Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τη δολοφονία του 23χρονου στα Εξάρχεια


Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αξιωματικοί της ασφάλειας για τα κίνητρα της δολοφονίας του νεαρού άνδρα που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος από μαχαίρι χθες το βράδυ, στην οδό Θεμιστοκλέους 76 στα Εξάρχεια.


Το θύμα είναι ηλικίας 23 ετών και ελληνικής υπηκοότητας.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο εντόπισαν στη μέση του δρόμου τον νεαρό, ο οποίος κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Δύο φορές είχε προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από επεισόδια στα Εξάρχεια ο 23χρονος που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στην οδό Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, το 2012 και το 2013, ο νεαρός είχε μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ μαζί με άλλα άτομα, μετά από μικροεπεισόδια που είχαν γίνει στην περιοχή.

Το θύμα δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα. Οι δράστες κατάφεραν στο 23χρονο πέντε μαχαιριές με θανατηφόρα αυτή στο αριστερό ημιθωράκιο.

Πάνω του οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα δίπλωμα οδήγησης και έτσι εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του. Το έγκλημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην οδό Θεμιστοκλέους.

Βασικό κίνητρο της δολοφονίας φαίνεται σύμφωνα με τις Αρχές να είναι διαφορές για υπόθεση ναρκωτικών. Εξετάζονται μαρτυρίες για τα δύο άτομα που επιτέθηκαν στον 23χρονο και αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται για πρόκειται για άτομα που δραστηριοποιούνται σε διακίνηση ποσοτήτων χασίς και ότι η βασική αιτία διαφωνίας λίγο πριν τη δολοφονία ήταν για ποσότητα ναρκωτικών.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :