Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Χωρίς προηγούμενο στην Ελλάδα η κίνηση του καλλιτέχνη Λήτη το Σάββατο στο An Club.

Ορμώμενος, όπως ισχυρίστηκε, από την επέτειο της 21ης Απριλίου, ημερομηνίας που συνέπεσε η συναυλία του, κατέβασε τα παντελόνια του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα και όχι μόνο σε αυτούς που θεωρεί χουντικούς, λέγοντας: «Είναι η ψ… του Λήτη κι έχω εξοχικό στον Ψηλορείτη!».

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 
ΜΟΝΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ 
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 
“ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ¨” ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ 
(1973 ΕΩΣ 2018).


Παντοτε σε ολες μου τις εργασιες σας αναφερω ολα τα θετικα και τα αρνητικα ολων μεγαλνω Ελληνων ηγετων απο την αρχαιοτητα μεχρι και σημερα. 



οι σημερινοι πολιτικοι προδοτες αποτελουν παγκοσμιο … – Ξυπνήστε ρε 

 



ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ, ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ, ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ.


Ολοι αυτοι ειχαν κατι κοινο μεταξυ τους καθως δεν επιθυμουσαν να ειναι οι επαιτες και τα τσιρακια της νεας ταξεως , καθως επισης δεν δεχοταν να κανουν τις διεθνεις οικονομικες τους συναλλαγες με το αμερικανικο δολαριο.
 
Οσοι ηγετες δεν δεχονται να ξεπουλησουν τον ενεργειακο πλουτο των χωρων τους εναντι πινακιου φακης, να κανουν τις συνναλλαγες τους μονον με το αμερικανικο δολαριο, και να ειναι εντελως υπακουοι τοτε αμεσως ολοι αυτοι γινονται ξαφινκα “κακοι” δικτατορες.



Για τους ιδιους ακριβως λογους που προσπαθουν να ριξουν απο την διακυβερνηση της Συριας τον νομιμα εκλεγμενο προεδρο Ασαντ εριξαν απο την εξουσια τον Σανταμ Χουσειν, τον Κανταφι και τον Γ. Παπαδοπουλο.
 Ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικος γνήσιος Ελληνας ηγέτης που ειπε παρα πολλα συνεχομενα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ στους αμερικανους. 





Όλα αυτά σε αντιθεση με της στημενες αλλοδαπες μαριονετες της “μεταπολιτεύσεως” , οι οποιες λενε ναι σε όλα. 





Ο Παπαδόπουλος, ηθελε να κανει την Ελλαδα ευρωπαικη υπερδυναμη, για αυτο δεν δεχτηκε την προδοτικη-εξευτελσιτικη συμφωνία με την πετρελαϊκή αμερικανοκαναδική εταιρεία Oceanic Exploration Company για τα πετρέλαια της Θάσου.



Οι αμερικανοι διοτι η Ελλαδα ηταν τριτοκοσμικο και σκλαβμενο κρατος απο το 1832 μ.χ. μεχρι και τον 1967, για αυτο μας εδιναν ποσοστο 15% της ημερήσιας άντλησης, το οποιο θα επαιρνε η Ελλαδα, ενω το 85% θα επαιρνε η εταιρεία. 





Ο Γεωργιος Παπαδόπουλος, ως Πατριώτης , δεν το δεχτηκε κατι τετοιο. 



Αυτό γιατι είχε ήδη ερθει σε επαφη με τον ηγέτη της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου, για μια καλυτερη για την Ελλάδα συμφωνία. 


Ηδη στις 19 Νοεμβρίου του 1973 υπήρχε προαποφασισμένη η συναντηση στην Αθήνα μεταξύ του Γεωργιου Παπαδοπουλου, και του ρουμανου προεδρου. 



Η συναντηση ηταν για να υπογραφεί η συμφωνία των δυο χωρών, που προέβλεπε 40% για την Ελλάδα και 60% για την Ρουμανία. 


Δυστυχως αυτή η συναντηση δεν εγινε ποτε, διοτι τον ανετρεψαν οι αμερικανοι. 


Ακομη ο Παπαδοπουλος αρνηθηκε για πρωτη φορα στα χρονικα, την πενιχρη στρατιωτικη βοηθεια των Αμερικανων. 




Η αστεια αυτή στρατιωτικη βοηθεια είναι ενας από τους τροπους εξουσιας και σκλαβιας των αμερικανων στο Ελληνικο τριτοκοσμικο προτεκτορατο. 



