“Δώρο” Τόσκα στους αστυνομικούς – Θα υπηρετούν στον τόπο καταγωγής τους

Τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να υπηρετούν στον τόπο καταγωγής των ίδιων ή των συζύγων τους, εφόσον διέμεναν σε αυτόν μέχρι την ενηλικίωσή τους, κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Η τροπολογία, που φέρει τις υπογραφές του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, καταργεί τους περιορισμούς που υπήρχαν με τον νόμο του 1982 σχετικά με τις τοποθετήσεις του αστυνομικού προσωπικού (αξιωματικοί, ανθυπασπιστές και υπαξιωματικοί). Τη ρύθμιση είχε προαναγγείλει ο κ. Τόσκας χαρακτηρίζοντας παρωχημένο τον ισχύοντα νόμο, καθώς απαγορεύει σε αστυνομικούς να υπηρετούν στην πόλη στην οποία διέμεναν έως την ενηλικίωσή τους, αν αυτή έχει πληθυσμό κάτω των 200.000 κατοίκων.

Ο αναπληρωτής υπουργός είχε αναφέρει ακόμη ότι με την αναδιάρθρωση των περιφερειακών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. και με την συνένωση των αστυνομικών υπηρεσιών θα δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση στην κατανομή του υπηρετούντος προσωπικού, ενώ θα προκύψουν πολλά προβλήματα σε πολλές επαρχιακές πόλεις της χώρας σε μικρούς πληθυσμούς.

Πηγή: Δημοκρατία

loading...

5 thoughts on ““Δώρο” Τόσκα στους αστυνομικούς – Θα υπηρετούν στον τόπο καταγωγής τους

  1. Η ΑΛΑΓΗ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΗΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΙΕΡΟΝΙΜΟΣ ΞΕΡΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!

  2. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙ……ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ

  3. ΣΚΑΣΜΟΣ Arhidoerea tis malakias! ΘΕΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΟΥ ΧΕΙΡΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟΝ ΤΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΝΟΔΙΟΔΟΥ…ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΑΡΞΑΣΘΑΙ….

  4. δεν ξερετε γιατι το λεει ; θα διορισουν ολους τους βρωμοτουρκους στη θρακη ,και ασφαλως πρεπει να υπηρετουν εκει πανω . θαλεια .

Comments are closed.