Survivor – Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Για μια ακόμη φορά οι Διάσημοι θα χάσουν έναν ακόμη παίκτη, καθώς οι Μαχητές πήραν την τέταρτη σερί νίκη σε αγώνα ασυλίας. Ποιος θα φύγει από τον Αγιο Δομίνικο και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο;

Mεγάλη ήταν η «μάχη» ανάμεσα στον Στέλιο Κρητικό αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο να έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι χάρη την τεράστια υποστήριξη τοι κοινού.

Τελικά, εκείνη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ήδη έχει αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και βρίσκεται στο ξενοδοχείο. Μάλιστα, έτσι μπορούμε να πούμε ότι εξηγείται η χθεσινή φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτή φαινόταν η αγαπημένη παρουσιάστρια να κρατά ένα κινητό τηλέφωνο. Τα γυρίσματα των επεισοδίων γίνονται 2 μέρες πριν την προβολή τους στην Ελλάδα, οπότε ήδη είχε αποχωρήσει και έτσι μπορούσε να έχει το κινητό της.

dokari

loading...

1 thought on “Survivor – Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

  1. εγω πιστευω οτι δεν θα φυγει αυτη γιατι εχει μεγαλα κονε με πλουσιους εδω που την ψηφιζουνε
    και παρεμπιπτοντως αυτη καπου ειχα διαβασει οτι ειναι καθηγητρια σε καποιο σχολειο ποιος της εδωσε αδεια για το Survivor ??? εκτος κι αν ειναι καθηγητρια του κωλου

Comments are closed.