Μεταξυ αλλων ο Γεωργιος Παπαδόπουλος αρνηθηκε να παιρνει δανεια η Ελλαδα από της αμερικανικες τράπεζες. 



Το κερασακι στην τουρτα , ηταν ότι αρνηθηκε στους Αμερικανους την χρήση της βάσεως της Σούδας.

Οι αμερικανοι ηθελαν να σταθον διπλα στους 
φιλους και συμμαχους Ισραηλινους στον πόλεμο με τους Άραβες.


Ενα απο τα πιο πατριωτικα τα οποια εκανε μεταξυ αλλων ο Παπαδοπουλος ηταν οτι ειχε παρει την ιστορικη αποφαση να αντικαταστήσει το δολάριο με την Ελληνική δραχμή σχετικα με τις αγοροπωλησίες πετρελαίου, από τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου.
Επισης ο Γεωργιος Παπαδοπουλος εκανε κατι ακομη το οποιο δεν ηταν ανεκτο στην νεα ταξη πραγματων καθως επανεφερε τα Ελληνοχριστιανικα ηθη και την αυθεντικη Ελληνικη παιδεια στα σχολεια εντελως δωρεαν για τους μαθητες. 

Ουδεποτε υπηρξε σε αλλη κυβερνηση δωρεαν παιδεια.


Ομως οι τυραννοι απο την νεα ταξη δεν επιθυμουσαν κατι τετοιο.


Αυτο διοτι τους μονους τους οποιους ειναι σε θεση να εξουσιαζουν ειναι οι σαπισμενοι ηθικα οι αμαθεις και οι απαιδευτοι.
 


Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ Α

















Η Ελλαδα μεχρι να αναλαβει την εξουσια ο Παπαδοπουλος δεν ηταν ελευθερο κρατος. 
 
 
Από το την επανασταση του 1821,εμεινε ελαχιστο
χρονικο διαστημα ελευθερη. 

Δυστυχως ηρθαν οι ξενες δυναμεις και μας σκλαβωσαν εκ νεου και μας εκαναν προτετκορατο. 
 
 
 
Για αυτό οι ξενες χωρες εβαλαν αλλοδαπούς δικους τους ως βασιλιαδες να μας κυβερνησουν μαζι φυσικα με την εβραικη πολιτικη “αριστοκρατια” που βρισκεται στην Ελλαδα εδω και πολλους αιωνες.





 
Τα δεσμα αυτά της νεας εθνικης σκλαβιας για πρωτη φορα από το την επανασταση του 1821 , κατηργησε ο  Γ. Παπαδόπουλος και εκανε την Ελλαδα ανεξαρτητο κρατος. 
 
 
Ολοι γνωριζουν το ποσο μεγαλη ανθελληνικη σφηκοφωλιά ηταν το παλατι με τους αλλοδαπούς Βασιλιαδες του. 
 
 
Είναι γνωστος σε ολους ο βρωμικος και προδοτικος του ρολος του παλατιου εις βαρος της Ελλαδος. 
 
 
Μια λοιπον ακομη πραξη εθνικης ευεργεσίας από τον Παπαδοπουλο προς την Ελλαδα, ηταν που εδιωξε δια παντος τον αλλοδαπο ανθελληνα κατά γενικη ομολογια βασιλια. 
 
 
Σε αντiθεση όμως με τον Ε. Βενιζελο , ο Παπαδόπουλος δεν εγινε τραγουδι, (Της αμυνης τα παιδια). 
 
 
 
Την 1η Ιουλίου 1973, κατηργήται δια λαϊκού (πραγματικου) δημοψηφίσματος η Βασιλεία και πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανακηρύχθηκε ο Παπαδόπουλος. 

Ο Παπαδοπουλος ετοιμαζε της πρωτες αδιαβλητες εκλογες στην Ελλαδα.
 
 
Όταν μια χωρα είναι προτεκτορατο-σκλαβωμενη μερικα από τα οπλα των κατακτητών είναι η προπαγανδα η αλλαγη της ιστοριας και η παραποιηση των γεγονοτων, η καταργηση της παιδειας και των ηθικων αρχων.
 





 
ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ;
 
 
 
 
 
Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις   

σε καμια των περιπτώσεων δεν 
στηριζουν 

 

της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση του εθνους εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν  καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. 
 
 
Το ιδιο κανουν και σημερα οι προδοτες πολιτικοι, οι οποιοι επιτυγχανουν να παρουν πολιτικες θεσεις εις βαρος της επιβιωσεως του εθνους. 
 

