Άμεση κατάρριψη του τουρκικού Μale Anka ζήτησαν Π.Καμμένος και στρατιωτική ηγεσία αλλά δεν το δέχθηκαν Τσίπρας & Κοτζιάς

Tην άμεση κατάρριψη του τουρκικού Μale Anka ζήτησαν Π.Καμμένος και στρατιωτική ηγεσία αλλά δεν το δέχθηκαν οι Τσίπρας και Κοτζιάς οι οποίοι το το θεώρησαν ως… ακραία ενέργεια.

Μια δικαιολογία βέβαια που έχουμε εφεύρει στην Ελλάδα για να αποφύγουμε τις δύσκολες αποφάσεις.

Η στρατιωτική ηγεσία και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ήθελαν την άμεση καταστροφή του UAV για τους εξής απλούς λόγους:

1) Το τουρκικό Drone εκτελούσε μια άκρως επιθετική ενέργεια, αυτήν της κατασκοπείας και αυτήν την φορά δεν υπήρχε η δικαιολογία της υποτιθέμενης «εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων».

2) Δεν φέρει διακριτικά το μη επανδρωμένο αεροσκάφος ακριβώς επειδή εκτελεί κατασκοπευτική αποστολή

3) Δεν υπήρχε αυτή την φορά το κόστος της ανθρώπινης ζωής. Καμία ζωή Τούρκου πιλότου δεν θα χάνονταν.

4) Το τουρκικό μη επανδρωμένο εκτελούσε μια πολύ εχθρική αποστολή καθώς ως στόχο είχε να καταγράψει, αποθήκες καυσίμων και πυρομαχικών όπως και τις οχυρώσεις. Ο λόγος είναι πολύ απλός, τα νησιά είναι περίκλειστα και σε καιρό πολέμου δεν θα μπορούν να εφοδιαστούν οπότε εάν καταστραφούν οι πολεμικές υποδομές τους θα αντέξουν για πολύ λίγες ημέρες πριν μπορέσουν οι δυνάμεις της ηπειρωτικής χώρας να επιβληθούν στα κύρια μέτωπα.

Το ερώτημα τώρα που τίθεται είναι το εξής: Εάν δεν πραγματοποιήσαμε κατάρριψη τώρα, πότε σκοπεύουμε να το κάνουμε; Όταν αρχίσουν οι Τούρκοι να προσγειώνονται στην Αττική;

loading...

6 thoughts on “Άμεση κατάρριψη του τουρκικού Μale Anka ζήτησαν Π.Καμμένος και στρατιωτική ηγεσία αλλά δεν το δέχθηκαν Τσίπρας & Κοτζιάς

  1. Αριστερός και πατριώτης γίνετε δεν γίνετε όλα ανθελληνικά σκουλικια είναι

  2. Το προηγούμενο βράδυ τριαξονική νταλίκα μπήκε στο Πεντάγωνο και ξεφόρτωσε ολόκληρα κιβωτια με καλσόν, τα οποία τα μοίρασαν στον Π. Καμμένο και ολη την στρατιωτική ηγεσία.
    Την επόμενη το πρωί όλοι αυτοί μαζί άρχισαν να τα σκίζουν το ενα μετά το άλλο !!!

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ !!!!!!!!!!!!!

    Μετά μήπως συζητήσατε και για τους 2 Ελληνες ομήρους του κολητού σας του σουλτάνου και αποφασίσατε να το αφήσετε το θέμα για αργότερα μετά τις διακοπές σας ??????

  3. φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα

  4. πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    πρρρρρρρρδδδδδδδδδδδδδδτςςςςςςς
    πμρααααααφ
    μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    ποοοοοοοοοοοοορδδδδδδ
    σκλιτςςςςς
    πρατς
    πρατς
    μπλουμ
    πουουουουουουουουουφφφφ

  5. Ο κουραδομαγκας παριστανει τον γενναιο

  6. Είναι μεγάλη υπόθεση, να θεωρείς τον εαυτόν σου Σπουδαίο, Ενώ είσαι Ηλίθιος, αυτό για τους ανω Κριτές,

Comments are closed.