Πάγκαλος: «Απόγονοι Αιγυπτίων δούλων οι κάτοικοι της Ηράκλειας Σερρών» (Video)

Προσπαθεί να δημιουργήσει γκρίζες ζώνες και στη Μακεδονία;

Γράφει ο ..(( Λ ))..

Για ακόμα μια φορά ο πρώην υπουργός «μαζί τα φάγαμε» προκαλεί τους Έλληνες με απερίγραπτες και ανιστόρητες δηλώσεις. Αυτή τη φορά αναφέρεται απαξιωτικά στους κατοίκους της Ηράκλειας Σερρών λέγοντας πως είναι απόγονοι Αιγυπτίων δούλων.

Ερωτήματα βεβαίως προκαλεί και η χρονική σύμπτωση μιας τέτοιας δήλωσης από τον κ. Πάγκαλο σε μια περίοδο όπου ο κ. Τσίπρας ετοιμάζεται να παραχωρήσει τον όρο «Μακεδονία» στα Σκόπια. Τι εξυπηρετεί μια τέτοια δήλωση για μια μερίδα Ελλήνων Μακεδόνων; Μήπως τη προσπάθεια δημιουργίας «γκρίζων ζωνών» στη Μακεδονία για να διευκολύνει το έργο των προδοτών της κυβέρνησης να εκχωρήσουν τον όρο «Μακεδονία» στα Σκόπια;

ellinikiafipnisis.blogspot.gr/

loading...

5 thoughts on “Πάγκαλος: «Απόγονοι Αιγυπτίων δούλων οι κάτοικοι της Ηράκλειας Σερρών» (Video)

  1. αυτο το παχυδερμο ανθρωποειδες θα βγαλει επιτελους στον σκασμο?????????

    ΕΛΕ3ΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ!!!!!!!!!!!

  2. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΧΟΝΔΡΟΜΑΛΑΚΑ 1;38

  3. Ε παλι μιλησε ο τουρκαλβανος Παγκαλος.Δεν φημιζεται για την ελληνικοτητα του και δεν μας παραξενευει.Τι μπορει να περιμενει κανεις απο αυτο το τσουβαλοσκατο.Πλουσιο το πολιτικο του ιστορικο,παρεδωσε τον Οτσαλαν στην Τουρκια,η ελληνικη σημαια στα Ιμια την πηρε ο αερας και μαζι τα φαγαμε.Ε τωρα ασχολειται με τους κατοικους της Μακεδονιας.Μη ξεχασουμε οταν ψοφησει να του φτιαξουμε ενα αγαλμα για να τον φτυνουμε.

  4. Ενα αγαλμα στο μ.πασταρδο φτιαξτε
    Κολοσκυλο γαμω το αιμα σου

Comments are closed.