Οι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν  

 πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.
 
 

Ο

ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια-αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.
 
 
 
 
 
Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.
 
 
 
 
 
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.
 
 
 
Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, παντοτε 

τους 

μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 

 
 
 
Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 
 
 
 
 
Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, επιτεθοταν μοναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων.
 
 
 
Αυτο το εκαναν για να παρουν θαρρος οι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικου-ρωμαικου κρατους. 
 
 
 
Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ





Αναμεσα στους συνεχιστες της ιερης Ελληνικης παραδόσεως ηταν και ο Στυλιανος Παττακος πιστος στο δογμα μητρος τε και πατρος και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον,σεμνότερον και αγιώτερον εστίν η πατρίς.
 
 
Την 1η Νοεμβρίου 1930 καταταχτηκε εθελοντης με το βαθμο του Δεκανεα στο 4ο συνταγμα ιππικου της Θεσσαλονίκης. 



Το Σεπτεμβριο του 1934, εισηλθε στην στρατιωτικη σχολη Ευλπιδων από την οποια αποφοίτησε το 1937 με το βαθμο του ανθυπιλάρχου του Ιππικου.




Τον Αυγουστο του 1940, ενω υπηρετουσε στο Δ σύνταγμα ιππικου Ελευθερουπολεως Καβαλας, προηχθη στον βαθμο του Υπιλάρχου. 



Συμμετείχε στον Ελληνοιταλικό πόλεμο ως διοικητης ιλης Πολυβολων της ΙΙης Ομάδας Αναγνώρισης της ΙΙης μεραρχιας Πεζικου στο Αλβανικο μέτωπο εναντιον των Ιταλων εισβολεων απο 28 Οκτωβριου 1940 εως τέλη Απριλιου 1941,.




Τους τελευταιους τρεις μηνες ως διοικητης του 5ου λοχου πεζικού του 11ου συνταγματος πεζικού Τριπόλεως, με αίτημα του, ηρθε σε σε επαφη με τον εχθρό στον Πρασινο Λοφο, νοτια του Τεπελενίου. 





Στην διάρκεια της κατοχής της Ελλάδος από τις δυνάμεις του Αξονος συμμετείχε στο κρυπτογραφικό τμήμα της αντιστασιακής οργανώσεως “Όμηρος”. 



Επισης κατά την διαρκεια του εμφυλιου ελαβε μερος ως διοικητής της ίλης αρμάτων μάχης Κενταυρος σε αρκετά σημεία της Βόρειας Ελλάδας/



Παρασημοφορηθηκε με τρία αριστεία ανδρείας, επτά πολεμικούς σταυρούς, δύο μετάλλια εξαίρετων πράξεων καθώς και με όλα τα προβλεπόμενα σε καιρό ειρήνης μετάλλια και παράσημα. 


Στην συνέχεια σπουδασε στην Σχολή Πολέμου και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον βαθμό του ταξιάρχου.
 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ 

​ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑΞΕΩΣ .


6 ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ
ΜΑΧΗΣ. ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΓΙΑΝΝΗ.







Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος υπηρξε ενας πολύ μεγαλος Ελληνας πατριωτης.
Ηταν το μεγαλυτερο μυαλο στην συγχρονη Ελληνικη ιστορία της Ελλαδας. 
 
Ο εθναρχης Παπαδόπουλος ειχε εισαχθει στη σχολή ευελπίδων πρώτος απο ολη την επικρατεια και με τον καλυτερο βαθμο.

Ο εθνάρχης ως  εύελπις ηταν τελειος για αυτό  αποφοίτησε με αριστα από την στρατιωτικη σχολη το 1940.


Πολέμησε ηρωικά στο αλβανικο μετωπο και πηρε αριστεια ανδρειας στον πολεμο. Ομως ο ήρωας του 1940 πεθανε φυλακισμενος τον Ιουνιο του 1999, ενω αλλοι πολιτικοι “δημοκράτες” και προδοτες που δεν πολεμησαν ουτε στο επος του 1940 ουτε πουθενα αλλου δεν τιμωρηθηκαν ποτε  και παρεμεναν ελευθεροι να τρωνε όλα οσα ειχαν κλεψει.

Όταν απεβίωσαν ολοι αυτοι οι προδοτες της Ελλαδος  κηδευτηκαν με εξοδα του κρατους ενώ  ο ηρωας του αλβανικου μετωπου ο εθνάρχης Γεωργιος Παπαδόπουλος πεθανε μεσσα στις πιο αθλιες συνθηκες.


