Ναι! Εμείς φταίμε για όλα! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο “ΦΑΣΙΣΜΟΣ”, Η ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζούμε στην εποχή του απόλυτου παραλογισμού, στην “ανοικτή κοινωνία” των εθνομηδενιστών και στην κοινωνία της αγοράς των φιλελεύθερων αρνητών πατρίδος εν ονόματι του κέρδους και του πιο ταπεινού υλικού συμφέροντος.

Παριστάνουν τους μεγάλους “δημοκράτες” τα κάθε λογής ορφανά του Μαρξ, οι υμνητές της πιο σκληρής και αιματοβαμμένης τυραννίας που γνώρισε η ανθρωπότητα, του μπολσεβικισμού και όλοι τους με μία ομοψυχία ζηλευτή είναι ενάντια στους μοναδικούς που παραμένουν αντίθετοι στον ψεύτικο κόσμο τους, σε εμάς, τους Χρυσαυγίτες! Οι μεγάλοι ένοχοι της λεηλασίας και του ξεπουλήματος της Πατρίδος μας συμφωνούν απόλυτα ότι κάποιοι ανάμεσά τους είτε στο κοινοβούλιο, είτε στην κοινωνία είναι οι απόλυτοι εχθροί τους και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Χρυσαυγίτες που με υπερηφάνεια συνεχίζουν τον αγώνα τους εναντίον όλων με θυσίες και πίστη στα Ιδανικά ενός κράτους εθνικού, μιας πολιτείας με πίστη, υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια!

Το απόλυτο κακό του “μεταπολέμου”

Για όλους αυτούς είμαστε οι “φασίστες”, το απόλυτο κακό του “μεταπολέμου”, όπως όρισε την λέξη ο αείμνηστος Ρένος Αποστολίδης. Τι εννοούν όμως με την λέξη “φασίστες” και “φασισμός”; Τίποτε, το οποίο να αφορά την Ιταλία του μεσοπολέμου, με την οποία ουδεμία σχέση έχουν οι Έλληνες Εθνικιστές του 21ου αιώνος. Ιστορικά δε, εξετάζοντας το ζήτημα, οι Έλληνες Εθνικιστές και ένα καθεστώς γι’ αυτούς “φασιστικό”, το καθεστώς της “4ης Αυγούστου” ήταν αυτό που πολέμησε τον ιταλικό φασισμό. Από την άλλη πλευρά, στον “μεταπόλεμο” μαρξιστές και φιλελεύθεροι επιβάλανε μια απόλυτη δικτατορία στην πολιτική ζωή και έτσι ο όρος “φασισμός” ταυτίστηκε με κάθε τι άδικο, με κάθε τι απάνθρωπο και βίαιο.

Μόνο που στα 73 χρόνια της ιστορίας της ανθρωπότητος μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, έγιναν δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες πόλεμοι, στους οποίους συνέβησαν πρωτοφανή εγκλήματα και σφαγές και τους πολέμους αυτούς δεν τους έκανε κανένα φασιστικό και κανένα ναζιστικό καθεστώς, τους έκαναν… καθώς πρέπει “δημοκράτες” και μπολσεβίκοι… Επιπλέον, στην Πατρίδα μας την Ελλάδα, από το 1974 μέχρι σήμερα, από την μεταπολίτευση μέχρι τον καιρό της χρεοκοπίας, επιβλήθηκε με ευθύνη ασφαλώς και της Νέας Δημοκρατίας, η απόλυτη εξουσία της αριστεράς στην δημόσια ζωή! Δεν είμαστε “φασίστες” λοιπόν, και αυτό δεν το λέμε για να απολογηθούμε σε κανέναν εθνοπροδότη, δεν το λέμε για να ενταχθούμε και εμείς σε κάποιο “αντιφασιστικό” μέτωπο, το λέμε πολύ απλά γιατί ο όρος “φασισμός” δεν μας εκφράζει ούτε ιδεολογικά, ούτε πολιτικά. Ο φασισμός πιστεύει ότι υπεράνω του Έθνους είναι το κράτος και εμείς πιστεύουμε στο Έθνος και επιλέγουμε την θέση του μεγάλου πατέρα του Ελληνικού Εθνικισμού Ίωνος Δραγούμη, ο οποίος τονίζει ότι όταν το κράτος και οι μηχανισμοί του είναι ενάντια στο Έθνος, τότε το κράτος αυτό πρέπει να λείψει!

