“Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”: 54,5%! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Ήταν σε μία από τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων Πατριωτών ενάντια στον νόμο για την ιθαγένεια όταν με πρωτοπορία την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε κεντρική περιοχή των Αθηνών αναρτήθηκε το πανό
“ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ”! Σύνθημα το οποίο εκφράζει μια αυταπόδεικτη φυσική αλήθεια, η οποία για τους εθνομηδενιστές, τους επαγγελματίες αντιρατσιστές και τα τρωκτικά των ΜΚΟ είναι… “ρατσιστικό”!

Τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία την χώρα μας κυβερνούν τα ορφανά του Μαρξ, το σύνθημα αυτό είναι το απόλυτο κακό. Τι σκέπτεται όμως για το ζήτημα αυτό ο Ελληνικός Λαός; Σύμφωνα με έρευνα που έκανε για τον Οργανισμό «διαΝΕΟσις» η MRB υπάρχουν απαντήσεις για κρίσιμα ζητήματα, που απασχολούν την κοινή γνώμη και ανάμεσα σε αυτά και για το ποιος πρέπει να θεωρείται Έλληνας.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα: “Για να θεωρείται κάποιος Έλληνας πρέπει: να υιοθετεί τα ελληνικά ήθη και έθιμα (54,3%), να έχει γεννηθεί από Έλληνες γονείς (43,4%), να μιλάει ελληνικά (24,9%), να έχει γεννηθεί στην Ελλάδα (24,8%), Έλληνας γεννιέσαι, σύμφωνα με το 54,5%.” Το αποτέλεσμα και αυτής της έρευνας είναι και η μεγάλη απάντηση στα αμύθητα ποσά, που έχουν εισπράξει οι εθνομηδενιστές για να καλλιεργήσουν την περίφημη “αντιρατσιστική” συνείδηση στον λαό μας. Στα χαμένα πήγαν και τα λεφτά τους και η προπαγάνδα τους.

Άλλο μέγα θέμα οι λαθρομετανάστες, τους οποίους η έρευνα αποκαλεί “μετανάστες” λες και ήρθαν στην χώρα μας με πρόσκληση εργασίας και όχι περνώντας παράνομα τα σύνορά μας! Τι πιστεύει γι’ αυτούς, λοιπόν, ο Ελληνικός Λαός; Η απάντηση είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα: “Το 90,3% συμφωνεί ότι ο αριθμός τους στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια είναι υπερβολικά μεγάλος. Το 72,1% συμφωνεί ότι η παρουσία τους αυξάνει την εγκληματικότητα. Το 65,4% συμφωνεί ότι η παρουσία τους αυξάνει την ανεργία.”

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ούτε λίγο, ούτε πολύ πιστεύει αυτά τα οποία πιστεύει και υποστηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Όλα αυτά τα στοιχεία ασφαλώς και είναι ανησυχητικά για το αντεθνικό κατεστημένο. Καθημερινή συντηρητική εφημερίδα είχε και άρθρο για το ζήτημα, γράφοντας ότι υπάρχει στροφή των Ελλήνων προς τον Εθνικισμό. Σε άλλο άρθρο τόνιζαν ότι αυτός ο Εθνικισμός… υπερβαίνει (!) την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να αλλάξουν την Ιστορία, δεν μπορούν να αλλάξουν την ωμή πραγματικότητα ότι σε καιρούς κρίσεως οι Λαοί στρέφονται στον Εθνικισμό και Εθνικισμός στην Ελλάδα σημαίνει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει.

loading...

12 thoughts on ““Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”: 54,5%! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Μπορεί ένας Έλληνας να γίνει Κινέζος; Κινέζος γεννιέται κάποιος ή γίνεται;

    Μπορεί ένας Έλληνας να γίνει Ινδιάνος; Ινδιάνος γεννιέται κάποιος ή γίνεται;

  2. 1) Ο Ισοκράτης δεν έγραψε πουθενά στα κείμενά του ότι
    ''οι μετέχοντες της ελληνικής παιδείας ε ί ν α ι Έλληνες''.
    Αυτή η φράση δεν είναι του Ισοκράτη, αλλά κάποιων νεοελλήνων.