Την περίοδο της γερμανικής Κατοχής ηταν στην εθνικη  αντισταση. Αμέσως μετά τον πόλεμο έγινε αξιωματικός πληροφοριών και πήρε παράσημα για την δράση του στον πόλεμο. Χρυσούν Αριστείον Ανδρείας και δύο Πολεμικούς Σταυρούς και στον Εμφύλιο πηρε μετάλλιο Εθνικών πραξεων, Αργυρο Σταυρό του Γεωργίου Α΄ μετά ξιφών και τέσσερις Πολεμικούς Σταυρούς). 



 
 
 
 
 
 
 
 



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

Σε εκεινες τις πολυ κρίσιμες στιγμες γα την επιβίωση του Ελληνικου εθνους καποια από τα μελη της εθνοσωτηριου κυβερνήσεως παρεκτραπησαν για αυτό είχαμε μεμονομενα περιστατικα βιας. 



Όλα αυτά εγιναν με ιερο σκοπο να αποτραπει η δολια γενοκτονια την οποια τελικα βιωνουμε εμεις εδώ και επτα συναπτα ετη.

Η κάθε μορφη βιας στην Ελλαδα η στο εξωτερικο είναι απόριπτεα. 


Ολες οι διαφορες, θα πρεπει να λυνοται μεσα απο διαλογους , όπως μας διδαξαν οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι.  


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 


Το σωστο θα ηταν να τους στειλουν ολους σε ισοβια εξορια στο εξωτερικο. Προφανως επανω στην αγωνια τους να προστατεψουν την πατριδα δεν το σκεφτηκαν .


Για αυτό σε καποιες περιπτώσεις εφαρμοσαν το παναρχαιο αξιωμα. Ότι δεν λυνεται κοβεται όπως δηλωσε ο Ηρωας του Αλβανικου μετωπου Στυλιανος Παττακος.




(1) ΓΙΑ ΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. 
 
ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. 
 
ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΙΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.
 
 
 
 

 

 
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.


Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.



Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.

Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.

Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.



Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.


Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.

Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 

Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.


 
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 
ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 
ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ 
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
 
 
 
 
 
 
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

 

Για οσους δεν γνωριζουν στημενες και παρανομες διοτι πλεον εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα ειναι και οι νεοταξικες “εκλογες” . 
 
 
Ακριβως το ιδιο πραγμα γινεται με τις στημενες εκλογες που συμμετεχουν διαφοροι αλλοι για προσωπικα συμφεροντα, αλλοι γιατι ειναι προδοτες και μερικοι διοτι ειναι αφελεις.
 
 
 
Εντουτοις νομιμοποιουν τους προδοτες να κανουν καθε εθνικη προδοσια.
 
 
 
Η Ελλαδα απο το 1832 μ.χ. δεκα χρονια μολις μετα την ΗΡΩΙΚΗ επανασταση του 1821 εγινε εκ νεου προτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων, για αυτο απωλεσε μεγαλος μερος απο την εθνικη κυριαρχια.
 
 
Για αυτο μας εφεραν το 1832 μ.χ.  γερμανο βασιλια να μας κυβερνησει.
 
 
 
 
Απο το 2010 και με την ψηφιση του πρωτου παρανομου και προδοτικου μνημονιου, ειχαμε καταλυση του συνταγματος, πραξικοπημα και ολικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας. 
 
 
 
Σχετικα με τις στημενες και προδοτικες εκλογες εχουμε πολλες αναφορες, ενδεικτικα θα αναφερω δυο περιπτωσεις. 
 
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ :
 
 Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. 
 
 
 
 
Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. 
 
 
 
 
Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.

ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …
 

 
 
 
 
 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ 
ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
 
 
ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ 
ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 
ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.
 
 
 
Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
 
 
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
 
 
 
 
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
 
 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
 
 
 
 
 
 
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 
 
 
 
 
 
Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. 
 
 
 
 
Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
 
 
 
 
 
 
 
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος. 
 
 
 
 
 
 
Το νεο και μοναδικο εθνοσωτηριο πολιτευμα στηριζεται στις διδασκαλιες του υπατου των Φιλοσοφων του Αριστοκλη. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων.
 
 
 
 
Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες, με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
 
 
 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. 
 
 
 
Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
 
 
 
 
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
 
 
 
 
 
 
 
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 
 
 
 
 
Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. 
 
 
 
Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
 
 
 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.
 
