Μάθαμε τι θα γίνει στην τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» (και δεν θα σας αρέσει)

«Όταν παίζεις το παιχνίδι του στέμματος, κερδίζεις ή πεθαίνεις» λέει η Σέρσεϊ Λάνιστερ στον Νεντ Σταρκ ήδη από την πρώτη σεζόν του «Game of Thrones». Και τώρα που μένει μπροστά μας μόνο η τελευταία σεζόν, μαθαίνουμε ότι δεν θα έχει πολλούς… νικητές.

Εδώ είναι το σημείο που προειδοποιούμε για spoiler, αλλά αυτό δεν προέρχεται από εμάς ή από ευφάνταστους φαν με δικές τους θεωρίες. Το εκστόμισε η ίδια η αντιπρόεδρος του HBO, υπεύθυνη για ταινίες και σειρές μυθοπλασίας, Φραντσέσκα Όρσι.

Όπως αναφέρει το Variety, στο πάνελ της συζήτησης με τίτλο «The Best of HBO», που οργανώθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου INTV στο Ισραήλ, η Όρσι αναφέρθηκε στην ομαδική ανάγνωση των σεναρίων για τα έξι επεισόδια της τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones».

Η αντιπρόεδρος του HBO Φραντσέσκα Όρσι (για να ρίξετε κάπου το φταίξιμο)

«Κανείς από το καστ δεν είχε λάβει τα σενάρια, και ένας ένας άρχισαν να πεθαίνουν», αποκάλυψε το στέλεχος του HBO. «Στο τέλος όλοι κοίταξαν κάτω, και όταν ξανασήκωσαν το βλέμμα τα μάτια τους ήταν βουρκωμένα». Στη συνέχεια, όπως είπε, σηκώθηκαν όλοι και άρχισαν να χειροκροτούν για 15 με 20 λεπτά.

Είναι γεγονός ότι η μέχρι τώρα εξέλιξη της σειράς μας προετοίμαζε για αρκετούς θανάτους στην τελευταία σεζόν. Αλλά το να ακούς από την αντιπρόεδρο του HBO, ότι οι ηθοποιοί διάβαζαν ένας ένας τον θάνατο των χαρακτήρων τους, είναι κάπως σοκαριστικό.

Μέχρι το 2019 (οι φήμες κάνουν λόγο για Απρίλιο) έχουμε πολύ καιρό ακόμη για να διαπιστώσουμε το αληθές του λόγου της κυρίας Όρσι. Κι αν αποδειχθεί ότι μας τρολάρει, στην καλύτερη περίπτωση θα φωνάξουμε όλοι μαζί το επίθετό της, αντικαθιστώντας το τελευταίο γράμμα με το «ε»…

loading...