Ο καρτουνίστας των Iron Maiden ζητάει συγγνώμη από τους Έλληνες για το λάθος στη σημαία της Μακεδονίας! (VIDEO)

Το διάσημο heavy metal συγκρότημα Iron Maiden είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην Ελλάδα και έχει γράψει μάλιστα ένα τραγούδι για τον Μέγα Αλέξανδρο!

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο Βραζιλιάνος καρτουνίστας, Βαλ Αντράντε,
που έγινε διάσημος από τα μοναδικά καρτούν που βασίζονται στα τραγούδια των Iron Maiden, ανέβασε στο κανάλι του ένα βίντεο για τη σειρά «The Tales of The Iron Maiden».

Στο βίντεο αυτό, παρουσιάζεται και η καρτούν εκδοχή του τραγουδιού «Alexander The Great»:

Έκανε όμως ένα λάθος. Στο βίντεο διακρίνεται ο Μέγας Αλέξανδρος να κρατά τη σημαία των Σκοπίων στα χέρια του, κάτι που φυσικά παρατήρησαν πολλοί και το τόνισαν…

Έτσι το κανάλι The Maiden Cartoons, δημοσίευσε ένα ακόμη animation video για την σειρά «The Tales Of The Iron Maiden» αυτή τη φορά παρουσιάζοντας την animation εκδοχή για το τραγούδι «Still Life».

Ενώ λοιπόν το animation clip του Still Life έχει τελειώσει, λίγο πριν το 6΄λεπτό (5:53) ο δημιουργός του επιθυμεί να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζεται μία ανακοίνωση σχετικά με το αντίστοιχο video για το τραγούδι Alexander The Great, στο οποίο ο δημιουργός παραδέχεται πως έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος, χρησιμοποιώντας την λάθος σημαία – ως σημαία της Μακεδονίας!

Αποκαθιστά λοιπόν την πραγματικότητα, δείχνοντας σε όλους το λάθος του και παρουσιάζοντας τη σωστή σημαία, αναφέροντας στο τέλος πως είναι αδαής … και ζητάει συγγνώμη(!) από τον ελληνικό λαό.

Φυσικά, οι Έλληνες θαυμαστές του έσπευσαν να τον συγχαρούν για τη διόρθωση και να τονίσουν πως όλοι μπορεί να κάνουν λάθος.

loading...

1 thought on “Ο καρτουνίστας των Iron Maiden ζητάει συγγνώμη από τους Έλληνες για το λάθος στη σημαία της Μακεδονίας! (VIDEO)

  1. ΟΙ MAIDEN ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΥΜΝΟ "ALEXANDER THE GREAT";

Comments are closed.