“Κάτω το κράτος, ζήτω το Έθνος”

Ποια πίστη μπορεί να έχουν, λοιπόν, οι Έλληνες Εθνικιστές του 2018, οι Χρυσαυγίτες, στο κράτος του εθνομηδενισμού (είτε μαρξιστικού είτε φιλελεύθερου), του επί πληρωμή “αντιρατσισμού” και του ψευτοανθρωπισμού, σε ένα κράτος, το οποίο πολεμά αυτές τις ίδιες τις Αξίες του Έθνους, την Πίστη στην Ορθοδοξία, τις ιερές παραδόσεις του Γένους, τις αρχές και τις αξίες του Αιωνίου Ελληνισμού; Ας λένε ό,τι θέλουν, εμείς θα επιμένουμε και όσοι απομένουν όρθιοι και ανυπόταχτοι, όσοι παραμένουν ασυμβίβαστοι απέναντι σε αυτήν την πρωτοφανή τυραννία μπολσεβίκων και λιμπεραλιστών ενάντια στην ελευθερία των Εθνικών Ιδεών, ας γνωρίζουν ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι ούτε φασίστες, ούτε ναζιστές, είναι υπερήφανοι Έλληνες Εθνικιστές!

Κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν οργάνωση ναζιστική και κάνουν συχνές αναφορές στην περίοδο της κατοχής, λησμονώντας βέβαια να αναφέρουν ότι όταν το εθνικό κράτος της “4ης Αυγούστου” πολεμούσε τους Γερμανούς, η Σοβιετική Ένωση, η πατρίδα των ξενόδουλων μπολσεβίκων, είχε συνάψει σύμφωνο μη επιθέσεως με το Βερολίνο και σιωπούσε. Εμείς δεν πιστεύουμε σε κανέναν διεθνισμό οποιουδήποτε τύπου και όποιος απειλεί την Πατρίδα μας τον πολεμούμε είτε ναζιστής είναι, είτε δημοκράτης, είτε κομμουνιστής και μια και μιλάμε για την κατοχή στα 2008, δέκα χρόνια πριν, είχα γράψει ένα βιβλίο, ένα κεφάλαιο του οποίου αναφερόταν στην Γερμανία σαν δύναμη κατοχής της Πατρίδος μας.

Από το βιβλίο αυτό και τα παρακάτω: “Στην κατοχική Ελλάδα υπήρχαν αδίστακτοι καιροσκόποι… Είναι γνωστό ότι πολλοί πλούτισαν στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής και τα ονόματα των επιγόνων τους συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να στολίζουν τις κοσμικές στήλες των εφημερίδων.” Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: “Από τις στάχτες του Βερολίνου στην… “Παγκοσμιοποίηση” – Αθήνα 2008, σελίδα 133 Από το ίδιο βιβλίο στην σελίδα 136: “Η κατάσταση άλλαξε δραματικά για την χώρα μας από τα μέσα του 1943. Από τότε άρχισαν και οι μαζικές εκτελέσεις αμάχων και αθώων από τους Γερμανούς σε Καλάβρυτα, Δίστομο και άλλα χωριά της Ελλάδος.”

Όλα “καλά” και “ωραία” στην χώρα…

Από τα αποσπάσματα που παρέθεσα παραπάνω είναι σαφές ότι το Κίνημά μας καταδικάζει κατηγορηματικά και απόλυτα τα εγκλήματα πολέμου εις βάρος του λαού μας από τον γερμανικό στρατό κατοχής και αυτό το έγραψα πολύ πριν ανακαλύψουν οι πολιτικοί σκευωροί τις κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου την περίφημη “ναζιστική εγκληματική οργάνωση”. Αυτά τα έγραψα πολύ πριν το 2013, όταν για δυο σχεδόν χρόνια παρουσιάζανε τα δελτία ειδήσεων των καναλιών της διαπλοκής ατέλειωτες ώρες προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Το φύλλο αυτό της εφημερίδας μας έχει αύξοντα αριθμό 1079. Έχω γράψει χιλιάδες άρθρα, σχεδόν 20 βιβλία και δεν έχουν βρει μέσα σε αυτές τις χιλιάδες σελίδες ούτε μία φράση, ούτε μια λέξη, στην οποία να λέγω ότι σωστά οι Γερμανοί επετέθησαν στην Ελλάδα το 1941 και όμως αυτοί επιμένουν στην λάσπη και τις συκοφαντίες τους. Όλα “καλά” και “ωραία”, λοιπόν, σε αυτήν την χώρα και όλα τα προβλήματα τα έχουν λύσει οι μεγάλοι “δημοκράτες”, μπολσεβίκοι και νεοφιλελεύθεροι. Τι και εάν χρεοκόπησαν την χώρα, τι και εάν κατάντησαν την πατρίδα μας έναν παρία της διεθνούς πολιτικής; Αυτά είναι λεπτομέρειες. Το σημαντικό γι’ αυτούς είναι να μην υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα…

