Δείτε τι λεει ο ηλίθιος αντρας πολιτικός !!! Ν.Κοτζιάς στη Βουλή: «Θα ηττηθούμε από τη Τουρκία αν πάμε σε θερμό επεισόδιο»!

Σε μία αδιανόητη δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών Ν.Κοτζιάς ενημερώνοντας την Επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών της Βουλής για τις νέες συνθήκες που διαμορφώνει σε Αιγαίο και Θράκη η τουρκική επιθετικότητα.

Μια δήλωση που χαρακτηρίζεται από φόβο, ηττοπάθεια και προδιάθεση εθνικών υποχωρήσεων.

Τι είπε (την δήλωση την αναφέρει το η κυριακάτικη εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”): «Η μακρόχρονη στρατηγική της Άγκυρας, αν χρειαστεί πιστεύω, είναι να κάνει ένα θερμό επεισόδιο και να μας πάει σε διαπραγμάτευση καβάλα»!

Και γιατί να μας πάει σε  «διαπραγμάτευση καβάλα» μετά από ένα θερμό επεισόδιο η Τουρκία και να μην την πάμε ΕΜΕΙΣ «καβάλα» μετά από το θερμό επεισόδιο;

Γιατί απορρίπτει εκ των προτέρων την πιθανότητα να ηττηθεί η Τουρκία από τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις στο «θερμό» επεισόδιο που θα προκαλέσει η ίδια;

Γιατί αρνείται την πιθανότητα να επικρατήσει η Ελλάδα και οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις στο «θερμό» επεισόδιο;

Τέτοια γνώμη έχει για τις Ενοπλες Δυνάμεις ο υπουργός Εξωτερικών; Οτι είναι “σφαγμένες από χέρι” σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με τη Τουρκία;

Ουσιαστικά ο Ν.Κοτζιάς είπε στην Επιτροπή ότι «Θα ηττηθούμε από τη Τουρκία αν μας πάει σε θερμό επεισόδιο»!

Για αυτό η κυβέρνηση δέχεται τον κάθε εξευτελισμό και ρίχνει το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων;

Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις ακόμα και τώρα, μετά από δέκα χρόνια εξοπλιστικού αυτο-εμπάργκο  που τους επέβαλαν οι πολιτικές ηγεσίες (οπλικά συστήματα 30 δισ. ευρώ απουσιάζουν από την “φαρέτρα” των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω των αποφάσεων των πολιτικών τύπου Κοτζιά), αυτές οι Ενοπλες Δυνάμεις μπορούν να επιφέρουν συντριπτικό πλήγμα στη Τουρκία, αν αφεθούν ελεύθερες να κάνουν αυτό για το οποίο εκπαιδεύονται: Να πολεμήσουν.

Οχι να τους εμβολίζουν, να τους πιάνουν αιχμαλώτους και να σφυρίζουν αδιάφορα…

Τη δήλωση την έκανε ο ίδιος ο Κοτζιάς στους 51 βουλευτές όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στην επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής.

Αυτή η δύναμη που θα δείτε στο βίντεο, μπορεί να ηττηθεί, μόνο αν προδοθεί…

loading...

11 thoughts on “Δείτε τι λεει ο ηλίθιος αντρας πολιτικός !!! Ν.Κοτζιάς στη Βουλή: «Θα ηττηθούμε από τη Τουρκία αν πάμε σε θερμό επεισόδιο»!

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ,Ο ΟΗΕ,ΤΟ ΝΑΤΟ,ΟΙ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΜΚΟ,ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ?ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΟΝΟΤΑΝ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ?ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΙΘΑΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2018.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΠΟΙΟΙ?ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ….

  2. Γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε ανθελληνικό σκουλικι κρεμάλα σε εσένα και σε όλα τα ανθελληνικά αριστερά σκουλικια

  3. ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΗΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΣΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ,ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΣΟΒΑΡΑ Ω ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ,ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ………………

  4. βλεπουται τους προδοτες που ξεπουλανε τη πατριδα μας τι θα ψηφισουται στις εκλογες αν δε ψηφισουται χρυση αυγη? το μονο πατριοτικο κομα που θα σασ μαθη σατανικη πιοιση κε στρατιοτικο
    περιπατο δε εχουτε αλη επιλογι σας περιμενομε στι στοα

  5. Βούτσης: Οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν Πατρίδα την… Ελλάδα!!!

    Οποιος καταλαβε,καταλαβε πιοι μας κυβερνουν

  6. 8,26….ΑΝ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ…..ΤΟ ΣΙΩΠΑΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ………………

  7. ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ….

  8. Όλοι οι εφιάλτες και οι προδότες τα ίδια θα έλεγαν, είναι πολυάριθμοι οι εχθροί μας και θα χάσουμε σίγουρα. Στην προκειμένη περίπτωση είναι σαν να εκλιπαρεί την Τουρκία να μας επιτεθεί, για να γίνει το χατήρι ποιών; των Ομπαμικών ΗΠΑ, των Γερμανών της Μερκελ-Σούλτς, των Γάλλων του Μακρόν, των Κινέζων του Σι, των Ισραηλινών του Νετανιάχου; ΠΟΙΩΝ; Γιατί να γίνουμε εμείς το τυράκι για να πετάξουν την Τουρκία από το ΝΑΤΟ. Για ποιο λόγο να συμβιβαστούμε για τα αδιαπραγμάτευτα δίκαια και δικαιώματα τα μας, κανένας συμβιβασμός καμία διαπραγμάτευση, μας ανήκει ότι μας ανήκε πάντα όλο το Αιγαίο με όλα τα νησιά του και της Βραχονησίδες, όλος ο ηπειρωτικός γεωγραφικός χώρος και όλος ο εναέριος χώρος. Δεν πρέπει να δεχτούμε τίποτα λιγότερο από αυτά που ήδη έχουμε και ας μας απειλούν με πόλεμο. Καμία διαπραγμάτευση ανταλλαγής για με τους Τούρκους, σας δίνουμε τους 8 Τούρκους δώστε μας τους 2 Έλληνες. Καμία συναλλαγή με χώρα που μας απειλή διαρκώς με πόλεμο και δεν σέβεται καμία διεθνή συμφωνία, παράλληλοι δρόμοι και όπου βγει, ο Τούρκος φίλος δεν γίνεται. Σε απειλούν με πόλεμο δεν τείνεις χείρα φιλίας σαν ραγιάς.

  9. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΜΜΗΧΑΝΕΣ, ΟΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΛΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΑΠΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΠΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ….
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ, ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ.!!

Comments are closed.