Αναβολή Νο 6 στη δίκη Φουρθιώτη! Η Αλεξανδράτου τον κατηγορεί για αρπαγή 200.000 ευρώ!

Καταστάσεις déjà vu βιώνει στο Εφετείο Αθηνών η Τζούλια Αλεξανδράτου κάθε φορά που καλείται να καταθέσει στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων εις βάρος του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της κλοπής σε βαθμό κακουργήματος.
Κι αυτό διότι η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για την «εξαφάνιση» του ποσού των 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της στα νότια προάστια η εκρηκτική ξανθιά δεν λέει να αρχίσει.

Και πάλι χθες η εντυπωσιακή show woman αποχώρησε άπραγη από τη δικαστική αίθουσα, καθώς δόθηκε για έκτη συνεχή φορά αναβολή και η εκδίκαση προσδιορίστηκε εκ νέου για τον ερχόμενο Νοέμβριο, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του Μένιου Φουρθιώτη, του Θέμη Σοφού, ο οποίος δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο, καθώς βρισκόταν σε άλλη δίκη. Στο δικαστήριο εκτός από την Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκαν ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό» Δημήτρης Σειρηνάκης, η γνωστή μάνατζερ επωνύμων Χριστίνα Παναγιωτοπούλου και ο Σπύρος Ρέβης, οι οποίοι είναι μεταξύ των μαρτύρων της υπόθεσης.

Η μήνυση του πρώην μοντέλου εις βάρος του πρώην μάνατζέρ της, τον οποίο κατηγορεί για κλοπή, λιμνάζει εδώ και μήνες στο ακροατήριο, έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές και διακοπές.

Πηγή: espresso

loading...

8 thoughts on “Αναβολή Νο 6 στη δίκη Φουρθιώτη! Η Αλεξανδράτου τον κατηγορεί για αρπαγή 200.000 ευρώ!

  1. το προτυπο προαγωγου στη τηλεοραση

  2. Και όμως! Ασχολείται ακόμη ο κόσμος με τούτον τον αγράμματο παρλαπίπα….!

  3. Δεν ξέρω αν το σύμπαν έχει όρια.Η ξεφτίλα συγκυρία δεν εχει

  4. Διόρθωση (συγουρα) αντί για συγκυρια

  5. μονο εμετο προκαλει αυτος ο ξευτιλισμενος τσα τσα

  6. ΒΡΩΜΙΑ [] ΔΥΣΩΔΙΑ [] ΣΑΠΙΛΑ
    ΤΖΟΥΛΙΑ [] ΜΕΝΙΟΣ [ ] ΡΕΒΗΣ

Comments are closed.