    2) Ο Ισοκράτης είναι πεντακάθαρος, σαφέστατος και υπερήφανος, όταν ομιλεί για το ελληνικό γένος:
    Κατοικούμε αυτή τη χώρα, δεν εκδιώξαμε άλλους από αυτήν, δεν την καταλάβαμε έρημη, και δεν εγκατασταθήκαμε σ' αυτήν όπως οι ανάμεικτες ομάδες από διάφορα ανόμοια φύλλα,
    αντιθέτως το γ έ ν ο ς μας είναι ευγενές και γνήσιο.
    (Ισοκράτους Πανηγυρικός)

    3) Οι γενίτσαροι, μολονότι έτυχαν της Τουρκικής παιδείας, δεν έπαυσαν να είναι Έλληνες στην καταγωγή.

    4) Ο Έλληνας που γεννιέται στην Γερμανία και μετέχει στην γερμανική παιδεία δεν παύει να είναι Έλληνας στην καταγωγή.

  3. Ο αδελφός μου ζει 36 χρόνια στη Σαουδική Αραβία, γιατί δεν είναι Άραβας, αλλά Έλληνας; Μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος;

  4. Διάβασα σε ένα παραμύθι ότι ένας ποντικός που ζούσε σε σπίτι ανθρώπων, έγινε άνθρωπος. Με βάση αυτό το παραμύθι συμπεραίνω ότι ο άνθρωπος δεν γεννιέται ''άνθρωπος'', αλλά γίνεται άνθρωπος. Το ποντίκι δεν γεννήθηκε άνθρωπος, αλλά έγινε άνθρωπος.
    Αυτό το παραμύθι ήταν από τα αγαπημένα μου στα μαθητικά μου χρόνια.

  5. σιωνοπατριωτισμος καργα μουφα νταργελε

  6. ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ Ε.ΣΥ

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗ ΠΑΙΖΕΤΕ

  7. Ο Πατερακης βλεπω παλι εγινε θαμωνας του ξυπνηστε ρε
    αυτο το μπλογκ χωρις υβριστη δεν μπορει να ζησει

  8. ελα ρε χωσε εσυ την πουτσα σου στον κωλο σου να ξεκαυλωσεις.αντε σαπιε κουμμουνιστοσυμμοριτη

  9. ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΚΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤ tv ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ"ΜΑΚΕΛΙΟ"!
    Το"εκρηκτικο δελτιο"του Μυλωνακη απεκτησε πυρηνικη ισχυ κι απειλει την Χρυση Αυγη ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ???
    Αλλαζει δε τιτλο και μετονομαζεται σε"AVE ΣΟΦΙΑ"
    Πανικοs σ'ολα τα πατριωτικα κομματα μηπωs κι ο νυν συνεργατηs του καναλιου(πρωην υβριστηs του Καρατζαφερη)Στεφανοs Χιοs πεισει τον προεδρο του ΛΑ.Ο.Σ να εκτοξευσει πυραυλο κολλαγονου στον Ερντογαν και προκληθει τριτοs παγκοσμιοs πολεμοs…
    η Ψ Ω Λ Η του Γ.Καρατζαφερη!-YouTube
    Το ΛΑΟΣ υποστηριζει τουs ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!!!
    Γιωργο Π δεν πιστευω ναχειs μουστακι και να τον…γρατζουναs….
    και πουσαι λαμογιο πρωκτογλυφτη του περιστεροχεσ..κοιτα να μην αρχιζειs και γυαλιζειs τα πομολα..το νου σου στο κολλαγονο ειδεs τι επαθε ο πανοπουλοs τωρα στα γεραματα θελει λουσα π@υτσα και χορο!!!κατεθεσε τα χαρτια για αλλαγη φυλλου θα ειναι και υποψηφιοs..οσωνουπω υποψηφια με τον λαοσ…

  10. ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
    ΤΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

  11. δεν ξερεις εσυ που ειναι αδελφος σου και θα ξερουν οι αλλοι?

  12. χα χα χαααα μπραβο 2.08 του την ''επαιξες'' !! αντε τωρα πηγαινε να σκουπιστεις

Comments are closed.