Αρσενικός σαν και του λόγο σου κύριε Σταύρo Κόλκα ;;;; ΒΙΝΤΕΟ

Που πέρσι έλεγες ότι λέει ο νόμος?
Που υπάρχει βιντεάκι στο youtube να λες για έναν αγώνα με τον άρη που έφαγε ρολό ο διατητής και διεκόπη υπέρ σου , πως το ρολό ταμειακής είναι βαρύ και όποιος δεν το πιστεύει να του το πετάξουμε στο κεφάλι του?

Πόσο γελοίος γίνεσαι ενώ υπάρχει αυτό το βίντεο με τα λεγόμενα σου να κάνεις τώρα την κωλοτούμπα του αιώνα και το άσπρο-μαύρο.
Η θα ξεχάσουμε τον αρσενικό προπονητή σου (ίβιτς) που πριν κάνει το θέατρο στη λεωφόρο είχε έρθει στο καραισκάκι και με το που τρώτε το γκολ πήρε την ομάδα στα αποδυτήρια (και ήθελε να το πάρει πάλι στα χαρτιά) επειδή των ενοχλούσαν οι καπνοί (χωρίς να έχει πέσει στο γήπεδο ούτε γόπα τσιγάρου) και ενώ η τούμπα ήταν πάντα όταν έπαιζε στο πάοκ σαν παίκτης σαν είσαι στη Συρία εν ώρα βομβαρδισμών.

ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ…ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΚΟΛΚΑ

Ιστορία γράφεις αν είσαι αρσενικός


γράφει ο Σταυρος Κολκας – sdna.gr

Μπαίνουμε στη τελική ποδοσφαιρική ευθεία για το ντέρμπι που θα κρίνει το πρωτάθλημα. Απλά θα πρέπει να βάλουμε σε μία σειρά κάποια πράγματα, για να μη μας περνάνε και για αφελείς. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας…

Βγαίνει ένα κλίμα πως από την ΑΕΚ ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο και με διασκεδάζει λίγο αυτό. Η ΑΕΚ είναι το διοικητικό κομμάτι, είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι και τα ΜΜΕ που «ελέγχει» είτε απευθείας, είτε μέσω συναδέλφων.

Ωραίο είναι αυτό το κλίμα ανωτερότητας που βγαίνει, αλλά η αρθρογραφία της περισσότερο ασχολείται με το δικαστικό και με το στημένο κλίμα εναντίον του ΠΑΟΚ όσον αφορά στις εντυπώσεις, παρά με το σχήμα που θα παρατάξει ο Μανόλο.

Επίσης, είναι υποκρισία να λες πως εσύ ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και πως εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα, όταν ο βασικός σου αντίπαλος έχει δεχτεί τέτοιο στήσιμο. Δεν εξετάζω αν φταις εσύ ή όχι, αλλά τον πολιτισμό που πάτε να μας πουλήσετε αλλού.

Ας θυμηθούνε το πώς λύγισε η ΑΕΚ στα πλέι οφς μετά την υπόθεση Βάλνερ. Τέσσερα από τον Παναθηναϊκό, τέσσερα από τον Άρη και πάει λέγοντας.

Τότε ο Ντέμης είχε προτείνει να μην κατέβει η ομάδα στη διαδικασία, γνωρίζοντας το πώς θα αντιδράσει το αγωνιστικό τμήμα, αλλά κανένας δεν τον άκουσε. Μπήκε στη μάχη, ψυχολογικά άδεια και κατέρρευσε.

Και εμείς έχουμε πάθει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Να μη πιστεύεις αυτό που βλέπεις με τα μάτια σου. Ομάδα σκασμένη, να μη μπορεί να αλλάξει πάσα. Να έρχεται ο Καραμάνος στη Τούμπα, να σκοράρει και να κοροϊδεύει τον Κλάους με τον πανηγυρισμό του.

Ας είμαστε επιτέλους ειλικρινείς σε αυτόν τον τόπο. Ο Ολυμπιακός κατάφερε αυτό που ήθελε εξ αρχής. Να απαξιώσει ένα πρωτάθλημα που δεν ελέγχει.