 
 
 
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.
 
 
 
 
 
Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 
 
 
 
 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις
γνησιες Ελληνιδες γυναικες,  

συμμαχια με την
Συρια και γαμοι με τις Συριες. 
 
 
 
 
 
 
Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
 
 
 
 
 
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι  

ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.
 
 
 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι οταν προσπαθουν να κανουν το παραμικρο καλο για την Ελλαδα τους τιμωρουν αμεσως και αιδκα.
 
 
 


 
*Διοτι οτι εχω κατα γενικη ομολογια ολων των Ελληνων την κορυφαια εθνικιστικη-Ελληνοχριστιανικη στηλη στον κοσμο και μεσα απο τις παρα πολλες πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες επισημανεις-παρατηρησεις δημιουργω Ελληνες ανωτατης ποιοτητας ενω κραταω πολυ υψηλα το ηθικο και την αυτοπεποιθεση αυτες τις πολυ δυσκολες στιγμες, σε συνδυασμο με το γεγονος οτι εχω οδηγησει αρκετα παιδια στην στην στις Εκκλησιες στην κατηχηση, στα μουσικα σχολεια, στο αθλημα του παγκρατιου δεν ειμαι αρεστος απο την νεα ταξη.

Για οσους δεν γνωριζουν δεν υπαρχει κανεις Ελληνας στον κοσμο που να προτεινει αυτον τον συνδυασμο.

Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα με αξιωσε ο Χριστος για μια ακομη πολυ μεγαλη τιμη, με το να προτεινω τις μοναδικες και αμεσα εφαμοσιμες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.

Για τους ιδιους λογους διοτι ειμαι ακομματιστος, ζηταω να γινει η  εφαρμογη του νομιμου, του ηθικου, του χριστιανικου-
Ελληνικου που ειναι η εφαρμογη του αρθρου 120 παραγρ. 4 


Επισης ομως διαβασατε ζηταω την αλλαγη του πολιτευματος και την καταργηση των κομματων. 

Για ολες αυτες τις δραστηριοτητες μου και τις προτασεις μου
εχω βιωσει τις μεγαλυτερες διωξεις απο τους χουντικους των κομματων, τους υποτακτικους τους  τα μελη του βρωμερου παραδικαστικου κυκλωματος.


Oπως ηδη γνωριζετε διοτι ξεχωρισα περισοτερο απο ολους τους υπολοιπους, εχω υποστει πολλες αδικιες, πλεκτανες, διωξεις και ανανδρες συκοφαντιες, με μοναδικο σκοπο να σταμτησω να γραφω την στηλη.  




Αυτην την στιγμη εκτος απο τις βρωμερες πλεκτανες τους, με διαφορους βρωμικους τροπους μου στερησαν την περιουσια μου αξιας 854000 ευρω και με εχουν αποκλεισει απο το δικαιωμα στην εργασια. 


Ειμαι βλεπετε ο “κακος”  φασιστας, ο χρυσαυγιτης, ο ακροξεξιος χουντικος και ας γνωριζουν και οι πετρες οτι ειμαι ο μοναδικος ακομματιστος και ο πιο σταθερος στις αποψεις μου. 

Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Χριστο. 
Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες. 



Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια. 

Εντουτοις εγω ως γνησιος Ελληνας με παραδειγμα τους ηρωες πεσοντες της αλωσεως, της ηθικες μου αρχες και την παιδεια μου και ως ανθρωπος ο οποιος κανει μονον πραξεις, ενιωσα μεσα σε αυτον τον πολυ φοβερο κατατρεγμο να αυξανονται οι δυναμεις μου, οπως εγινε με τους αγιους προγονους μας το 1453 μ.χ. 


Το αποτελεσμα ηταν να κανω ολα αυτα τα χρονια μεχρι και σημερα τις πιο σημαντικες ιστορικες μου εργασιες, μαζι με τις  εργασιες ιστοριας-γεωστρατηγικης, με μοναδικο κινητρο την επιβιωση της πατριδος μου.    




Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

loading...

35 thoughts on “Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΑΤΡΙΔΟ, ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ, ΑΘΕΟ , ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΧΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΙΑΡ.

  2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5-10-20-50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferendum.com/en/PID118537PSD15897

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5-10-20-50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferendum.com/en/PID118537PSD15897

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!!

    ΤΑ "ΔΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ…"ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ'

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ "¨ΝΟΜΙΚΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΦΟΡΕΙΣ", "ΕΝΩΣΕΙΣ" κ.α.

    Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,…"ΠΑΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ' ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ…"ΚΟΡΟΙΔΑ" ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…

    "ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ", ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ 5.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?, ΕΙΝΑΙ 10.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?
    Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 9.990.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ …ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΣΕ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η…"ΥΠΟΘΕΣΗ"…

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η…"ΕΦΟΡΙΑ". ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, Ε' ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ"? ΕΙΝΑΙ 500?, ΕΙΝΑΙ 1.000?, ΕΙΝΑΙ 2.000? Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 9.998.000 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ…"ΠΑΡΟΥΜΕ".

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ…"ΠΗΓΕ" ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΞΩΔΙΚΑ" ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ 165.000 ΚΙ' ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ…"ΝΕΡΟΚΟΨΙΜΟ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ …"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ…"ΚΑΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ" ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ…"ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    EYTAΞΙΑΣ

  3. ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΔΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ….

    ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΙΟΥΣΙΟ??

    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΥΣ 300 ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ??

    ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ" ΣΕ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ" ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΠΛΟΓΚΣ ??

    ΟΜΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ…ΘΑΝΑΤΟΣ..!!!

    Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΟΥ Η ΤΑ ΜΜΕ ??

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΤΟΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΔΕΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ…

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ..!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=qa_uSz2FNN4

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΟΥΡΑΔΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΥΚΛΑΣΙΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΟΙΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΛΗΤΗ ΣΚΑΤΟΒΝΓΑΛΜΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ. ΑΝΤΡΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΓΑΜΙΟΛΗ.

  5. ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΛΥΣΕΩΝ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ….

    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΕΜΑ,ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ…

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ…???

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…!!

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΜΟΜΙΑΣ Θ'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΟΥΝΙΑΣ" ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  6. ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ Ο ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΙΜ ΓΚΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

    Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.
    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ…

    Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ,ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ..

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

    ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ…

    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ 12:06 π.μ, TOTE ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ??

    Ε.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  7. ΡΕ ΨΩΡΡΙΑΡΗ ΓΥΦΤΑΞΙΑ
    ΝΤΕΝΕΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ
    ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ τ' @@@
    ΜΕ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  8. ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ παλι αυτος ο ανωμαλος γραφει μαλακιες ψευτιες για τα δις του γυφτοψωριασμενου φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μη κολλησω ψωρρα

  9. ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ
    ΤΟ ΜΟΡΦΕΑ ΕΙΔΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ

  10. ΨΕΥΤΟ-ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΨΕΥΤΟ-ΑΓΝΩΣΤΟΣ
    = ψευτο-elen manesi

  11. Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
    ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
    οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
    δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.
    Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
    κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
    Κι από προσπάππου κι από παππού
    συγχρόνως μπούφος και αλεπού.
    Θέλει ακόμα κι αυτό είναι ωραίο
    να παριστάνει τον ευρωπαίο.
    Στα δυό φορώντας τα πόδια που ‘χει,
    στο ‘να λουστρίνι, στ’ άλλο τσαρούχι.
    Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,
    ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
    Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
    λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

  12. ο ιδιος διαχρονικος μαλακας με πλοκαμια σαν τη λερναια υδρα
    κοβει και ανανεωνεται καταντησε βαρετο και αηδια

  13. γερασε ο πουστογερος και μυαλο δεν εβαλε
    του αρεσει το κρυφτουλι και τα παραμυθια
    μασκαρευεται σαν τον γυφτο ο γερομαλακας λες και εχουμε καθε μερα καρναβαλι
    αλλα η ψωρρα που κουβαλαει δεν κρυβεται

  14. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥΤΖΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ.

    Μηνυση για εσχατη προδοσια.
    Αρθρο 134 παρ 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ 120 παρ 3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Το Ε.ΠΑ.Μ. την 5η Φεβρουαριου 2018 κατεθεσε Μηνυτηρια αναφορα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου η οποια εγινε ΔΕΚΤΗ.

    Οι κατηγοριες για Εσχατη Προδοσια είναι για τρια ξεχωριστα θεματα, ως εξης:
    α) Και τα τρια Μνημονια καθως και οι αντιστοιχες Δανειακες Συμβασεις ΔΕΝ ψηφιστηκαν απτη Βουλη με Νομο αλλα σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, και εδιναν εξουσιοδοτηση στον να υπογραφει Μνημονιο και Δανειακες Συμβασεις, χωρις να ερχεται μετα για κυρωση από την Βουλη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.

