΑΝΝΕΛ ,

  11. αν σε βοηθηση ο γκομενος σου ο φασουλης εχης πιθανοτητες να τον κερδισης

  12. Ξεσπαθωσε παλι ο ψευτομαγκας

Comments are closed.