Δικογραφία σε βάρος 17 κατοίκων της Λέσβου για επίθεση σε πρόσφυγες

Δικογραφία σε βάρος πέντε κατοίκων της Λέσβου για σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και κατά άλλων 12 για πλημμελήματα σχηματίσθηκε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Πρόκειται για τα πρώτα άτομα που ταυτοποιήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές ως ενεχόμενοι στην επίθεση κατά των προσφύγων και μεταναστών που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης αλλά και κατά των αστυνομικών δυνάμεων που επιχειρούσαν στην πλατεία.

Οι κακουργηματικές πράξεις, που προς το παρόν έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία, είναι αυτές του εμπρησμού και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ οι πλημελληματικές κατηγορίες είναι πολλές με κύρια αυτή της στάσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρώτη δικογραφία, καθώς η έρευνα συνεχίζεται, διαβιβάζεται στην Εισαγγελία πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

loading...

3 thoughts on “Δικογραφία σε βάρος 17 κατοίκων της Λέσβου για επίθεση σε πρόσφυγες

  1. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΛΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΨΩΛΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΙΑΤΙ 50 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΤΣΕΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ Η ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΤΙΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ.

  2. Μουνο….πανα ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΒΑΖΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ-ΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜ…ΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΒΙΑΖΕΙ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ…

  3. ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΕΙ??????????????

Comments are closed.