ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ




ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους εξαπέλυσαν στις 4 το πρωί του Σαββάτου το πρώτο κύμα επίθεσης με πυραύλους κατά στόχων της Συρίας,
οι οποίοι έχουν σχέση με το καθεστώς του Άσαντ.

Ακούστηκαν πολλές εκρήξεις στη δυτική Δαμασκό την ώρα που ο Τραμπ ενημέρωνε τους Αμερικανούς για την απόφασή του να χτυπήσει τη Συρία.

Στην επίθεση η οποία εξελίσσεται με χτυπήματα ασφαλείας επί συγκεκριμένων στόχων, συμμετέχουν οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία.

Η γαλλική εφημερίδα Le Monde στις 4.30 έγραφε τα εξής:

Μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοι τους ανέλαβαν δράση.

Με διάγγελμά του από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ξημερώματα του Σαββάτου ( ώρα Ελλάδας) την απόφασή του να εξαπολυθούν χτυπήματα ακριβείας εναντίον στόχων της Συρίας.

Δεσμεύτηκε επίσης πως η επιχείρηση θα κρατήσει «όσο χρόνο θα χρειαστεί».

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τη Μόσχα την οποία κάλεσε να εγκαταλείψει το σκοτεινό μονοπάτι που ακολουθεί υποστηρίζοντας τον Άσαντ και πρόσθεσε πως η Ρωσία δεν κράτησε τις υποσχέσεις της περί καταστροφής των χημικών όπλων του συριακού καθεστώτος.

Την ίδια στιγμή που ο Αμερικανός πρόεδρος απευθυνόταν με το διάγγελμά του στους Αμερικανούς ακούστηκαν οι πρώτες εκρήξεις στην πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό.

Η κρατική τηλεόραση της Συρίας κατήγγειλε ένα λεπτό αργότερα την αμερικανική επίθεση σε συνεργασία με τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία.

Στις 5.10 βρετανικές πηγές ανέφεραν πως χτυπήθηκαν τρεις στόχοι. Ο πρώτος αφορά Ινστιτούτο Ερευνών στην ευρύτερη περιοχή της Δαμασκούς. Ο δεύτερος στόχος είναι στρατιωτική αποθήκη στην πόλη Χομς όπου πιστεύετε ότι υπήρχαν αποθέματα του χημικού όπλου Σαρίν. Ο τρίτος στόχος είναι αποθήκη χημικών και πολύ σημαντικό αρχηγείο διοίκησης.

Το Λονδίνο ανακοίνωσε πως τέσσερα αεροσκάφη της FAR τύπου «Tornados» συμμετείχαν στην επίθεση. Τα βρετανικά μαχητικά, που απογειώθηκαν από την Κύπρο, εξαπέλυσαν πυραύλους Storm Shadow κατά πρώην στρατιωτικής βάσης της Συρίας κοντά στην πόλη Χομς.

Στις 5.17 η κρατική τηλεόραση της Συρίας ανέφερε πως η συριακή αεράμυνα κατέρριψε 13 πυραύλους στην περιοχή της νοτίου Δαμασκού.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...

3 thoughts on “ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

  1. Με τον Σαντάμ μάθαμε γιά τους καημένους τους κορμοράνους(προπαγανδιστικό ρεζιλίκι) τώρα μαθαίνουμε ότι οταν οι ΗΠΑ και οι υποτακτικοί τους αποφασίζουν ότι χρησημοποίησες χημικά εναντίον αμάχων η έρευνα γιά την αλήθεια περιτεύει.Εχει γίνει μόδα πλέον κάθε πρόεδρος των ΗΠΑ κάνει κι εναν πόλεμο και δολοφονεί μερικές εκατονταδες χιλιάδες ανθρώπους ιά να βάλει χέρι στις πηγές πλούτου των αδύναμων στρατιωτικά χωρών.Αραγέ σε τι διαφέρει η πολιτική της δήθεν πολιτισμένης ,δήθεν δημοκρατικής και δήθεν χριστιανικής (αιρετικοί και προτεσταντες του σατανα είναι στο συνολο τους) δύσης από τους στόχους και τις επιδιώξεις του γερμανικού κτήνους που ρήμαξε δύο φορές την ανθρωπότητα?Πλουτοπαραγωγικές πηγές ,ζωτικό χώρο και πετρελαια ήθελε ο Φύρερ τα ίδια στοχεύουν και αυτοί ! Μόνη διαφορά χτυπάνε επιλεκτικά τους αδυνάτους μέχρι που το παιχνίδι από ότι φαίνετε χόντρυνε και ο μη αποδεκτός από το λαό του πρόεδρος ρισκάρει έναν γενικευμένο πόλεμο και γιά προσωπικό του όφελος .Μπροστά στο χρήμα και την καρέκλα οι αιρετικοί δολοφόνοι ξεχνούν το δίκαιο και την ηθική.Η άρνηση διεξαγωγής έρευνας γιά τα χημικά δυστυχώς και γιά κακή τύχη της ανθρωπότητας συνηγορεί σε ολα τα παραπάνω.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ,αλλά δυστυχώς η προσφατη ιστορία αυτά διδάσκει.

  2. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΣΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ? Πούτιν: «Οι βομβαρδισμοί στη Συρία έγιναν χωρίς την έγκριση του ΟΗΕ»

    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΡΩΣΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ

  3. Οι λαοί δυστυχώς πιστεύουν ότι τους πιπιλίζουν ελεγχόμενα από την παγκοσμιοποίηση μέσα ενημέρωσης. Δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιο σκοπό γίνονται αυτές οι επιθέσεις. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτά τα εγκλήματα εναντίον των λαών δεν διαφέρουν καθόλου από τα εγκλήματα του Χίτλερ.

Comments are closed.