TΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ

Καταρχήν θέλω να πω ότι είμαι ιδιαίτερα φιλειρηνικός και απεχθάνομαι παντός είδους βία. Θέλω να πιστεύω ότι κι όλοι οι Έλληνες είναι φιλειρηνικοί.

Όμως… για την πατρίδα μας ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! Αρκετά πια με τους πατριδοκάπηλους, κι όλους αυτούς που θέλουν να παραδώσουν την ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ξένα χέρια. Αρκετά με όλους αυτούς που καθημερινώς ρίχνουν το ηθικό των Ελλήνων! Αρκετά με όλους τους δημοσιογράφους του συστήματος που παπαγαλίζουν ότι πάμε για αλλαγή συνόρων και ότι θα πρέπει να συμβιβαστούμε! Αρκετά με τα προδοταριά που βάζουν άλλα συμφέροντα πάνω από την Ελλάδα και τον Θεό!

Ποιοι μιλούν για δημοψήφισμα για το Σκοπιανό; ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ;;;; !!!!!! Οι Πανμακεδονικές Ενώσεις, πέραν από την αστοχία της ζητήσεως δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, πολύ καλά έκαναν και επικαλέστηκαν τα άρθρα του Συντάγματος και τον ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ για το Δίκαιό μας. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ; ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ; Μήπως προστατεύουν την πατρίδα μας από διάφορους επίδοξους άρπαγες και κλέφτες; Μήπως τελικά υπηρετείς κι εσύ αυτούς που θέλουν να κομματιάσουν την Ελλάδα;

Σήμερα γράφω το άρθρο με αφορμή αυτό που είδα πρωινιάτικα σε ένα δημοσίευμα ότι και οι Βούλγαροι έβγαλαν αλυτρωτικούς χάρτες με ελληνικά εδάφη. Τούρκοι, Βούλγαροι, Σκοπιανοί και Αλβανοί λιγουρεύονται την Ελλάδα! Θα ασχοληθώ μόνο με τους λαούς που τόλμησαν να βγάλουν τέτοιους χάρτες, γιατί αν ασχοληθώ με όλους, τότε πάμε για ελληνική κοσμοκρατορία, για να μην πω συμπαντική ελληνική!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΩΝΕΣ, ενώ εσάς σας έφεραν από αλλού, και αυτό το αλλού ήταν και πολύ μακριά! Όταν εμείς γεννήσαμε τον πολιτισμό εσείς ήσασταν στα  δέντρα ψάχνοντας τροφή. Δεν θέλω να σας προσβάλλω, η ιστορία τα λέει αυτά. Επίσης, 400 χρόνια οι Τούρκοι στα Ελληνικά εδάφη έθαβαν τα αρχαία μας! ΟΛΑΚΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΠΡΟΣ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΜΟ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!!

Τόσα χρόνια εμείς είμαστε στην χώρα μας και δεν βγάλαμε χάρτες να διεκδικήσουμε τα δικά μας εδάφη, σεβόμενοι τους λαούς σας. Όταν όμως βγάζετε εσείς και μας προκαλείτε, μη σεβόμενοι ούτε εμάς, ούτε και όσα σας δώσαμε ανά τους αιώνες, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. Και μπορεί να μην είναι κανείς ανώτερος κανενός, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε καρπαζοεισπράκτορες, όπως θέλουν μερικοί μερικοί. Δεν σας ενοχλούμε, μην μας ενοχλείτε!!! Θέλουμε να ζούμε ειρηνικά, με αγάπη και αλληλοβοήθεια όπου χρειάζεται. Αν εσείς έχετε άλλες ύπουλες ορέξεις, κακώς τις έχετε, όποιες «πλάτες» κι αν έχετε!

Έτσι λοιπόν, οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ! ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ! ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ! ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΕΚΕΙ ΑΧΑΝΕΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ; ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΟΥΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Καιρός να μαζευτείτε όλοι εσείς που προκαλείτε τους Έλληνες! Κι εμείς ως Έλληνες ας είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Να είμαστε πανέτοιμοι για όλους αυτούς τους καπηλευτές και λιγούρηδες εδαφών. Να βγουν να ξεσκονιστούν και να ανεμίσουν τα άγια λάβαρά μας, ακόμα κι αν δεν χρειαστούν! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ! ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!

