Εξετάζουμε τα δημόσια πρόσωπα τι έλεγαν παραμονές εκλογών του 15.

Ποιος /α συγγραφέας, ποιος/α ηθοποιός ποιος/α τραγουδίστρια  ποιος/α  δημοσιογράφος βγήκε παραμονές εκλογών του 15 να  εμποδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ; ΚΑΝΕΙΣ. Όχι μόνο δεν εμπόδισε, αλλά ώθησε τον κόσμο προς τον ΣΥΡΙΖΑ. ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ

 Άλλοι έπαιρναν γραμμή να πείσουν κόσμο μέσα στη σοβαροφάνεια και τα δήθεν (βλακώδη ) επιχειρήματα, άλλοι από βλακεία επειδή πήγαιναν με το ρεύμα, άλλοι για να ωφεληθούν προσωπικά εις βάρος της πατρίδας. Όλοι αυτοί μέσα τους  είναι αδιάφοροι για  την πατρίδα τους ,ΟΛΟΙ, αλλά λένε ψέματα και υποκρισίες.

Πολλοί απ αυτούς θα ζητήσουν ψήφο για ν πάρουν μισθό.(έχουν κοπεί οι μισθοί τους τώρα και βλέπουν τη βουλή για αποκατάσταση)  Άτομα  συμφεροντολογικά χωρίς αντίληψη που πουλανε λογισμικό, ενώ  είναι ηθικοί αυτουργοί των όσων περνάμε τώρα. Όλης της καταστροφής. Αυτοί την έφεραν όταν εμείς είχαμε αρρωστήσει που έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ. Τώρα πάνε πάλι με το ρεύμα για το συμφέρον τους. Θα μας βλάψουν ποικιλοτρόπως.  Πανε να μας βάλουν ύπουλα να τους πληρώνουμε. Όπου βρουν ευκαιρία θα μας πατήσουν στο λαιμό σαν τον Τσιπρα.

Κακής ποιότητας άτομα, αλλά φαίνονται το αντίθετο(σαν τον Φωτη) Ιδιαίτερη σκέψη, ανάλυση, προσοχή.  Για να τους κρίνουμε, εξετάζουμε τι έλεγαν παραμονές εκλογών του 15 ,και τους μαυρίζουμε.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Εξετάζουμε τα δημόσια πρόσωπα τι έλεγαν παραμονές εκλογών του 15.

  1. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΜ.
    Γιατί τώρα η μήνυση του Ε.ΠΑ.Μ. επί Εσχάτη Προδοσία;
    Του Δημήτρη Καζάκη
    Είναι η πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία αυτού του τόπου – κι όχι μόνο – που πολιτικό κόμμα, όπως το αναγνωρίζει ο ισχύων νόμος, καταθέτει μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία εναντίον όσων αλλοίωσαν ή και κατέλυσαν με τις πράξεις τους το συνταγματικό πολίτευμα της χώρας. Η κατάθεση της μήνυσης αυτής δεν έγινε μόνο με σκοπό την δίωξη και καταδίκη των υπευθύνων, αλλά πρώτα και κύρια για την αποκατάσταση της δημοκρατικής και συνταγματικής ομαλότητας στην Ελλάδα.

    Είναι γνωστό ότι το Ε.ΠΑ.Μ. από την ιδρυτική του διακήρυξη τον Ιούλιο του 2011, ένα εκ των 5 βασικών προταγμάτων του ήταν και παραμένει η άσκηση δίωξης επί εσχάτη προδοσία όσων ψήφισαν, υπέγραψαν, εφάρμοσαν τα μνημόνια και τα παρελκόμενά τους. Ήταν η πρώτη και η μόνη πολιτική δύναμη που έθετε στο πρόγραμμά της ως έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πολιτικής της την άσκηση δίωξης. Πίστευε τότε, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει και σήμερα ότι χωρίς μια τέτοια δίωξη δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα και να ανορθωθεί εκ βάθρων με όρους δικαίου και δημοκρατίας προς όφελος των πολιτών της.

