ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕΣΩ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 6 ΜΗΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ



«Τα Νέα Σαββατοκύριακο» δημοσιεύουν το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Αθήνα και Βερολίνο σχετικά με το…

ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και το «παζάρι» της δωσίλογης κυβέρνησης προκειμένου να δρέψει εκλογικούς καρπούς «προσφέροντας» λύση στο «Μακεδονικό».



Συγκεκριμένα, οι σιωνιστές τοκογλύφοι εξουσιοδότησαν το Βερολίνο να υποσχεθεί πολιτική «ανάσα» έξι μηνών στην κυβέρνηση που ζυγίζει τις παραμέτρους για το χρόνο διεξαγωγής εκλογών.

Συγκεκριμένα η δωσίλογη ψευτοαριστερή κυβέρνηση, αν κλείσει το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, θα λάβει ως «αντάλλαγμα» την παράταση για έξι μήνες των ληστρικών περικοπών στις συντάξεις που έχουν ψηφιστεί για να ισχύσουν την 1η Ιανουαρίου 2019!!!

Το «αντάλλαγμα» που υπόσχεται για λογαριασμό των σιωνιστών τοκογλύφων η Γερμανία, είναι αχρείο, άθλιο όπως όλα τα αντίτιμα της προδοσίας, αλλά ακόμη και αν το δει κανείς από την πλευρά του προδότη είναι πάρα πολύ φτηνό…






loading...

1 thought on “ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕΣΩ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 6 ΜΗΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!

  1. Εάν αυτό είναι Αλήθεια, η Κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή από το να στείλει στην κυρία Μέρκελ, ένα μεγάλο ΟΧΙ, αυτός είναι καθαρός εκβιασμός, καλύτερα να πεινάσουμε παρά να υποταχθούμε, στα καμώματα και τον εξευτελισμό της κυρίας Μέρκελ,

Comments are closed.