Κτυπήσατε την πίστη μας, κτυπήσατε την οικογένεια, ε! ως εδώ! Την πατρίδα δεν θα την πειράξετε· και όσα κτυπήσατε, εμείς θα τα αναστηλώσουμε, θα τα αναστήσουμε με ακόμα καλύτερο τρόπο, με ΤΡΟΠΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και επειδή είμαστε ειρηνικός λαός θέλετε να μας λιντσάρετε κιόλας! Ε, νισάφι πια ρε!!!

Έλληνες, αν γίνει η «στραβή», δηλαδή κάποιοι θελήσουν να ανοίξουν πολεμικά μέτωπα, ας είμαστε προετοιμασμένοι για 5 μέτωπα. Τα 4 είναι στα σύνορα με τις χώρες που λιγουρεύονται ελληνικά εδάφη. Το 5ο είναι μέσα στην χώρα. Ετοιμαστείτε για μερικούς μήνες ανώμαλης κατάστασης με ταυτόχρονη έλλειψη τροφίμων. Ας ετοιμαστούμε και ας μην γίνει ποτέ! Μην μας πιάσουν στον ύπνο όπως θέλουν! Όλοι μαζί ενωμένοι μια γροθιά! Ετοιμαστείτε να φύγετε από τις μεγάλες πόλεις όταν αυτό απαιτηθεί. Μιας και δεν υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας να εφαρμόσει τους νόμους συντάγματος (για αυτό θέλουν και να αλλάξουν το σύνταγμα, για να γίνουμε τελείως δούλοι τους) που καταπατούνται και να δικάσει τους καταπατητές, μιας και δεν υπάρχει ούτε ένας Ιεράρχης να εφαρμόσει τους Νόμους της Ορθοδοξίας των Ελλήνων και να συλληφθούν όλοι αμέσως, τουλάχιστον ας είμαστε εμείς έτοιμοι να υπερασπιστούμε αυτά που μας άφησαν οι προγονοί μας. Ανά πάσα στιγμή καλούμαστε να καταγγέλλουμε τα ανθελληνικά σχέδιά τους, και να προβαίνουμε σε διαμαρτυρίες! Όχι όμως στην Βουλή μπροστά… αλλά στην Αρχιεπισκοπή: γιατί εκεί είναι το ανώτατο βασίλειο… αν ισιώσουν αυτοί τότε ανάσταση έρχεται!

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ, ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΜΕ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

*********

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

loading...

3 thoughts on “TΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ

  1. αυτη η μορφη ψυχολογιας και σκεψης που αναφερεις στις δυο πρωτες γραμμες,ειναι η κυρια προπαγανδα που δουλευει εδω και δεκαετιες και μας εχει κανει φοβικους,δειλους,περιστερακιδες,ξεφτιλες,πισογλεντιδες,λουλουδες κλπ.δηλαδη ειναι η κυρια αιτια της καταστροφης μας.δεν μας λυπαμαι διοτι θα πρεπει να εξαφανιστουμε απο την υπαρξη,ουτως η αλλως δεν προσφερουμε τιποτα πλεον,ο δρομος που εχουμε παρει ειναι χωρις επιστροφη,ειμαστε αχρηστοι.οσο ποιο γρηγορα διαλυθουμε τοσο καλητερα.χρονια ατελειωτα βγαζουμε τα ματια μας και τρωμε τις σαρκες μας.εμεις και μονο εμεις σαν λαος εχουμε την ευθυνη δεν μας φταιει κανενας αλλος.

  2. Συμφωνω με τον αρθρογραφο αλλα και με τον 9.14 π.μ.τοσα χρονια μας κυβερνουν νανοι και ιδιους μας κανανε.Ο θεος να μας βοηθεισει,αλλιως δεν υπαρχει ελπιδα.Μας βουλιαξαν μεσα στη φτωχεια και τωρα αυτοι ξενοκινητοι νανοι ευκολα θα παραδωσουν κομματια της πατριδας μας.Ειθε η παναγια μας να κανει το θαυμα της να αναστησει την χωρα μου.Ζουμε στην εποχη του παραλογου.Οτι πατριωτικο θεωρειται ετεροκλητο και καταδικαστεο απο τους πουλημενους πολιτικους και δημοσιογραφους.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.Ο θεος να μας λυπηθει.

  3. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ.Η ΕΛΛΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΕΡΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …

Comments are closed.