Αντιπολεμική κινητοποίηση , Τρίτη 17 Απριλίου, Καμάρα , στις 7μμ

Η νέα βρώμικη ιμπεριαλιστική επίθεση ΗΠΑ-Βρετανίας-Γαλλίας στην Συρία έφερε πιο κοντά τον πόλεμο στην γειτονιά μας !   Δημιουργεί κινδύνους για  την παγκόσμια ειρήνη ! Σε περίπτωση νέου
ιμπεριαλιστικού πολέμου στη Συρία, αυτός θα αποτελειώσει   την ήδη κατεστραμμένη Συρία ,  θα προξενήσει νέα καραβάνια απελπισμένων προσφύγων  και υπάρχει κίνδυνος να επεκταθεί στην Ανατολική Μεσόγειο μέσα από την συρροή πολεμικών αρμάδων και τον ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων.
Καταγγέλλουμε την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσαν από  κοινού ΗΠΑ-Γαλλία και Βρετανία και τις πολεμικές απειλές για νέες επιθέσεις.  Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί διέθεσε τις αμερικάνικες βάσεις στην Ελλάδα, και πρώτα απ όλα της Σούδας, και παρείχε διευκολύνσεις για την υποστήριξη της ιμπεριαλιστικής αυτής επίθεσης στη Συρία.
Απαιτούμε να  σταματήσει κάθε συμμετοχή της Ελλάδας στα εγκληματικά  σχέδια των πολεμοκάπηλων και των φονιάδων , να κλείσουν οι αμερικάνικες  βάσεις και  διευκολύνσεις  , να φύγει η Ελλάδα από τον πολεμικό συνασπισμό του ΝΑΤΟ. Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς τυχοδιωκτισμούς.
Καλούμε κάθε φιλειρηνικό άνθρωπο , κάθε εργαζόμενο και νέο να παλέψει ενεργά για την υπεράσπιση της ειρήνης. Καλούμε τα συνδικάτα, τις συνδικαλιστικές ενώσεις και κάθε κοινωνική  πρωτοβουλία πολιτών να συμμετάσχουν στην αντιπολεμική κινητοποίηση την Τρίτη 17 Απρίλη, στις 7.00 μ.μ., στην Καμάρα.
Φορείς, Συλλογικότητες , Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]