    Β) Παραβιαστηκε το Π.Δ. 38/2015 που προςβλεπε και οριζε επακριβως το ερωτημα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5-7-2015, το οποιο δεν ηταν καθολου ασαφες αλλα αντιθετα ηταν πολύ συγκεκριμενο καλωντας να απαντησει ο Λαος στο ερωτημα “Θελετε να συνεχιστει το τρεχον προγραμμα δανειοδοτησης και ό,τι παραπερα χειαστει (δηλαδη νεα Μνημονια) ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;”. Ο Λαος απαντησε ΟΧΙ και αυτό οφειλοταν κατά το Συνταγμα να υλοποιησουν.!

    γ) Παρεδωσαν, εκχωρησαν την Νομοθετικη αρμοδιοτητα της Βουλης σε Ξενες Δυναμεις (θεσμους) με τον Ν. 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ – ΣΕΛΙΔΑ 1014) και αποδεχθηκαν να υλοποιουν απλως αποφασεις που παιρνουν οι “θεσμοι“ .!

    Τελος, το διαπραττομενο από σειρα Κυβερνησεων (και την παρουσα) αδικημα της εσχατης προδοσιας είναι διαρκες και εξακολουθει από 5-5-2010 μεχρι σημερα να μεταβαλει το πολιτευμα του Κρατους με σφετερισμο της λαικης κυριαρχιας, καταλυση και αδρανοποιηση του πολιτευματος .

    ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στη μηνυση: http://chn.ge/2H3YAzh

  15. ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

  16. σιωνοκομμουνισμος εναντιον σιωνοπατριωτισμου,αντε πεθανετε ολοι σας ρε ξοφλημενοι

  17. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  18. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΞΕΥΤΗΛΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΦΤΩΧΟΙ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΗΡΙΑ ΜΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ Η ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ , ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ

  19. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ,ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

  20. δυναμη φως ΕΣΥ
    το γελοιον του πραγματος
    στην Ελλαδα του δραματος
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  21. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

    ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  22. ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΙ'ΑΛΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΕΡΠΕΤΑ…

    ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..

    ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

    ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ..
    Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΟ 2007 ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΠΑΝΩ ΣΕ 1115 ΤΡΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΝΑ ΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΥΝΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ…

    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ….

    ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ …

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  23. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΩ..

    ΤΟ 1944 45 ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ,ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΟ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

    ΣΥΜΦΩΝΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΖΑΧΑΡΙ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΟΡΥΚΤΑ,ΣΙΤΗΡΑ,ΚΑΦΕΣ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 60% ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΕ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ CIA ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΒΡΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ…

    ΤΟ ΔΝΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ Η CIA ΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ…

    ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ

  24. φιρι φιρι το παν'οι μαγκες…

    καλαααααα

  25. ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΣΩΡΡΑΣ , ΕΛΑ ΠΣΩΡΡΑ ΡΗΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΗΡΩΑ , ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!

  26. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ.

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ (ποτε η δικαιοσυνη δεν θα ελεγε ΥΠΑΡΚΤΑ αν δεν ηταν 100% σιγουρη),ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ…

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

  27. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ…ΓΙΑΤΙ…!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..
    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ε.ΣΥ…..ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

    ΥΓ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…

    ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ 115 ΤΡΙΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΓΚΟΔΗΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ,ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΟΛΙΑ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΑΣΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ…

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΓΕΦΑΛΟ,ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s1600/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

  28. ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕ ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΜΠΑΤΗΡΟΓΙΟΥΦΤΑ ΜΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΨΩΡΙΑΡΗ ΧΟΜΠΙΤ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΛΛΑ ΣΤΟΚΕ??????
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΥΘΕΜΝΗ ΜΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΗΛΙΘΙΕ

  29. ΤΑ 10αρικα ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ 150αρια ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΣΑΠΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΕΡΣΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

  30. αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχααααααααααααχαχαχαχαχα …………..δεν μπορωωωωωωωωωω

    ο εθναρχης ο ψωρρας ο πατρινος καρναβαλος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    εδωσε ο ξεβρακωτος μπατιρογυφτος δισεκατομμυρια στους ελληνες

    χαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααχαχαχα παρτε το δαφνι ρεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  31. Ωραία!! Ο Λήτης ο κομουνιστής(;;;;)σύμφωνα με τον αρθρογράφο μιλησε κατά της 21ης Απριλίου. Με άξεστο τρόπο θα το δεχτώ. Και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Για τους ήρωες του έπους του 40 πού φαίνεται ότι μίλησε απαξιωτικά; Γιατί ο τίτλος γράφει άλλα και μέσα ο αρθρογράφος αναφέρει άλλα;

  32. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

    Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ​ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑΞΕΩΣ .

    6 ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ
    ΜΑΧΗΣ. ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.
    ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ
    ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΓΙΑΝΝΗ.

    ΠΑΤΤΑΚΟΣ.

    Τον Αυγουστο του 1940, ενω υπηρετουσε στο Δ σύνταγμα ιππικου Ελευθερουπολεως Καβαλας, προηχθη στον βαθμο του Υπιλάρχου.

    Συμμετείχε στον Ελληνοιταλικό πόλεμο ως διοικητης ιλης Πολυβολων της ΙΙης Ομάδας Αναγνώρισης της ΙΙης μεραρχιας Πεζικου στο Αλβανικο μέτωπο εναντιον των Ιταλων εισβολεων απο 28 Οκτωβριου 1940 εως τέλη Απριλιου 1941,.

    Τους τελευταιους τρεις μηνες ως διοικητης του 5ου λοχου πεζικού του 11ου συνταγματος πεζικού Τριπόλεως, με αίτημα του, ηρθε σε σε επαφη με τον εχθρό στον Πρασινο Λοφο, νοτια του Τεπελενίου.

    Στην διάρκεια της κατοχής της Ελλάδος από τις δυνάμεις του Αξονος συμμετείχε στο κρυπτογραφικό τμήμα της αντιστασιακής οργανώσεως "Όμηρος".

    Επισης κατά την διαρκεια του εμφυλιου ελαβε μερος ως διοικητής της ίλης αρμάτων μάχης Κενταυρος σε αρκετά σημεία της Βόρειας Ελλάδας.

    Παρασημοφορηθηκε με τρία αριστεία ανδρείας, επτά πολεμικούς σταυρούς, δύο μετάλλια εξαίρετων πράξεων καθώς και με όλα τα προβλεπόμενα σε καιρό ειρήνης μετάλλια και παράσημα.

    Στην συνέχεια σπουδασε στην Σχολή Πολέμου και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον βαθμό του ταξιάρχου.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

  33. κυριοι οτι και να γραφετε οταν υπογραφετε ως ανωνυμος εκτος του οτι ειστε κοτες ειστε δια εμε και αχρηστοι.δια τον σωρρα αφου εχει τα χρηματα διατι αφηνει να χανονται σπιτια κ.λ.π. εις τους πληστηριασμους?επομενως και να υπαρχουν τα κεφαλαια δεν σκεφτεται το λαο ο σωρρας αλλα μονο τον εαυτο του και ολα τα αλλα ειναι γελοιοτητες.δια τους χουντικους ειναι αυτοι που χαρισαν τα αγροτικα χρεη και εκαναν πολυ καλα.χαρισαν δεν ρυθμισαν. μπραβο τους.οι παλιτικες κυβερνησεις χρεωσαν την χωρα και παλι ο λαος λεει δεν πειραζει.σε λιγο θα παραδοθει και το ονομα αλλα ο λαος θα λεει εχω το ποδοσφαιρο.δια αυτο επαψα να σεβομαι τον τωρινο ελληνικο λαο που ειναι μονο ηλιθια λογια. προσωπικα εχω αγωνιστει κατα τραπεζων παρα πολυ απο το 1995 ειμαι ο πρωτος που νικησε την αγροτικη στα δικαστηρια και δεν δεχομαι αυτους που πουλανε θεωρια και βλακειες ιδιως οταν δεν γνωριζουν καλα τα θεματα ορρφανιδης παντελης 6942076028

  34. Ελληνες για να επιτυχουμε την ειρηνικη, ειτε την βιαιη και δυναμικη,εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνγταγματος με βαση το δικαιωμα που μας δινει το συγκεκριμενο αρθρο ακολουθειστε πιστα, μεθοδικα, με αγαπη, υπομονη και αφοσιωση ολα οσα αναφερονται απο εμενα Ως ΛΥΣΗ για την εθνικη μας επιβιωση. Δεν ειναι τυχαιο οτι ειμαι ο μοναδικος σε ολοκληρο τον κοσμο ο οποιος σας προτεινει αυτον τον συνδυασμο :

    Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων.

    Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις
    γνησιες Ελληνιδες γυναικες και παγκρατιο.

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ/

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Comments are closed.