Ό,τι και να συμβεί μέχρι το τέλος, όποιος και να το πάρει, οι δύο διεκδικητές και οι κοινωνίες τους θα αμφισβητούν τον νικητή. Το ποιος έχει το δικαίωμα να το κάνει με πραγματικά επιχειρήματα το γνωρίζουμε. Το ποιος θα το κάνει μέσα από κινήσεις εντυπώσεων και πάλι το γνωρίζουμε.

Από τον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχουν στερηθεί έξι βαθμοί, οι τρεις κερδισμένοι και οι άλλες τρεις δεν θα μάθουμε ποτέ, το ένα ντέρμπι δεν το έπαιξε, το άλλο θα το παίξει χωρίς κόσμο, το 95% της επικοινωνίας των ΜΜΕ είναι εμετικό απέναντί του και οι διαιτητές παίρνουν μηνύματα που δεν προωθούν την ισονομία, με την ΚΕΔ αυτή την στιγμή να μη συνετίζει κανέναν τους.

Για να το κλείσω, η δουλειά του Ολυμπιακού έγινε. Αμαυρώθηκε το πρώτο πρωτάθλημα της εξυγίανσης γιατί αρκετά στελέχη της δεν είχαν την ψυχή να χορτάσουν σε βάθος χρόνου λειτουργώντας κοντόφθαλμα. Τον νηστικό να φοβάσαι…

Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω μία έκκληση στον προπονητή και τα παιδιά μας. Είστε αυτοί που μπορείτε να δώσετε τη λύση. Όλα τα παραπάνω που γράφω μπορείτε να τα εκλάβετε ως άλλοθι, όμως ψάχνοντας αυτά, ιστορία δεν γράφεις.

Ιστορία γράφεις αν είσαι παιχτάρα, αν είσαι αρσενικός, αν πας κόντρα στις αδερφίστικες πρακτικές μικρών ανθρώπων. Μόνο στην ιδέα πως μπορεί κάπου στον Πειραιά να γελάνε με αυτό που κατάφεραν, γυρίζει το μάτι μου. Το δικό σας, πρέπει να γυρίσει επί δύο.

Η διαφορά δεν είναι πέντε βαθμοί, κερδίζετε την ΑΕΚ και την περνάτε. Μετά την διαδικασία της περασμένης Παρασκευής, αν η εφέσεων δικάσει πραγματικά, δεν υπάρχει νομικό πάτημα για να διατηρηθεί αυτή η ποινή.

Παίξτε μπάλα, πάρτε ένα μεγάλο παιχνίδι. Χωρίς κόσμο στο γήπεδο, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να στηρίζουν την ευτυχία τους στην προσπάθειά σας.

Και επειδή η ΚΕΔ όρισε τον Κομίνη, μέσα στην ατζέντα των ενεργειών σας θα πρέπει να είναι και η υποψία πως αυτός ο άνθρωπος δεν έχει συμπεριφερθεί σωστά στην ομάδα. Ποδοσφαιριστές είστε, έχετε τον τρόπο να του προκαλέσετε ακραία πίεση που θα τον αναγκάσει να μην κάνει το έγκλημα.

Ο Κομίνης υπενθυμίζω, ήταν ο διαιτητής που άφησε τους παίκτες του Άρη τότε παλιά να χτυπάνε στο ψαχνό τους δικούς μας και τελικά απέβαλε τον Κάτσε που έβαλε απλά μία κόντρα, ήταν αυτός που μπροστά στα μάτια του δεν είδε το πέναλτι στον περυσινό ημιτελικό, ήταν αυτός που στον τελικό δεν είδε το πέναλτι στον Κρέσπο πριν από τη φάση του γκολ, είναι αυτός που γενικά δεν μας αρέσει να βλέπουμε στα παιχνίδια μας γιατί είναι ξεκάθαρο πως δεν σέβεται το κλαμπ.

Τώρα το γιατί η ΚΕΔ προτίμησε αυτόν, είναι κάτι που μας βάζει σε ακόμη εντονότερες υποψίες για την λειτουργία της. Ας ελπίσουμε πως θα είναι σοβαρός και θα κατανοήσει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι απλά ένα πρωτάθλημα. Είναι κάτι παραπάνω…

αναγνωστης

loading...