ΣΥΡΙΖΑ: Πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ στους συλληφθέντες για την νεοναζιστική οργάνωση «Combat 18»

Ερώτημα προς τον Κύριάκο Μητσοτάκη απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σύλληψη της νεοναζιστικής οργάνωσης “Combat 18” , ζητώντας του να τοποθετηθεί ξανά σχετικά με τον αν η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει “μήτρα την Αριστερά”.
Μάλιστα το κυβερνητικό κόμμα αναφέρει ότι στους συλληφθέντες είναι και ένα πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του για την εξάρθρωση νεοναζιστικής οργάνωσης και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του πέρυσι στο Politico, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να μας πει εάν πιστεύει ακόμα πως η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει τη μήτρα της στην Αριστερά, και πως η Χρυσή Αυγή «είναι σαν να μην υπάρχει», όπως δήλωνε πρόσφατα στο Politico, και την ίδια ώρα να ξεριζώνεται ένα ολόκληρο δίκτυο νεοναζί τρομοκρατών με διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή, και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένα πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ μεταξύ των συλληφθέντων«.

loading...

6 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑ: Πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ στους συλληφθέντες για την νεοναζιστική οργάνωση «Combat 18»

  1. Βρε ηλίθιοι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ πιάστηκε ένας πρώην ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ στην οργάνωση Comdat 18 και ζητάτε από τον Μητσοτάκη να σας επιβεβαίωση αν η τρομοκρατία έχει μήτρα την Αριστερά , ξέρετε τι μου θυμίζετε αυτό που λέγετε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και πετάγεται ο άλλος και λέει ο βάτραχος , βρε ηλίθιοι αυτοί οι απλυτοαναρχικοί που καίνε καταστρέφουν τοποθετούν βόμβες , στέλνουν τρομοθέματα και θέτουν σε κίνδυνο χιλιάδες πολίτες και είναι κατ΄ομολογία σας και παιδιά σας , αυτοί τι είναι ΑΓΙΟΙ ή ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  2. "εγκληματικη οργάνωση" και η νουδούλα!

    πουτάνα ψωφοδεξιά, αν αντι για πρωην οννεδίτης ήταν στην χρυσή αυγή, ήδη θα είχατε κλείσει στη φυλακή το Μιχαλολιάκο.

  3. Γιατί; Κλείσανε στη φυλακή τον Μιχαλολιάκο για τους χρυσαυγίτες που σκότωσαν τον Φύσσα;

  4. αυτοι ολοι οι κουκουλοφοροι αναρχικοι που σπανε και ριμαζουνε τα μαγαζια του κοσμου και εκφοβιζουν τους πολιτες που καινε την αθηνα που εκαψαν ζωντανους τους ανθρωπους στη μαρφιν τοσες δεκαετιες ποιοι ειναι γιατι δεν τους πιανει η αστυνομια; αυτοι του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ποιοι ειναι; οι εισαγγελεις τι κανουν;

  5. Tι μ@λ@κίες είναι αυτές;;;
    Ας αναρωτηθούν εκατοντάδες αναρχοκομμούνια ανήκουν στο Σύριζα και άλλες δυνάμεις του αριστερού χώρου και βανδαλίζουν καταστρέφοντας τη δημόσια περιουσία μαζί με καταστήματα και αυτοκίνητα αθώων πολιτών.

Comments are closed.