Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ

Ο Σουλτάνος της συμφοράς, με την τελευταία φραστική επίθεση  εναντίον του προέδρου της Δημοκρατίας της Ελλάδος, που δεν συνάδει όχι μόνο με τους κανόνες της διεθνούς διπλωματίας,
αλλά ούτε και του πεζοδρομίου,  επιβεβαίωσε  για άλλη μια φορά το μέγεθος της σχιζοφρενείας του αποδεικνύοντας έτσι ότι έχει ανάγκη ψυχοθεραπείας. Συμπεριφέρεται σαν τραμπούκος ξεπερνώντας κάθε όριο ευπρέπειας, και ασεβεί εναντίον όλων που δεν αποδέχονται το μεγαλείο της τρέλας του, και «πουλάει  νταηλίκι», θυμίζοντάς μας την καταστροφή της Σμύρνης.

Ψυχασθενή σουλτάνε, δεν νίκησαν οι τούρκοι τους Έλληνες το 1922 αλλά αυτοκτόνησαν μόνοι τους με εντολή των παναθλίων πολιτικών τους, των βρικολάκων της Ελλάδος που ξερίζωσαν τον Ελληνισμό της Ιωνίας από τις πατρογονικές τους εστίες 3.500 ετών.

Ανιστόρητε ψυχάκια, αν είχες διαβάσει ιστορία θα έβλεπες ότι μια «χούφτα ξεβράκωτοι» το 1821 σώριασαν την αυτοκρατορία σου σε ερείπια, ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ.

Εκατό χρόνια αργότερα σας περαμαζέψαμε και περνάγατε τον Ελλήσποντο κολυμπώντας στους βαλκανικούς πολέμους 1912-13 αν θυμάσαι από ιστορία .

Όταν οι Έλληνες έγραφαν ιστορία πολεμώντας εναντίον δύο αυτοκρατοριών, εσύ απόλεμε «νταή» έγλυφες τα πόδια των Γερμανών για να μην πω τίποτε χυδαιότερο.

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα τρισάθλιε άνθρωπε να παριστάνεις τον παλικαρά του Αιγαίου και να ενοχλείς Έλληνες και Τούρκους που δεν έχουν καμία διάθεση να πεθάνουν για σένα ανόητε.

Άκουσε λοιπόν γίγαντα της ανοησίας, αυτός ο μικρός λαός που απειλείς έχει γράψει ιστορία χιλιάδων ετών και να είσαι σίγουρος ότι θα ορθώσει περήφανα το ανάστημα του να σε αντιμετωπίσει ακολουθώντας τον δρόμο της θυσίας από την ατίμωση, πιστός στο κάλεσμα των προγόνων του και θα πνίξει τα όνειρά σου στο Αιγαίο.

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...