    Γιατί λοιπόν άργησε να κατατεθεί η μήνυση;
    Το Ε.ΠΑ.Μ. εξ ιδρύσεως δεν θεωρούσε την άσκηση δίωξης ως δικό του αποκλειστικά «κομματικό» καθήκον. Το θεωρούσε και εξακολουθεί να το θεωρεί ως παλλαϊκή απαίτηση. Όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν να κινηθεί ένα ευρύτερο φάσμα αντιμνημονιακών δυνάμεων και προσωπικοτήτων εναντίον όσων κομμάτων και προσώπων διέπραξαν Εσχάτη Προδοσία σε βάρος της χώρας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Καμιά άλλη δύναμη δεν δέχθηκε να δεσμευτεί σε μια τέτοια κίνηση.

    Ταυτόχρονα είναι τελείως διαφορετικό να υιοθετεί κανείς πολιτικά την ανάγκη άσκησης δίωξης επί Εσχάτη Προδοσία και εντελώς άλλο να επωμίζεσαι την σύνταξη της μήνυσης γι’ αυτήν. Όταν είναι κανείς σοβαρός και κυρίως όταν σοβαρολογεί δεν θέλει με κανέναν τρόπο η μήνυσή του αυτή να καταντήσει φωτοβολίδα για εκτόνωση, ούτε να εκφράζει απλά τις ποικίλες νομικές του θεωρήσεις και δικανικές φιλοσοφίες, οι οποίες ελάχιστη σχέση έχουν με το ισχύον ποινικό δίκαιο.

    Ας μην ξεχνάμε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν δεκάδες μηνύσεις πολιτών, που όμως δεν πληρούσαν – για να εκφραστώ επιεικώς – τις προβλέψεις του ισχύοντος ποινικού δικαίου. Κι έτσι ανάγκασαν τις δικαστικές αρχές με ελαφρά τη καρδία, είτε να τις στείλουν στη Βουλή για να χαθούν στα συρτάρια της, είτε να τις απορρίψουν μια κι έξω ως ανυπόστατες.

    Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν θα μπορούσε ποτέ να εμπλακεί σε μια μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία, η οποία γίνεται απλά και μόνο ως πολιτική δήλωση χωρίς καμιά άλλη αξίωση, ή ως άμυνα ορισμένων πολιτών – όπως την φαντασιώνονται οι ίδιοι – προκειμένου να προστατευτούν έναντι της λαίλαπας των μνημονιακών πολιτικών. Κι αυτό γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι μια μήνυση τέτοιου είδους, όχι μόνο θα είναι ατελέσφορη, αλλά θα υπονομεύσει εντέλει την ίδια την απαίτηση για δίωξη των ενόχων επί Εσχάτη Προδοσία. Σύμφωνα πάντα με ότι προβλέπει το ισχύον Σύνταγμα και ο Ποινικός Κώδικας της χώρας.

    Σήμερα, το καθεστώς αλλοίωσης και κατάλυσης των δημοκρατικών αρχών της Ελληνικής πολιτείας έχει ολοκληρωθεί. Η χώρα μας όχι μόνο τελεί υπό ένα ολοκληρωτικό καθεστώς κατοχής και εκποίησης, αλλά σπρώχνεται επίσης σε ακρωτηριασμό της εθνικής της επικράτειας. Η δημοσιονομική, πολιτική και κανονιστική κατοχή της πατρίδας μας, πρόκειται να εξελιχθεί γρήγορα και σε στρατιωτικοπολιτική υπό τον μανδύα της «μεταμνημονιακής εποχής». Τώρα λοιπόν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για μια τέτοια μήνυση. Όχι από πολίτες, αλλά από πολιτικές δυνάμεις για να αποκτήσει την πρέπουσα βαρύτητα και κύρος μια τέτοια μήνυση. Οι καιροί ου μενετοί!
    Προσυπογράφουμε ΟΛΟΙ τη μηνυση:
    http://chn.ge/2H3YAzh
    https://uploads.disquscdn.com/images/45caddd4b4556f9c7eef4f53cdc203cc9e2f9429f903312421ec6116e40ef42f.jpg

Comments are closed.