(ΠΟΔΟ)ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κάποιοι ανήγαγαν το ποδόσφαιρο σε κυρίαρχη επιλογή-φιλοσοφία χειραγώγησης, και φανατισμένης αποβλάκωσης του Ελληνικού λαού, με κυρίαρχη επικράτηση τελικά της μπάλας παντού, ακόμα και στην υποτιθέμενη σοβαρή εθνική μας ΕΡΤ.
(Μέχρι και το δελτίο των 6 κατήργησαν για να βάλουν ματς και εκεί. Μέχρι που επιλεκτικά παρουσιάζουν σε εκπομπές, συγγραφείς βιβλίων περί ποδοσφαίρου (11-3-18).
Ατέλειωτες ώρες γηπέδου, εκφράσεις και λεξιλόγιο ποδοσφαιρικό, ακόμα και το σχέδιο των παπουτσιών που φοράμε εκεί παραπέμπει…
Τώρα εισπράττουν οι εμπνευστές όλων αυτών, τους καρπούς των επιλογών τους με αρρωστημένες ακρότητες κορυφής και μάζας, μαζί με μια πρωτοφανή διεθνή πλέον ντροπή!
Η Ελλάδα δεν έχει υψηλή κουλτούρα βλέπετε, διανοούμενους και δημιουργούς. Δεν έχει Ιστορία, Τέχνες, Βιβλίο, Θέατρο, Ιστορία… Έχει μόνο θεούς ήρωες απελέκητους, εκατομμυριούχους κλωτσοσκούφηδες σε έντονη αντίθεση με την οικονομική κρίση, τζόγο και τους …υπέρλαμπρους μεγαλοπαράγοντες που ηγούνται όλων αυτών, στυλ Αλαφούζου, Μαρινάκη και του… Ιβαν του τρομερού!
Μπράβο!

Κώστας Χατζιδάκης  πολιτικός συγγραφέας*

loading...

1 thought on “(ΠΟΔΟ)ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  1. Τα καθεστώτα τι προσφέρουν στον λαό θεάματα γιατί άρτο δεν έχουν όλοι , εδώ προσπαθούν να μας κοιμίσουν νηστικούς άλλα με θεάματα απλά με ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,όλοι στο παχνί για χόρτο

Comments are closed.