Όλοι μαζί συμφωνούν σε ένα πράγμα, ότι πρέπει να λείψει από την δημόσια ζωή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αδιαφορώντας αυτοί οι δήθεν δημοκράτες ότι ένα σεβαστό τμήμα του λαού την πιστεύει και την ακολουθεί παρ’ όλη την λάσπη τους και την πολεμική τους. Το γεγονός όμως ότι μας πολεμά τόσο σκληρά αυτό το αντεθνικό και αντιλαϊκό σύστημα σημαίνει ότι πορευόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση. Λένε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι για όλα φταίμε εμείς, λένε ότι το μεγάλο πρόβλημα της πολιτικής ζωής είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ότι για όλα φταίμε εμείς! Θα συμφωνήσουμε μαζί τους. Φταίμε και φταίμε γιατί δεν έχουμε κατορθώσει να απαλλάξουμε την χώρα από την ξενοκρατία και τους υποτακτικούς της, από τους ανήθικους, τους κλέφτες και τους προδότες, που έχουν οδηγήσει την Πατρίδα των Ελλήνων στην σημερινή παρακμή. Ναι, φταίμε και αγωνιζόμαστε αυτό το φταίξιμό μας επιτέλους να τελειώσει.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

8 thoughts on “Ναι! Εμείς φταίμε για όλα! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Αυτό το κόμμα, τη Χρυσή Αυγή, το αποκαλούν φασιστικό ή ναζιστικό κόμμα, μολονότι καταδικάζει τον φασισμό και τον ναζισμό.

    http://bankingnews.gr/πολιτική/item/165106-συνέντευξη-σοκ-του-η-κασιδιάρη-–-αποκηρύσσει-τον-ναζισμό/165106-συνέντευξη-σοκ-του-η-κασιδιάρη-–-αποκηρύσσει-τον-ναζισμό.html

    Δηλαδή ντε και καλά μερικοί θέλουν αυτό το κόμμα να είναι φασιστικό;

  2. Kyrie Mixaloliako. 2 prasmata xreiazetai na allaksei i xrysi avgi kai afta einai. 1, na dextei to symfono symviosis ton gay kai 2, na min proothei tin thanatiki poini gia kanena eglima. Fysika enoso i xrysi avgi misei tous gay kai thelei ti thanatiki poini theoreitai naziztiko koma, dioti oi nazi eixan kai exoun aftin tin ideologia. To sxolio mou den graftike gia na sas kano kritiki, alla gia na sas po oti me 2 pragmata pou mporoun na allaksoun stin politiki tis xrysis avgis, endexetai na papsei i xrysi avgi na theoreitai nazistiko, i fasistiko koma. ……..Ellinika ksero na grafo, alla den exo ti dynatotita, oute me ena klik.

  3. Κ α λ ώ οποιονδήποτε
    σ τ α λ ι ν ι σ τ ή να παρουσιάσει μία (μόνο μία !!) ανακοίνωση των σταλινιστών εναντίον των ναζί, όταν επιτέθηκαν στην Ελλάδα το 1941,
    ή κατά την διάρκεια της κ α τ ο χ ή ς της Ελλάδος υπό των Γερμανών μέχρι την επίθεση του Χίτλερ εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης (22 Ιουνίου 1941).

    Ντοκουμέντο:
    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html

  4. Η παγκοσμιοποίηση έχει όλα τα κόμματα, αριστερά και δεξιά, στα όπα όπα, με εξαίρεση τα πατριωτικά κόμματα.

  5. Άκουσε κανείς τον δισεκατομμυριούχο Σόρος να κατακρίνει ένα, έστω ένα, αριστερό κόμμα;
    Δείτε όμως τι λέει για το πατριωτικό κόμμα του Ορμπάν στην Ουγγαρία.

  6. Όλα τα κόμματα της Βουλής από την αριστερά ως τη δεξιά εναντιώνονται στη Χρυσή Αυγή. Τυχαίο;

  7. ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ,,

Comments are closed.